• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kesin bisiye karar vermedik ama tarik diye dusunuyoruz simdilik canim...

regencim, Allah Allahhh neden oyle dusundun...? neyse bundan sonra koyu yazmicam senin ismini... ama gormeyip bana cevap vermezsen karismam....:1::1::1:

hmmmm 20si civarinda di mi senin bat...? beklemedeyim....:16::16::16:

Ozaman netleşince söylersin tatlımmmm....

Kızlar ben çıkıyorum inşallah görüşmek üzere yarın evde olmayacağım annemlere bırakacak sabah eşim cumartesi akşamı burda olurum inşallahhh hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :16::54:

kesin bisiye karar vermedik ama tarik diye dusunuyoruz simdilik canim...

regencim, Allah Allahhh neden oyle dusundun...? neyse bundan sonra koyu yazmicam senin ismini... ama gormeyip bana cevap vermezsen karismam....:1::1::1:

hmmmm 20si civarinda di mi senin bat...? beklemedeyim....:16::16::16:
Screamawaycim tarik cok guzel bir isim ismiyle yasasin insaalah

Bikeresevdim canim tekrar seni gordugume ve iyi olmana cok sevindim kuzucum

Cicekcigimizin dogumunada az kalmis yeni farkettim tatlim allah bir avazda kurtarsin canim saglikla el bebisini kucagina insallahh kuzucum
Regentosum ben senin gebeligin dusukle sonuclandi saniyordum tatli. Bende yeni ogrendim

Kızlar ben çıkıyorum inşallah görüşmek üzere yarın evde olmayacağım annemlere bırakacak sabah eşim cumartesi akşamı burda olurum inşallahhh hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :16::54:

Iyi geceler canim...

Cicekcigimizin dogumunada az kalmis yeni farkettim tatlim allah bir avazda kurtarsin canim saglikla el bebisini kucagina insallahh kuzucum
Regentosum ben senin gebeligin dusukle sonuclandi saniyordum tatli. Bende yeni ogrendim

azracim, tesekkur ederiz... :16: bu arada canim senin bat ne zamandi?

canim düsük bir bucuk sene önceydi, digeriyse ne oldugunu anlamadigin gecen sene mart gibiydi... önemli degil zaten canim benim, üstünden ne kadar zaman gecti unutulmasi normal..ben de düsügü cok kez söylemisimdir ama digerinden sonralari hic bahsetmedim, bir tek ilk gedigimde anlattim..

Benim bat 18 i tatlim beklemdeyim:16:

azracimmm insallah seni de regeni de hamile cikaririz bu ay....regenin de 18di basta, ama sonra ovulasyona gore degistirdi sanirim... 2011'in son hamilesi kim olacak bakalim... :16::16::16:

ya ben yanlis saydim 20si dedim önce sonra düzelttim 22si dedim.. en iyisi 25 yapayim ben sunu :1::1::1: garanti yani o zamana kadar kesin gelir kirmizilar..

breshkacım hayırdır yaa mıden neden kotu?? bulanıyor mu? kıyamam yaaaaaaa....

screamcimmmmmmmmm hatırlar mısın bır soz vermıstınnnn ozellıkle bana.. senın oldugun gun koyucam demıstınnnn.... bende halen beklıyorummmm :9::9:

sılacımmmmda pasasınınkini koyacaktıda sureklı sallıyor hanııı... goremedık yahuuuu :9::9:

breshkacım hayırdır yaa mıden neden kotu?? bulanıyor mu? kıyamam yaaaaaaa....

screamcimmmmmmmmm hatırlar mısın bır soz vermıstınnnn ozellıkle bana.. senın oldugun gun koyucam demıstınnnn.... bende halen beklıyorummmm :9::9:

sılacımmmmda pasasınınkini koyacaktıda sureklı sallıyor hanııı... goremedık yahuuuu :9::9:

günaydın canım benim ... evet ya iki gündür fenayım midem çok bulanıyor kendi kendime nazar ettim valla offf :50:

sılayı hiç hatırlatma bana kuzum hemşom hemşom diyo daha bi yüzünü göremedim :50::20: Paşanında resmini istedim sürekli ortalığı kaynatıyo en sonunda küsücem o olucak :19:

nabersiniz canlarimmm?? ben drdayim sirami bekliorumm minigimi gorucemm insqllahh :nazar:

buaradaa kardaizcimmm bende senii cook ozledimm artk nettede knusamiyoruzz iyice koptuk :(

günaydın canım benim ... evet ya iki gündür fenayım midem çok bulanıyor kendi kendime nazar ettim valla offf :50:

sılayı hiç hatırlatma bana kuzum hemşom hemşom diyo daha bi yüzünü göremedim :50::20: Paşanında resmini istedim sürekli ortalığı kaynatıyo en sonunda küsücem o olucak :19:

