• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

AYYYYY evet gülüm yaaaaa ne kadar kötüydüm anlatamam.mucizem geldi diyorum bennnn.allah razı olsun gülüm çok saol duyguların için.allahım sanada bütün bu topikteki arkadaşlarımada hayırlısıyl bekletmeden o güzel kokusunu gönderir inşaallah.hepiniz için dua ediyorum inan.hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarrrrr.

slm canım çok sevindim canım tebriklerrrr:66::66::66::66::66::66::emir_bebek::nazar:allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allahım inşallah bizlere de nasip etsin bütün isteyenlere versin en yakın zaman da :16:

henüz adet olmadim :52:.... ik üc gün önce bi belim agridi sonra kasigimda batismalar oldu adet olacam sandim ama bel agrisi gitti ara da bir batismalar oluyor kulak asmiyorum.

inşallah canım bi guzel haberde sen patlatırsın :66::66::emir_bebek::emir_bebek::62::62::62:

selam kızlaaaaaaaaaar ... iki gün girmedim maşallah kaç sayfa ilerlemişiz :) eskilere şööle bi göz gezdirdim kalbimin hamileymiş :66: kendim kadar sevindim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah kalbimine ,dualarım onunla :29: bende dün temizlendim bugünde çalışmalara başladık hemen ama bakalım inş bu ay gün aşırı ilişkiye girmeyi beceririzde yumurtlama zamanına denk getirebilirim :69:

Aynen canım bizde bir dahaki regl ye kadar gun asırı denıycez bakalım inş. yumoslar catlarda emeklerimiz bosa gitmez:81:

Kizlarrrrr, ovulasyon gunum dun ise, ben cokkk mantikli bir is yaptim demek calismakla bugun...:1::1::17::17:
Akinti durumu karisik bu ay... gecen ay cok rahat anlayabiliyordum, bu ay tatil diye dolanirken usutmusum, o yuzden ayirt edemedim ovulasyon akintisini...
Bu arada tatlicadi ve azracimmm, tesekkurler yorumlariniz icinnn...:81::81::81:

iyi yapmışsın canım. iyiki kaçırmadın. inşallah tutar bu ay, senden güzel haber alırız:29:

Benim içime doğuyo ama bilmiyorum tabi Allah büyük... Parhisia, sıla38 ve tatlıcadı1 sizden bu ay çooook güzel haberler alacaz gibi hissediyorum... Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

pollyannaacım inşallah içine doğan gerçek olur. inşallah,isteyen herkez tez zamanda bebeğine kavuşur.:16::16: Allahım dualarımızı kabul eder inşallah:61:

Çok sıkılıyorum ya,keşke iş falan bulabilsem de çalışsam,evde iyce bunaldım artık,kociş çok çalışıyo,yakınlarda arkadaşım da yok,offf off tam bebiş olcak artık sıkılmam derken o da gitti,ben kaldım yine tek başıma:-(((
Off bugün müslüm gürses dinliyim bari tam o moddayım :19: :19: :19:

screamaway ve tatlıcadı kızlar tablolarınızda bir gelişme varmı benimki bi iniyo bi cikiyo:15:

gülüm benimmm giremedim inan o yazıdan sonra topiğe tel tel üstüne haberi olan arıyor.annemin günü vamışta herkes orada duymuş.dün yoktum.sabahtan gireyim dedim.birtanem benim adetim tam 36 gün geçti önceden 34 günde mutlaka gelirdi.2 tane idrar testi yaptım negatif.dedim hormonlarda sorun var.gittim doktora hamileisin dedi bende hayır adet düzensizliği dedim.alttan baktı yumurta tembelliği dedi.oarada smear testi aldı 2 gün sonra gel dedi.neyse adet hala yok 38 oldu.gittik sonucu göstermeye doktor yok.diğer doktora gösterelim dedim.girdim ben anlattım derdimi işte 1 senedir çocuk istiyoruz olmadı.adetim düzensizleşti falan.dinledi dinledi ozaman bir kan testi yapalım dedi.hem hormonlara hem beta hcg bakarız.verdim testi ertesi gün öğleden sonra alacağız testi.gittik ben sonucu görünce şok.eşim diyo doktor görsün içeri girdimm.oooo değerler çok güzel demesinmi meğerseHAMİLEYMİŞİMMMMMMM.kızlar idrar testlerine güvenmeyin olurmu.bak biz hormon bozukluğu diye gittik bebeğim gelmiş meğerse.1 aylıkmış.allahım bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim.kimseyi bu imtihanla sınamaaaaaa.AMİNNNNNNNN:nazar:

canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada dua et olurmu çok sevindim gerçkten senin için Allah çok büyük mucizesini hiç beklemediğin bi anda gönderiyor tadını çıkar canım dinlen bol bol yorma kendini :54:

aminnnn birtanem saol evet ilk bebeğim 1 seneden sonra anne geldim demiş bizim haberimiz yokmuş.allahım hepinize bu duyguyu nasip etsin gülüm.sanada rabbim en kısa zamanda 2. bebeğini göndersin inşaallah sağ sağlim kucağınada alacağım kokusunu duyacağın günleri göstersin allahım.aminnnnnnn.

canım benim gözün aydın allah olmayan herkese nasip eder inş.sağlıklı bir şekilde rabbim kucağına almayı nasip etsin inş .allah annalı babalı büyütsün aminnnnnnnnnn :)

arkadaşlar mrb,geri sayım başladı kaldı 1 hafta reglime her ne kadar hiç ümidim yok dese de insan her

ay heyecanla bekliyor işte..ama bu ay olursa çok büyük sürpriz olucak benim için çünkü reglin 10.ve

14.günleri çalışabildik sadece koca ayda:26:devamını getiremedik:(gün aşırı çalışan arkadaslara

özeniyorum valla biz daha onu beceremedik yoruluyoruz hemen yada eşim burda olmuyo bir sürü bişey

işte:((ama bu ay olursa bana en güzel anneler günü hediyesi olucak batım 7 mayıs sanırım o haftada

anneler günü ay ne kadar aglarımmm tahmin edemiyorum testte pozitifi görürsem:(((((((allahım

hayırlısıyla mutlu et artık burdaki arkadaşlarımı da beni de nolurrrrrrrrrrrrr:(((((((((((((((((

Hanımlar tavsıyenize ihtiyacım var. semizotu yapıyorum yanına corba ne yapsam:31: mercmek tarhana ve sehrıye corbası dısında ne onerırsınız:44:

Hanımlar tavsıyenize ihtiyacım var. semizotu yapıyorum yanına corba ne yapsam:31: mercmek tarhana ve sehrıye corbası dısında ne onerırsınız:44:

Canım domates çorbası olabilir. Bi de bizim işyerinde brokoli çorbası yapıyolar çok güzel oluyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum...:44:

Son düzenleme:
Canım domates çorbası olabilir. Bi de bizim işyerinde brokoli çorbası yapıyolar çok güzel oluyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum...:44:

Evet domates corbası harıka olurdu aslında ama buzluktaki domatesleri bu gün itibariyle sıfırladım:50: saol tatlım tavsiyelrin icin.
Kırmızılar gelmış seninde tatlım. olsun mayısa devam ederız bırlıkte hayırlısı olsun ınsallah mayıs ayı bizim ayımız olur:29: kacıncı denemenizdi gulum sizin:61:

Evet domates corbası harıka olurdu aslında ama buzluktaki domatesleri bu gün itibariyle sıfırladım:50: saol tatlım tavsiyelrin icin.
Kırmızılar gelmış seninde tatlım. olsun mayısa devam ederız bırlıkte hayırlısı olsun ınsallah mayıs ayı bizim ayımız olur:29: kacıncı denemenizdi gulum sizin:61:

Canım 2 di ama 3 ay önce kürtaj oldugum için 6 aydan önce hamile kalamam ben galiba öyle gibi geliyo bana...

Bundan önce 2 denememizde olmuştu...

inşallah hisselerimde yanılırım da erken hamile kalırım...

Back