How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canlarım doğum yapan bütün anneleri tebrik ederimmm rabbim yardımcınız olsun:nazar:benim transfere daha var şuan göbekten iğnelerim var bide lucrin var koldan iğnem bakalım cumartesi günü randevumuz var çok dua edin bana çokkk:16:

Allah bagislasin canim. Rabbim anali babali buyutsun Insaallah oohh mis gibi kokuyorlardir simdi onlar guzel bi icine cek mis kokuluyu

Hyl sagol canim iyim cok sukur hic bukadar rahat olmamistim canim. Ates olcuyorum ve ayni zamanda ovtest kullaniyorum bugun cift cizgi gorunce cok heyecanlandim ama rahatim artik Rabbime rahat olmam icin ve stres yapmamam icin dua ediyorum. Bebiste gelir birgun elbet o konuda inan hic acele etmiyorum canim cunku cevremde ibret alacagim cok seyler yasiyorum buda bana bi sinyal oldugunu biliyorum.
Cok mutluyum cunku saglikliyim, cok mutluyum cunku cok sukur guzel bir evliligim var, cok mutluyum cunku ailem yanimda, cok mutluyum bu mutlulumu veren Rabbimi taniyorum seviyorum,

Cok mutluyum sizler varsiniz, paylasabiliyorum, daha ne isteyebilirimki bebegin hayirli olmasini biz istemiyormuyuz e o yuzden hayirli zamani sabirla beklemekte bizlere duser

Breshkam cok sagol. 3abbim tum dualarini kabul etsin Insaallah kat kat karsiligini verir Rabbim sana Insallah.
Allah razi olsun dualarinda banada yer verdigin icin. Allah melegini korusun sana bagislasin

Gogoooom gecmis olsun demiyorum cunku kafana takma iyi dusun iyi olsun. Bende 7haftalikken kalp atislarini bgormustum. Bide ben senin doktoru acikcasi begenmedim cunku ustten zaten bakamazki daha cook kucuk. Benim bildigim karnin biraz daha belli oldumu bakiliyor ustten. Doktorundan memnunmusun. Baska doktora daha gorun sen bence canim.

Biz geldik kızlaaaaaaaaaaaaar topicin sayılı erkeklerinden biri de bana ait :1: Tosun paşam gayet iyiymiş çok şükür boyu uzun olacak sanırım 16.5 cm olmuş maşallah 109 gram da ağırlığı çıktı doktor bu kez cinsiyet için kesin erkek dedi Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri nasip etsin inşallah darısı bekleyen herkesin başına :16:

canım tekrar gözünaydınn paşan hayırlı uğurlu olsun :) sonunda bi damat daha geldii valla kızlarımız evde kalcak ayol :1:

ben doktordan geldim kızlar. ustten fetus gozukmedı. alttan bakıldı. kalp atıslarımız var ama cok zayıf. haftaya tekrar gidicez nasip olursa. gebeliğin gidisatı belli olcakmıs.. dualarınızı eksik etmeyın benden..

canım benimm bitanemmm sempatişkommm face de yazdım sana burdan da söleyeyim benim de ilkten görünmedi duyulmadı hatta sılacığımın göründü benim görüünmedi diye dellendim de sılacığımıda üzmüştüm ya işte kendi doktoruma gittiğimde hemen duyduk alttan bakınca..onu dert etme canım benim makinadan olabilir doktor anlamamıştır...ayrıca hem belki geç döllenme falan olduysa belki 6 haftalık değilsin şu an yani hepsi olabilir ama kötü bişi düşünme başka doktora git snde iyi ultrasonu olanı bulman lazım işte bu sorun olabilir belkim..ayrıca ben tam tamına 12. haftama kadar alttan muayene oldum hep öle baktı doktorum hem daha net gözüküyo hem daha net duyuluyoo..bide üstten bakılınca 1 hafta oynayabiliyomuş..yani sempatişkom nolur üzülme yavrunla konuş dua et dualarımızdasın da.. Allah ım sana ben gibi beklemediğin bi anda verdi yavrunu size bağışlayacaktır canımmmm :16::16::16:

