- Konu Sahibi screamaway
slm kızlar herkese iyi pazarlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYYYYY evet gülüm yaaaaa ne kadar kötüydüm anlatamam.mucizem geldi diyorum bennnn.allah razı olsun gülüm çok saol duyguların için.allahım sanada bütün bu topikteki arkadaşlarımada hayırlısıyl bekletmeden o güzel kokusunu gönderir inşaallah.hepiniz için dua ediyorum inan.hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarrrrr.
henüz adet olmadim .... ik üc gün önce bi belim agridi sonra kasigimda batismalar oldu adet olacam sandim ama bel agrisi gitti ara da bir batismalar oluyor kulak asmiyorum.
selam kızlaaaaaaaaaar ... iki gün girmedim maşallah kaç sayfa ilerlemişiz :) eskilere şööle bi göz gezdirdim kalbimin hamileymiş kendim kadar sevindim Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah kalbimine ,dualarım onunla bende dün temizlendim bugünde çalışmalara başladık hemen ama bakalım inş bu ay gün aşırı ilişkiye girmeyi beceririzde yumurtlama zamanına denk getirebilirim
Kizlarrrrr, ovulasyon gunum dun ise, ben cokkk mantikli bir is yaptim demek calismakla bugun...
Akinti durumu karisik bu ay... gecen ay cok rahat anlayabiliyordum, bu ay tatil diye dolanirken usutmusum, o yuzden ayirt edemedim ovulasyon akintisini...
Bu arada tatlicadi ve azracimmm, tesekkurler yorumlariniz icinnn...:81::81::81:
Benim içime doğuyo ama bilmiyorum tabi Allah büyük... Parhisia, sıla38 ve tatlıcadı1 sizden bu ay çooook güzel haberler alacaz gibi hissediyorum... Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah
gülüm benimmm giremedim inan o yazıdan sonra topiğe tel tel üstüne haberi olan arıyor.annemin günü vamışta herkes orada duymuş.dün yoktum.sabahtan gireyim dedim.birtanem benim adetim tam 36 gün geçti önceden 34 günde mutlaka gelirdi.2 tane idrar testi yaptım negatif.dedim hormonlarda sorun var.gittim doktora hamileisin dedi bende hayır adet düzensizliği dedim.alttan baktı yumurta tembelliği dedi.oarada smear testi aldı 2 gün sonra gel dedi.neyse adet hala yok 38 oldu.gittik sonucu göstermeye doktor yok.diğer doktora gösterelim dedim.girdim ben anlattım derdimi işte 1 senedir çocuk istiyoruz olmadı.adetim düzensizleşti falan.dinledi dinledi ozaman bir kan testi yapalım dedi.hem hormonlara hem beta hcg bakarız.verdim testi ertesi gün öğleden sonra alacağız testi.gittik ben sonucu görünce şok.eşim diyo doktor görsün içeri girdimm.oooo değerler çok güzel demesinmi meğerseHAMİLEYMİŞİMMMMMMM.kızlar idrar testlerine güvenmeyin olurmu.bak biz hormon bozukluğu diye gittik bebeğim gelmiş meğerse.1 aylıkmış.allahım bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim.kimseyi bu imtihanla sınamaaaaaa.AMİNNNNNNNN
aminnnn birtanem saol evet ilk bebeğim 1 seneden sonra anne geldim demiş bizim haberimiz yokmuş.allahım hepinize bu duyguyu nasip etsin gülüm.sanada rabbim en kısa zamanda 2. bebeğini göndersin inşaallah sağ sağlim kucağınada alacağım kokusunu duyacağın günleri göstersin allahım.aminnnnnnn.
Hanımlar tavsıyenize ihtiyacım var. semizotu yapıyorum yanına corba ne yapsam mercmek tarhana ve sehrıye corbası dısında ne onerırsınız:44:
Canım domates çorbası olabilir. Bi de bizim işyerinde brokoli çorbası yapıyolar çok güzel oluyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum...:44:
Evet domates corbası harıka olurdu aslında ama buzluktaki domatesleri bu gün itibariyle sıfırladım saol tatlım tavsiyelrin icin.
Kırmızılar gelmış seninde tatlım. olsun mayısa devam ederız bırlıkte hayırlısı olsun ınsallah mayıs ayı bizim ayımız olur kacıncı denemenizdi gulum sizin