- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.021
kizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss
yaa hic sorma cok fena bisey ben 3 ay once duymustum ama yapmaya cesaret edemedi :)) regl olana yakin rahim asagi dogru dusuyomus parmagini soktugunda ucuna bisey gelirse adet olacaksin demekmis eger bisey gelmezse rahim yukarda ve hamilesin demekmis:)) vee gecen ay bi gazla denedim parmagima bisey geldi ve elim ayagima dolasti :))) bugun yine denedim ama bisey gelmedi
sen yenisin galiba..hoşgeldin..
Canım kupe yazmıştı bi ara bunları çok gülmüştük. Ama bu yöntem çok mantıklı geldi. o da eskiden başa türlü anlayamazlardı herhalde...
Ben bu ay denedim ve aşağıdaydı.. Ve sonra da adet oldum :))))
sen yenisin galiba öyle bir reklam vardı sanırım.. evet benimde bebiş yok ama çok şükür daha denemedik bu sene bende istiyorum inş..olur..bütün isteyenlerin..
insallah ilk denemede bebisin gelir tatlim :)
sen yenisin galiba öyle bir reklam vardı sanırım.. evet benimde bebiş yok ama çok şükür daha denemedik bu sene bende istiyorum inş..olur..bütün isteyenlerin..
canım tekrar hoşgeldin diyorum..bebiş düşünemene sevindim ama hepimizin tavsiyesi şu olacaktır sana yeni evl,i değilsen şayet hemen çalışmalara başla deriz..
selammmmmmmmmmm
herkese iyi pazarlar !!!!!!!
Slmmmmmmmmmmm
Hoş geldin canımmmmmmmmmm....
aynen banada cok mantikli geldi ve bi ga denedim iste :) ayy dogrumu acaba cok merak ediyorummm ztn sabirsizin tekiyim simdi hepten sabirsiz oldum :))
kızlarrrrrr neden bu kadar sessizsiniz......
arzum canım umudunu kaybetme sakın. en azından hemencecik adet oldunn ve önümüzdeki aya bakacaksın.keşke bende senin kadar şanslı olsam:97:
aynı anda yazmısız arzumcum
Evet canım fazla stress yaşamadan kırmızıları gördüm ve 28 güne düştü
adet düzenim.. bu çok iyi demekki kurtajdan sonra herşey iyi gibi. ama biraz daha zamana ihtiyaç var...
Canım inş hamilesindir ve bu sabrının sonu selamet olur...
Evet canım fazla stress yaşamadan kırmızıları gördüm ve 28 güne düştü
adet düzenim.. bu çok iyi demekki kurtajdan sonra herşey iyi gibi. ama biraz daha zamana ihtiyaç var...
Canım inş hamilesindir ve bu sabrının sonu selamet olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?