Hepinizin dünya kadınlar gününü kutluorum kızlarr
Bgn dip köşe temızlık yapıorumm vlla kollarım agrıyo indir kaldır :) Cumartesi gunu arkadaslarım gelıcek artk yrnda pogaca börek işine girişirimmm ee bıde temızlıgıde tam bıtıremedımmmmm poffffff
Regentoşummm önce sana yazmak istedimm, aslında söylıycek fazla bısey yook hepimiz yaşadık bunları o yuzden duygularını cok ii anlıorum ve kızların yazdıklarınada aynen bnde katılıorum... Bizide biraraya getıren bu ortak noktamız ztnn, kimimiz 3 ay kımımız 1 senedır ugraşıyoruzz , Herseyde bı hayır vardır dıyoruz sabredıyorzzz, böle umutsuzluga düştüğünde hep daha kötü durumda olanları düşün ben öyle yapıp kendımı teselli ediodum ...
Neşeli kızcımm kızlarımız büyüdü vlla :) Dr kntrolüne gıttınızmı boyu kilosu fln ne oldu? Bide sütün nasıl tatlm ? Kızını cook öpüyorummmmmm
Menbetacmmmmm kızım buyudu vlla teyzesi sorma ellerinden öper :) Sende dr bulmuşsun cok sevındım cnmm ilaç tedavısı yapıcak sanırımm snrada gelsin bebişlerrrrrrrrrr
Sılacımmmm Allah yardımcın olsun tatlım şimdiye kadar yerleşmişsindir sanırımmmmmmm