How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canlarımm merhabalarrrr :16::16:

bikeresevdim canım gözünaydın tekrar maşallahh kızınaa :emir_bebek::nazar:

deryacım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikk ? kendini de anlatsana uğradığın zamanlarda :34:

nartanesi canım saolasın tekrardan.. tatlıcadıdan haberim var evet malesef bebeğini kaybetti :14::14::14: o yüzden bu ara pek ii değil :14::14:

ben söylemeseydim iyi olurdu ama sizde merak etmişsiniz söledim artık :14:

Benim kızım 24. haftayı bitirmek üzere teyzeleri. en son 20. haftada gitmiştim dr.a gelişimi iyiydi. şu an nasıldır bilmiyorum. arada evde kalp atışlarına bakıyorum. içim rahat ediyor. onun dışında maşallah çok hareketli. martın ilk haftası kontrolüm var, şeker yüklemesi de yapılacak. umarım güzel haberler alırım.

Hyl gercektenmi? Cok uzuldum yaa. Ne denir bilmemki. Gecmis olsun. Rabbim en kisa zamanda hayirli evlat nasip eder tatlicadiya

E peki nezaman ogrendi? Kurtaj oldumu? Suan kendisi nasil? Kalbimi durmus?

Ah canim ya gelsin kendini iyi hisseder belki ama kotu olacak olursa dinlensin bari.
Sagol soyledigin icin.
Allahim bidaha yasatmasin. Uzuldum gercekten. Umidini kaybetmesin selam soylersin. Kendine dikkat etsin.

Hyl gercektenmi? Cok uzuldum yaa. Ne denir bilmemki. Gecmis olsun. Rabbim en kisa zamanda hayirli evlat nasip eder tatlicadiya

E peki nezaman ogrendi? Kurtaj oldumu? Suan kendisi nasil? Kalbimi durmus?

Ah canim ya gelsin kendini iyi hisseder belki ama kotu olacak olursa dinlensin bari.
Sagol soyledigin icin.
Allahim bidaha yasatmasin. Uzuldum gercekten. Umidini kaybetmesin selam soylersin. Kendine dikkat etsin.

evet canım çok zor bi durum Allah yarımcısı olsun tatlıcadımızın... malesef bebek gelişmemiş kurtaj oldu...zannetmem buraya geleceğini bizde ısrarla aradık onu cepten ancaa faceye yazdı o kadar..inşallah toparlanır canım ne diyelim...

Gogooom masaallah size guzel haberlerle gelmissin. Insaallah yakinda sende kac cm kac kilo oldugunu soylersin bizlere

canımmmmmm çok saol.. birazdaha vakit geçsin bakalım söylerim hepsini inşallahh..

sizinde o haberleri vereceğiniz günler bekliyorum..:16:

sukurler olsun bu sefer daha guzel haberlerle dondum.. oncelikle hepinizden Allah razi olsun hepinizin gguzel,destek mesajlarini okudum cok sagoolun arkadaslarim.. inanin aklimda kalbimde hep sizlerle..

dedigim gibi guzelliklerle geldim.. sukur hastaliklarimiz hafiflerdi oglumla..daha iyicegiz..insallah da tamamen gecer..

ev isinide Allahin izniyle hallettik.. Allah yuzumuze bakti zaten orasi olmasaydi kesin birilerinin evine gidip beklicektik.. sukur kimselere muhtac kalmadik.. eksper falan gececekmis eve haftaya pazartesi,sali gibi tasinma isi bitmis olacak.daha sonra yerlesme falan..insallah yeni bi pc alicaz falan..bi muddet daha ayri kalcaz .. 29 subatta da iste detaayli usgmiz var.. insallah tasinma isi 29una sarkmaz da gidebiliriz..

sizlerde iyisiniz insallah.. masallah bikeresevdim,deryacim,menbetam,hulyam iyiler yavrulariyla...nartanesicim de gelip bizi soruyor ALlah razi olsun cok moral oluyor...insallah sende yavruna kavusursun biran evvel.

ayriva umaycimda dogum yapmis..neguzel masallah ismide cok hosuma gitti.. Allah bi kiz evlat nasip ederse dusunebilirim....

hulyacim tatlicadi icin cok uzgunum... Allah yardimcisi olsun.... ALlah guc versin..insallah yakin zamanda yine nasip eder mevlam ona bi yavru... herseyin hayirlisi

SILAcım çok sevindim ev işini halletmenize ve hastalıkların düzelmesine.

Rabbim öyle büyük ki.. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ya.. çok şükür kimseye muhtaç olmadan hallolmuş.. son zamanlarda senden bu haberi almak için sürekli bakıp duruyordum.. ve nihayet geldi güzel haber.. Rabbim her daim gönlünüze göre versin.. öptüm

sukurler olsun bu sefer daha guzel haberlerle dondum.. oncelikle hepinizden Allah razi olsun hepinizin gguzel,destek mesajlarini okudum cok sagoolun arkadaslarim.. inanin aklimda kalbimde hep sizlerle..

dedigim gibi guzelliklerle geldim.. sukur hastaliklarimiz hafiflerdi oglumla..daha iyicegiz..insallah da tamamen gecer..

ev isinide Allahin izniyle hallettik.. Allah yuzumuze bakti zaten orasi olmasaydi kesin birilerinin evine gidip beklicektik.. sukur kimselere muhtac kalmadik.. eksper falan gececekmis eve haftaya pazartesi,sali gibi tasinma isi bitmis olacak.daha sonra yerlesme falan..insallah yeni bi pc alicaz falan..bi muddet daha ayri kalcaz .. 29 subatta da iste detaayli usgmiz var.. insallah tasinma isi 29una sarkmaz da gidebiliriz..

