2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

pollyannacımmm hayırla sağlıkla doğurursun inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın canım .. dualarımızdasınnn

ayyy sılacımmm hamiştaşımmm canım bitanemmm aklın başına gelmiş ama kendini üzdükten sonra accık geç olmuş yane... ben sana zamanında ne demiştim kuzumm mademm bunlar seni üzmekten zevk alıyor üzülmeyeceksin tam tersi hep gülecen mutlu oolacan ki bunlar hastinden çatlasınnnn ayol ne dert ediyosun bunları da kendini üzüyon bitanemm... sen gitt en güzelini içine en sinenini al istediğin yere koy kadında tutun temizlet evi.. ohhhh onlarda iyicee kudursunlarr müstahak öylelerine

inadına ben onların karşısında sinir olsam bile belli etmem gülerim cevaplarımıda veririm...sanki parasını onlar veriyo sanki onlar çalışıyoo ayy onlara neeeee hayret bişiii dellendim valla bndee bırakkk ne halleri varsa görsünler...

ayrıca ben kesinlikle 2 katlı olandan al derim canım hem yerden tasarruf hem de yavruların bi arada yatar.. bi tane de beşik park yatak gibi bişi alırsın oğluşun büyüyene kadar.. sonra büyük paşa yukarda küçük paşa aşağıda güzel güzel yatarlar canım..yerden de tasarruf etmiş olursun hem..ben çok beğendimm şimdiden iyi günlerde kullansın yavrucuklar derim

bizde c.tesi günü misafirimiz vardı kahvaltıya 3 te gittiler onların hemen ardından biz çıktık kocamın toplantısı vardı annemlerin orda o toplantıya bnde annem ve teyzemle yeni açılan bebek mağzasına gittim 2-3 bişi aldım..sonra annemde oturduk kocam geldi kaynanamlara gittik..orda kaldık sabahda halasına gitttik hepberaber kahvaltıya ordan da geldik akşam oldu şimdi yemek yaptım yicez size bakem dedim.. çok yoruldum yinee kesinlikle yorgunluğa gelemiyorum hemen kasıklarıma ciddi ağrılar giriyo.. o yüzden ben alışverişlerime başlıcam kızlar.. ilerde daha zor olur diye.. bi de yavaş yavaş bi kaç kere de alırım hepsini bir değil yüklenmem böylece kendime..ay işte böylee hade çok acıktım gideyimm sonra gelirim yinee çok öptüm sizi

aaaa süperrr vlla baya baya koyu cıkmışşş daha ne olsun :) Çalışmışsınızdaaa artık gerisi Allaha kaldı inşallah tutmuştur bebişiin:)

regentoşşşşşş hakkat çok net canım bu günleri hiç atlamayınn maşallah inşallah tutturursunuz canımmm

cok cok sagolun kizlar yaa.. hayirlisi olsun bakalim zaman ne gösterecek.. belki sira bizdedir belki de daha zamanimiz vardir bilemiyorum ama beklemek gercekten cok heyecan verici

hulyacim valla canimmm tepeden tirnage kadar haklisin................ oh iice kudursunlar ...... artik oylle herkesi iceri almak yok herkes haddini bilecek...

bugun esimle bakindik kaba fikirlerimiz oturdu bile.. yalniz bi yatak turu daha takildi kafama o da cok eglenceli ve guzel ,kullanisli.. aynen su sekil.. bunun renkleri cesitleri mevcut...
WebDeco.be - Le Lit Chevalier Flexa - JUNIORAMA simdi bunun alti oyun yeri gibi girio,cikiyo oraya ufak masa falan koyabiliyorsun sandalyesiyle eglenceli yani... hatta bi zaman sonra besikte konulabilir.. 3 yasinda kadar zaten besikte uyuyabiliyorlar oglumun simdiki gibi.. sonra bunun altina yatak eklenebiliyor 3 yasina geldiginde... biraz canlanmistir yapmak istedigim seyler bu yatakla ilgili demi?? simdiki dusuncem abi oglum kardesini yanina gelesiye kadar ki nerden baksan 3yil sonra hem yerden faydalanacak hemde arabali ranzadan daha cok eglenebilir gibi geldi 3 yil daha... ayyy nebiliim valla iki secenek arasinda kaldim.. dusuncelerinizi beklerim canlar..

