kizlar selam.. merak ettirdim mi sizleri canlarim??
ama bende durumlar pek ic acici degil..
pazar gununden beri oglum hasta. ates dusmedi gitti. ayni aksam bende kotulendim tekrar.budefaa da grip oldum bukez daha da kotusu atesim yukseliyor.. pazartasei esim hemen dr getiriyorum eve dedi. o halimle itirar ettim cunku evde adiim atacak yer yok hersey ortada.. neyse zar zor hazirlanip dr a gittik oglumla bana.. benim icin yapacak yine bisey yok antibiyotikten baska. ama atesten drlarda cekiniyor cunku bebege zarar. bide oksurugun gecmemis olmasida endislendirici Allah korusun zaturre riski falan da var. ondanda bahsetti dr. bilmiyorum artik napicam ilk defa bu sabah biraz daha hafif uyandim..
aslinda dinlenmem lazim,yatip terlemem,sicak sicak corbalar icmem lazim ama nasiill?? zaten cocugun hastaligindan,atesinden kendini pek hatirlamiyorsun...
tum bunlarin ustune bilgisayar bozuldu bir haftadir pcmiz yok..dogrusu artik bi pcmiz yok.. ev isini halledelim artik sirasi nezaman gelirse onunda alinir.. netten evlere bakalim die esim birinden aldi idarelik simdi..
vee ayin 29una evi bosaltmamiz, anahtari vermemiz lazim... ortada ise hala bi ev yok...
kul sIkIsmayinca hizir yetismezmis ALLAHTAN umut kesilmez bekliyorum iste hala...
iste benden olaylar budur kizlar... buhafta pc olmadigindan gelip haber veremedim size...
sizler nasilsiniz..gecmisede bakamadim..ama bekledigim bi haber gelmis... menbetam ALlahin izniyle yavrusunun guzel haberlerini almis pitpit gormus..oohh masallah cook sevindim bitanem..Allahim tamamina erdirir insallah...
hulyamda basindan birseyler atlatmis.. gecmis olsun bitanem.. insallah tekrarini yasamazsin ama her hamilenin basina gelebilesi bi durum bu.. tugcemde kotulenmisti otobusten falan inmisti..dikkatli olmak lazim... senin cilveli kizinda seni hastanede cileden cikarmasida cabasi..neyseki nazli hanim suku guldurmus yuzunu...
ervamis,ipekimiz,fatma gulsahimiz buyuyor degilmi?? anneleride iyiler.... ayy yaa zaman geciyor kizlar buyuyor bizde yariladik hulyamla yarisi kaldi...
kizlar herkese selam olsun..