- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.301
adetimin 4. günü gittiğimde daha yumurtalığımdalardı kendileri.birsürü yumurtan var demişti doktor.bakalım gelişen yumurtam varmı çok merak ediyorum bende.bundan sonra 2 günde bir gidicem.bende çalışıyorum ama izin aldım öğlen saatlerşnde 1 2 saat için
slmmmlar herkeslere çoktandır girmiyodum pcyi açaraçmaz hemen koştum buraya yeni hamişleri tebrik ederim iyi akşamlarrrr
demek takip böyle oluyor.. benide sonra 2 güne bir gel diye çağrırsa işim zor olcak ama napıyım izin almaya çalışırım artık.. bende bu ay ov.testleri alıyım diyordum hatta kızlar yardımcı oldu kafamda iki marka var.. senin kaçıncı ayın bu
iyi akşamlar lepoşşş...
ayyyy ben çok kötü bişi yaptım yaa konuya cevap ver diyecene kötü içerik bildire basmışım sonrada anlamadım neden öyle bişi çıktığını bende ?????? yazıp gönderdim bişey olmaz heralde hakkını helal et yaaww:)
ayyy bana mı yaptın bunu..aşk olsun ya..
kötü içerik yazmadım ben
ya hadi ama birisi bişi desin...oofff..bi daha soru sormam küserim..
başım dönüyoo miğdem bulanıyooo hamilelik şüphemde var doktor bey dersen ne biliiim belki olur cnm
ayyy ne numaracıyım bende
İnşallah canım benım... Benım ilk denememizde şubatta olmuştu düşük ... Martta dogru duzgun ılıskı olmadı ama olanlardada korunmamıştık sonra kırmızıları gordum ama gecıkmelı gordum sımdıde 3 ay olucak bakalım ınsallah olurr buarada az once hastaneye gıttım kan testı verecektım kadın kımlık ıstedı vazgectım :))))) manyakmıyım neyım bılmemkı :)))
kızlar ya acil cevap verin bana nolur..bu saatte devletin acilinde kan testi yaparlar mı..ben çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?