- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.001
kizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss
canım bana kedi ve köpekden uzak dur demişti dr. kedi ve köpekde bulunan tüyler düşüğe neden oluyormuş....
Hatta o nedenden dolayı düşük yapan birini bile biliyorum... Bence uzakdan sev... Ben çok severim kediler ile oynamayıama o dönemde hiç dokunmamıştım...
sakin dokunma kediyee benim arkadasim o yuzdrb mikrop kapti ve cocugunu aldirmak zorunda kaldi...sadece kedi degil hic bi hayvana yaklasmaman gerekiyor senin cokk tehlikeli
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
one kızım ben duymadım ama öyle biişi varsa da yapamam heralde çünkü ben oraya ellemeye korkuyorum..aman aman..
bu olay bana mantıklı geldi yıllar yıllar önce ıdrar testimi vardı doktor mu ultrason mu bence dogruluk payı var ama işin ehli biri anlar ancak diye düşünüyorum cnm biz yapsakta pek anlayamayız gibi geliyo..bide ben korkarım yaa fitil bile kullanamıyorum biraz fazla canı tatlı ve korkak biriyim sanırsam:26:
aynen banada cok mantikli geldi ve bi ga denedim iste :) ayy dogrumu acaba cok merak ediyorummm ztn sabirsizin tekiyim simdi hepten sabirsiz oldum :))bu olay bana mantıklı geldi yıllar yıllar önce ıdrar testimi vardı doktor mu ultrason mu bence dogruluk payı var ama işin ehli biri anlar ancak diye düşünüyorum cnm biz yapsakta pek anlayamayız gibi geliyo..bide ben korkarım yaa fitil bile kullanamıyorum biraz fazla canı tatlı ve korkak biriyim sanırsam:26:
yaa hic sorma cok fena bisey ben 3 ay once duymustum ama yapmaya cesaret edemedi :)) regl olana yakin rahim asagi dogru dusuyomus parmagini soktugunda ucuna bisey gelirse adet olacaksin demekmis eger bisey gelmezse rahim yukarda ve hamilesin demekmis:)) vee gecen ay bi gazla denedim parmagima bisey geldi ve elim ayagima dolasti :))) bugun yine denedim ama bisey gelmedi
yaa hic sorma cok fena bisey ben 3 ay once duymustum ama yapmaya cesaret edemedi :)) regl olana yakin rahim asagi dogru dusuyomus parmagini soktugunda ucuna bisey gelirse adet olacaksin demekmis eger bisey gelmezse rahim yukarda ve hamilesin demekmis:)) vee gecen ay bi gazla denedim parmagima bisey geldi ve elim ayagima dolasti :))) bugun yine denedim ama bisey gelmedi
bişeymi geldi tugcecim ne kadar iceri soktunki meraklandım şimdi bende
xtuğçex bari karbonatı da dene..bende kalmamış olsa deniycektim..
doğru bir şeydir ama dediğin gibi bende yapmaya cesaret edemem... ilginç ve mantıklı tabi..belki hamilesindir canım ne zaman yapmak gerekiyor acaba..:26:
yok ne gerek bunlra.......
xtuqcex hadi canim bakalim hayirlisi insallah bebisin göbüsündedir, batin ne zamandi
ayy vok utandim yaa :26:
cnm ztn parmagini soktugunda resmen ucuna geliyo daha fazla ileri gitmiuo parmak ama tabi cokta zorlamamak gerek... bolee hafiften durtuklemen lazim ileri gitmiyosa adet olucak ama ben bgn denedigimde gecen ayki gibi deildi parmagi ilerletsen gidicek gibiydii
Rabbim hepinize bebişler nasip etsinde..ne böyle şeyleri deneyip kendinizi yıpratın nede kafaya takıp acı çekin...zaman en güzel çaredir..yeterki biraz sabır...:79:
utanma tatlım bıldıklerını bızımle paylasıyorsun sen hamıssen şayet (ki inşallah bebegin seninledir)benıde yureklendırmıs olcaksın onoumuzdeki ay cesaretimi toplayıp bende yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?