- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.001
tamam sustummm
sılacannnn nassın canımm hadi aşağıdan yukaı gel artık
Benimde canım bişey istemiyor ya ahdım vardı kocacığımı gece kaldırıp şunu al diyecektim ama yok bişey gelmiyor aklımaHülyacıma da takılıyorum işte
ayy breshkaaa aşk olsun yaaa
valla benim kocacım eğer dışardaysa gelirken alır ne istersem ama eve geldiktan sonra adamı dışarı çıkarmak ona yapılabilecek en büyük eziyet .. o yüzden yapmamaya çalışıyorum .. gerçi bişi istiyosa canım illaki yiyorum ama o anda olamayabiliyo... zaten canım 1 ayva istedi 1 lokum iistedi 1 çilek hepsinide yedim
iyidir canım ne olsun uğraşıp duruyoruz işte sen nasılsın fıstığım
breshkammm nasılsınnn kızz?? gorusemedıkkk...
aferinnnnnnntamam sustummm
karpuz muuuuuuuuuuuuhulyaaaaaaaaaaaa ayy Allah igiligini versin ucuzcuummm... demek cilek yedin ama bingooooooooooo..... evde cilek vardi kuzuuummm....o deilde canim felaket karpuz istiyoorr delirecek gibii...... vallla beni acaip istahim var bu hamilelikte... hulya ay benim de canim kuruyemis istemisti ozellikle citir leplebiler varya.... ayy nebilim benim canim istiyor valla....
breshkam kuzumm kusura bakma tatlimm insallah bulmaya calis caninin istediklerini.... senin canin istemiyorsa biz istettiriyoruz bak....
haa cicekciimde gelmis yarinda dr a gidiyor hadibakalim Allahin izniyle hersey yolunda doner insallah... ya kizlar bilmem ama ilk dogumun zamanindan sonra olma olasiligi muhtemel derlerdibana hep... onun icin stresse yapmayin tabiki belli olmaz ama acikliklara bakarlar ve yoksa zamanini bekliyordur.. ama cicegin tas catlasa 2haftasi var.. sancilari varmi acaba... ?? ayy inanin nasil boyle heycanlaniyorumm....
imreal caniim beniim hakkinda hayirlisi arkadasim... heycanla bekliyorum insallah haberini tatlim.. ben inaniyorum bu topicte olan eski yeni tum arkilerimiz hamis olacak...hatirlayin 3 bes gun once bi arkadas hamile oldugunju soylemisti hemde doktorlar imkansiz derken!!!!!
ahh tugceciimm geldi tabi prenses... kapiyi asindiriyor su aralar... ayy ilk heycanlariniz neguzel olacakkk...!!!!
ayrica kizlar netimiz onumuzdeki haftanin ortasina acilirmis...sinir oldumm napcam ozamana kadarsimdi teli kullaniyorum oda feci yavas...onun icin simdi birakiyorum sizi.....evet fotolari halletcem ins.
güzelim hayırdır net felan ?? tasındın mı sen??
aynen öyle ya belki ilerde isterim umuduyla bekliyorumhehehe :) Ne biçim hamileyiz yaaaaaa :))
Yanlızzz senın kocişin bnmkini döverr , bnmki senınkını döver muhabbetıne döndü olay hehehe :))) Allah hepsinden razı olsunnn vlla eger mutlu olmasakk bebişimiz olsun istemeyız zaten dimi amaa ??
aferinnnnnnn
karpuz muuuuuuuuuuuubak bu kez olsa da yesem dedim işte :26:
ahh kuzuuummm canniimmmm agzin ba yesin gobusun bebek dolsun insallah...keske tasinabilseydimm hayirlisiyla.... ama sanki hissediyoruum az kaldi.... okadar bunalttiki bizi...neyse..net olayida su tatlim..
