- Konu Sahibi screamaway
- #1.541
Bu foruma yeni üye oldum ve topikinizi bugün farkettim.Topıkın en basında bır lıste yapmıssınız.Lısteye ekleme yapıyormusunuz dıye sormak ıstedım tesekkur ederım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abooo sanada cok gecmis olsun zor olmali... gecenlerde nasil gecmisti???
oylemi dersin canim ... bende heycanlandim... bakalim artik . testi simdi alirsama dayanamam yaparim sabah alayim oyleyse uyanir uyanmaz... hamis kizlarimiz yokmu gosuglerle ilgili biseyler soracaktim... agrisi acaip
kızlar acayip moralim bozuk bugün.yumurta takibi için doktoruma gittim.yumurtlıkların biraz nazlı galiba dedi.yumurtalarım adetimin 10. günü olmasına rağmen sol yumurtalıktaki yumurtam 4 mm sağ yumurtalıktaki de 9 mm olmuş sadece.yumurtam yok yani.nolacak nasıl büyüyecek bu yumurtalar tedavisi nedir bilmiyorum
tatlim cok gecmis olsunkızlar bende geçenlerde basur çıkmıştı,geçti. (zaten tam basur gibi değilmiş doktor damarın kalınlaşması demişti) şimdi yine çıktı. çok kötüyüm oturamıyorum hiç...
yok canim test yapmadim... evet bulantim var hemde gecen pazardan beri.. bir hafta dir yani size soylemedim nebileyim heycan yapmayalim bosuna bekleyelim die... oyle istee canim...
Bu foruma yeni üye oldum ve topikinizi bugün farkettim.Topıkın en basında bır lıste yapmıssınız.Lısteye ekleme yapıyormusunuz dıye sormak ıstedım tesekkur ederım.
kızlar acayip moralim bozuk bugün.yumurta takibi için doktoruma gittim.yumurtlıkların biraz nazlı galiba dedi.yumurtalarım adetimin 10. günü olmasına rağmen sol yumurtalıktaki yumurtam 4 mm sağ yumurtalıktaki de 9 mm olmuş sadece.yumurtam yok yani.nolacak nasıl büyüyecek bu yumurtalar tedavisi nedir bilmiyorum
yok canim test yapmadim... evet bulantim var hemde gecen pazardan beri.. bir hafta dir yani size soylemedim nebileyim heycan yapmayalim bosuna bekleyelim die... oyle istee canim...
cicekcimmmm tahlillerde cikmayanlar olabiliyor... bence hemen canini sIkma...kızlar kan tahlli yaptırmıstım maalesef sonuc olumsuz daha adet de olamadım kafama cok takmısım yine hormon degerlerim bozuldu galiba
kızlar bende geçenlerde basur çıkmıştı,geçti. (zaten tam basur gibi değilmiş doktor damarın kalınlaşması demişti) şimdi yine çıktı. çok kötüyüm oturamıyorum hiç...
sağolasın canım, ilaç vermedi doktor ilaçlık değil çünkü açık yara değil. ben boxer giymiştim ve pudra sürmüştüm. şimdide öyle yapacam
canım sabah tuvalete sıkışmış kalkmıyormusun sen.. nasıl gidecen o şekilde eczaneye:26: git al hemen yarın sabah yapacağım diyede şartlandır kendini.. saki bugün yapsan çıkmayacakmış gibi düşün. gerçi diyene bak.. bende dayanamıyorum
bat ve yaş veriyorsun canım listemize ekliyoruz seni. hoşgeldin bu arada:80:
Tesekkur ederım oncelıkle tatlıcadı.Beklenmeyen adet tarihim 30 nisandı.Suan cıcegı burnunda bie Hamileyim.Çok zorluklarla bu sonucu gördük Allah devamını getirsin inşallah.Yaşım 31 bu arada:)
kızlar kan tahlli yaptırmıstım maalesef sonuc olumsuz daha adet de olamadım kafama cok takmısım yine hormon degerlerim bozuldu galiba
Kızlar, bir hamilelik belirtisi söyleyeyim, bende görümcem hissetmişti, yüzüm gözüm şiş gibiydi, ben pek dikkat etmemiştim, hamile olduğumu öğrenince hemen dedi ki, ben hissetmiştim, yüzün gözün şiş. yani eşinize annenize ablanıza sorun size iyice bi baksınlar, bir şişkinlik görüyorlarmı? belirtiden sayılır
cnm bnm uzulme yaa sen bu ay batina kdr gun asiri dene bakarsin gec buyuk falan isi saa birakmamis olursun :)
canım sabah tuvalete sıkışmış kalkmıyormusun sen.. nasıl gidecen o şekilde eczaneye:26: git al hemen yarın sabah yapacağım diyede şartlandır kendini.. saki bugün yapsan çıkmayacakmış gibi düşün. gerçi diyene bak.. bende dayanamıyorum
simdide hemen gecer insallah.... hadi ozaman ben kactim test almaya pc acik kalsin.. buarada tr gibi deilanam bi test 15euro... artik bu pozitif ciksin iflass etcez yaniiii....her defasindada farkli yerden aliyorum.. utaniyorum ayol... bide aciklama yapiyolar sabah idrari hikayesi falan bilmiyoz sanki.. mastir yaptik artik bukonuda.... nese kactim ben hadii
Tesekkur ederım oncelıkle tatlıcadı.Beklenmeyen adet tarihim 30 nisandı.Suan cıcegı burnunda bie Hamileyim.Çok zorluklarla bu sonucu gördük Allah devamını getirsin inşallah.Yaşım 31 bu arada:)
kizlar ben testi alaymda yapmayadabilirim yarin sabah..... cunku gecen ay39.gunde geldi bogalarim... bir aklim bekle diyor hayirlisi.....
cnm yuzumde bi sislik varmi bilmem ama goguslerim baya sis ama bu adet belirtiside olabilir... ins bebis belirtisidr vodafone reklami gibi kirmizi diyince kacasim geliyo artk :))
çok biliyor onlar sanki okuma yazmamız yok
valla benimde çevremde 4 eczane var.. her seferinde başka bir yerden alıyorum. bir daha gitmeme kadar unutsunlar beni diye... gerçi artık yine lazım olursa alacak yer kalmadı şöyle bir açılsam iyi olacak,bakim başka yürüme mesafeside eczane varmı.. bide benimkilerin neredeyse hepsinde adam var,çok rahatsız edici..
sende testi kaldır gözün görmesin,canın çekmesin.. sabah yaparsın,ümitle bekliyoruz
kizlar ben testi alaymda yapmayadabilirim yarin sabah..... cunku gecen ay39.gunde geldi bogalarim... bir aklim bekle diyor hayirlisi.....
feryal efe cimcanim hemen incir e basla bide tugceydi sanirim dedigi gibi calismalarada devam et hic belli olmaz... Allah buyuk pco lu hamile kalinabiliyorsa bence umutlu ol canimm