2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aman nasıl oliim işte hastalıklarla boğuşuorum hamileliimden beri bu 3... normalde hiç hasta olmazdım nazarmı değdi nedir hep hastayım yaa :) işe geliorum işte oturmak çok zor gelio sağ kaburgalarım batıo bana şu 3 ay geçsede artık evimde otursam ne güzel olcak die düşünüorum aynı zamanda ev eksikleriyle uraşıorum daa bebişe oda siprişi bile vermedik bu haft asonuda onu halledicem inş böle uraşıp gidioruz işte sen napıosun nasıl geçio hamilelik varmı bulantın fln bişiyin çok rahat gördüm sizi.. hülyada bi bulantı fln çekti ama şimdi çok olmuo heralde onda da ... ay inş olmazda rahat geçirin hamileliklerinizi de keyfini çıkarın ben pek çıkaramadım.. kızışımla bile ilgilenemiorum hiç dün akşamda hanfendiye nolduysa bi canlıydı bi canlıydı hiç durmadı valla parti fln verdi içerde sanırım garibim iki haftadır öksürükten onda da hal kalmamıştı hiç kıpırdamıodu bile dün akşam acısını çıkardı resmen

renewalcimm ne zamandir karsilasamiyorduk...
bulantilarin yok artik sanirim? Sevindim... Zaten 24. haftadasin diye gorunuyor tickerda... Artik olmamasi lazim...

daha agirlascaksin tatlim... bu hallerin iyi henuz.. ben ayakkabimi filan zor giyiyorum dusun yani...

isten ne kadar kala ayriliyorsun? cok yoruluyorsan erken ayril da dinlen istersen biraz... zaten bebek geldikten sonra kosusturman daha da artacak...
Benim de ayrilamama en az bir ay var bu arada.. :26:

canım yaa bana kalsa hemen ayrılırdım ama ev fln aldık kredi ödüyoruz malum doğum sorasına daa çok izin kalsın die 37. haftaya kadar çalışmaya çalışıcam ama mümkün olurmu bilmem bu göbekle valla bende aynıyım ayakkabılarımı giyerken çok zorlanıorum hiç eğilemiorum göbeimden aslında 9 kilo aldım ama karnım çok büyük yaa kocaaman 9 aylık gibi sanki yada bana öle gelio bulantılarım fln geçti canım işte ağrılar başladı ama bide hastalıklar hiç peşimi bırakmıo öle idare etmeye çalışıoruz kızımla sen napıosun senin nasıl gidio zaten baya yaklaştı senle tuğçenin doğumu ,zaman yaklaştıkçada insan daa çok strese girio hiç çıkmasın içerde kalsın istio insan

ooo kimler gelmiss.... yahu demek hastalik el cekmedi seden..

insallah 3.son olur canim.. zaten halsizlik var bid e ekstra hastalik iice zorlaniosundur... vallabulanti bende mevcut suanki hamisler iinde bi de bikeresevdimde var ama onunki dahafeci.. az kaldi inallah bizimkilerde gececek...

masallah kizina demek cook hareketlendi disardanda gorebiliyosun artik rahatlikla demi....

caniiimm valla cook seviniyorum ayrilacagina isten... yilbasindan heen sonra ayrilcan ozaman... ooohh oohh... sende caylari alip gecersin ps,tv karsisina...peki dogumdan sonra nezaman donecen???

aynen oyle tatlim yaaa.. son yaklastikca insan biraz korkuyor... ben de oyleyim... senin hamileligin cok zor gecti, insallah dogumun cok kolay olur.. genelde oyle derler belki bilirsin, hamileligi zor gecenin dogumu kolay olur derler... tugcenin benden bir hafta farki var... bakalim ne olacak... :26:
Ben de 8-9 civarinda aldim bu arada... herhalde onumuzdeki 2 ayda daha baya bi alirim..

silacimmmm sana cvp veremedim, mesajlarini silmen gerek...
yilbasindan hemen sonra diil aslinda.. ocak ortasi gibi ayrilcam... ama az kaldi... seviniyorum... biraz dinleniiimm dogumdan once.. senle artik caylari alir, topik basina geceriz..

ah canım benim yaa bi türlü belini doğrultamadın sende hee önce bulantılar sonra bulantı geçti üşütme off Allah şifa versin bu son olsun inşallah. Alışveriş içinde kasma kendini herşeyin bi zamanı var bi çırpıda alıverirsin olmadı yavaş yavaş internetten siparişle al canım

kahveyide hiiç sevmem ama bana cafe de latte yaparsa sempatik onu içerim şekerim :89::89::89::89: özelden yazarım nolduğunu ortada yazarsam alay konusu oluruum ama çok komik aklına gelmez normal insanın valla bnim ağlamalarım halen devam ediyo

kıs kadoş valla küsücem sana he ben seni arada msjla falan soruyom sen hiç.. ne kadan merak ediyom seni naptın ne ettin bebeğin nasıl diye !

