- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.641
nartanesi cnmmm kizimin resimleri facede var bolca, buraya eklemememin sebebi telden giriorum hep ve buraya telden yukleme yapamiyorum cnmm snde face yoksa pc actigimda senin icin resim yuklerim tatlimm
hlycmm gecmis olsun dileklerimi burdanda gonderiyorum sna cnmm kendine dikkat et
Canım benim yaa Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre bir ev çıkar karşına bu kadar üzülme lütfen sana da paşana da içindeki minik paşaya da zarar biliyorsun Rabbim güzel gönlünü biliyor inşallah darda bırakmaz seni bitanem :))
Biz iyiyiz şükür grip geçti artık sırada diş var bakalım işyerinde tekrar hastalanmazsam hemen hemen herkes grip yaaa ... İnşallah sende artık iyisindir canım ...
oh hadi bakalım inşallah çok yakında güzel haberler vereceksin canımmm :)))
tekrar geçmiş olsun kuzum iyi olmanıza çok sevindim :))
ay bende diyim bari eksik kalmasın bir tarafım.. gecmis olsun ve gozunaydın canımiyi bak kendıne dınlenmeye calıs kuzummmm
sılacım nerelerdesın insallah bır ev bulmussundur canım benım?? habersiz bırakma bızleri..
ohhoooooo bu ne ya kımsecıkler gelmemiş.. biz doktordan geldik teyzler boyumuz tam 11.7 mm olmus. evlencek duruma gelmişiz dimikalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonra...
sempatişkomm vallahi o kadar çok sevindim kiiiiiiiiiiiii anlatamam sana çok şükür MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl amaa cicilerimmmm
çok saol canım benım.. bende çok sevinçliyim.. Allah yüzümüze bakıcak inşallah..
sende ciciler almışsın kendine amanda amaniyi günlerde giy inşallah..
ay bayıldım ben bu takıma nerden aldın bende alıcam bunlardannn
inşallah canımm sağlıklaa daim olsunnnn hamişliğinnnbenim cicilerim içinde tşk ederimm akşama kocamı bunlarla karşılıcammmm
ohhoooooo bu ne ya kımsecıkler gelmemiş.. biz doktordan geldik teyzler boyumuz tam 11.7 mm olmus. evlencek duruma gelmişiz dimikalp atıslarımızıda gördük çok şükür.. bidahaki kontrolümüz 3 hafta sonra...
aminnn inşallahhhhhhh canımmm...
tepkisini merak ediyorummm.. yaz sonraaaa..
kizlar selam.. merak ettirdim mi sizleri canlarim??ama bende durumlar pek ic acici degil..
pazar gununden beri oglum hasta. ates dusmedi gitti. ayni aksam bende kotulendim tekrar.budefaa da grip oldum bukez daha da kotusu atesim yukseliyor.. pazartasei esim hemen dr getiriyorum eve dedi. o halimle itirar ettim cunku evde adiim atacak yer yok hersey ortada.. neyse zar zor hazirlanip dr a gittik oglumla bana.. benim icin yapacak yine bisey yok antibiyotikten baska. ama atesten drlarda cekiniyor cunku bebege zarar. bide oksurugun gecmemis olmasida endislendirici Allah korusun zaturre riski falan da var. ondanda bahsetti dr. bilmiyorum artik napicam ilk defa bu sabah biraz daha hafif uyandim..
aslinda dinlenmem lazim,yatip terlemem,sicak sicak corbalar icmem lazim ama nasiill?? zaten cocugun hastaligindan,atesinden kendini pek hatirlamiyorsun...
tum bunlarin ustune bilgisayar bozuldu bir haftadir pcmiz yok..dogrusu artik bi pcmiz yok.. ev isini halledelim artik sirasi nezaman gelirse onunda alinir.. netten evlere bakalim die esim birinden aldi idarelik simdi..
vee ayin 29una evi bosaltmamiz, anahtari vermemiz lazim... ortada ise hala bi ev yok...kul sIkIsmayinca hizir yetismezmis ALLAHTAN umut kesilmez bekliyorum iste hala...
iste benden olaylar budur kizlar... buhafta pc olmadigindan gelip haber veremedim size...
sizler nasilsiniz..gecmisede bakamadim..ama bekledigim bi haber gelmis... menbetam ALlahin izniyle yavrusunun guzel haberlerini almis pitpit gormus..oohh masallah cook sevindim bitanem..Allahim tamamina erdirir insallah...
hulyamda basindan birseyler atlatmis.. gecmis olsun bitanem.. insallah tekrarini yasamazsin ama her hamilenin basina gelebilesi bi durum bu.. tugcemde kotulenmisti otobusten falan inmisti..dikkatli olmak lazim... senin cilveli kizinda seni hastanede cileden cikarmasida cabasi..neyseki nazli hanim suku guldurmus yuzunu...
ervamis,ipekimiz,fatma gulsahimiz buyuyor degilmi?? anneleride iyiler.... ayy yaa zaman geciyor kizlar buyuyor bizde yariladik hulyamla yarisi kaldi...
kizlar herkese selam olsun..
sonunda size mutlu haberimle dönebildim.. Rabbime şükürler olsun sağlıklı bir kızım oldu ve ismini "umay" koyduk..
sezaryen doğum yaptım sancılardan dolayı son anda çark ettim ameliyathaneye giderken sedyede sularım geldi ..
xtugcex ve neselikızı da tebrik ederim mutlu haberlerini okudum.. Allah analı babalı büyütsün bebeklerimizi..
