- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.321
:79: ee seni yolcu edelim ozaman hastaneye .. iinşallah güzel haberle dönersinbende iyi numara yaparımm..gidip numara çekicem bakalım..zaten bunlar vaki bende numaraya ne gerek var..sabahtan beri var yani..
kızlar cevap verecek kimse yok mu yaaaa
canim bat 30 ve 2 arasiydi ama gecen ay 39.giunede geldi benim bogalarr...bata kaç gün var canım?
cnm senın batın geçti yanlış hatırlamıyorsam dımı ?? Göğüs ucların acıyorsa hamılelık belırtısı olabılır ayy hadı ınsallah oyledırr...
Canım nasıl bir lekelenme devam ediyor mu???
normal test aldim erken gebelik degil
kizlar testi yaptim...
Ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. Ikinci cizgi göründü
hafif ama gözüküyor
ayyyy fmk ve sentez.....
:92::92::92::92::92::92::92:
kızlar muhteşem haber vermişsiniz valla ya..ne kadar sevindim anlatamam..bir an kendimi hamile zannettim ve heyecanlandım valla..
TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMM...DARISI BAŞIMIZA İNAŞLLAHH..
:))) tamam sorun değil,arada olur böyle yanlışlıklarayyyy ben çok kötü bişi yaptım yaa konuya cevap ver diyecene kötü içerik bildire basmışım sonrada anlamadım neden öyle bişi çıktığını bende ?????? yazıp gönderdim bişey olmaz heralde hakkını helal et yaaww:)
Teşekkürlerr canımmm..Darısı başınıza..Eşim gelince diğer testi de dayanamayıp yaptık bu defa da daha silik bi çizgi çıktı ama sanırım idrar çok beklemediği için ..Yarın kan testi yaptırıcaz kesin haberi vericem kızlar.
kızlar merhaba BAT dündü ve dünden beri regl ağrısı gibi bi ağrı var ama hala regl olmadım diye test aldım eczaneden ve silik çizgi çıktı.Ama koyu olandan önce silik olan çizgi çıktı hemen acaba yanlış olabilir mi yaa resmini çekebilirsem yüklüycem
Çok sevindim canım,tebrikler,bu seferki testte nasıl çıktı peki canım yine hemen mi çıktı t çizgisi?Merak ettim
Evet fmk ve sentez için biraz mutluluk halayı çekelim haydiiii:92: :92: :92: :92:
ay hadı ınsallah canım guzel haberlerını beklıyoruz :)
bencede kızlar bızde olmuyo barı bebek habı alınca sevınçten çekelımhaydıııııııııııııı hopbaaaaaaaaaaaaaa bızımde olur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?