2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oooohhh amanda amaann...masallah size..cok sukur ucuzum.darisi bize insallah bizde atlatiriz hayirla... bekleki 31 acak gelsin simdi evet haklisin... ayy insallah iice buyumus olacak ozamana mercimek bey!!!!!

bana da tam bir hafta kaldi aklima gelince nasil heycanlaniyorum yaaaaaa..... su kalp dinleme cihazlarina nezaman goruntu koyarlar acep??? neden olmasin yaniiii her seyi icat ediorlarrrr daa...

ooofff simdi burda soylenecek sey deil ama canim limonlu tatlar istior felaket.. acaip arasinda kaldim ama limonlu kek mi limonlu kurabiye mi??????

bu istekle guc bulursam ikisinide yapicam sanirimmmmmmamma cok sey istiyorr canim su aralar yaaaa...esim hakli korkuyorum senden dioooo.....

Merhaba kızlar,iyi yıllar herkese tekrardan,yeni yıl inşallah bu sene çok süper geçer hepimiz için,eee Tuğçenin resimleri nerde,bebişin dolabı?
Benim kızım baya büyüdü kızlar ya karnım baya büyüdü,yani herkes şimdiye kadar karnın küçük diyordu ama bu ay baya büyüdü,kızım bu sabah çok hızlı bi tekme attı,babası bile şaşırdı kızlar,aaa kızım ne kadar güçlenmiş dedi.
Doğuma az kaldı,arada kasıklarıma ve belime ağrılar giriyor,yalancı doğum sancıları mı acaba????16 ocakta randevum var bakalım o günü iple çekiyorum neler diyecek doktor??

ahh caniim beniimm.... demek madamoiselle guclendii bak hele... aman ii olsunda ... demek karnin daha bi buyudu demek.. bakarsin birden kilosuda yukselir.. sagligi yerinde olsunda canim.. oh 16siinada bisey kalmadi ben de 10unu bekliorum...

canim muhtemelen yalanci sancilardir benim bildigim bu randevularinda bakmalari lazim aciklik varmi yokmu die... bir ayiniz var daha tugcecimle... subatin 20siydi demi??? 10umuydu yoksa??

canimm tugcenin fotolari profilinde albiumde sen arkadas misin tugceyle bak profiline gorursun!!! ee senin hazirliklar ne durumda bakalim???

ay saolasın canım benimmm valla şüküür :) 31 ocakta tam 16 haftalık olcam Allah ın izniylee yanii artık bey mi hanım mı belli olur kesin inşallah :) ay bugün bi bornoz takımı gördüm zor tuttum kendimi az daha alcaktım vallaaaaaaa

ay sılacann valla benimde canımmı çektirttinnnnnnnnnnn naapcam şimdi nerden bulcam limonlu cheseecake 'i

canım yaaa maşalalhhh prensesine inşallah bizde o günleri görürüz ve sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.. Allah bi avazda kurtarsın canım inşallah

ahh caniim eger uniseks kullanilan bi model ve renkteyse alsaydin....icinde kalmayaydi gerci daha cok alirsinda... daha neler neler goreceksin tatlimm... ya sorma bende bebek magazasindan ogluma bisiler alirken baktim 2.si yuzde 50 indirimliymis ii dedim bari bisey daha aliim bulamadim oglum icin almaya deger bisey okta kalmamisti cesit falan e napiim bebekime bakiim dediim ilk tulumunu almis oldum... hele bi tasinayimda oglumun esyalarindan kullanicam neler var neler yok bakiim ona gore alicam... kiz veya erkek tulum ve bodylerde cok farketmio.. hele burdakiler renk disinda fazla ayrimi yok.

keke gelincede,caniin ceksin die yazdim bilhassa... gobusun kuculmus ya canin ceksinde ye diyeee...... valla yok chesee li deildi benim istedigim inan oglumla 5dkkada attik oohh miss... ve anladimki erinmezsen her sey halloluyor isi gozde buyutmemek ilazim... sende yap olmazsa yarin kesin...

