• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss

bu olay bana mantıklı geldi yıllar yıllar önce ıdrar testimi vardı doktor mu ultrason mu bence dogruluk payı var ama işin ehli biri anlar ancak diye düşünüyorum cnm biz yapsakta pek anlayamayız gibi geliyo..bide ben korkarım yaa fitil bile kullanamıyorum biraz fazla canı tatlı ve korkak biriyim sanırsam:26:

canım bana kedi ve köpekden uzak dur demişti dr. kedi ve köpekde bulunan tüyler düşüğe neden oluyormuş....

Hatta o nedenden dolayı düşük yapan birini bile biliyorum... Bence uzakdan sev... Ben çok severim kediler ile oynamayıama o dönemde hiç dokunmamıştım...

sakin dokunma kediyee benim arkadasim o yuzdrb mikrop kapti ve cocugunu aldirmak zorunda kaldi...sadece kedi degil hic bi hayvana yaklasmaman gerekiyor senin cokk tehlikeli

hmmm o kadar tehlikeli ha, bukadar tahmin etmemistim:50:.

bizim mahallede birkactane kedi besliyoruz bir haftadir, onlardan beyaz olan kediyle esim cok iyi anlasti, esimi nerde görse kosup yanina geliyor ve sürekli onun sevmesini istiyor. esimde tutturdu dün aksam biz bu kediyi alalim, bende ev kücük dedim, balkon yok nereye koycan dedim caydirdim.

yani aksam git getir deseydim hemen alirdi kediyi.

batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??

Muhtesem yuzyılda hekim kadın ole anladı hurremin hamile oldugunu bende orda gordum:90:

one kızım ben duymadım ama öyle biişi varsa da yapamam heralde çünkü ben oraya ellemeye korkuyorum..aman aman..:53::53:

yaa hic sorma cok fena bisey ben 3 ay once duymustum ama yapmaya cesaret edemedi :)) regl olana yakin rahim asagi dogru dusuyomus parmagini soktugunda ucuna bisey gelirse adet olacaksin demekmis eger bisey gelmezse rahim yukarda ve hamilesin demekmis:)) vee gecen ay bi gazla denedim parmagima bisey geldi ve elim ayagima dolasti :))) bugun yine denedim ama bisey gelmedi

bu olay bana mantıklı geldi yıllar yıllar önce ıdrar testimi vardı doktor mu ultrason mu bence dogruluk payı var ama işin ehli biri anlar ancak diye düşünüyorum cnm biz yapsakta pek anlayamayız gibi geliyo..bide ben korkarım yaa fitil bile kullanamıyorum biraz fazla canı tatlı ve korkak biriyim sanırsam:26:

evet bende yapamam mikrop kapma riskide var. Hem normalde nasılki acaba hamileykenki farkını bilelim:61:

aynen banada cok mantikli geldi ve bi ga denedim iste :) ayy dogrumu acaba cok merak ediyorummm ztn sabirsizin tekiyim simdi hepten sabirsiz oldum :))

bencede öyle bir yöntem vardir ama, sen nasil anlicaksinki, ama doktorlar anlar bence, misal benim persembe günü dr kontolüm vardi, kadin parmaklarini sokup muayene etti hersey okeymi diye, sonra ultrasonla bakti.

yaa hic sorma cok fena bisey ben 3 ay once duymustum ama yapmaya cesaret edemedi :)) regl olana yakin rahim asagi dogru dusuyomus parmagini soktugunda ucuna bisey gelirse adet olacaksin demekmis eger bisey gelmezse rahim yukarda ve hamilesin demekmis:)) vee gecen ay bi gazla denedim parmagima bisey geldi ve elim ayagima dolasti :))) bugun yine denedim ama bisey gelmedi

:53::53:bişeymi geldi tugcecim ne kadar iceri soktunki meraklandım şimdi bende :1:

doğru bir şeydir ama dediğin gibi bende yapmaya cesaret edemem... ilginç ve mantıklı tabi..belki hamilesindir canım ne zaman yapmak gerekiyor acaba..:26:

:53::53:bişeymi geldi tugcecim ne kadar iceri soktunki meraklandım şimdi bende :1:

ayy vok utandim yaa :26:
cnm ztn parmagini soktugunda resmen ucuna geliyo daha fazla ileri gitmiuo parmak ama tabi cokta zorlamamak gerek... bolee hafiften durtuklemen lazim ileri gitmiyosa adet olucak ama ben bgn denedigimde gecen ayki gibi deildi parmagi ilerletsen gidicek gibiydii

Rabbim hepinize bebişler nasip etsinde..:emir_bebek: ne böyle şeyleri deneyip kendinizi yıpratın :19: nede kafaya takıp acı çekin...zaman en güzel çaredir..yeterki biraz sabır...:79:

ayy vok utandim yaa :26:
cnm ztn parmagini soktugunda resmen ucuna geliyo daha fazla ileri gitmiuo parmak ama tabi cokta zorlamamak gerek... bolee hafiften durtuklemen lazim ileri gitmiyosa adet olucak ama ben bgn denedigimde gecen ayki gibi deildi parmagi ilerletsen gidicek gibiydii

utanma tatlım bıldıklerını bızımle paylasıyorsun sen hamıssen şayet (ki inşallah bebegin seninledir)benıde yureklendırmıs olcaksın onoumuzdeki ay cesaretimi toplayıp bende yapabilirim:29:

Rabbim hepinize bebişler nasip etsinde..:emir_bebek: ne böyle şeyleri deneyip kendinizi yıpratın :19: nede kafaya takıp acı çekin...zaman en güzel çaredir..yeterki biraz sabır...:79:

saol canım allahın izniyle hamile olucaz burada hep beraber sabrı öğreniyoruz bizde..
senin durumun nedir..var mı bebek..:D

utanma tatlım bıldıklerını bızımle paylasıyorsun sen hamıssen şayet (ki inşallah bebegin seninledir)benıde yureklendırmıs olcaksın onoumuzdeki ay cesaretimi toplayıp bende yapabilirim:29:

insallah cnm benim yaaa... Allah hepimize nasip eder insallah tez vakitte... bu ise kendini ikna etmek cok zor ama bebis icin varmi yokmu dusuncesiyle bunu bile yaptm yani...

Back