- Konu Sahibi screamaway
-
Canım domates çorbası olabilir. Bi de bizim işyerinde brokoli çorbası yapıyolar çok güzel oluyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum...:44:
Canım 2 di ama 3 ay önce kürtaj oldugum için 6 aydan önce hamile kalamam ben galiba öyle gibi geliyo bana...
Bundan önce 2 denememizde olmuştu...
inşallah hisselerimde yanılırım da erken hamile kalırım...
cnm bnm uzulme hayirlisi olsun insallah...
arkadaşlar mrb,geri sayım başladı kaldı 1 hafta reglime her ne kadar hiç ümidim yok dese de insan her
ay heyecanla bekliyor işte..ama bu ay olursa çok büyük sürpriz olucak benim için çünkü reglin 10.ve
14.günleri çalışabildik sadece koca ayda:26:devamını getiremedikgün aşırı çalışan arkadaslara
özeniyorum valla biz daha onu beceremedik yoruluyoruz hemen yada eşim burda olmuyo bir sürü bişey
işte(ama bu ay olursa bana en güzel anneler günü hediyesi olucak batım 7 mayıs sanırım o hafta
anneler günü ay ne kadar aglarımmm tahmin edemiyorum testte pozitifi görürsem((((((allahım
hayırlısıyla mutlu et artık burdaki arkadaşlarımı da beni de nolurrrrrrrrrrrrr((((((((((((((((
:93:
arzumcum sende ben gibisin kürtaj olmuşsun bak..benim altıncı deneme oldu..6 ya kadar sabret bebeğim üzülme..nasılsa bir kere hamile kaldık gerisi de gelicektir..doktor öyle demişti bana..şimdi bu ay bende ümit var..hiç olmadı beni baz al da üzülme güzelim..erken adet olmak sağlıklı..
cnmm hic belli olmuyo bu isler tek iliskiyle bile hamile kalanlar cookk lutfen umudunu yitirmee ins bebisin sana tutunmaya calisiyodurr
Evet canım haklısın .... inş bebişin senledir bitanem...
Bana da dr öyle demişti en azından hamile kalabiliyorsunuz....
Bende 6 aya kadar ümit bulmuyorum kendimde vucudun toparlaması lazım... ama yine de umutlanmak güzel...
hanimlar size bir soru
ben hamisim ya simdi kedi sevebilirmiyim, bazilari hamileler sevmesin hastalik gecer diyorlar.
kizlar yaa catlycam acaba hamismiyim degilmiyim diye dusunmekten :)) batim 4 mayis kan testine gitmemek icin zor tutuyorum kendimii bide beni idrar testide tatmin etmiyoo direk kan testine gitmem lazim :)))
olucak olucak ben eminim olucak senin bebişin hayırlısıyla..
canım bana kedi ve köpekden uzak dur demişti dr. kedi ve köpekde bulunan tüyler düşüğe neden oluyormuş....
Hatta o nedenden dolayı düşük yapan birini bile biliyorum... Bence uzakdan sev... Ben çok severim kediler ile oynamayıama o dönemde hiç dokunmamıştım...
hanimlar size bir soru
ben hamisim ya simdi kedi sevebilirmiyim, bazilari hamileler sevmesin hastalik gecer diyorlar.
cnm bence batına kadar bekle daha önce erken ögrenmştın kımyasal yasadın bıldıgım kadarıyla..şimdi hamişsen zaten ki inşallah öylesin sanki oyle doguyo içime zaten az kalmış surda carsambaya hadi bakalım hayırlı haberler ver bize
arzum doğru söylüyor canım sakın hayvan sevme onların dışkılarındaki bakteriler eline geçer ve ordan vücuduna falan..hatta çiğ ete özellikle tavuk etine dokunmayın..kocalarınıza yaptırın.çiğ ette de bazı zararlı bakteriler oluyor..pastörize süt için..
kizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?