- Konu Sahibi screamaway
- #33.501
gizli hayranlarin onlar canim
kizzzzzz hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni ariyorum yarim saattir gelince bul beni yoluuurr....
yaa gizlenmeseler de konussakk....
sen naptin canim film bitti mi? ne izledin bakimmmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizli hayranlarin onlar canim
kizzzzzz hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni ariyorum yarim saattir gelince bul beni yoluuurr....
Canımmmm benimmm çok çok geçmişler olsun çok şükür az kaldı doğuma kucağına alıp mis gibisi kokusunu çekeceksin içine inşallahhh...En çok tekmelerini ve hareketlerini merak ediyorum canım şuan ultrasonda görüdükçe o kadar mutlu oluyorumki sanki bu günleri yaşayamacakmışım gibi üzülüyüordum Allahıma bin şükür bu güzel günleri gördüm inşallahhh kucağımdada görürürm Allah herkezin bebeğine sağlık sıhhat versin inşalalhhh....
tatlim o gunleri de goreceksin insallah... bir sure sonra surekli hissediyorsun zaten... senin hareketlerine bile tepki gosterecek....
İnşallahhh canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin daha hissetmesemde çok güzel bir duygu sen nasılsın canım oğlun nasıl çok tekmeliyormu seni
yaa gizlenmeseler de konussakk....
sen naptin canim film bitti mi? ne izledin bakimmmm...
hakkaten canim yaa ne zaman baksak ordalar eskiden de varlardi zaten.. önceden topikteki üyeleri kopyalıyorduk, şimdi ziyaretçileri sayiyoruz
bitti canim kocis de geldi yemegini de verdim... simdi pc basindayim.. benimki de laptopta fatmagülü izlyior ben de dinliyorum ama gözüm burda
evet 1-2 olurdu ama hic 5 tane gormemistim... o yuzden farkli geldi zaten...
bu aksam fatmagul mu var? belki de ondan sessiz buralar... ya en iyisi ben de izleyecek bisiler bulimmmmm....
yok tatlim sanirim dikkatini cekmedi.. hep vardi.. sonucta topik etiketli, o bos gebelik vakasindan sonra, google da aradigimda cikmisti karsima, zaten sonra da üye oldum.. hatir misin ben gec geldim araniza
evet canim fatmagül var, aslan kral var... bul bakalim keyif yap biraz...
Canim aslinda bugun biraz abartmis durumda... Insallah bu huzursuz oldugunu gostermiyordur... Bilemedim sevinsem mi uzulsem mi...:26:
Bu arada canim genelde 20. haftadan sonra hissediliyor... O yuzden bu ara sabirli olmalisin... Ve canim bence ultrasonda gormekten cok cok daha guzel bir duygu hissetmek... Insallah 1-2 aya sen de bunu hissedeceksin...
sen googledan aratip mi gelmisitn regencimmmm, bilmiyordum...
bu arada bos gebeligi kim yasamisti...?:44::44::44: hatirlamiyorummmm ben onu...:44::44:
slm kızlar
biz geldik .bugün dr a gittik yeni geldik kızım büyümüs teyzeleri 2650 gr olmusyarın 36.haftaya giriyoruz dr doğum 38veya 39.haftada da olabilir dedi yai gittikce zaman daralıyor nst ye girdim hersey yolundaymıs sancı da cıkmadı cok sükür simdilik her sey cok iyi ama baya ağirlastım pc basında fazla oturamıyorum sırtım agriyor sizler nasılsınız?
