2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar acill yardımınıza ihtiyacım var

benden az önce kahverengi lekelenme geldi.ama batım yarın ama normal de hep 5 gün atar bu ay niye böyle oldu hiç böyle olmazdı bi bilgisi olan cevap yazabilir mi:18::18::18::18:

yoksa korktuğum mu geldi yineeee

bata kaç gün var canım?
canim bat 30 ve 2 arasiydi ama gecen ay 39.giunede geldi benim bogalarr...
cnm senın batın geçti yanlış hatırlamıyorsam dımı ?? Göğüs ucların acıyorsa hamılelık belırtısı olabılır ayy hadı ınsallah oyledırr...

evet tatlim dogru hatirliosun.. oyle valla ama bakalim yaa insallahh

Teşekkürlerr canımmm..Darısı başınıza..Eşim gelince diğer testi de dayanamayıp yaptık bu defa da daha silik bi çizgi çıktı ama sanırım idrar çok beklemediği için ..Yarın kan testi yaptırıcaz kesin haberi vericem kızlar.

:))) tamam sorun değil,arada olur böyle yanlışlıklar

Çok sevindim canım,tebrikler,bu seferki testte nasıl çıktı peki canım yine hemen mi çıktı t çizgisi?Merak ettim

CNM TEBRİKLER . rABBİM KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN.

Çok sevindim canım,tebrikler,bu seferki testte nasıl çıktı peki canım yine hemen mi çıktı t çizgisi?Merak ettim

Bu defa hemen çıkmadı bikaç dakika sonra çıktı.Ama şöyle düşünüyorum,ilk testte dışdardan gelmiştim ve çok susamıştım ,idrarın rengi farklıydı testi o zaman yaptım,eve gelince 2 litreye yakın su içtim bu testi de ondan sonra yaptım bilmiorum ama bununla alakalı olabilir diye düşünüyorum..Sabah yapsaydım keşke ama dayanamadık:)Daha silik ve bikaç dakika sonra çıktı.

Son düzenleme:
bencede kızlar bızde olmuyo barı bebek habı alınca sevınçten çekelımhaydıııııııııııııı hopbaaaaaaaaaaaaaa bızımde olur inşallahhhh

offff kızlar ya içimi bi hüzün bi moral bozukluğu kapladı yine strese girdim
sanki yarın dr hiç iyi şeyler söylemicekmiş gibi :18:

dibe vurdummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…