2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canim antibiyotik alma zaten, hamile olup olmadigin kesinlesmeden... ya da doktora git, sana zararsiz hafif bir antibiyotik yazsin... bana burda icinde amoksisilin olanindan yazmislardi.. 250 mg di sanirim....

malesef, bebek beklerken boyle oluyor iste kendimizi zararli herseyden korumak zorundayiz, hamile oldugumuz kesin olmasa da... ben kafeinsiz 14 gunume basladim.. adete kadar kafein kullanmiyorum... gecen aylarda cok daha dikkatliydim, bu ay biraz daha umursamama modundayim sanirim.. esim de kiziyor tabi bu duruma...

:92::92::92::92::92::92::92: parrhisiacım tatlım cok guzel bır haber bu cok cok seviindim canım benim allah tamamına erdirsin inşallah saglıkla kucagına alırsın bebeğini insallah canımcım

inciır kurunu kac gun yapmıstın canım ne zaman basladın bırde yakıyı ne zaman yapıstırmıstın

evet yaa bebeğimizin olma ıhtımalı bıle neler yaptırıyo bize... Bende folıcasıt kullanıyorum 2 aydır ve nedense bende bu ay pek dıkkat etmıyorum hergun almaayı unutuyorum sanırım bebısımızın olmama ıhtımalıde bızı şeytana uyduruyo :)

bilmiyorum sılacım ya ama hiç böyle olmazdı.ne biliyim ben kafam çok karıştı zaten yarın dr gidiyorum orda herşey belli olur canım ya
sen icini ferah tut canim cogalmadiysa neguzel zaten yarin dr a gidecekmissin.. hadi bide sen ver coskuyuuuuu
sanırım hamiş haberı aldıkca hepımız motıve oluyoruzz ve topıgı boş bırakmıyoruz :)
aynen oyle canim .... ben ilk burda sohbet ediyorum bu sitede... bizmi cok iyi kaynastik dier topiclerde oylemi bilmiyorum ama insan yuzunu gormedigi, sesini duymadigi biri icin ancak bukadar endise duyar, bukadar sevinir.... tuttum sizi kizlar seviyorum....

aaaa ayni ben ... nedersin gulum belirtidasligimizi hamiledassliga goturur muyuz....

aynen yaa bende sevıyorum sızı :) ıyıkı varsınızzz...

tatlicadi, nedersin sekerim bizde hmile cikarmiyiz... polyanna 1 de 1 yakaladi ilk siraya parrisa yi yazmisti sonra ben sonra sen...hayirlisi bakalim... sen testi erken yaptin zaten screamaway hesaplamistiya daha ileri bi tarihte bat ini...daha cok umitlenmistim senin icin... hayirlisi insallah...

bu arada polyanna neden oyle hissetti acaba merak etmiyor deilim acikcasi... topicimizin muneccimi ilan edebiliriz her an!!!!

canımcım bende umutlandım valla.. sen ne zaman bize müjde veriyorsun. gününde geçti artık test yapsanda sevinsekkkk...

ben düzensizim ya tamamen ateşten çıkardık biz o zamanı. bakalım beklemedeyim,zaten yapacakta pek birşeyim yok.

pollyannaa gelde bize nerden esinlendin söyle bakalımmmm

2 gündür süper süper süper haberlerle en pozitifinden enerji yükleniyoruz:)))

İçime doğan gerçek oldu çok şükür.. Tebrik ederim canımmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.. bizler için dua et tatlım.. Darısı başımıza

Haydeeeeee

Son düzenleme:
ayy vallaa masallah kizlar

bu tapic bizlere ugurlu mu geldi ne

baksaniza herkes hamile olmaya basladi sira sira......

ins. darisi bizlerin basina

Hamile olan arkadaslarimi cani gönülden kutluyorum......

benim yarin son günüm yumurtam catlaya bilir bugün yarin benimde anca belli olur ayin 14 veya 15 inde ins. bende hamile olurum bu ay ya.

canım tebrikler çok sevindik heep beraber diğer hamile arkadaşlarda tebrikler........... darısı başımıza...........en kısa zamanda kan testi yaptır canım..........mutluluğun katlansın............

Tatlıcadı ve Sıla kızlar valla içime öyle doğdu bende yazdım buraya:)) İnşallah tutarda sizlerinde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla..

canımmmm çok sevindim :92::92::92::92: Allah nazarlardan saklasın

iki hamişimiz daha varmış
sentez , fmk
kızlar hepinizi tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..
ve tez zamanda bizlere de nasip etsin

merhaba kızlar
öncelikle hamile kalanlar çok tebrik ederim darısı tüm istiyenlerin başına
aranıza bende katılmak istiyorum
6 aydır deniyoruz bizde olmadı maalesef
doktora da gitmedik gitmeyede korkuyorum
çok moralim bozuk çok üzülüyorum
dün akşam hasta oldum yine
normalde 3-4 gün öne atardı 2 aydır 5-6 gün öne atıyor adetlerim
çok takıyorum çok stres yapıyorum nolcam böle bilmiyorum hiç iyi değilim

Canım aramıza hoş geldin,eminim topicimizi çok beğeneceksin,çünkü burda senin sorunlarının aynısını yada benzerini yaşayan bir sürü arkadaşın olacak böylece kafan dağılacak
Hoş geldinnn

Kanka cadı bugün nasılsın bakalım?Ben hala adet olmayı bekliyorum ve galiba beni strese sokan da bu :18: Biliyor musunuz dün gece doğru düzgün uyuyamadım sıkıntıdan,sürekli sıkıntılar bastı,sorunlar aklıma takıldı,bir de ben de boyun düzleşmesi var kızlar,bir de sürekli boynum ağrıdı offf hala da ağrıyor,sıcak su yaptım biraz hafifletiyo ama,ilaç da içemiyorum :18: :18:

Canım hoşgeldin aramıza Üzülme demek faydasız biliyorum ama stresden uzak durmalıyız elimizden geldiğince Sıkıntılarımız hep aynı paylaşarak azaltırız inşallah birgün hepimiz burdan mujdeli haberler vercez ben buna inaniyorum git gide cogaliyo zaten mujdeli haberlerimiz hepimizin bi sirasi var işte o zamani bekleyelim gorelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…