yokk tatlım ben kontol hapıda kullnmıyom doktor vermedi vallaama 1 ay geçti adetlendim bunu adet saycaz dedi marata kadr zayıfla gel dedi bana

ohh maşallh kuzucuma benimm alhh nazardan sakınsın inşallh

Sılacım canım galiba yalancı sancılar,küçük kızım büyüdü teyzesi,artık çıkmaya hazırlanıyor galiba,ben anne olucam ama hala inanamıyorum biliyor musun,doğum yaklaştıkça daha bi tuhaf oldum yani ben şimdi anne mi olucam biri bana anne mi diyecek şimdi Çok ilginç geliyooo
Doğum 10 şubat görünüyor ama biraz daha önce gelirse ocak sonu olur yani şurda 1 ay bile kalmadı Sılacım )) Tırsıyorummm )
Benim hazırlıklar tamam,ben oda yapmadım bi beşik bi dolap aldık,krafttan travel sistem bebek arabası aldık.İşte kıyafetler,ıvırlar zıvırlar falan,kendi pijamam,geceliğim falan hepsini aldım
Bakalım canım 16sında ne yapacak doktor herhalde bakacak açıklığa falan doğum normal yada sezeryan onu söyliycek,gelir anlatırım yine size

İnşallah sizde görürsünüz tabi canım arkadaşım,inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza o minicik şeyleri,sonra bakarız aayyyy bu minicik şirin şey beni mi şimdi diye

Maşallah canım Allah hep böyle sorunsuz ilerlemeyi nasip etsin .. 31 ocakta artık kesin belli olur cinsiyeti o zaman alışverişe başlarsın artık

Maşallah prensese canım yaa Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu

yokk tatlım ben kontol hapıda kullnmıyom doktor vermedi vallaama 1 ay geçti adetlendim bunu adet saycaz dedi marata kadr zayıfla gel dedi bana

Hayırlısı olsun tatlım inşallah en yakın zamanda müjdeli haberlerini verirsin sende

Tuğçecim kızının odasını gördüm,çok güzel yerleştirmişsin her şeyi ama odanın da resmini istiyorum ona göre ))
Breshka canım çok sağol,siz de bu günleri görceksiniz inşallah,o zaman da konuşuruz,tabi biz bebeklerden fırsat bulabilirsek ))

beyaz dı canım üzerinde sarı ördekler vardı.. alcaktım da işte ne biliim tuttum kendimi ah bi zaman geçsin bu kontrolden sonra kocam dediki kesinleşir ilk hediyesini beraber alırız o tuttu beni herhalde

valla benim iştah biraz kapandı gibi hemen tıkanıyorum gitmiyoo daha çok sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum çorba mesela.. göbüş möbüş yok gitti canım çektide malzemem eksikti yapamadım

ohh maşallh kuzucuma benimm alhh nazardan sakınsın inşallh

saolasıınnn teyzesii.. darısı başınıza inşallah

amin canım benim inşallahhhhhhhhh sonra bebişlerimizi alırız parka gezdirmeye götürürüz ne güzelll

amin canımm hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün inşallahhh

Breshka canım çok sağol,siz de bu günleri görceksiniz inşallah,o zaman da konuşuruz,tabi biz bebeklerden fırsat bulabilirsek ))
İnşallah canım o zaman bebişler sizi pek rahat bırakmaz gerçi ama uğradıkça tecrübelerinizden faydalanırız artık

amin canımm hepimizin yavruları sağlıkla büyüsün inşallahhh

aminnnnnnn kuzum

cok tatlı olmus herseyy. cok guzel gorunuyor esyalarınız.. Allah ıyı gunlerde gıydırmeyı nasip etsın.. bayıldım yaaa.. Allah o gunlerı bızede gosterır ınsallah..