bizim posta kusunudan ismimiz cikmis,dusmus.. oyle olunca postacida faturalari atmamiss.. biraz bizdede ihmallik oldu goruyorsun yani koysana oraya idarelik bisey... oyle olunca faturalar elimize gec geldi hatta yeni geldi.. odeme sureside gecince kesmisler..dun apar topar hallettik ama anca haftaya isleme girermisssaslinda ihmalligimizin cezasini cekiyorsayiliriz....evi tasiyinca baskasina gecicez ama yeni pcyleeeekendilerinin olsun netleriiii
senin bat nezaman????? canim sen yumurta takibi yaptirmismiydin hic??? bu ay yumurtlama testi denemeye nedersin? regencimdende haber yok bikac gundur... biraz avatarini degistirip duruyorduuuney
hulyaaaaaaaaaaaa ayy Allah igiligini versin ucuzcuummm... demek cilek yedin ama bingooooooooooo..... evde cilek vardi kuzuuummm....o deilde canim felaket karpuz istiyoorr delirecek gibii...... vallla beni acaip istahim var bu hamilelikte... hulya ay benim de canim kuruyemis istemisti ozellikle citir leplebiler varya.... ayy nebilim benim canim istiyor valla....
nolsun ucuzcuumm iste az evvel bahsetttigm gibi... zaten canim sIkIliyordu netsiz iice sIkIliyorumm...ammaan nekadar ahyatimiza islemiss bu melet yahuu...sanki Allah korusun birine bisey olmus gibiiii
yaa su ev meseleside amma uzadi yaa acaip canimiz sIkKI kocisle bu konuya.. Allahim nolur bizede denk getirse soyle icimize sinen bi yer.. gercekten ok darlandik hani.. ev desen hor hop bisey yapamiyoz oole oturuyoz iste karmancanin ortasinda... gecen misafir geldi kaldirdigim bicak seyleri yeniden falan cikarmak zorunda kaldim.. oglanin oyuncaklarini toplamistim geri acti napsin cocuk okullarda tatil??? onada bisi diyrmiomm.... ooyy hayirlisi insallahartik bizde yerlessek cook gicir olacak....
kizlaar yaa kardaiz,azra,wifeofdemon,renewal piyasada yoklaarrr burda azaldik bayagiii.... ugramiyorlarr yok bi haber???? hem ozledik hem merak ediyoruz yaniiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haa haaa tugceciimm hakkaten oyle oldu hee.... bakalim lkim kimi dovuyorrrr.... bende gecen aksam durum istediimm yanlis almis benimkini geri gitti istedigimi aldi geldi yazibuarada kendininkide sogudu bana aldigi yanlisda kaldi falan.... yaaahuuu annelik zor zanaat,goruyoruz bazen biz ne zorluklarla yavrularimizi tasiyoruz..Elhamdulillah sikayet etmiyoruzz ama zor oldugunubiliyoruz.. onlarda kucuk bir parca kosusturmuslar bence cok deil gibii.... bu cocuklar ikimizin sonucta....biz nasil hamilelikteki zorluklardan sikayetci deilsek eminim bu durumlarda onlarin icin cok cok agir deil...deger yani gece disari ciksalarda....hehehe :) Ne biçim hamileyiz yaaaaaa :))
Yanlızzz senın kocişin bnmkini döverr , bnmki senınkını döver muhabbetıne döndü olay hehehe :))) Allah hepsinden razı olsunnn vlla eger mutlu olmasakk bebişimiz olsun istemeyız zaten dimi amaa ??
ohhh yarasın bnm arkadasımaa afıyet olsun cnm bnmmmmmmmmmmm
aferinnnnnnn
başka doktora yönlendirmiyorlar mı ? sıkma canını güzelim ne olacak miniğin hep senle yakında kucağında olacak inşallahkızlar yaa bgn dr kontrolüm vardıı ama drum rahatsızlanmışş o yüzden iptal olduuukendimi nasıl şartlandırmıştım miniğimi görücem dıyee (
Sen tek yuvarlanmazsıııııınbende ıyım canım n eolsun. yuvarlanıp gıdıyoruzzz işte
başka doktora yönlendirmiyorlar mı ? sıkma canını güzelim ne olacak miniğin hep senle yakında kucağında olacak inşallah
Sen tek yuvarlanmazsıııııınİnşallah bu ay güzel haberler verirsin canımmm
haa haaa tugceciimm hakkaten oyle oldu hee.... bakalim lkim kimi dovuyorrrr.... bende gecen aksam durum istediimm yanlis almis benimkini geri gitti istedigimi aldi geldi yazibuarada kendininkide sogudu bana aldigi yanlisda kaldi falan.... yaaahuuu annelik zor zanaat,goruyoruz bazen biz ne zorluklarla yavrularimizi tasiyoruz..Elhamdulillah sikayet etmiyoruzz ama zor oldugunubiliyoruz.. onlarda kucuk bir parca kosusturmuslar bence cok deil gibii.... bu cocuklar ikimizin sonucta....biz nasil hamilelikteki zorluklardan sikayetci deilsek eminim bu durumlarda onlarin icin cok cok agir deil...deger yani gece disari ciksalarda....