hulyacim,cancazim..masallah tempolu gecmis haftasonunuz.. iyi gelmistir... ama kiyamam yorulmussun.. ve cok haklisin yaaaaaaaaaaa yorulmak,fazla efor harcamak ayni seyleri bendede yapiyooo.. sende basla tatlim alisverislere ufak ufak.. valla zamani gelice acayip hazira gecio.. tugcede yavas yavas aldi bicok seyi dimi.. rahat olur.. inan yarisini gectik..obur aya safak 2 rakamli sayilara dusuyooo..:18: coook optum kuzu sizii

sılacımm aynen dediğin gibi çektiğin çizgiyi geçirmeyeceksin ! herkes yerini yurdunu ve haddini bilecek bu kadar karışamazlar sana kimse kusura bakmasın yane..

bu oda da gayet hoş canım zaten dediğin gibi hemen yanına gidemeyecek gidene kadar da büyük paşa keyfini sürsün madem yatak falan ekleniyo sonradan kullanışlı ben oyumu bundan yana kullanıyorum kesin olarak bak başka bişi gösterme sonra cayabilirim

kuzum bizim burda havalar bozdu yine ısınsın havalar annemle eminönüne falan gidecez.bu haftasonu aşkitomlada mobilya bakmaya gidecez..en azından piyasa araştırması ve fikir alcaz..haftaya da beşiğimi almaya gidecez eniştem saolsun boyasını falan yapmış hazırlamış mis gibiiiiiii bi kaç bişi aldım ayrıca hemen albüm yapıp koyuyorum canım

ayrıca cuma günü kontrolüm vardı benim..seninde ya yarın yada çarş. dimi kuzum..nyse yazayım sana nolduğunu :26:

şekerlerimmm cuma doktordan gelince size yazamadım kusura bakmayın..fırsatım olmadı yorgundum yemek falan.. c.tesi sabah kahvaltıya misafirim gelcekti hazırlık bilmem ne ... 3 te gittiler bizde anneme gittik ordan kaynanamlara gittik orda kaldık anca akşam geldik yemek falan anca oturdum...kızımdan haberler şöyleeee

maşallahh yavrum gayet iyi gelişiimi kilosu (350gr) herşeyi haftasıyla uyumlu gidiyo dedi..yanlız sinirlerimi doktorum bozdu ve bırakma kararı aldım..şöyleki ;

normalde ayrıntılı ultrason zamanım ya..hani size dedim herhalde kendi yapacak ayrıntılıyı bilmiyorum makinasını dedim..meğerse adam beni normal muayeneye çağırmış 5dk için 150 tela bayıldım ve sinir oldum.. çünkü ben dedimki ayrıntılı olmaycaksa ben yaptırayım başka yerde geleyim.. beni hem kendi yönlendirdiği yere gitmemi istiyo 350 tl..hem de 150 tl boşa gidecek kontrol muayenesi için çağırmadı bana 6hafta sonra gel diyo..bnde sinir oldum çok ..beni gereksiz yere çağırdığı ve 5 dk baktığı için.. inanın bi kafasını bi karnını ölçtü bi bana gösterdi elini bacağını o kadar yane..ben de eşim de kızdık kesin değiştirme kararı aldık.. şimdi başka yere gidicem ayrıntılı yaptırcam sonra doktor bulcam kendime..böyle yanii..ama yavrum bana poz verdi resmen yüzünü döndü elini de göbüşünün üstüne koydu yavrum çok tatlıydııı maşallahhhh

albüm yaptımmmmmm

Son düzenleme:
canım arkadaslarım sonunda kızımın uyudugu bi aralık yakaladım.. biz uyku düzenimizi tam alamadık ya koligimizde var malesef
Allahın izniyle kırkını bir çıkarsaydık bakalım ozaman ins. düzene gireriz teyzeleri
benim ağrım sızım eskiye oranla gecti.ilk 10 gun çok önemliymiş keşke dinlenebilseydim daha kolay atlatırdım.. size tavsiye sezaryen olursanız ilk 10 gun size de bakım lazım emzirme hariç yormayın kendinizi alt degstrme vs sonrada öğrenilir lütfen yormayın..

