2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tugceeeeeemmm ya cok tatli cok hos cok cici cok seker cok mukemmel olmus Rabbim agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin Insaallah

Hylcigim gecmis olsun cok sukur temiz cikmis tahliller cok. Sevindim canim

çiçekkkk cnmmm cuma gunu haberlerını beklıoruzzz bu ara heran gelebılır kızınn ayyy cok heycanlı Allah yardımcın olsun tatlımm

Tugceeeeeemmm ya cok tatli cok hos cok cici cok seker cok mukemmel olmus Rabbim agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin Insaallah

cnmm amın ınsallahh... Daha ıyılerı sızlere nasıp olsn ınsallahhh

Hülyamm benım cok saol :) aminn inşallah... Daha iyileri senin miniğinin olsun inşallahhhhhh ( Not : Oğluşun demeye cekiniyorum yaa 2. muayeneden snra dıycem :44: )

aminn canım inşallahhhhhhhhhhh :) valla bnde oğlum diye sevemiyorumm bi de değilse yavrum alınmasın bana 31 ocağı bekliyorumm inşallah görürüz yavrumu

çiçekcimmm ay çember iyice daraldı valla ayolll ay Alalh bi avazda kurtarsın canım sağlıkla gelsin yavrun inşallahhhhhhh

canımm benimmm çok saolasınnn bunuda atlattık çok şükürr sırada 31 ocakta cinsiyet kesinleşmesi var bakalımm günler nasıl geçecek heycan dorukta

Hele şükür hemşom ya bi koy artık şu resimleri

bak yaaaaaa kurunun yanında yaş ta yanıyor görüyomusun ben işyerindeyim şimdi canım çilek istedi napıcam yakında öyle manav reyonu olan market de yok ( şaka şaka ay bende bi anormallik var sanırsam hiçbişey canım istemiyor yaa )
Ah canımmmmm cuma günü mutlaka haber ver bize az kaldı inşallah Rabbim kolay bir doğum nasip eder sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Son düzenleme:

ayyy kuzummm seni hiç düşünemedimmmm valla kusuruma bkmaa :26: ama neyseki canın istememişş benimde görünce canım istiyoo yaa gözüm aç galiba

tabi düşünmeyin şurda kaç kişi kaldık zaten beni de düşünmeyin ne olacak

aayy kizlar bnmde hamileligim boyunca cnm hic bisey istemedi biliomusunuzz... teyzemler fln sen nasil hamilesin naz yapsana biseyler istesene diyolarda cnm bisey istemiyo kardesm napiyimm :)) hem kocisime naz yapmama gerek yok cunku normaldede ne istesem aninda gidip alirdi askitomm yaa :)

Benimde canım bişey istemiyor ya ahdım vardı kocacığımı gece kaldırıp şunu al diyecektim ama yok bişey gelmiyor aklıma Hülyacıma da takılıyorum işte

tabi düşünmeyin şurda kaç kişi kaldık zaten beni de düşünmeyin ne olacak

ayy breshkaaa aşk olsun yaaa

valla benim kocacım eğer dışardaysa gelirken alır ne istersem ama eve geldiktan sonra adamı dışarı çıkarmak ona yapılabilecek en büyük eziyet .. o yüzden yapmamaya çalışıyorum .. gerçi bişi istiyosa canım illaki yiyorum ama o anda olamayabiliyo... zaten canım 1 ayva istedi 1 lokum iistedi 1 çilek hepsinide yedim

benım kocacımda gelırken arar sorar bısey lazım mı ne ıstıyorsun dıye ben soylerım o da alır.. ama bazen anıden canım ısteyebılıyor hamıle olmadıgım halde, adamı dısarı cıkarmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.. ama hakkını yemıyımm.. bazen gece 11 de gıdıp aldıgı oluyorr. kıyamam ben onaaaa.. bu aralarrr cok yogun ve yorgun oldugu ıcınnn koltukta hemen sızıverıyor bende bısey diyemıyorummmmm... ki hamıle degılım yanı olmasada olur sısmez bırtarafımmm

sempatişkom işte benim aşkitom da yoğun çalışıyo yorgun geliyo eve e bide geldikten sonra adama da yazık çıkmasın.. ama çok istese mesela dayanamayacak kadar o zaman kesin gider saolsun..hamile olduğumu öğrenemden 2gün önce akşam saat 9 gibi falan canım nasıl kuruyemiş istemişti resmen yalvardım maç izliyodu gidemem dedi çekirdek var onu ye ddedi gitmedi tamam mı.. 2gün sonra hamile olduğumu öğrenince aklına dank etmiş aşkito demek canın gerçekten çekmiş şu an vicdan azabı yaşıyorum demişti akşam gelirken 1 poşet dolusu ne varsa almıştı saolsunnn

evet canım soylemıstınn hatırladımm.. ne ıyı ne anlayıslı kocalarımız var yaa masallah onlara. Allah basımızdan eksık etmesın onlarııı...

çok şükür canım... aminnn..onlarda şanslı ama bizim gibi hatunları var

eeeee bak orda tamamen haklısınnn.. bulmussslar cıtır hatunlarıı kıymetlerını bılıyorlarr... (arada cıtırda yaptım kendımı ohhhhh )

hulyaaaaaaaaaaaa ayy Allah igiligini versin ucuzcuummm... demek cilek yedin ama bingooooooooooo..... evde cilek vardi kuzuuummm.... o deilde canim felaket karpuz istiyoorr delirecek gibii...... vallla beni acaip istahim var bu hamilelikte... hulya ay benim de canim kuruyemis istemisti ozellikle citir leplebiler varya.... ayy nebilim benim canim istiyor valla....

breshkam kuzumm kusura bakma tatlimm insallah bulmaya calis caninin istediklerini.... senin canin istemiyorsa biz istettiriyoruz bak....

haa cicekciimde gelmis yarinda dr a gidiyor hadibakalim Allahin izniyle hersey yolunda doner insallah... ya kizlar bilmem ama ilk dogumun zamanindan sonra olma olasiligi muhtemel derlerdibana hep... onun icin stresse yapmayin tabiki belli olmaz ama acikliklara bakarlar ve yoksa zamanini bekliyordur.. ama cicegin tas catlasa 2haftasi var.. sancilari varmi acaba... ?? ayy inanin nasil boyle heycanlaniyorumm....

imreal caniim beniim hakkinda hayirlisi arkadasim... heycanla bekliyorum insallah haberini tatlim.. ben inaniyorum bu topicte olan eski yeni tum arkilerimiz hamis olacak...hatirlayin 3 bes gun once bi arkadas hamile oldugunju soylemisti hemde doktorlar imkansiz derken!!!!!

ahh tugceciimm geldi tabi prenses... kapiyi asindiriyor su aralar... ayy ilk heycanlariniz neguzel olacakkk...!!!!

ayrica kizlar netimiz onumuzdeki haftanin ortasina acilirmis...sinir oldumm napcam ozamana kadar simdi teli kullaniyorum oda feci yavas...onun icin simdi birakiyorum sizi.....evet fotolari halletcem ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…