aahh hemsoom ahhh bende dioruum olsa yesek die ama yok goremedim... acaba karpuzun konservesi varmisir...umut ediyorum bikac aya duser piyasaya.... internette site varmis manav.com mu ne?? varmis hersey orda kkda okumustum yanilmiyorsam???
ohhh yarasın bnm arkadasımaa afıyet olsun cnm bnmmmmmmmmmmm
aferinnnnnnn
kızlar yaa bgn dr kontrolüm vardıı ama drum rahatsızlanmışş o yüzden iptal olduuukendimi nasıl şartlandırmıştım miniğimi görücem dıyee (
haa haaa tugceciimm hakkaten oyle oldu hee.... bakalim lkim kimi dovuyorrrr.... bende gecen aksam durum istediimm yanlis almis benimkini geri gitti istedigimi aldi geldi yazibuarada kendininkide sogudu bana aldigi yanlisda kaldi falan.... yaaahuuu annelik zor zanaat,goruyoruz bazen biz ne zorluklarla yavrularimizi tasiyoruz..Elhamdulillah sikayet etmiyoruzz ama zor oldugunubiliyoruz.. onlarda kucuk bir parca kosusturmuslar bence cok deil gibii.... bu cocuklar ikimizin sonucta....biz nasil hamilelikteki zorluklardan sikayetci deilsek eminim bu durumlarda onlarin icin cok cok agir deil...deger yani gece disari ciksalarda....
aahh hemsoom ahhh bende dioruum olsa yesek die ama yok goremedim... acaba karpuzun konservesi varmisir...umut ediyorum bikac aya duser piyasaya.... internette site varmis manav.com mu ne?? varmis hersey orda kkda okumustum yanilmiyorsam???
başka doktora yönlendirmiyorlar mı ? sıkma canını güzelim ne olacak miniğin hep senle yakında kucağında olacak inşallah
Sen tek yuvarlanmazsıııııınİnşallah bu ay güzel haberler verirsin canımmm
yanii bncede hiç şikayet etmesinlerr.... ztn bebegı taşıması bakımı fln bızdenn artk bızım nazımızla oynamakta kocişlerden :)
yok cnm ben başka dr istemiyorum ztn salı gününe verdıler randevuyu ama ben ztn o hafta cumartesıde gıdıcegım ıcın salı gunkine gıtmeyı düşünmüyorum 4 gün oluyo arasında
ahh caniimm yaa aynisi bana olsa bende hayal kirikligi yasardiimmm..bak saliyi nasi bekliyorum ama olsun mecbursun suaralar gitmeye sen ee soyledilermi yeni bissey...???kızlar yaa bgn dr kontrolüm vardıı ama drum rahatsızlanmışş o yüzden iptal olduuukendimi nasıl şartlandırmıştım miniğimi görücem dıyee (
ahhhh menbetaciim benim hayatim net yahuu.... turk tv side yok ya bende dizilerimi falan burdan izliyom.. bazi programlari falan.... ekserii yemek sitelerinde acaip vakit geciriyom... falan falan... neyse beklicez artikinn...bende ıyım canım n eolsun. yuvarlanıp gıdıyoruzzz işte
amin canım saolsaglık olsun ne olcekk.. haftaya gelır ınsss.. sen zaten bızım kadar yogun nete gırmedıgın ıcınnn pek sıkılmazsınnn haaa baska yerlere gırıyorsun onu bılemıcemm
benım batıma 2 hafta var canımmm.. yumurta takıbı yaptırmıstım guzelımm.. hersey normaldıı..su gunler yumurtlama gunlerımm..haftaya kanda progesterona ve prolaktıne baktırmaya gıdıcemm.. regl oluncada doktora yavrummm...
