2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay bende diyim bari eksik kalmasın bir tarafım.. gecmis olsun ve gozunaydın canım iyi bak kendıne dınlenmeye calıs kuzummmm

sılacım nerelerdesın insallah bır ev bulmussundur canım benım?? habersiz bırakma bızleri..

ohhoooooo bu ne ya kımsecıkler gelmemiş.. biz doktordan geldik teyzler boyumuz tam 11.7 mm olmus. evlencek duruma gelmişiz dimi kalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonra...

canlarım çok saolunn valla çok korkuttu benii yaramaz kızçemm ama çok şükür herşey yolunda

sempatişkomm vallahi o kadar çok sevindim kiiiiiiiiiiiii anlatamam sana çok şükür MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

sempatişkomm vallahi o kadar çok sevindim kiiiiiiiiiiiii anlatamam sana çok şükür MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH

çok saol canım benım.. bende çok sevinçliyim.. Allah yüzümüze bakıcak inşallah..

sende ciciler almışsın kendine amanda aman iyi günlerde giy inşallah..

çok saol canım benım.. bende çok sevinçliyim.. Allah yüzümüze bakıcak inşallah..

sende ciciler almışsın kendine amanda aman iyi günlerde giy inşallah..

inşallah canımm sağlıklaa daim olsunnnn hamişliğinnn benim cicilerim içinde tşk ederimm akşama kocamı bunlarla karşılıcammmm

ay bayıldım ben bu takıma nerden aldın bende alıcam bunlardannn

tşk ederim..üsküdarda bi butikten aldım adını hatırlamıyorum..netten de alabilirsiniz

cnm maşallah kuzuna. kalp atışlarını da görmüşsünüz şükür. Hep böyle güzel haberler verirsin inşallah cnm.

kizlar selam.. merak ettirdim mi sizleri canlarim?? ama bende durumlar pek ic acici degil..

pazar gununden beri oglum hasta. ates dusmedi gitti. ayni aksam bende kotulendim tekrar.budefaa da grip oldum bukez daha da kotusu atesim yukseliyor.. pazartasei esim hemen dr getiriyorum eve dedi. o halimle itirar ettim cunku evde adiim atacak yer yok hersey ortada.. neyse zar zor hazirlanip dr a gittik oglumla bana.. benim icin yapacak yine bisey yok antibiyotikten baska. ama atesten drlarda cekiniyor cunku bebege zarar. bide oksurugun gecmemis olmasida endislendirici Allah korusun zaturre riski falan da var. ondanda bahsetti dr. bilmiyorum artik napicam ilk defa bu sabah biraz daha hafif uyandim..

aslinda dinlenmem lazim,yatip terlemem,sicak sicak corbalar icmem lazim ama nasiill?? zaten cocugun hastaligindan,atesinden kendini pek hatirlamiyorsun...
tum bunlarin ustune bilgisayar bozuldu bir haftadir pcmiz yok..dogrusu artik bi pcmiz yok.. ev isini halledelim artik sirasi nezaman gelirse onunda alinir.. netten evlere bakalim die esim birinden aldi idarelik simdi..

vee ayin 29una evi bosaltmamiz, anahtari vermemiz lazim... ortada ise hala bi ev yok... kul sIkIsmayinca hizir yetismezmis ALLAHTAN umut kesilmez bekliyorum iste hala...

iste benden olaylar budur kizlar... buhafta pc olmadigindan gelip haber veremedim size...

sizler nasilsiniz..gecmisede bakamadim..ama bekledigim bi haber gelmis... menbetam ALlahin izniyle yavrusunun guzel haberlerini almis pitpit gormus..oohh masallah cook sevindim bitanem..Allahim tamamina erdirir insallah...

hulyamda basindan birseyler atlatmis.. gecmis olsun bitanem.. insallah tekrarini yasamazsin ama her hamilenin basina gelebilesi bi durum bu.. tugcemde kotulenmisti otobusten falan inmisti..dikkatli olmak lazim... senin cilveli kizinda seni hastanede cileden cikarmasida cabasi..neyseki nazli hanim suku guldurmus yuzunu...

ervamis,ipekimiz,fatma gulsahimiz buyuyor degilmi?? anneleride iyiler.... ayy yaa zaman geciyor kizlar buyuyor bizde yariladik hulyamla yarisi kaldi...

kizlar herkese selam olsun..

canım hamiştaşımmm çok geçmiş olsunnn Allah ım acil şifalar versinnn merak etmiştik iyice..gelmeyince ben ev buldunuz taşınıyosunuz diye ümitlenmiştim valla hakkınızda hayırlısı olsun tatlım inşallahhhh herşey gönlünüze göre olur...

sorma benim kız yaramaz çıktı teyzesii anasını hem tekmeliyoooo hem üzüyoo hem güldürüyoo biişiler yapıyoo ama çok şükür SAĞLIKLI Allah ım nazardan koruusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

canımm habersiz koyma olurmu yine yaz inşallahhh ev bulursunuz sılacım yaa hayırlısı olsun Rabbim yardımcınız olsunn

sonunda size mutlu haberimle dönebildim.. Rabbime şükürler olsun sağlıklı bir kızım oldu ve ismini "umay" koyduk..

sezaryen doğum yaptım sancılardan dolayı son anda çark ettim ameliyathaneye giderken sedyede sularım geldi ..

xtugcex ve neselikızı da tebrik ederim mutlu haberlerini okudum.. Allah analı babalı büyütsün bebeklerimizi..

