- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.961
guzeliiimmm beniimm.. hersey kalbin kadar kizin kadar guzel olmus arkadasiimm... Rabbim hayirli,guzel,saglikli gunler gecirmeyi nasip etsin odasinda insallah... tam prenseslere,bizim prensesimize layik olmus... Elhamdulillah neselikiz oyle dior bir ay bile kalmadi hadi bakalim.... hayirla kurtulun insallah...
eee bacilaarr sizden nabeerrr.... sormayin benimneti kesmisler zaten memnum deilim sozlesmesi bitsin hemmen degistircez... yani tilifonumu modem yaptim ayy korkuyorum da ona da simdi cok yazardie nebiiliim nasil calisiyor daha once hiic tecrube etmedim...
cook kalamiycam bugun ama dayanamadim sizi gormeden naptim ettim valla ugrastim baglandim... bu vesileyle pcde yer de acttiiiimm ve artik fotolarimi atabiliyoruummm!!!! mujde menbeta,breshka ve tugce..sozumu tutucam insalllah.. pcnin neti yarin birgun olur insallah ilk is koccaman album yapcam buraya:)))
cicekciim ne durumda acaba yaaa asiri merakli ve heycanliyimm... 1kac haftasi vardi... insallah doner bize... ayyy ay...
screamawayyyyyyyyyyyy caniiimmm yaaaaaaaaaaaaa gelmiceksin die cook endiseleniyorumm...izinide cikacaksin yakin zamanda lutfeeeennnn gelll..ozlediim seni ve pasamiziiii.... zamaninda yaklasti heycanini paylas bizimlee.... canim benim sinyalimi alirsin insallahhhh...
slm kızlar napıosunuz ben geri sayım yapıyorum yarın songün ikinci bata göre olmam lazım göğüslerim acayip şişti olucam sanırsam
tuğçecim bayıldım bebişinin odasın allah sağlıkla sıhatle güle güle kullanmayı nasip etsin cnm
arkadaşlar merhaba.
hamile kalındığında rahim kalınlığı aşağı yukarı ne kadar olur bir bilginiz var mı?
reglime 4 gün kadar var. doktor 14 mm dedi( ben kasık ağrımdan dolayı gitmiştim kist mi var acaba diye) belki de hamilesindir dedi.
cevaplar için teşekkürler.
canım yaa inşalalh olmazsın da meleğiniz gelirrr
inşallah canım ya öle sabırsızlanıyorum ki sonucu öğrenmek için olmasada çok üzülmicem biliyorum ama bu beklemek çok kötü oluyo insan
canım istersen birde burdan bak arkadaşlar yorumlamış http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/244052-rahim-kalinligi-hamilelik-belirtisimidir-2.html hayırlısı olsun
çok teşekkürler cevap için. buraya da baktım. belirtide sayılıyormuş. hayırlısı artık:)
testlerının sonucu ıyı cıkmıss güzelimmm.. gozunaydın olsunn....
sılacımmm sasırdımm kızzz. resimlerden iyice umudumu kesmıstım.. bekloooz bakalımm
ayrıca screamaway bende cok merak edıyorumm.. cok ara verdıı..
saoalsın sempatişkom.. nerelerdesin ayol az buraya da uğra da muhabbet edek özledim seni
bende ozledım pc basında oturmayı muhabbet etmeyı ama bu aralar bıraz yogunum canım yaaa.. canım sıkılıyor. kendi kendime bunalımlardayımm.. melankolik takılıyorum işte..
sen nasılsın???
İnşallah canım o zaman bebişler sizi pek rahat bırakmaz gerçi ama uğradıkça tecrübelerinizden faydalanırız artık
aminnnnnnn kuzum
valla bütün gün pc açık doru dürüst gelen giden yok muhabbet yok valla özledim sizi
senin neyin var noldukinee anlatmak ister misin ? bnde melankoliğim ama sebep ortada senin bi sıkıntın mı var :26:
ben bırkacgundur gezmelerden alamadım kendımı.. ıs guc bırseyler cıkıverdı.
oyle buyukkk bır sıkıntım yok.. bunaldım sankı.. ay ne bıleyım nasıl tarıf edeyım.. mutlu olamıyorum bırseydenn.. ruhummm daraldı :44::44: kocam gelecek 1 saat sonra bekloom heyecanla. azckta onu bunaltammm..
ahhh kuzum benimmm anladımm ben seni küçük çaplı depresyona girmişin :26: geçer kış mevsimiyle alakalı .. sıkma canını kocan gelsin onla tura çık eğlen coş
öyle mi olmusss :26:
Tabi canım tecrübelerimizi elbette anlatacağız sizlere
Tuğçecim canım odanız çok güzel pembişş,pembiş,tam bana göre,ben de kızımın eşyalarını genellikle pembe aldım,mobilyası beyaz,uyku seti pembe bizimdeBir de şeyi sorucaktım,ben cibinliğmizii beşiğe taktım aparatıyla ama aparat biraz gevşiyor,siz tavana nasıl taktınız?Ona ne gerekiyor???
canım benim belki akşam karanlığı olduğu içinde bana fazla koyu gelmiştir.. herşeyi çok güzel maşallahhhhhhhhhhh sağlıkla büyüsün minik kuş
guzeliiimmm beniimm.. hersey kalbin kadar kizin kadar guzel olmus arkadasiimm... Rabbim hayirli,guzel,saglikli gunler gecirmeyi nasip etsin odasinda insallah... tam prenseslere,bizim prensesimize layik olmus... Elhamdulillah neselikiz oyle dior bir ay bile kalmadi hadi bakalim.... hayirla kurtulun insallah...
eee bacilaarr sizden nabeerrr.... sormayin benimneti kesmisler zaten memnum deilim sozlesmesi bitsin hemmen degistircez... yani tilifonumu modem yaptim ayy korkuyorum da ona da simdi cok yazardie nebiiliim nasil calisiyor daha once hiic tecrube etmedim...
cook kalamiycam bugun ama dayanamadim sizi gormeden naptim ettim valla ugrastim baglandim... bu vesileyle pcde yer de acttiiiimm ve artik fotolarimi atabiliyoruummm!!!! mujde menbeta,breshka ve tugce..sozumu tutucam insalllah.. pcnin neti yarin birgun olur insallah ilk is koccaman album yapcam buraya:)))
cicekciim ne durumda acaba yaaa asiri merakli ve heycanliyimm... 1kac haftasi vardi... insallah doner bize... ayyy ay...
screamawayyyyyyyyyyyy caniiimmm yaaaaaaaaaaaaa gelmiceksin die cook endiseleniyorumm...izinide cikacaksin yakin zamanda lutfeeeennnn gelll..ozlediim seni ve pasamiziiii.... zamaninda yaklasti heycanini paylas bizimlee.... canim benim sinyalimi alirsin insallahhhh...
slm kızlar napıosunuz ben geri sayım yapıyorum yarın songün ikinci bata göre olmam lazım göğüslerim acayip şişti olucam sanırsam
tuğçecim bayıldım bebişinin odasın allah sağlıkla sıhatle güle güle kullanmayı nasip etsin cnm
inşallah canım ya öle sabırsızlanıyorum ki sonucu öğrenmek için olmasada çok üzülmicem biliyorum ama bu beklemek çok kötü oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?