aman nasıl oliim işte hastalıklarla boğuşuorum hamileliimden beri bu 3... normalde hiç hasta olmazdım nazarmı değdi nedir hep hastayım yaa :) işe geliorum işte oturmak çok zor gelio sağ kaburgalarım batıo bana şu 3 ay geçsede artık evimde otursam ne güzel olcak die düşünüorum aynı zamanda ev eksikleriyle uraşıorum daa bebişe oda siprişi bile vermedik bu haft asonuda onu halledicem inş böle uraşıp gidioruz işte sen napıosun nasıl geçio hamilelik varmı bulantın fln bişiyin çok rahat gördüm sizi.. hülyada bi bulantı fln çekti ama şimdi çok olmuo heralde onda da ... ay inş olmazda rahat geçirin hamileliklerinizi de keyfini çıkarın ben pek çıkaramadım.. kızışımla bile ilgilenemiorum hiç dün akşamda hanfendiye nolduysa bi canlıydı bi canlıydı hiç durmadı valla parti fln verdi içerde sanırım garibim iki haftadır öksürükten onda da hal kalmamıştı hiç kıpırdamıodu bile dün akşam acısını çıkardı resmen
Canımmmm benim çok sevindim tez zamanda Rabbim naisp etsin inşallahh inanın her namazımda isimlerinizle dualar ediyorum canım
Şimdilik oğlan gözüküyor canım öenmli olan sağlıklı sıhhatli olması Alalh herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
canım slm. bir gireyim eski günleri yadedeyim dedim forum takipte görünce atladım hemen yok gülüm doğmadı 38+2 ama hala gelmedi bizim yumurcak.senide tebrik ediyorum bebişimiz geliyormuş.sağlıcakla gelsin inşaallah.
İydir annesi sen merak etme az kaldı ya sana kavuşmasına oda sabırsızlanıyordur gününde sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah canım
Tatlımmmm ben bu bebeği okadar stres ve üzüntüyle bekledim 1-2 ay daha tekmelemesini beklerim yeterki o orda sağlıklı olsun mutlu olsun bazen çikolata yiyiroum sanki kocaman bebek tekmeleyecek heyecanlar hiç bitmiyor işte canımmmm ben tekmeleri hissedene kadar senin oğlan ya doğar yada doğmak üzere olur
evet canim... ben yasamistim yaa hani.. ilk geldigimde anlatmistim.. ask olsun unutmussun sen beni testim pozitif cikmisti ama hic bir sey yoktu o zaman o moralimin bozuldugunda google'da aratmistim, bos gebeik nedir felan diye, sonra kk'yi görüyordum hep zaten, dedim üye olayim baksana üyelik tarihime cok eski degil...
sen beni gercekten unutmussun ask olsun...
adimi da koyu yazmissin....
çiçekcim senin için çokkk heyecanlıyım. inan içim bi hoş oluyor okurken. Allahım yardımcın olsun inşallah. umarım kolayca doğurursun kızını kucağına alırsın..
canım sende bir iyileşemedin. yazık sana valla...
parti yapan kızını yiyim senin.. ay çok tatlı maşallahhhh
canım hayırlı olsun. oğluşun oluyormuş... çok sevindim gerçekten.. biz kalanlarda bir yetişsek size hayırlısıyla..
amanın kimler gelmiş... doğumda yaklaşmış. Allah yardımcın olsun inşallah..
Oyle canimm, saglikli sihhatli olsunlar da... Gerisi cok onemli diil..
Oyle canimm, saglikli sihhatli olsunlar da... Gerisi cok onemli diil..
regencimmmm, ya kafami karistirdin valla... noldu simdi naptim anlamadim ben... adini koyu yazdim,genelde kime cevap verirsem adlarini koyu yaziyorum zaten... dikkatini ceksin diye...:26::26:
senin bos gebeligini bilmiyordum da, daha dusuk yaptigini daha once biliyorum... o bos gebelik miydi... ya benim hafizam berbattirrrr.. kizma bana nolursunnn... unutmusum bos gebeligi...
Aminnnn canımmm... Oğluna isim buldunmu canım daha doğrusu kararınızı verdinizmi
Aminnnn canımmm... Oğluna isim buldunmu canım daha doğrusu kararınızı verdinizmi
tamam canim sorun degil.. zaten ben de unuttum o zamanlari yani adimi koyu yazinca sey olsum yani, sonucta alinti yaparak yazdigin icin koyu yazinca da korktum yani :26: daha yabanci gibi hissettim neyse bosver önemli degil... önemli olan bundan sonrasi
kesin bisiye karar vermedik ama tarik diye dusunuyoruz simdilik canim...
regencim, Allah Allahhh neden oyle dusundun...? neyse bundan sonra koyu yazmicam senin ismini... ama gormeyip bana cevap vermezsen karismam....
hmmmm 20si civarinda di mi senin bat...? beklemedeyim....
benim isimlerim hazir bilee Allahim verince de koycam insallah