şu an ağrım sızım daha yeniyiz uykusuzluğum kendime tam gelemedim

menbetayı tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Herkes tatsın bu duyguyu dilerim tüm isteyenler..

bu süreçte yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim uğurlu topiğim benim tekrar gelicem bi kendime geliyim

maşallahhhhhhhhhhhhh canımmmm Allah ım sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin inşallahhh

Kızlarrrrr detaylımız güzel geçti çok şükür herşey yolundaaa kızım tembel biraz uyudu doktoru uğraştırdı biraz doktor dürtükledi kızımı sürekli :)))) 29 cm 529 gr olmuş minnak kızım
Elleriyle oynarken ve esnerken gördüm çok güzeldi :))))

Sılacım canımmmm çok geçmiş olsun inşallah tez zmanada atlatırsın tatlım Rabbim korusun bebeğinide senide Allaha emanet ol....

cnm benim gözün aydın. Rabbim bebeğine sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin.

cnm benim ne güzel kuzun büyümüş . hep böyle güzel haberlerini verirsin inşallah.

Cnm bu kadar sıkıntının üstüne bir de hastalanmışsın oğlunla. Rabbim ikinizede sağlık sıhhta versin. iyileşirsiniz inşallah tez zamanda. diğer konular da hallolur inşallah ve hayırlı haberlerini alırız arkadaşım.

cnm maşallah kuzuna. kalp atışlarını da görmüşsünüz şükür. Hep böyle güzel haberler verirsin inşallah cnm.

canım benim çok saol.. çok şükür şimdilik herşey yolunda hepte böyle devam eder..

canım çok çok geçmiş olsun sana.. kendine dikkat etmeye çalış. inşallah biryerden bir ev çıkar ansızın bende gelmeyince sempatiğim gibi ev buldunuzda taşınıyorsunuz sandım.. hayırlısı olsun hakkınızda..

güzel dileklerin içinde çok saol canım benim.. hep böyle gider inşallah...

canımmm gözünaydın sağlıcaklar kurtarmışsın. Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin. uzun ömürlü sağlıkla geçireceği günleri olur inşallah..

benim içinde çok saol çok teşekkür ederim amin canım. inşallah..

Silacim cok gecmis olsun canim. Rabbim yardimciniz olsun. Ne guzel bu haldeyken bile pozitif dusunup umidini kesmiyorsun. Allahim seni bu sekilde siniyor olabilir cok hosuma gidiyor ileri bakipta cabalaman. Rabbim seni mukafatlandirsin. Merak etme ben inaniyorum senin icin bir kapi acacak Insaallah yuce Rabbim. Ogluna cok dikkat et hele kendine sonucta bi can tasiyorsun

Hyl tekrar gecmis olsun diyorum sanada opuyorum kizini

Umay Allah anali babali buyutsun Insaallah bahti guzel ahlaki temiz olur umay in anlami ne?

Derya kac haftalik oldunuz sizde baya yaklastiniz sanirim doguma?

Bikeresevdim masaallah kizina ne tatli olmus yarim kilo. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin sana ve diger kizlara Insaallah

Breshka is yerinden gelismeler var guzel Insaallah yakinda belli olacak. Rabbim hayirlisini nasip etsin. Sen nasilsin kac cm olmussunuz ve kac kilo?

Gogooom masaallah size guzel haberlerle gelmissin. Insaallah yakinda sende kac cm kac kilo oldugunu soylersin bizlere

Regen nerde ya kanka ben senin mesajini aldim ama cepten yazarken bide uzuuuun yazdim silindi cunku postakutum dolmus. Biliyorsun cepten zor oluyor sana birebir yazayim dedim ama goremiyomki seni nerelerdesin? Esinin sonuclari ne oldu seninkiler nasil?

Kizlaaarrr bu arada tatlicadii nerden gelmiyor artik goren varmi hyl ya sen msnde yada facebookta karsilasiyormusun? Napiyor merak ettim. Iyidir Insaallah.

Deryacm çok tş k ederim tatlm senin kızınla ilgili haberleride beklyorum canım seninkide büymüştür Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh...

Nartanes canımmmm çok tşk ederim rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…