- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.361
Eki Görüntüle 188657
ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
hamileyim..çok net iki çizgi çıktı...
sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....
kızlar ama benim çok canım sıkılıyor..kocişim de yok ya..hiç alışık değilim onun yokluğuna..her daim yanımda..
ben hala adet olmadım ne olcak benim halim..kociş hala test falan yaptırmıyor..ben adet olcakmışım ona göre..bir hafta geçti günüm..heralde doğurunca inanır bu adam...oofff...
Eki Görüntüle 188657
ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....
Eki Görüntüle 188657
uzme canini... her iste bi hayir vardir.. bakalim doner belki kismetse... biliyorul tanidik ve rahat edebilecegin bi dr du... ama alternatif yokmu?? bufirsati kacirma derim........
cnmm ıstanbulun neresıne gelıceksın ? Eğer yakın olursa benım bıldıgım bı dr var ondan randevu al telını verırım ne dersın ? Cok yogun oluyor onceden randevu alsan ıyı olur... üzülme lutfen aaa baska dr mu yok yawww
yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakar canım en azından.döllenme olmuşmu anlaması için geç.kan tahlillerini yaptırırsın.
olabilir tabi. 5 gün ileri atıyorsa ona göre hesapla kendini. 28 değilde 33 günde oluyorsun yani,öyle düşün. devamı geldimi. yerleşmeyse kısa süreli oluyor lekelenme.. bekleyip görmek gerek canım. bakalım inşallah çoğalmaz. deneyimsizim bu konuda ama neşelikızda olmuştu sanki:44: onla karşılaştır kendininkini,daha net olur kafandaki
Silacimmm, ve tugcecimmm, ben ondan baska doktora gitmeyi dusunmuyorum.. rahat edemem.... insallah alabiliriz ravdevuyu, olmazsa da artik kismet degilmis... uzuldum biraz, yattim uyudum, simdi daha iyiyim..
21. gun dollenme oldugunu anlamasi icin mi gec? nedenki anlamadim.:26:
neyse, artik kismet zaten.. ne olacak bilmiyorum...
ayy noluyo yaa benımde hemen koşup test alasım geldı bu kadar guzel haber ustune :))) Canım benım tbrk ederım Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)))
Buaradaa ben geçenlerde bı ıstatıstık yapmıştım hatırlarsanızz mayısta patlama olucak demiştimmm medyum tugce oldum :)))
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
xtuqcex,screamaway,feryal_efe,wifeofdemon,nihanca,sila38,tatlicadi1,_arzum_,KuPPe,cicek2154,
canım daha rahmine bile inmemiş oluyo 14 . gün yumurtanın çatladığını kabul etsek.10 gün sonra rahme yerleşiyo.görmesi mümkün değil yani
tugcecimmm, bugun mu yapacaksin testi?
bir de sen hamile cikarmissin.. ayy bir gunde 4 hamile olurmussss bir de..
yine cok degilmis..bugun oglen bir ara 18 kisi mi neydik...
:
cnmm bgn hastaneye gırdım hemsıreye soledım test yaptırmak ıstıyrom dıye kadın kımlıgımı ıstedı sonra ben vazgectım nedense :) Eşimde daha gelmedı yanı bgn gıdememmm artık şansımı kaçırdım :)
korkuyorum yaaa sanırım yaptıramıycam test falanbide belırtım falan kalmadı sanırım tutmadı buayda
sanırım hamiş haberı aldıkca hepımız motıve oluyoruzz ve topıgı boş bırakmıyoruz :)
kızlar hepinize teşekkür ederim..darısı tez zamnda size olur inşalllllllllaaaaaaaaahhh...hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum ama alıntı yapmayı bilmiyorum. .
canlarım benim...
nihancım ben yakıyı adetten sonra 2 kez yapıştırdım..faydası oldu mu bilmiyorum..böğürtlen kökü aktarda satılıyor..dal gibi bişi..kaynatıp içtik ikimzde..
ama en başta rabbimize dua edelim o herşeyin zamanını biliyor..
screamaway kendimi tabloda görmek için sabırsızlanıyorum..
hepinizi öpüyorum kızlar..
screamaway kendimi tabloda görmek için sabırsızlanıyorum..
cnm belirtin varmıydı ?Paylaş bakalım bızımle :)
Canimmm, belirtisiz hamile kalan cokkk, bence sen o kismi cok dusunme... Ve testi yapmak icinden gelmiyorsa yapma bence.. Daha bekle.. Hem senin daha 2 gun varmis...
Evet bir gunde 3 hamile haberi almak cokkk motive etti bizi...
Hamilelerimizzzzz, topikkk sizden dua bekliyorr...
tatlımmmm belirtiler vardı ama ben anlayamadım pek ya da fazla ümitlenmek istemedim...genelde bir kaç aydır aynı şeyleri yaşadım ben..göğüs uçları acıdı..belim ağrıdı..son iki gündür de rahimde batmalar oldu ve bugün mide bulantısı baş dönemsi yaşadım.o yüzden fazla beklemek istemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?