sizlerde iyisiniz insallah.. masallah bikeresevdim,deryacim,menbetam,hulyam iyiler yavrulariyla...nartanesicim de gelip bizi soruyor ALlah razi olsun cok moral oluyor...insallah sende yavruna kavusursun biran evvel.

ayriva umaycimda dogum yapmis..neguzel masallah ismide cok hosuma gitti.. Allah bi kiz evlat nasip ederse dusunebilirim....

hulyacim tatlicadi icin cok uzgunum... Allah yardimcisi olsun.... ALlah guc versin..insallah yakin zamanda yine nasip eder mevlam ona bi yavru... herseyin hayirlisi

ayyyyyy canımmm hamiştaşımm nasıl sevindimm anlatamam varyaa benim bile üzerimden bi yük kalktıı :29: Allah ım sağlıkla mutlulukla oturmanızı nasip etsin canım hayırlı olsun evinizz :29:

ben iyiyim cuma günü randevumuz var anladığım kadarıyla benim doktor kendi yapacak ayrıntılıyı göndermeyecek dışarı ama ben renkli görcem diye heveslenmiştimm makinası nasıl bilmiyorum görüntüsü iyi de renkli mi bilmiyorum valla değilse eğerr yakın zamanda bi dahaki kontrol için renkli bi yer bulcammmm :52: sizde gidersiniz canım araya sıkıştırırsınız sağlıklı güzel haberlerle gel canım inşallahhh çok öpüyorum seni Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin taşınırkenn sabırsızlıkla beklicem dönmenii çok öptüm...

tatlıcadım da inşallah bu günlerini atlatır sonrada sağlıklı nurtopu gibi bi evladı olur :emir_bebek::nazar:

bayadir topige giremiodum bakiyim dedimm guzel haberlerimiz varmis :)

umayy cimm gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah prensesini bizim yerimize op resminide beklioruzz minigininjn :)

Silacimmm cnm cok gecmis olsn oglusunla birlikte baya sifayi kapmissiniz ama atlatmissiniz cok sukur... ev bulmanada cook sevindim tatlimmm hic bi zmn umudunu kaybetmemistin Allaha siginmistin cok sukur rabbim yardimcin oldu, kendini cok yorma tasinma telasinda :( bizi habersiz birakma net bulursan arada gel olurmu cnmm

ketenhelvaaa dualarim seninle, rabbim emeklerinin karsiligini verir insallahh

Silacim cok gecmis olsun canim. Rabbim yardimciniz olsun. Ne guzel bu haldeyken bile pozitif dusunup umidini kesmiyorsun. Allahim seni bu sekilde siniyor olabilir cok hosuma gidiyor ileri bakipta cabalaman. Rabbim seni mukafatlandirsin. Merak etme ben inaniyorum senin icin bir kapi acacak Insaallah yuce Rabbim. Ogluna cok dikkat et hele kendine sonucta bi can tasiyorsun

Hyl tekrar gecmis olsun diyorum sanada opuyorum kizini

Umay Allah anali babali buyutsun Insaallah bahti guzel ahlaki temiz olur umay in anlami ne?

Derya kac haftalik oldunuz sizde baya yaklastiniz sanirim doguma?

Bikeresevdim masaallah kizina ne tatli olmus yarim kilo. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sana ve diger kizlara Insaallah

Breshka is yerinden gelismeler var guzel Insaallah yakinda belli olacak. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Sen nasilsin kac cm olmussunuz ve kac kilo?

Gogooom masaallah size guzel haberlerle gelmissin. Insaallah yakinda sende kac cm kac kilo oldugunu soylersin bizlere

Regen nerde ya kanka ben senin mesajini aldim ama cepten yazarken bide uzuuuun yazdim silindi cunku postakutum dolmus. Biliyorsun cepten zor oluyor sana birebir yazayim dedim ama goremiyomki seni nerelerdesin? Esinin sonuclari ne oldu seninkiler nasil?

Kizlaaarrr bu arada tatlicadii nerden gelmiyor artik goren varmi hyl ya sen msnde yada facebookta karsilasiyormusun? Napiyor merak ettim. Iyidir Insaallah.

sorun degil canim benim, ama bekliyorum cevabini yine de :34:

hülyam...tatlı pıtırcıgım..günaydın...

bende sen gibi erkenciyim bugün..nasılsın bakalım?
meleğin nasıl? çok öpüyorummm:54::54::54:

aaa bak unuttum ben ocak ayı tahlilimi buldum..ba degerlerime.

ft3...3.90 referans aralığı 2.57-4.45
ft4...1.61 referans aralığı 0.93-1.7
tsh...6.95 referans aralığı 0.27-5.00

doktor bakmıstı ozaman sonucuma tsh pek yüksek degil..bu yüzden ilaç kullanılmaz zaten şimdi içtiklerin var birde tsh ilacı yazarsam hipoglisemi ye cevirebilir..basımıza daha büyük iş açarız dedi..

nebilim bilmemki...simdi önümüzdeki aya kırmızılar gelince gidecegim dr.a bu sonucumuda göstereyim yeniden yaptırayım bir de ona fikir danısayım bakalım...

kendi kendimizin hem hastası hem de doktoru olduk..

Son düzenleme:
sılacımm ev bulmana çok çok sevindimm.. hayırlısıyla yerleşirsin inşallah...

Back