- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.981
selam kızlar
beni merak etmissiniz ama daha dogurmadım cuma günü dr a gidecegim 38.haftamız bitiyor gelince hemen yazarım size malüm artık iyice agirlastım pc basında fazla kalamıyorum ama sizleri takip etmeye calısıyorum
tugcecim cook güzel olmus kızının odası esyaları güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Tugceeeeeemmm ya cok tatli cok hos cok cici cok seker cok mukemmel olmus Rabbim agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin Insaallah
Hylcigim gecmis olsun cok sukur temiz cikmis tahliller cok. Sevindim canim
Hülyamm benım cok saol :) aminn inşallah... Daha iyileri senin miniğinin olsun inşallahhhhhh ( Not : Oğluşun demeye cekiniyorum yaa 2. muayeneden snra dıycem :44: )
selam kızlar
beni merak etmissiniz ama daha dogurmadım cuma günü dr a gidecegim 38.haftamız bitiyor gelince hemen yazarım size malüm artık iyice agirlastım pc basında fazla kalamıyorum ama sizleri takip etmeye calısıyorum
tugcecim cook güzel olmus kızının odası esyaları güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Tugceeeeeemmm ya cok tatli cok hos cok cici cok seker cok mukemmel olmus Rabbim agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin Insaallah
Hylcigim gecmis olsun cok sukur temiz cikmis tahliller cok. Sevindim canim
Hele şükür hemşom ya bi koy artık şu resimlerieee bacilaarr sizden nabeerrr.... sormayin benimneti kesmisler zaten memnum deilim sozlesmesi bitsin hemmen degistircez... yani tilifonumu modem yaptim ayy korkuyorum da ona da simdi cok yazardie nebiiliim nasil calisiyor daha once hiic tecrube etmedim...
cook kalamiycam bugun ama dayanamadim sizi gormeden naptim ettim valla ugrastim baglandim... bu vesileyle pcde yer de acttiiiimm ve artik fotolarimi atabiliyoruummm!!!! mujde menbeta,breshka ve tugce..sozumu tutucam insalllah.. pcnin neti yarin birgun olur insallah ilk is koccaman album yapcam buraya:)))
bak yaaaaaa kurunun yanında yaş ta yanıyor görüyomusun ben işyerindeyim şimdi canım çilek istedi napıcamsonundaaaaaaaaaaa sıla hanımm sonundaaaaaaaaaaaaaaaa artık resimleri sabırsızlıkla bekliyorummsen dün bana bişi çektirtmiştin canımı bnde sana çektircem az önce markette çilekkkkkkkkk gördümmmm aldım oturdum bi kase yedimmm
eeee sıla hanımm şimdi bul çaresini bekem
Ah canımmmmm cuma günü mutlaka haber ver bize az kaldı inşallah Rabbim kolay bir doğum nasip eder sağlıkla kucağına alırsın yavrunuselam kızlar
Hele şükür hemşom ya bi koy artık şu resimleri
bak yaaaaaa kurunun yanında yaş ta yanıyor görüyomusun ben işyerindeyim şimdi canım çilek istedi napıcamyakında öyle manav reyonu olan market de yok ( şaka şaka ay bende bi anormallik var sanırsam hiçbişey canım istemiyor yaa )
Ah canımmmmm cuma günü mutlaka haber ver bize az kaldı inşallah Rabbim kolay bir doğum nasip eder sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
ayyy kuzummm seni hiç düşünemedimmmm valla kusuruma bkmaa :26: ama neyseki canın istememişşbenimde görünce canım istiyoo yaa gözüm aç galiba
tabi düşünmeyin şurda kaç kişi kaldık zaten beni de düşünmeyin ne olacak
aayy kizlar bnmde hamileligim boyunca cnm hic bisey istemedi biliomusunuzz... teyzemler fln sen nasil hamilesin naz yapsana biseyler istesene diyolarda cnm bisey istemiyo kardesm napiyimm :)) hem kocisime naz yapmama gerek yok cunku normaldede ne istesem aninda gidip alirdi askitomm yaa :)
tabi düşünmeyin şurda kaç kişi kaldık zaten beni de düşünmeyin ne olacak
aayy kizlar bnmde hamileligim boyunca cnm hic bisey istemedi biliomusunuzz... teyzemler fln sen nasil hamilesin naz yapsana biseyler istesene diyolarda cnm bisey istemiyo kardesm napiyimm :)) hem kocisime naz yapmama gerek yok cunku normaldede ne istesem aninda gidip alirdi askitomm yaa :)
ayy breshkaaa aşk olsun yaaa
valla benim kocacım eğer dışardaysa gelirken alır ne istersem ama eve geldiktan sonra adamı dışarı çıkarmak ona yapılabilecek en büyük eziyet .. o yüzden yapmamaya çalışıyorum .. gerçi bişi istiyosa canım illaki yiyorum ama o anda olamayabiliyo... zaten canım 1 ayva istedi 1 lokum iistedi 1 çilek hepsinide yedim
benım kocacımda gelırken arar sorar bısey lazım mı ne ıstıyorsun dıye ben soylerım o da alır.. ama bazen anıden canım ısteyebılıyor hamıle olmadıgım halde, adamı dısarı cıkarmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.. ama hakkını yemıyımm.. bazen gece 11 de gıdıp aldıgı oluyorr. kıyamam ben onaaaa.. bu aralarrr cok yogun ve yorgun oldugu ıcınnn koltukta hemen sızıverıyor bende bısey diyemıyorummmmm... ki hamıle degılım yanı olmasada olur sısmez bırtarafımmm
sempatişkom işte benim aşkitom da yoğun çalışıyo yorgun geliyo eve e bide geldikten sonra adama da yazık çıkmasın.. ama çok istese mesela dayanamayacak kadar o zaman kesin gider saolsun..hamile olduğumu öğrenemden 2gün önce akşam saat 9 gibi falan canım nasıl kuruyemiş istemişti resmen yalvardım maç izliyodu gidemem dedi çekirdek var onu ye ddedi gitmedi tamam mı.. 2gün sonra hamile olduğumu öğrenince aklına dank etmiş aşkito demek canın gerçekten çekmiş şu an vicdan azabı yaşıyorum demişti akşam gelirken 1 poşet dolusu ne varsa almıştı saolsunnn
evet canım soylemıstınn hatırladımm.. ne ıyı ne anlayıslı kocalarımız var yaa masallah onlara. Allah basımızdan eksık etmesın onlarııı...
çok şükür canım... aminnn..onlarda şanslı ama bizim gibi hatunları var
eeeee bak orda tamamen haklısınnn.. bulmussslar cıtır hatunlarıı kıymetlerını bılıyorlarr...(arada cıtırda yaptım kendımı ohhhhh )
canımmmmmmmmmmmmm ağlama kısayy breshkaaa aşk olsun yaaa
öyleyiz şekerim zaten hem çıtırız hem genciz hem güzeliz ohh daha ne olsunnn
canımmmmmmmmmmmmm ağlama kıstakıldım ben sana
canımmmmmmmmmmmmm ağlama kıstakıldım ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?