- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #34.721
regentoşşş bnm bıldıgımde kortızon bı problem varsa verılıyoo... hatta bılıomusun bılmem cok yogun agrısı olan hastalara verıolar... ınsallah tahlıl sonucunda ii cıkar cnmmm
cnm inşallah her şey güzel devam eder senin için benim bildiğim kadarıyla bağışıklık sistemi ile ilgili durumlarda kortizon veriliyor. çünkü bağışıklık sistemi bebeğin tutunmasını engelliyo. hamilelikte ya da öncesinde çok kişiye kortizon veriyorlar.
regentoşş tekrar gözünaydın sonuçlar güzel..fakat kortizonu ne amaçla verecek anlamadım :26: ben kortizonlu ilaç kullandım bi sene romatizma için.. yani nasıl bi kortizon kullancak bilmiyom ama kortizon bi problem varsa kullanılır benim bildiğim ve de ciddi bişiyse çünkü kortizon ağır ilaçlar :26: yani aklını kafanı karıştırmak istemem canım ama anlamadım :26: iyice öğren bnce
sagolun kizlar ilgilendiniz benimle.. zaten su ana kadar cok sükür bir sey yok.. bi kac hormona daha bakcak iste dr onun icin siklusun ortasi olmali dedi, zaten benim randevumda öyle denk gelmis sansa :)))) iste kan verdim tekrar 2 haftaya dr beni arayacak.. egerki erkeklik hormonunda bir sey cikarsa düsük dozda verecek cikmaz insallah ilaca da gerek kalmaz.. öyle iste...