şu an ağrım sızım daha yeniyiz uykusuzluğum kendime tam gelemedim
menbetayı tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Herkes tatsın bu duyguyu dilerim tüm isteyenler..
bu süreçte yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim uğurlu topiğim benim tekrar gelicem bi kendime geliyim
cnm benim gözün aydın. Rabbim bebeğine sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin.sonunda size mutlu haberimle dönebildim.. Rabbime şükürler olsun sağlıklı bir kızım oldu ve ismini "umay" koyduk..
sezaryen doğum yaptım sancılardan dolayı son anda çark ettim ameliyathaneye giderken sedyede sularım geldi ..
xtugcex ve neselikızı da tebrik ederim mutlu haberlerini okudum.. Allah analı babalı büyütsün bebeklerimizi..
menbetayı tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Herkes tatsın bu duyguyu dilerim tüm isteyenler..
bu süreçte yanımda oldugunuz için çok teşekkür ederim uğurlu topiğim benim tekrar gelicem bi kendime geliyim
cnm benim ne güzel kuzun büyümüş . hep böyle güzel haberlerini verirsin inşallah.Kızlarrrrr detaylımız güzel geçti çok şükür herşey yolundaaa kızım tembel biraz uyudu doktoru uğraştırdı biraz doktor dürtükledi kızımı sürekli :)))) 29 cm 529 gr olmuş minnak kızım
Elleriyle oynarken ve esnerken gördüm çok güzeldi :))))
Sılacım canımmmm çok geçmiş olsun inşallah tez zmanada atlatırsın tatlım Rabbim korusun bebeğinide senide Allaha emanet ol....
cnm maşallah kuzuna. kalp atışlarını da görmüşsünüz şükür. Hep böyle güzel haberler verirsin inşallah cnm.
kizlar selam.. merak ettirdim mi sizleri canlarim??ama bende durumlar pek ic acici degil..
pazar gununden beri oglum hasta. ates dusmedi gitti. ayni aksam bende kotulendim tekrar.budefaa da grip oldum bukez daha da kotusu atesim yukseliyor.. pazartasei esim hemen dr getiriyorum eve dedi. o halimle itirar ettim cunku evde adiim atacak yer yok hersey ortada.. neyse zar zor hazirlanip dr a gittik oglumla bana.. benim icin yapacak yine bisey yok antibiyotikten baska. ama atesten drlarda cekiniyor cunku bebege zarar. bide oksurugun gecmemis olmasida endislendirici Allah korusun zaturre riski falan da var. ondanda bahsetti dr. bilmiyorum artik napicam ilk defa bu sabah biraz daha hafif uyandim..
aslinda dinlenmem lazim,yatip terlemem,sicak sicak corbalar icmem lazim ama nasiill?? zaten cocugun hastaligindan,atesinden kendini pek hatirlamiyorsun...
tum bunlarin ustune bilgisayar bozuldu bir haftadir pcmiz yok..dogrusu artik bi pcmiz yok.. ev isini halledelim artik sirasi nezaman gelirse onunda alinir.. netten evlere bakalim die esim birinden aldi idarelik simdi..
vee ayin 29una evi bosaltmamiz, anahtari vermemiz lazim... ortada ise hala bi ev yok...kul sIkIsmayinca hizir yetismezmis ALLAHTAN umut kesilmez bekliyorum iste hala...
iste benden olaylar budur kizlar... buhafta pc olmadigindan gelip haber veremedim size...
sizler nasilsiniz..gecmisede bakamadim..ama bekledigim bi haber gelmis... menbetam ALlahin izniyle yavrusunun guzel haberlerini almis pitpit gormus..oohh masallah cook sevindim bitanem..Allahim tamamina erdirir insallah...
hulyamda basindan birseyler atlatmis.. gecmis olsun bitanem.. insallah tekrarini yasamazsin ama her hamilenin basina gelebilesi bi durum bu.. tugcemde kotulenmisti otobusten falan inmisti..dikkatli olmak lazim... senin cilveli kizinda seni hastanede cileden cikarmasida cabasi..neyseki nazli hanim suku guldurmus yuzunu...
ervamis,ipekimiz,fatma gulsahimiz buyuyor degilmi?? anneleride iyiler.... ayy yaa zaman geciyor kizlar buyuyor bizde yariladik hulyamla yarisi kaldi...
kizlar herkese selam olsun..
sonunda size mutlu haberimle dönebildim.. Rabbime şükürler olsun sağlıklı bir kızım oldu ve ismini "umay" koyduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?