iyi aksammlaarrrrrrrrrrrrrr...
ayy neden bukadar halsiz,yorgunum!!!!
cicekciimm canim beniimm..valla sseni bekliodum bende yaa hep aklima gelio ve bekliyorum insallah coook kolay gecer dogumun bitanem Allahin izniyle... haftaya doktordan gelince de mutlaka ugra biize emi!! bakalim sancilarin falan varmiymiss... o makinada beklemekte cook sIkIci ama napalimmm...
screamawayciim.. canimm hadi ozaman bol keyifler yaparizinsallah.. oglusunada alisinca isebaslamak zor gelecek..
tugceciimm..guzelim seninde misfair falan vardi sanirim cok cok ii anlayamadim ve dr kontrolunde vardi yanilmiyorsam... misairlerinle kolayliklar..doktordonda guzelliklerle doneceksin ve bekliyoruz...
breshkaciim.. canim kiyamamm yaa canin istiyor ama yiyemiyorsun.. aslindahazirlayan olsa yemeside kolay oluyo biraz.. insallah surekli kalmaz bulantilarin... bide dr isini naptin canim kacirmis olabilirim... buldunmu birisini??
regenciimm... bak dun tembbelliginin faturasini cikariyon dedinya Allahim ben ona cook guldum yaaaaaa yerlere yattim gulmektenn... keske o anda soyleseydiinn!! aksam esimke koltuga uzandik aklimageldi sesli guldum esim acti gozlerini noldu dedi.. aklima bisey geldi dedim.. dellendinmi kendi kendine guluyon die o da bana guldu.. gulustuk sonra git basimdan uykumu kacirma die kovaladi beniiii
bide biz gercekten ikizsek bu ay hamile olman cook cook yuksek benim ilk hamileligim bu aydaydi... bak aklima yeni geldi.. ve 31 aralikta yani yilbasi gecesi sabahi test yaparak ogrenmistim... eger kirmizilarin gelmezse ki insallah test yapmak icin 31 ini bekle olur mu?? zaten bat 22 deilmi 9 gun beklemek normal.. ne dusunursun??
hlyaciimmm.... canimciimmm naptin hallettinmi islerini? valla nasi seviniyorum tasinacaksin die.. darisi siddetle bana... size esas korktugumu bilmiyonuz demistimya ondan cok korkuyorum hala.. o da kaynanalarla ayni binaya oturmaaakkk
caniim ben karnimin buyudugunu hissediyorum sanki. hani disaran degilde geriliyo boyle cikmaya calisio.. icerdeki o calismalari hissediyorum.... bi de cok darlaniyorum son aylarda olabilen bisey bu ama ben biraz kivislasam oturmak istiyorum nefesim zorlaniyo falan...