selam kızlaaarrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
geri dönüş yaptım aranıza

kız sen nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :29::29: seni kaç kere yazdım buralara anam dedim bu kız bizi bıraktı gitti hiçde bişi demedi..naptı neetti dedim.. neyseki iyimişsin canım...çok sevindim okulun iyi gitmesine.. zor oluyodur kuzum senin için amma velakinn her zorluğun ardında harika bi rahatlık güzellik vardır senin ödülünde süperr avukat olcan gı :9: inşallah okulun başarıyla biter de snde hemencecik yapıverirsin bebiş :38: artık bırakma buraları :34:

offf:31::31: kimse gelmedi bugun...kendi kendime yazdim durdum...

neselikizcimdan da haber yok..oda dogurdu buyuk olasi... insallah hersey yolundadir...

hulyacim nerelerde acaba??tugcecimden yeni haber var mi? hulyacm,eger tugceyi gorur,duyar konusursan cooooooookk selam soylle ve kocaman op... tebrk ediyorum..buyukgecmis olsun. ALlahim bagislasin ervamizi..

ya sılacan dellendimmmmmmmm dün yazamadım buraya bi türlü yaaa.. cvp veremedim başka topiğe yazabildim buraya yok.. anca sabah yazabildim işte... tuğçeciğimiz iyi çok şükür biraz sezaryen yerleri sancı yapıyomuş..ama iyiymişş.. erva hanımında yeni resmini koydu bizi çıldırttı yaaa...bıcı bıcı yapımış halini gördük pamuk pamukkk :emir_bebek::nazar:

ayy hülyam iice kafam karıstı..sabah az az geldi benm kırmızılar hemen baska bir dr.dan randevu alıp gidecegim tatlım..şimdi kalkp tüm testlerimi bulup önüme dökecegim..ayy iiki sen varsın bana hep yol gösterdin tatlı pıtırcık annem benm..
seni çok seviyorum:16::16::16::16:

canım benimmmm pıtırcığımm ne demek her zaman yanında olurum elimden geldiğince yol gösteririm...senin sıkıntın tsh tansa hemen ilaca başlamalısın kuzum..inşallah bu engeldir de hemencecik hamile kalırsına canım çünklü 1 ilaç içiyosun hemencecik etkiliyo düşürüyoo kolay bi tedavisi var yane :34: kuzummm Rabbim güzel yüreğine göre nasip etsin inşallah :29:

Kızlarrr,doğumumu yaptım sezeryan oldu,pazar gecesi suyum geldi ve aynı anda sancılandım,haber veremedim tabi size,kızım sağasağlim doğdu,ben de bugün ancak kendime gelebildim,birde bebişimle ilgileniyoruz tabi,giremiyorum nete,sırf sizin için girdim şimdide,kendinize iyi bakın,Tuğçem de doğurmuş,onu da çoook tebrik ediyorum...:nazar: :emir_bebek: :nazar:

canımmmmmmmmmmmmm hadii gözünaydınnnnn seninde ipek böcüğün gelmiş demekkkk ohhh maşallahhh Allah nazarlardan korusun siziiii :emir_bebek::nazar::29:

canlarım doğum yapan bütün anneleri tebrik ederimmm rabbim yardımcınız olsun:nazar:benim transfere daha var şuan göbekten iğnelerim var bide lucrin var koldan iğnem bakalım cumartesi günü randevumuz var çok dua edin bana çokkk:16:

canım hadi bakalım sağlıklı kaliteli büyümüş az ama öz yumoşların olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :16::16: hayırlı haberlerle gel canım benimmm :16::16:

Allah bagislasin canim. Rabbim anali babali buyutsun Insaallah oohh mis gibi kokuyorlardir simdi onlar guzel bi icine cek mis kokuluyu

