- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.421
nasilsiniz kizlqrrr ?? kahvalti hazirladimm misafirlerimi bekliyorummm birazdan gelirleer o arada size bi bakayim dedimmm
günaydın fıstık kahvaltımınasilsiniz kizlqrrr ?? kahvalti hazirladimm misafirlerimi bekliyorummm birazdan gelirleer o arada size bi bakayim dedimmm
canım benimmmm günaydın
napim bebeğim işler çok yoğun bugün aracı erken çıkardık biraz müsaitim değerlendiriyim dedim.
sen nasılsın hayatım bebeğin nasıl.???
ah canım benim kız sana da gelcektik biz hülyayla ama :26: bak ben sade kahve içerim köpüğü bol bakır cezvede pişecek ona göre (köz de pişerse daha da bi güzel olurgünaydınn kızlarr.. işimi gucumu bıtırdım bı bakayım dedım.. breshkacım bana demedın demek.. benımde o ara kafa dalgalıydı bana dedın dıye anladımm.. pardon.
ah canım benim kız sana da gelcektik biz hülyayla ama :26: bak ben sade kahve içerim köpüğü bol bakır cezvede pişecek ona göre (köz de pişerse daha da bi güzel olur)
tatlıcadıyı merak ettim ya kan vermeye gittimi acaba yada yaptı da aldımı sonucu offfffff
günaydın fıstık kahvaltımıne yaptın :26: yaa bugün hem çok açım hemde canım hiçbişey istemiyor benim ya acaba şunu mu yesem diyorum hemen midem bulanıyor offf aldım elime kuru kayısı ve cevizi atıştırıyorum öyle kahvaltı yapamadım :26:
ya senin bu işlere sinir oldum heee kopardı seni bizdenakşamları da gelmiyorsun artık face de göremiyorum özledim valla
Biz iyiyiz canım benim seni sormalı nasıl gidiyor neler yapıyorsun ?
hımm seyy.. aaaaa.. hadı bbakır cezve tamam da kozu nerden bulayımm.. ben sızı gotururum bıryere o zamann.. kozde bakır cezvede yapılan kahvelerımızı ıcerız..
yok daha gelmedı bende meraktayım...
bende de aynı hayatım hiçbir değişiklik yok. valla akşamlarıda gelmeye çalışıyorum fırsat buldukça.
dün gece hem face deydik sen gelmedin mi???
scremawaycim ben senin demek istediklerini anladım, yanlış anlama demişsin ama ben gayet doğru anlıyorum şahsen, o cümle başka nasıl anlaşılabilir onu da bilemedim..demek benim en son yazdığım post bir hafta önce..ee işte bizim anlatmaya çalıştığımız da bu zaten..bizimle alakalı pek bir şey konuşulmadığından yazacak laf sözde bulamıyoruz..ya ben anlamış değilim neyin kavgasındayız..ikiye bölünmek de neyin nesi, nası yani tek partili sistemden çok partili sisteme mi geçtik..hayat mamat meselesi midir ki bu olay..yani bu konu bu kadar büyütülecek bir konuymuydu..bu kadar tartışılacak bir konuymuydu ya..biz niye hamilelik konuşuluyor mu diyoruz.. ilk önce demek istediğimizi bi anlamaya çalışsan..hülyacığımın (onu örnek verdiğin için yazıyorum) ve diğer hamilelerin hamilelikten konuşmalarının gayet doğal olduğunu ama artık hamile kalmak isteyenlerin sayısının azalması nedeniyle çok fazla paylaşım yapamadığımızı sorunumuzun bu olduğunu söylüyoruz ki hülyacım da zaten bunun doğru olduğundan bahsediyo kaç seferdir..sağolsun destekliyo..yine söylüyorum biz hamilelik konuşulmasın demiyoruz, hatta yeni topikte yeni insanlarla yine birlikte olabiliriz diyoruz..kimse gelmiyor artık bu topiğe yardımcı olabileceğimiz kimse kalmadı, üç dört kişi gelmiştir yeni.. listeye bi bak istersen kaç kişi kalmış..kalmak isteyen kalsın, kalmak istemeyen gelsin yani..sormak mı suç oldu ben onu da anlayamadım..biz bunu haber vermeden de yapabilirdik..değer vermeseydik emin olun ki bunu yapmış olurduk zaten..bu kadar tartışmaya lafa söze de gerek kalmazdı..