bebişime yeni ticker yaptım foto kydum maşallah meleğime.. duygularım dolup dolup taşıyo kızlarr
tugcee neselikız bende merak ediyorum yigenlerimi sizdende foto bekliyorum..
buarada hayırlı kolay dogum olsun polyannacımregencimiide tabrik ediyorum simdiden iiiinş. sonuç bekledigimiz gibi
sılacım canını skmasınlar senin yaa off asıl benim de su an dertleşmeye çok ihtiyacım var keske yanımda olsaydın..
hlycım maşallah kızına güzel haberler almka ne güzel valla.. albüm olayı çok güzel bende yapmıstım..

Son düzenleme:

umaycımm maşallahh kızınaa Allah ım sağlık sıhhaat versin inşallahhh :) benimde kızım büyüyo çok şükür.. inşallah bnde sağlıkla alırım kucağıma yavrumuu

umaycımm maşallahh kızınaa Allah ım sağlık sıhhaat versin inşallahhh :) benimde kızım büyüyo çok şükür.. inşallah bnde sağlıkla alırım kucağıma yavrumuu

Aamiin çok teşkkr ederiz teyzesi.. Rabbim sanada sağlıkla göstersn bu gunleri inş.

Kızlar ben de giremiyorum nete malesef,benim kızımında henüz düzeni yok,bazen çok iyi bazen çok huysuz oluyo,uyuduğu zamanda ya diğer işlerimi yapıyorum ya da misafir falan oluyo,hepinize çook selam kızlar,kırkı çıkınca inşallah daha çok gelebilirimm ))

hepsi birbirinden güzel ama bunlarin yaa.. güle güle kullanin canim

cok cok tesekkür ederim canim benim, hayirlisi olsun bakalim ne diyim senin de gözünaydin ilk günleriniz gecip düzene girersiniz insallah bi an önce.. allah nazarlardan saklasin saglikli uzun ömürler nasip etsin melegine

cnmmm maşallah kızına cook tatlı kime benzıo prensesın ? Bahtıda kendı gıbı guzel olsun ınsallahhhhhhhh , yesin teyzesi onuuuuuuu

Canım ben de senden resim istiyorum ama,çok merak ettim ben de senin kızı ))
Kaç ay beraber onlar hakkında konuştuk ne de olsa
Çok sağol canım,bana benzitiyolar daha çok,bakışlarını eşime benzetiyorlar
Seninki kime benziyor???

dimi yaaa merak edıoduk kim önce doğurcak dıee şimdi kucagımızdaa :)
bnm kızımda saç rengı fln ben ama diğer herşey babamız :)
Buarada albüm yaptım bnde cnm bakabılırsın:)

Son düzenleme:
kizlar ben dra gittim bugün iste, cok sükür yine bir sey cikmadi her sey cok hos dedi kadin.. bugün yine kan verdim.. cünkü dr erkeklik hormonuna da bakmak istiyorum dedi.. duruma göre kücük dozda kortizona baslariz dedi.. kortizon hakkinda bilgisi olan var mi???

regentoşş tekrar gözünaydın sonuçlar güzel..fakat kortizonu ne amaçla verecek anlamadım :26: ben kortizonlu ilaç kullandım bi sene romatizma için.. yani nasıl bi kortizon kullancak bilmiyom ama kortizon bi problem varsa kullanılır benim bildiğim ve de ciddi bişiyse çünkü kortizon ağır ilaçlar :26: yani aklını kafanı karıştırmak istemem canım ama anlamadım :26: iyice öğren bnce

cnm inşallah her şey güzel devam eder senin için benim bildiğim kadarıyla bağışıklık sistemi ile ilgili durumlarda kortizon veriliyor. çünkü bağışıklık sistemi bebeğin tutunmasını engelliyo. hamilelikte ya da öncesinde çok kişiye kortizon veriyorlar.

regentoşşş bnm bıldıgımde kortızon bı problem varsa verılıyoo... hatta bılıomusun bılmem cok yogun agrısı olan hastalara verıolar... ınsallah tahlıl sonucunda ii cıkar cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…