regenle bende gorusemedım bırkacgundur.. oda calısmalara basladıı. beraberız bız onlaaa.. aynı gunlerde durtusup duruyoruzzz
ohhh iyisin yineee evde olan bişi söylemişimbenim canım bi kaç bişi istemişti durduk yere aldık yedim ama şimdi gördüğümü canım istiyo bende görünce alıp yiyorum
ay geçen nolduu telekoma gittim ben internetle alakalı bişi için sıra beklerken masada oturuyom orda küçük şekerlerden vardı bnde hiç huyum değil aldım attım ağzıma sonraaaaaaa bi dank etti haram diye hemen çıkardım gittim ordaki kadına sordum tabi alın onlar ikramlık dedii yok deim helal edin öle yicem kadında şaşırdı güldü helal olsuın dedi sonra yedim bnde
kuzum hakkaten sizin ev mevzusu hala duruyor Allah ım nasibinizi tez zamanda çıkarsın önünüze hayırlısını nasip etsin canım inşallah
valla kızlar yok hakkatten uğramıyolar pek iyilerdir umarım :26:
yaa valla bide agliyonuuuz hee..gayiran Allah bizi gayirsiinnn.. telde konusurken ablama dedimde oda benimdecanim istemisti hamisken bulmustuk demisti.. guzel memlemetimizde hersey var yaa olmamii.... baciimm sende istee hakkaten haaa......burda var canım büyük market yada manavlarda satılıyor . Hatta trakya karpuzları falan var onlar eylülde toplanıyor kışa saklanıyor özellikle tadı tabi adana karpuz gibi olmuyor ama ikisinden de bulmak zor değil yani
yalnız şaka maka benim canım hakketten bişey istemiyor yaAnnem bile diyor ne biçim hamilesin be bide ilk hamileliğin accık naz yap
kuzum bak breskhka var dior biyerlerde bence almaya deger... ya da bakin ne bulduum aseriyorum.net... valla hersey var dondurulmus mondurulmus napacannn... yinede arzuyu keser....saolasın canım benimmmmmmmm
bak benim de geçen canım karpuz çekmişti bulamamıştık zor zabtetmiştim kendimi şimdi yine içimdeki karpuz canavarını çıkardınız
ay tuçee ağlayan smiley görünce korktum hee bişi oldu sandım... canım benim bişi olmaz bi kaç güne gidrsiniz miniği görmeye
yanii bncede hiç şikayet etmesinlerr.... ztn bebegı taşıması bakımı fln bızdenn artk bızım nazımızla oynamakta kocişlerden :)
yok cnm ben başka dr istemiyorum ztn salı gününe verdıler randevuyu ama ben ztn o hafta cumartesıde gıdıcegım ıcın salı gunkine gıtmeyı düşünmüyorum 4 gün oluyo arasında
yok sılacım yeni bişey sölemediler cunku gıdemedım iştee en son gıttıgımde hersey yolundaydı cok sukurr aralıgın son haftası gıtmıstımm en son ...ahh caniimm yaa aynisi bana olsa bende hayal kirikligi yasardiimmm..bak saliyi nasi bekliyorum ama olsun mecbursun suaralar gitmeye sen ee soyledilermi yeni bissey...???
aynen tugceciiimmm.... dedigim gibi i=onlarin isi de buuuu!!!!
ve tahmin ettigim gibi gitmek zorundasin bu aralar sIK... cumartesi gidcen demek 1 haftami var asagi yukari??? ozamana kac haftalik oluyosun??
oyyy canım benim bulamazsan gönderelim burdan yaa içime dert olur vallayaa valla bide agliyonuuuz hee..gayiran Allah bizi gayirsiinnn.. telde konusurken ablama dedimde oda benimdecanim istemisti hamisken bulmustuk demisti.. guzel memlemetimizde hersey var yaa olmamii.... baciimm sende istee hakkaten haaa......
kuzum bak breskhka var dior biyerlerde bence almaya deger... ya da bakin ne bulduum aseriyorum.net... valla hersey var dondurulmus mondurulmus napacannn... yinede arzuyu keser....
aynen tugceciiimmm.... dedigim gibi i=onlarin isi de buuuu!!!!
ve tahmin ettigim gibi gitmek zorundasin bu aralar sIK... cumartesi gidcen demek 1 haftami var asagi yukari??? ozamana kac haftalik oluyosun??
ayyhulyciimm caniimm canin istemistiirr... canim benim evet onlari ikramlik koyuyorlarr... afiyet olsun caniimmm....
ev mevzusuu insallah Allahiim hallolsun arttiikkkk.... elimizi kolumuzu acaip bagliyr bu ayin sonuna dogru mesela tr ye gitmek istiyordum bak gene cikmadi bisi evolmadanda gideeemiyoruummm... kismet dielimm....
sen memnunsun demi.. oohh oohh... oturun mis gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?