ayy canımm kıyamam yaa.. olsun bak bebısım ben burdayımmmmmmmmmmm dıyorrr.. bız yeterkı hamıle kalalım herseye razıyız dıyordukyaa, ıste senın yasadıgında bu :16::16:

aaa sen daha sılayıda mı gormedınn.. aboowwwww... evettt sıla hanımmm.. hem kendinizin hemıde pasanızın resmını alalımmm... ok miii :26:

nabersiniz canlarimmm?? ben drdayim sirami bekliorumm minigimi gorucemm insqllahh :nazar:

buaradaa kardaizcimmm bende senii cook ozledimm artk nettede knusamiyoruzz iyice koptuk :(

ayy canımmmmmmmm... demek doktordasın... hadı bakalımmm.. haberler getır mınnıgınden bıze... mısafırler ne alemde kızzz????

Kalbimin gelmissssssss....:21::21::21: Tatlim karsilasamadik ama iyi haberlerine cok sevindimmmmm....:16::16::16::16: Seni daha sIk gorelim burda... Doguma cok cok az kalmisss...! Allah kolay dogum nasip etsin insallah canimmmm.... yegenimizin fotolarini bekliyoruz dogar dogmaz ...!:16::16::16:

aminnnn canım aminnn sanada çok az kalmış.arada sırada uğrarım tabiki benden sonra sizinde güzel haberlerinizi almak çok güzel bir duygu.rabbim yavrularımızı sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa amanda bu duyguyu tatmayı nasip etsin canım.öpüyorum.

Hadi güzel haberler getir kıpraşığın annesi :1:

ayy canımm kıyamam yaa.. olsun bak bebısım ben burdayımmmmmmmmmmm dıyorrr.. bız yeterkı hamıle kalalım herseye razıyız dıyordukyaa, ıste senın yasadıgında bu :16::16:

aaa sen daha sılayıda mı gormedınn.. aboowwwww... evettt sıla hanımmm.. hem kendinizin hemıde pasanızın resmını alalımmm... ok miii :26:
çok şükür canım ya midem bulanıyo ama hiç şikayet etmiyorum bebeğim biran önce gelsinde bulantıya falan razıyım ben :16: Allah en kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah :16::16::16:
Evet canım ben SILAyı da görmedim hanımefendi hala resim koyacak da bende bakıcam da ohoooooo yani :31:

bebisim bas asagi dönmus teyzelerii 2.165 gr olmus boyuda 45 cm esniyodu kontrolde dilini fln cikariyodu bi tuhaf oldum yaaa:)

menbetacimmm misafirlerde ynmda c tesi aksaki gidiceklerr :)

Hadi güzel haberler getir kıpraşığın annesi :1:

çok şükür canım ya midem bulanıyo ama hiç şikayet etmiyorum bebeğim biran önce gelsinde bulantıya falan razıyım ben :16: Allah en kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah :16::16::16:
Evet canım ben SILAyı da görmedim hanımefendi hala resim koyacak da bende bakıcam da ohoooooo yani :31:

aminn canım cooook saol :54: bu yazdıklarımızdan sonra kendını suclu hısseder de koyar canım :9:

bebisim bas asagi dönmus teyzelerii 2.165 gr olmus boyuda 45 cm esniyodu kontrolde dilini fln cikariyodu bi tuhaf oldum yaaa:)

menbetacimmm misafirlerde ynmda c tesi aksaki gidiceklerr :)

aboowww dogum pozisyonu almıs yane.. :1::1: anne sakın sezeryan olma ben normal yoldan gelıyorum dıyor sana.. masallah kızımıza.. o ne boy tü tü tü daha 1 ayydan fazla varrr. selvı boylu olacak hee :9::9:

Son düzenleme:
oh mşalalh Tuğçecim yaa kocaman olmuş senin prenses :D ne garp dimi insanın karnında 2 kilo taşıması hatta diğer şeleriyle birlkte belki 5 kiloyu bile buluodur :D ee sende yavaş yavaş başlamıştır stres bende daa şimdiden başladı valla :D hem biran önce çıksn kurtuliim istiorum hemde hep içerde kalsın istiorum :)

selamm kizlaar... naber...

bakiyorum da cook hos cinlamamis kulaklarim...iki cucugumude koycam ok.....

eveeet bizde geldik doktordan.. cok detayli bilgi yok ama insan, yani bebek seklinde artik... kalbi atio ve dduyuluyo..hareket edio.... ooh masallah..doktor dogula gidiyordu hemencecikacele acele oldu bisefer... doguracak kadincagizda bekliordu.. acilmis yolllari.. zaten benden sonraki randevularini da iptal etti..ama sukur ben yetistim..

yeni randevumuz 10 ocak.. hlyacimla cook acik deil arasi guzel.aslinda erken aldim ama trye gidersem die ole oldu. sordum doktora gidebilirsin dedi. ama once benim gormem,ikili testini yapmam ilazim dedi.. ondan erken aldik... hayirlisi insallah...

Back