Hyl sagol canim iyim cok sukur hic bukadar rahat olmamistim canim. Ates olcuyorum ve ayni zamanda ovtest kullaniyorum bugun cift cizgi gorunce cok heyecanlandim ama rahatim artik Rabbime rahat olmam icin ve stres yapmamam icin dua ediyorum. Bebiste gelir birgun elbet o konuda inan hic acele etmiyorum canim cunku cevremde ibret alacagim cok seyler yasiyorum buda bana bi sinyal oldugunu biliyorum.
Cok mutluyum cunku saglikliyim, cok mutluyum cunku cok sukur guzel bir evliligim var, cok mutluyum cunku ailem yanimda, cok mutluyum bu mutlulumu veren Rabbimi taniyorum seviyorum,

Cok mutluyum sizler varsiniz, paylasabiliyorum, daha ne isteyebilirimki bebegin hayirli olmasini biz istemiyormuyuz e o yuzden hayirli zamani sabirla beklemekte bizlere duser

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah ım senin güzel yüreğine göre mükafatlandırsın seni inşalalhhh :16::16: rahat olmana çok sevindimm en güzeliii böyle rahat olman canım...sen böyle şükürle yatıp kalkıyosun yaa Allah ım görüyoo ve inşallah yakın zamanda beklemediğin anda verecektir meleğiniiii:16::16::16: Allah ım tüm bekleyen dileyen isteyen uğraşan arkadaşlarıma tez vakitte sağlıkla hayırla nasip et YA RABBİMM yalvarırımmm kimseniin kucağını boş bırakma ....

ayy kızlarrrrrrrrrr bi bilsenizz dün gece neler olduu :9::9::9: benim minikk kızımmm coştuuuuuuuu kudurduuuuuuuu dellendiiiiiiiiiii içerdeee :9::9: ilk defa bu kadar çok tekmik attı :1::1::emir_bebek::nazar::nazar: valla bişiler oldu içerde ama tekmiklerin dışında onları anlayamadım çalkalandı mı döndü mü naaptıı bilmiyorumm ama anlatılması tarifi mümkün olmayan bi gece yaşattı kızım bana :emir_bebek::nazar:

Gogoooom gecmis olsun demiyorum cunku kafana takma iyi dusun iyi olsun. Bende 7haftalikken kalp atislarini bgormustum. Bide ben senin doktoru acikcasi begenmedim cunku ustten zaten bakamazki daha cook kucuk. Benim bildigim karnin biraz daha belli oldumu bakiliyor ustten. Doktorundan memnunmusun. Baska doktora daha gorun sen bence canim.

doktorumdan memnunum canım. cok iyi konusuyor benle. ilgileniyor. alttan gozuktı benım mınık. kalp atıslarıda var ama cok az. belkide yeni yeni kendine geliyor olusuyordur dıye dusunuyorum.. ustten gozukmeyınce şok olduk.. normalde bu haftalarda ustten gozukurmus. bakalım haftaya 7+5 olcaz gittiğimizde. insallah miniğimin bu sefer tam olarak güm gümlerini duyarız.. saol canımm..

canım benimm bitanemmm sempatişkommm face de yazdım sana burdan da söleyeyim benim de ilkten görünmedi duyulmadı hatta sılacığımın göründü benim görüünmedi diye dellendim de sılacığımıda üzmüştüm ya işte kendi doktoruma gittiğimde hemen duyduk alttan bakınca..onu dert etme canım benim makinadan olabilir doktor anlamamıştır...ayrıca hem belki geç döllenme falan olduysa belki 6 haftalık değilsin şu an yani hepsi olabilir ama kötü bişi düşünme başka doktora git snde iyi ultrasonu olanı bulman lazım işte bu sorun olabilir belkim..ayrıca ben tam tamına 12. haftama kadar alttan muayene oldum hep öle baktı doktorum hem daha net gözüküyo hem daha net duyuluyoo..bide üstten bakılınca 1 hafta oynayabiliyomuş..yani sempatişkom nolur üzülme yavrunla konuş dua et dualarımızdasın da.. Allah ım sana ben gibi beklemediğin bi anda verdi yavrunu size bağışlayacaktır canımmmm :16::16::16:

amin canım cok saol.. doktorda makineden olabilir dedi. bakalım bu hafta ne olcek. ben biliyorum aslında bebişim benimle. Allah a emanetiz..