ohhh maşallahh teyzesininn kuzusunaaaaaaaa ayy çok az kalmış yaaaa çiçekk heycan varmı heycann

gelemedın yahu?? halledemedın mı işini???? ne oldu.. yoksa surtmelerde mısın merak ettımm..

anacım işim 2 saat bile sürmedi ama ordan anneme geçtim ondan anca geldim

ayyy bnde istiyorum yaaaaaaaaaaa kıpraşsın istiyom bebeğimmm yaaaaaaaaaaaaaaa canım valla bayadır yoktun özleştik.. görüşmemize gelcen mi cicim ?

sagol canım amin insallah rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın topigimizin ilk bebisi benden geliyor cok heyecanlıyım

oooh sende ağzının tadını biliyon heee Tamam canım anlat mutlaka

Cicekcim masallah... Az kaldi senin.... Aramizda bir ay var sanirim di mi?

Funda4 hosgeldin tatlim... Insallah 2012'de hamile kalirsin tatlim...

evet canım aramızda bir ay var ama dr 38.haftada da dogabilir dedi 40 i doldurmayabilir misiz genellde de kız cocugu erken olur derler yani ocak ayının girmesiyle hazırlıklı olmam lazım prenses her an gelebilir teyzesi

yememe dikkat ediyorum zaten bir acıkınca gözüm bir sey görmüyor vallatıka basa yiyorum biraz sonra yeniden canım birseyler istiyor 14 kilo aldım ya .dr normal dedi ama ins doğumdan sonra fazla kalmaz simay ay yüzlü demek canım teyzemin kızı da kızına koydu bu ismi ordan biliyorum esim fatma olsun diyorda ben daha farklı bir isim arıyorum ama bulamıyorm o kadar isimin icinde cok tuhafım yani

Amin canım Ay senin heyecan yapman normalde sen bide beni gör senin adına nasıl heyecan yaptım burda ee çantan falan hazır dimi bir ara muhabbeti olmuştu

evet canım her sey hazır hic bir eksik kamadı hem heyecan hem korku ikisi bir arada :18::18:ben deneyimli olurum kızımdan arta kalan zamanlarda size bildigim konularda yardımcı olurum ondan sonra sizin dogum haberlerinizi bekleriz ne heyecanlı olur

Korkma korkma inşallah çok kolay geçer Normal doğum olacak dimi ? Epudural düşündün mü hiç ?

sagol teyzesi kızım büyümüs artık doğacak valla ilk günlerde ki heyecan yeniden geldi haftaya yine cağirdi artık her hafta gidecekmisim yani her an gelebilir prensesim ayyyy insallah doğumum kolay olur yaa cok korkuyorum :18::18:

Korkma korkma inşallah çok kolay geçer Normal doğum olacak dimi ? Epudural düşündün mü hiç ?

insallah canım normal dogum görünüyor simdilik ins bir aksilik cikmaz ama epidurali hic düsünmedim dr da hic bir bilgi vermiyor ki ben sordum bugün normal dogum görünüyor degil mi diye evet dedi benim dr cok ilgisiz burda doğru düzgün bir dr bulamadım allah a emanet gidiyorum dr a

evet canım aramızda bir ay var ama dr 38.haftada da dogabilir dedi 40 i doldurmayabilir misiz genellde de kız cocugu erken olur derler yani ocak ayının girmesiyle hazırlıklı olmam lazım prenses her an gelebilir teyzesi

cicekcimmm banada oyle demislerdi... 38den sonra hersey olabilir yanii...
odaniz filan hazirmiydi sizin? hatirlamiyorum... tugcecim paylasiyor aldiklarini... sen de paylas... bize tecrube olsun..

cicekcimmm banada oyle demislerdi... 38den sonra hersey olabilir yanii...
odaniz filan hazirmiydi sizin? hatirlamiyorum... tugcecim paylasiyor aldiklarini... sen de paylas... bize tecrube olsun..

canım bizim ev cok küçük esyalarım cogunu acamadım kutularda o da cocuk odasında ondan bebise oda yapamadık oyun parkı aldık bir de sifonyer ancak sigdi annemin yaptıği örgü seyler var benim aldıklarım da var ama malesef fotograf makinemizi gecici bir süre kardesime verdik o da baska bir sehirde yoksa bende hepsini serip cekmek istiyodum ama artık elimize gecince ya kardesim makineyi getirene kadar bebis doğarsa kızımın hastanedeki ilk günkü halini cekemeycegim diye korkuyorum bakalım yetisir ins o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…