- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.381
screamaway'cim bademcıklerım ıltıhaplanmış ve cok acıyor onun ıcın gıttım hastaneye test yaptırıyımda ona gore antıbıyotık ıcıyım dıyee ama cesaret edemedım ama antıbıyotıkte alamadım :)
kızlar çok teşekkür ederim valla..ben hiç beklemiyordum ama bu kadar gecikmesi normal değildi..
herkesin bebeği olur benim bile olduysa..çünkü düşükten sonra oldu..çok mutlu ve şaşkınım..darısı başınıza..
böğürtlen kökü içtik eşimle beraber..sonra incir kürü ve keçi boynuzu kürü yaptık..bide yakı yapıştırmıştım..üstüne de hergün çalıştık..bu son çaremizdi sanırım..allahıma şükürler olsun.
Canim antibiyotik alma zaten, hamile olup olmadigin kesinlesmeden... ya da doktora git, sana zararsiz hafif bir antibiyotik yazsin... bana burda icinde amoksisilin olanindan yazmislardi.. 250 mg di sanirim....
malesef, bebek beklerken boyle oluyor iste kendimizi zararli herseyden korumak zorundayiz, hamile oldugumuz kesin olmasa da... ben kafeinsiz 14 gunume basladim..adete kadar kafein kullanmiyorum... gecen aylarda cok daha dikkatliydim, bu ay biraz daha umursamama modundayim sanirim.. esim de kiziyor tabi bu duruma...
sen icini ferah tut canim cogalmadiysa neguzel zaten yarin dr a gidecekmissin.. hadi bide sen ver coskuyuuuuubilmiyorum sılacım ya ama hiç böyle olmazdı.ne biliyim ben kafam çok karıştı zaten yarın dr gidiyorum orda herşey belli olur canım ya
aynen oyle canim .... ben ilk burda sohbet ediyorum bu sitede... bizmi cok iyi kaynastik dier topiclerde oylemi bilmiyorum ama insan yuzunu gormedigi, sesini duymadigi biri icin ancak bukadar endise duyar, bukadar sevinir.... tuttum sizi kizlar seviyorum....sanırım hamiş haberı aldıkca hepımız motıve oluyoruzz ve topıgı boş bırakmıyoruz :)
aaaa ayni ben ... nedersin gulum belirtidasligimizi hamiledassliga goturur muyuz....tatlımmmm belirtiler vardı ama ben anlayamadım pek ya da fazla ümitlenmek istemedim...genelde bir kaç aydır aynı şeyleri yaşadım ben..göğüs uçları acıdı..belim ağrıdı..son iki gündür de rahimde batmalar oldu ve bugün mide bulantısı baş dönemsi yaşadım.o yüzden fazla beklemek istemedim..
aynen oyle canim .... ben ilk burda sohbet ediyorum bu sitede... bizmi cok iyi kaynastik dier topiclerde oylemi bilmiyorum ama insan yuzunu gormedigi, sesini duymadigi biri icin ancak bukadar endise duyar, bukadar sevinir.... tuttum sizi kizlar seviyorum....
tatlicadi, nedersin sekerim bizde hmile cikarmiyiz... polyanna 1 de 1 yakaladi ilk siraya parrisa yi yazmisti sonra ben sonra sen...hayirlisi bakalim... sen testi erken yaptin zaten screamaway hesaplamistiya daha ileri bi tarihte bat ini...daha cok umitlenmistim senin icin... hayirlisi insallah...
bu arada polyanna neden oyle hissetti acaba merak etmiyor deilim acikcasi... topicimizin muneccimi ilan edebiliriz her an!!!!
Eki Görüntüle 188657
ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
hamileyim..çok net iki çizgi çıktı...
sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....
Eki Görüntüle 188657
ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....
Eki Görüntüle 188657
merhaba kızlar
öncelikle hamile kalanlar çok tebrik ederim darısı tüm istiyenlerin başına
aranıza bende katılmak istiyorum
6 aydır deniyoruz bizde olmadı maalesef
doktora da gitmedik gitmeyede korkuyorum
çok moralim bozuk çok üzülüyorum
dün akşam hasta oldum yine
normalde 3-4 gün öne atardı 2 aydır 5-6 gün öne atıyor adetlerim
çok takıyorum çok stres yapıyorum nolcam böle bilmiyorum hiç iyi değilim
merhaba kızlar
öncelikle hamile kalanlar çok tebrik ederim darısı tüm istiyenlerin başına
aranıza bende katılmak istiyorum
6 aydır deniyoruz bizde olmadı maalesef
doktora da gitmedik gitmeyede korkuyorum
çok moralim bozuk çok üzülüyorum
dün akşam hasta oldum yine
normalde 3-4 gün öne atardı 2 aydır 5-6 gün öne atıyor adetlerim
çok takıyorum çok stres yapıyorum nolcam böle bilmiyorum hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?