neselikız canım hadi gozunaydın. saglıcakla kurtardın. darısı tüm gebelerin basına..

neşelikız tebriklerr Allah analı babalı büyütsün herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hly çok sevindim hamileliğine ve o güzel bebişinin tekmelerini hissetmene burdayım artık derslerden vakit buldukça gelicem

neşelikız tebriklerr Allah analı babalı büyütsün herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hly çok sevindim hamileliğine ve o güzel bebişinin tekmelerini hissetmene burdayım artık derslerden vakit buldukça gelicem

saolassın canım benimm :) valla çok şükür bu günleride gördük :nazar: eee sen de ne var ne yok evlilik nasıl gidiyor ? yeni evinde mutlu musun ?

saolassın canım benimm :) valla çok şükür bu günleride gördük :nazar: eee sen de ne var ne yok evlilik nasıl gidiyor ? yeni evinde mutlu musun ?

çok şükür iyi tatlım evlilikle okulu dengelemeye çalışıyorum ev iyi çok şükür de çok masraf yaptırdı bana buna da şükür en azından ferah ve kocaman bi terasım var yaza süper olacak

Kızlarrr,doğumumu yaptım sezeryan oldu,pazar gecesi suyum geldi ve aynı anda sancılandım,haber veremedim tabi size,kızım sağasağlim doğdu,ben de bugün ancak kendime gelebildim,birde bebişimle ilgileniyoruz tabi,giremiyorum nete,sırf sizin için girdim şimdide,kendinize iyi bakın,Tuğçem de doğurmuş,onu da çoook tebrik ediyorum...:nazar: :emir_bebek: :nazar:

cnm benim gözünaydın olsun. çok şükür kavuştun kuzuna. bundan sonrada sağlıklı sıhhatli hep mutlu olursunuz inşallah.

canımmmmmmmmmmmmm hadii gözünaydınnnnn seninde ipek böcüğün gelmiş demekkkk ohhh maşallahhh Allah nazarlardan korusun siziiii :emir_bebek::nazar::29:

neselikız canım hadi gozunaydın. saglıcakla kurtardın. darısı tüm gebelerin basına..

Çooook teşekkürler kızlar,kızımla ilgilenmekten uğrayamıyorum pek,darısı tüm isteyenlerin başına...Birde sezeryan olduğum için yavaş yavaş kendime geliyorum...

Allah bağışlasın yavrunu canım...Sizleri birbirinizden ayırmasın,sağlık,mutluluk versin..
çok geçmiş olsun,insallah agrın,sızın yoktur.
öp kokla meleğini benmde yerime:16::16::16::16::16::16:

günaydınnnnnnnn canlarımmmmm :16::16::16:

ay yavruma kendi kendime nazar değdirmeyim deee Allah korusunnn :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

gece pek uyuyamadık eşimle uykumuz kaçtı...bnde sabah eşimi yolladıktan sonra uyuyayım dedim.. anammmmmmm nerdeee tekmeleye tekmeleye kaldırdı beni yataktann acıkmış yavrumm :9::9::9: ay kalktım şimdi bişiler yedim de anca duruldu ayol :9::9::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

ay kızlarr valla ben kafayı yiyorum valla sevinçtenn mutluluktan manyadım yaaaaaaaa :52::52::52::52:

merhaba arkadaşlar, :16::16::16::16:

TUĞÇE ve NEŞELİKIZ doğum yapmış tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzucuklarını.
ÇİÇEKin doğum yaptığını kaçırmışım, senide tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün yavrunu

HÜLYA ve SILA canlarım sizlerin günleriniz aynı.. nasıl gidiyor gebeliğiniz??
SILAcım hala ev bulamamışsın, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah bu kısa zamanda kafanıza göre ev bulursunuz..

MENBETA, DERYA, BRESHKA, RENEWAL ve şuan hatırlayamadığım tüm hamiş arkadaşlar, Hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah yavrularınıza..

