- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.341
ayyyy ben çok kötü bişi yaptım yaa konuya cevap ver diyecene kötü içerik bildire basmışım sonrada anlamadım neden öyle bişi çıktığını bende ?????? yazıp gönderdim bişey olmaz heralde hakkını helal et yaaww:)
kızlar acill yardımınıza ihtiyacım var
benden az önce kahverengi lekelenme geldi.ama batım yarın ama normal de hep 5 gün atar bu ay niye böyle oldu hiç böyle olmazdı bi bilgisi olan cevap yazabilir mi:18::18::18::18:
yoksa korktuğum mu geldi yineeee
Eki Görüntüle 188657
ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
hamileyim..çok net iki çizgi çıktı...
sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....
Eki Görüntüle 188657
ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....
Eki Görüntüle 188657
Eki Görüntüle 188657
Eki Görüntüle 188657
guzelimbunu zaman belirleyebilir.. surekliligi onemli.. insallah devam etmez tutunma kanamasidir... ben gecen ay kahverengi ile baslamistim3 gun sonra geldi kirmizilar....
Bu defa hemen çıkmadı bikaç dakika sonra çıktı.Ama şöyle düşünüyorum,ilk testte dışdardan gelmiştim ve çok susamıştım ,idrarın rengi farklıydı testi o zaman yaptım,eve gelince 2 litreye yakın su içtim bu testi de ondan sonra yaptım bilmiorum ama bununla alakalı olabilir diye düşünüyorum..Sabah yapsaydım keşke ama dayanamadık:)Daha silik ve bikaç dakika sonra çıktı.
Eki Görüntüle 188657
Canım kaç gün gecikmeli oldun??Ben de olmasını bekliyprum,kasıklarım ağrıyo arada hafifçe ve geçiyo
kızlar yerleşme lekesi hakkında bi bilgisi olna var mı:18::18::18::18:
canım kaçıncı günün? na kadar geldi..? stres yapma bakalım bi. herkezde olmuyor ama olanlar var. inşallah yerleşmedir
Eki Görüntüle 188657
kızlar çok teşekkür ederim valla..ben hiç beklemiyordum ama bu kadar gecikmesi normal değildi..
herkesin bebeği olur benim bile olduysa..çünkü düşükten sonra oldu..çok mutlu ve şaşkınım..darısı başınıza..
böğürtlen kökü içtik eşimle beraber..sonra incir kürü ve keçi boynuzu kürü yaptık..bide yakı yapıştırmıştım..üstüne de hergün çalıştık..bu son çaremizdi sanırım..allahıma şükürler olsun.
canım normal de bat yarın ama hep 5 gün ileriye atardı.yani geçikirdi sence olabilir mi canım yoksa adet belirtisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?