- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.701
merhaba arkadaşlar...
ben hala doğuramadım :))))
dün sezeryan için günümü aldım, sanki herkes aynı zamanda doğum yapıyo( ben 1 mart gibi beklerken 5 marta kaydı günüm..
5 mart 2012 pazartesi günü Allahın izniyle bebeğimizi kucağıma alıcam.. daha 9 gün var.. inşallah çabucak hayırla geçer ve hayırlısıyla sağ salim kavuşurum bebişimize.
öptüüüümm hepinizi...
dua edin benim için olurmu?? kızımda yaşadığım sezeryan zorluklarını bunda yaşamayım :26:
pollyannacımmm hayırla sağlıkla doğurursun inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın canım .. dualarımızdasınnn
ay kizlar bugun gelen giden olurmu bilmem ama aslinda dertlesesim var biraz.. yine beni delirtttiler ama aklim basiima cabuk geldi bukez ne uzulecemki dedim cok afedersiniz bi laf vardir it urur kervan yurur die... konussun dursunlar sen yine nasilsa istedigini,bildigini yap dedim ve en cok kuzularim icin uzulmeyi cabuk biraktim...zaten aksamda cook az bi kirmizilanma olmus asla boyle riske degmez onlar icin dedim kendime sukur aklim basima tez geldi..
yani malum tasinma telasindayiz biz yani hayat meselesi oldu bu.. okadar yorum,elestiri yapiyorlarki hersey icin... tahammul sinirlarim iice zorlaniyor... bikere daha anladim asla kendilerinden iyi durumda oldugumu,olmami kabul edemiyor,cekemiyorlar..bukadar basit.... bende deli gibi oturup aglarken deli dedim kendime,inatlarina rahatligini goster,inatlarina sevdigin esyalari al... ve bi guc geldi..
sagolsunlar evimi bile yerlestirdiler onu suraya koy,bunu buraya koy,bunu alma,bunu al, ona gerek yok, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalbim kut kut atiyo sinirden ama asiri bi cevap veremiyorum iste...
simdi ben yemek takimini yani yemek odasimi deniyor fransizcasini kullana kullana turkce nasill gectiginide unuttuk her neyse, siyah beyaz alma istiyorum...sen sevmezsen sevme bende senin evindeki mobilyayi sevmiyorum, sen alirken bana mi sordun???? bizim haklarimiz, yani benim, yani gelinin hakki neden bukadar ihlal ediliyor ki??? hice sayiliyor ki?? daha oncede demistim ya ogluma araba yataklardan almak istiyorum die.. amaaan onu dusunen, bak alinmadi bile daha dusunen sen misin?? neymis efendim gerek yokmus da falan da falan da birsuru gazel.... eski tarz ranzalari gosteriyorlar bana?? yani kendilerinin hayatta evlerine sokmayacagi seyler. ne gerek ki bana fazlasi...
bi de gececegimiz evi temizlemesi icin birilerini sorduk hay sormaz olaydiimmmm.... inanin bi bagirtilar,bi elestiriler....... nevarda, yapamiyor musunuz da iki bez atilacakta,ev zaten temiz de... ooff oofff yahu sananeeee benim hayatim,benim param.. belki zorlaniyorum,belki zorlanmasam bile rahatimi istiyorum popomu dusunuyorum sanane.... nereye verilmiyor ki 40 50 euro.. bi yemek yesen disarda okadari buluyo yani verecegin miktar neki???? eger sorun buysa ve sorun bu da deil ... sorun benim popom daralmicak,rahat edicem,yorulmucam falan ya... zaten calismiyorum da boyle seylere ne hakkim olsun ki??? en son yahu bi sakin olun bagrismayin,tamam dedimm... hayat meselesi yapmayin, buyutmeyin..bakarim ben basimin caresine dedim ve susustular....esime yukleniyoralrdi ne gerek var die..artik susturdum yani...
iste ben doldum eve gelince agladim biraz falan sonra dedim iste kendi kendime kizim aklini basina al daha cok delirsinler birak sen sevdigin istedegin seyleri al istedigini istedigin yere koy.... oylelikle aklim basima geldi simdi hiiic takmiyyor,sallamiyorum hic birinin soylediklerini...hayat okadar zorki gereksiz seyleri iceri atmaya ,biriktirmeye hiic gerek yok,yokmus yani....
simdi kizlar araba yatagin ranzalisida var cok cici...diyorum ki ranzali alsam mi bile ikiside erkek sonucta ufaklik 2 yasinda falan kullanabilir al kati.. zaman ne ki zaten.. cabuk geciyor almisken oyle mi yapsam diyorum... yoksa simdiden gerek yok mu ?
Webshop - JVC Design - Schaarbeek (Brussel) bu iste ..... ya da ayni modelin tekide var...
neyse biraz fazla doktmus olabilirim icimi kizlar ,kusura bakmayin.... ama iyi geliyorsunuz valla... optum hepinizi... ve yavrulari..
ha son olarak bikez daha anladim gercekten "elin yavrusu ele ucuz" derler ya ne kadar dogru.... beni hiiic dusunen yok.. hamileligimle ilgili veya iki aydir hastaligimla ilgili hiic bir gundem yok... aksine daha cok beklentideler..... kizi olan,olacak olan arkadaslarim..nasip kismet elbette ama kizlarinizi gurbetlere verirken 2 kere degil, 2milyon kere dusunun..... anam bacim olsaydi bukadar kafam agrir miydi??? hani reklam muzugunde diyor ya "annem burda olsun bana bisey olmaz" daha fazla soze gerek yook....
ayyy sılacımmm hamiştaşımmm canım bitanemmm aklın başına gelmiş ama kendini üzdükten sonra accık geç olmuş yane... ben sana zamanında ne demiştim kuzumm mademm bunlar seni üzmekten zevk alıyor üzülmeyeceksin tam tersi hep gülecen mutlu oolacan ki bunlar hastinden çatlasınnnn
inadına ben onların karşısında sinir olsam bile belli etmem gülerim cevaplarımıda veririm...sanki parasını onlar veriyo sanki onlar çalışıyoo ayy onlara neeeee hayret bişiii dellendim valla bndee
ayrıca ben kesinlikle 2 katlı olandan al derim canım hem yerden tasarruf hem de yavruların bi arada yatar.. bi tane de beşik park yatak gibi bişi alırsın oğluşun büyüyene kadar.. sonra büyük paşa yukarda küçük paşa aşağıda güzel güzel yatarlar canım..yerden de tasarruf etmiş olursun hem..ben çok beğendimm şimdiden iyi günlerde kullansın yavrucuklar derim
bizde c.tesi günü misafirimiz vardı kahvaltıya 3 te gittiler onların hemen ardından biz çıktık kocamın toplantısı vardı annemlerin orda o toplantıya bnde annem ve teyzemle yeni açılan bebek mağzasına gittim