Benimde günüm az kaldı. 12 gün sonra sezeryan günüm verilecek ve tahminen en fazla 20 gün sonra ikinci kızımız kollarımızda olacak.

kendinize çooookkk iyi bakın.. öpüldünüz :54::54::54::54:

TUĞÇE ve NEŞELİKIZ doğum yapmış tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzucuklarını.
ÇİÇEKin doğum yaptığını kaçırmışım, senide tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün yavrunu

SILAcım hala ev bulamamışsın, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah bu kısa zamanda kafanıza göre ev bulursunuz..

MENBETA, DERYA, BRESHKA, RENEWAL ve şuan hatırlayamadığım tüm hamiş arkadaşlar, Hepiniz hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah yavrularınıza..

Benimde günüm az kaldı. 12 gün sonra sezeryan günüm verilecek ve tahminen en fazla 20 gün sonra ikinci kızımız kollarımızda olacak.

cnm benim çok tşk ederim. Rabbim senide sağlıkla kavuştursun kuzuna. Kolay bir doğum olur inşallah. Rabbim bana da ogünleri gösterir inşallah.

Neseli kizcimmm gozun aydin :) vlla ayni gunde sancilarimiz gelmis ama ben saliya kdr normal dogumu bekledim snra acil sezeryanla melegime kavustummm :) Darisi tum hamislerimize insallah...

kizlarrr hepinize cok tesekkur ederimm melegime kavustumm rabbim sizlerede nasip etsn bu guzel duyguyu yasamayi... telden giriyorum pc hic acmadim o yuzden kk ya hic resim koyamadim ama facede bolca var ordan bakabilirsnz :)
hepinizi cook optm

canım tebrik ederim allahım analı babalı sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin...

canım inşallah haftaya bebişinin kalp atışalarını daha net duyucaksınız ama sana bi tavsiyede bulunim kısa bir deneyimle benim ablam 8. haftada gece kanama geçirdi ve özel bir hastanenin acikine gittik dıktır bebekte yok kalp atışıda düşmüş yarın sabah gel kürtaj yapıcaz dedi ama biz o doktora değil bir prof. doktorum muaynanesine gittik ve bebek oradaydı kalp atışıda vardı yiğenim şimdi 2 yaşında olucak martta tabiki doktoruna güvenmelisin ama allah korudu bizim bebişimizi canlı canlı alıcaklardı başka yere gitmesek...

canımmm gözün aydın demek senin prenses de geldi :16: Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım tekrar tebrik ederim darısı bizlere inşallah

canım benim ya dualarımdasın randevudan sonra mutlaka haber ver merak ederim

Breshkam cok sagol. 3abbim tum dualarini kabul etsin Insaallah kat kat karsiligini verir Rabbim sana Insallah.
Allah razi olsun dualarinda banada yer verdigin icin. Allah melegini korusun sana bagislasin
amin kuzummm hepimizi biran önce meleklerimize kavuştursun Rabbim .... canım senin iş görüşmelerin vardı ne oldu inşallah hayırlı bie işe başlamışsındır

canım tekrar gözünaydınn paşan hayırlı uğurlu olsun :) sonunda bi damat daha geldii valla kızlarımız evde kalcak ayol :1:
sağol fıstığımmm :29: bakalım bizim paşalar kimin kızını gözüne kestirecek :1: geçenlerde bi yazı okumuştum 15-20 yıl içinde 1 erkeğe 3 kadın düşecekmiş erkek nüfusunda ciddi azalma varmış :1:ama bizim diğer topic varya orda nerdeyse yarı yarıya kız erkek sayısı

canım benim çok az kalmış seninde Allah sağ salim kavuştursun yavruna haber ver mutlaka :34:

canım tebrik ederim allahım analı babalı sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin...