Tuğçecim kızının odasını gördüm,çok güzel yerleştirmişsin her şeyi ama odanın da resmini istiyorum ona göre ))

Kızlarrr çok teşekkür ederımmm daha ıyılerı sızlere nasıp olsun inşallahh... Buaradaa şuanda düşünüyorumm hey gidi günler heyy dıyorummm yaaa hamıleyım dıye yazdıgımm günler aklıma gelioo .... duygusala bagladımm :2::2:

cnm bnm gözün aydınnn :) Cok sevındım sonuclarının ıyı cıktıgına... Sağlıkla kucagınada alıcaksın ınsallahh

tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nbr kuzum hani resimlerrrrrrr

cnmmm burdaa albümümden bak :)

ılk yorum benden gelsınnnn.. hersey cok guzel olmus canımmm.. Allah hayırlı gunlerde kullanmayı nasıp etsınnn.. pembe de bır baska yaaa. hersey süper gozukuyorrr..

tuğçeeeeeeee canım çok güzel olmuş bi tek prenses eksik hayırlısıyla o da gelince tam olacak inşallah. Güle güle huzurla sağlıkla kullanın inşallah canım

tuğçecimmm vallahi çok güzel olmuşş odaya perdesine küçük beşiğine bayıldım.. yalnız tek bişi dicemm tutamam demem lazım bana tek uymayan odanın rengi koyu geldi.. biraz daha açık pembe olsa sanki daha aydınlık ferah olurdu gibime geldi.. ama bu benim fikrim olduğundan önemli değil sonuçta senin zevkin hepsi uyacak değil.. ama onun haricindeki tüm kelebek detaylarını halısı falan herşeyini çok beğendim.. Rabbim sağlıkla mutlulukla bebeğiini büyütmeyi nasip etsin inşalalhhhhhhhhhhhh

ılk yorum benden gelsınnnn.. hersey cok guzel olmus canımmm.. Allah hayırlı gunlerde kullanmayı nasıp etsınnn.. pembe de bır baska yaaa. hersey süper gozukuyorrr..

tuğçeeeeeeee canım çok güzel olmuş bi tek prenses eksik hayırlısıyla o da gelince tam olacak inşallah. Güle güle huzurla sağlıkla kullanın inşallah canım

Teyzeleriiii cook tşk ederizz :) Vlla ben tam bi pembe aşığı oldugumdan kızımın olmasına cok sevınıyorum :) Bershkacıgımın dedıgı gıbı bi tek prensesim eksikk oda gelirse odamız, eşyalarımız anlamlanıcak...

Hlycımmm odanın rengi bebişten önce toz pembeydi snraa bebek odası dekorasyonlarına baktım netten koyu renk boya ile beyaz mobılya kendını daha guzel gosterıyo dıye koyu boyattmm snra bnde baaya bi düşündüm gelene geçene sordum cokmu koyu dıeee herkez rengını begenınce degıstırmedım :)

Beğendiğinizee cook sevındıkkkkkkkkkkk

canım benim belki akşam karanlığı olduğu içinde bana fazla koyu gelmiştir.. herşeyi çok güzel maşallahhhhhhhhhhh sağlıkla büyüsün minik kuş

guzeliiimmm beniimm.. hersey kalbin kadar kizin kadar guzel olmus arkadasiimm... Rabbim hayirli,guzel,saglikli gunler gecirmeyi nasip etsin odasinda insallah... tam prenseslere,bizim prensesimize layik olmus... Elhamdulillah neselikiz oyle dior bir ay bile kalmadi hadi bakalim.... hayirla kurtulun insallah...

eee bacilaarr sizden nabeerrr.... sormayin benimneti kesmisler zaten memnum deilim sozlesmesi bitsin hemmen degistircez... yani tilifonumu modem yaptim ayy korkuyorum da ona da simdi cok yazardie nebiiliim nasil calisiyor daha once hiic tecrube etmedim...

cook kalamiycam bugun ama dayanamadim sizi gormeden naptim ettim valla ugrastim baglandim... bu vesileyle pcde yer de acttiiiimm ve artik fotolarimi atabiliyoruummm!!!! mujde menbeta,breshka ve tugce..sozumu tutucam insalllah.. pcnin neti yarin birgun olur insallah ilk is koccaman album yapcam buraya:)))

cicekciim ne durumda acaba yaaa asiri merakli ve heycanliyimm... 1kac haftasi vardi... insallah doner bize... ayyy ay...

screamawayyyyyyyyyyyy caniiimmm yaaaaaaaaaaaaa gelmiceksin die cook endiseleniyorumm...izinide cikacaksin yakin zamanda lutfeeeennnn gelll..ozlediim seni ve pasamiziiii.... zamaninda yaklasti heycanini paylas bizimlee.... canim benim sinyalimi alirsin insallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…