Öncelikle uzun zamandır giremememin sebeblerini yazayımda sonra hamile kaldı kaçtı demeyin bana :)
Öncelikle internet problemim var (sebebi uzun) sadece akşamları eşimin telinden laptopa bağlanabiliyorum ki kaç zamandır evimde değilim rahatsızım günde 4-5 kez kusmaya başladım,kendi pişirdiğimi asla yiyemiyorum ve el ayak kesilmesi gibi bişiler oluyor bana bu ara evde tek kalmaya korkuyorum annemde ve kayınvalimdede kalıyorum yoksa hep aklımdasınız hep merak ediyorum emin olun..
Pazartesi doktor kontrolümüz vardı yumurcağımı gördüm hareketlerini görünce çok ağladım çok güzel bir duygu gerçekten sağ eliyle cinsiyetini kapatmıştı sol eli hareket ediyordu sürekli doktor tam göremesede bu görünüş erkeğe benzyor dedi benim için cinsiyetinin önemi yok ama kız olsa iyide olurdu hani :))) sağlıklı olsunda gerisi boş çok şükür herşey yolunda darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına inşallahhh....
Hülyacim sizler herzaman aklımdasınız emin olun ama mide bulantıları beni mahfediyor hele son bir haftadır yataktan bile çıkamadım baş ağrısı yapıyor konulara cevap yazamasamda girip okuyorum sizleri takip ediyorum kızma tatlım affettirim sana kendimi
Mercimeğin nasıl tatlım :)
Breshka canım bebişinin geirden geldiğini yazmışsın bende kalp atışları için gittiğimde sata göre 7+4 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı doktor sorun olmaz dedi pazartesi gittiğimde ise 1 gün öne geçmişti demekki yavaş yavaş kapatacak yani inşallahhh :)) sen sıkma canını hamileliğinin tadını çıkarmaya bak çitlenbiğin nasıl :))
Srcremawaycım sen nasılsın oğluşun nasıl doğumuna az kaldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel dileklerin için çok tşk ederim
Sılacım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sanırım seninde sıkıntıların tez zamanda geçer inşallahhh canım benim...
Regen,Renewal,Tuğçe,Menbeta,Nartanesi,Azra,Kardaiz sizler nasılsınız kızlar