canım inşallah haftaya bebişinin kalp atışalarını daha net duyucaksınız ama sana bi tavsiyede bulunim kısa bir deneyimle benim ablam 8. haftada gece kanama geçirdi ve özel bir hastanenin acikine gittik dıktır bebekte yok kalp atışıda düşmüş yarın sabah gel kürtaj yapıcaz dedi ama biz o doktora değil bir prof. doktorum muaynanesine gittik ve bebek oradaydı kalp atışıda vardı yiğenim şimdi 2 yaşında olucak martta tabiki doktoruna güvenmelisin ama allah korudu bizim bebişimizi canlı canlı alıcaklardı başka yere gitmesek...

canım cok tsk ederim. eger bu haftada sorun olursa baska yere gidicem kısmetse..

pollyannacım cok saol.. sende insallah sağlıkla hamileliğini tamamlar bebegını kucagına alırsın...

selam kizlar...

sormayiin kizlar cook moralm bozuk..acaip psikolojim bozuk.. kesinlikle ayin 28 inde evden cikmamiz lazim..cunku ev sahiplerininde cikislari ayin 28 de.. yapacakbsey yok artik... resmen 2 hafta sonra sokaktayiz!!! saka falan degil..resmen agliyourm hugur hungur...okadar bunaldim ki... en son birbirimize girdik esimle sIkIntidan... dusunebiliyor musunuz para bile teklif etti emlakcya bize bagla evi diye... utaniyorum bu durumdan :((

hersey yolunda insallah buralarda...

neselimde dogurmus..cok sukur zaten tahmin etmistim.. 2guncuk var aralarinda fatma gulsah ve ervacigin... neselikz canim benim bitanecim... gozunuz aydin.1haftalk oldu bile kizin.. bekleriz fotolarini...

breshka canim..iyi olmaniza cok seviniyorum..ohh seninde baslamis oglusun tekmelemeye..aman ne guzel kuzum..

hulyacim..senin kizda pek bir kipirdak...tabi kirasik cikti disari yerini devretti senin inc tanene desene...neguzel ne guzel...

menbeta ..bitanem..gereksiz kuskulanma tatlim..daha cook kucuk geldi bana bebegin kalp atislarini duymak icin.. insallah bidahaki gidisinde hersey yolunda olacak arkadasim..Allahim korusun yavrunu ve seni... insallahAllaha emanet..mucozen o senin... yillar sonra kapiyi calan can parcan..insallah hep seninle kalacak...

regencim..canim ikizim benim... sende de gelismeler var. doktorlara falan gidlecekmis.. esinde gidecekmis..tatlm gelismeleri tekar yazarsan sevinirim..merakla guzel haberlerinibekliyorum tatlim.. insallah Allahim bekletmesin daha fazla hayirlisiylagelsin melegin...

migicim de gelp gdiyor arada... caim seninde hersey gonlune gore olsun..saniyorum bikac tedavi surecindesin suan.. Allah yardimcin olsun..

nartanesi...kuzum.. ev sini bahsettigim gibi.. ALlahima guveniyorum.. aglayip sizlasamda sadece paylasamadigim duygularimiatiyorum boylece..isyan deil yani amacim..insallah bunca sIkIntidan sonra RAbbim guldurur insallah yuzumuzu.. kapali olduguùm icinde cok secicilik yapiyorlar... kafirin elinde kaldik..cok zoruma gidiyor bazi seyler.. Allah buyuk..

pollyanna canim arkadasim benm.. masallah zaman geldi cattidemek.. ikinci prenses gelmek uzere.. ALlahim kolaylikla kavustursun bitanecim.. ne isim dusundunuz?? defnen suan kac yasina geldi?? merak ediyorum.neguzel yaa valla en iisini yaptin beraber olacaklar.. aslinda sanada oglan dedik ama yavrularin icin inan bu cok daha guzel oldu..Allahim herseyi bilendir hakkiyla... bize tekrar haber vermeni beklicem...

baska kimler vardiii.... ha tatliasik.. canim okulunda pek zor gidiyormus...eeee napican ya bu deveyi gudecen ya da.... hayat yani secim bi yanda olmali.... insallahkolaylikla gecer gider tatlim..sonra ane olursunsende fazla gec kalmadan....

deryacim ve bikeresevdimde iyiler insallah.... yolun yarisini gectiler... bizde yarilamak uzereyizz....

Back