bir de, face konusuna cevap verdiğimi ve diğer şeylere cevap vermediğimi yazmışsın..kusura bakma ama nerdeyse bir sayfa şey yazdım, gayet özenerek dikkatli cümleler kurmaya çalıştım, en azından şimdi yazdıklarımı yazmadım kırılma diye ve senin yazdıklarına cevaptı hepsi..eksik bir şey kaldığını düşünmüyorum varsa söyle onları da cevaplayım..
tamam bu topiği sen kurmuş olabilirsin ama bizim de bu topicte çok faydamız oldu, bunu da kimse inkar edemez..biz seninle bu topicten önceki topicte de birlikteydik, o zamanda o topiğin sahibi ilk sayfayı yönettiğinden ve ilgilenemediğinden başka bi topiğe geçme fikrini sunmuştun, kimseden de gık çıkmamıştı..çok iyi hatırlıyorum..madem ki o kadar önemli değildi ilk sayfa sen devam ettirseydin ordaki listeyi, neden yeni topic açtın ki o zaman..
ayrıca sen hani bana yukarıda, yoksun haliyle olanlar hakkında konuşuluyor diyorsun ya..ee peki sen günlerce uğramadın zamanında, ne bir bilgi verdin, ne de topiği takip ettin..sende yoktun..sadece bi post yazdın o sıra ne geldin ne gittin günlerce..biz de mi aynı senin düşündüğün gibi düşünseydik..halbuki biz seni merak etmekle meşguldük, dua ediyorduk o zamanlar senin yokluğunda..ki o zamanlar senin yaşadığın olayın bin kat daha kötüsünü, sonrasında yaşamış biriyim ben..uzun süre gelememem gayet normal ki olayın ertesi günü sizinle bu acımı paylaştım..
neyse ya çok fazla söze gerek yok, boşa konuştuğumu da biliyorum..incelik yapalım fikir alalım dedik ama olayy taa nerelere taşınmış..susuyordummmm..artık susmuyorum, kırıcı olunduğunu düşündüğüm için artık bende aynı tarzda konuşuyorum..iyi niyet bu kadar yanlış anlaşılmamalıydıı..ben bir daha buraya girmem haberiniz olsun..çokta umursancağını sanmıyorum zaten bu konuşmalardan sonra, ne de olsa en son bir hafta önce yazmışım..burda olsam ne olmasam ne..geçmiş ne de olsa mazi olmuş..buralarda sabahlayışlarım, hepsi hikaye olmuş..herkese emeklerinden dolayı saygım sonsuz..çünkü herkesin emeğinin ve özverisinin farkındayım..bana faydası dokunan herkese teşekkür ediyorum..Allah herkesin kalbine göre versin temennisi ile eyvallah diyorumm..
slm kızlar
biz geldik .bugün dr a gittik yeni geldik kızım büyümüs teyzeleri 2650 gr olmusyarın 36.haftaya giriyoruz dr doğum 38veya 39.haftada da olabilir dedi yai gittikce zaman daralıyor nst ye girdim hersey yolundaymıs sancı da cıkmadı cok sükür simdilik her sey cok iyi ama baya ağirlastım pc basında fazla oturamıyorum sırtım agriyor sizler nasılsınız?
çiçekk masallah kuzummm kocaman olmussunuz... gerı kalan zamanınıda carcabuk bıtıırırsın ıns.. kız tıckerdan 8 aylık oldugunu anlıyorumm..masallah.. tombıs kıızn olacak ınss.. soyle 3,5-4 kılo dogan bebeklere hastayımm... Allah ım benımkıde o kadar olsun ne olur tombıs tombıs.. cıcek sen dogum yapınca bız bır sure gorusemıcez.. gelemıceksın cunku.. ne olur senın kı dogunca, bıraz mıncır hafıften totosuna vuruver yaaa bıde aklında olalım lutfen.. dua et bızlere.. ayy ne heyecan yaptımmm...
ismi ne olacak bu arada
ınsallah bende hamıle kalırım dedım bu yıl ama olmadı ehh artık 2012 ye nasıp oldu oldu olmadı bılmm artık
slm kızlar
biz geldik .bugün dr a gittik yeni geldik kızım büyümüs teyzeleri 2650 gr olmusyarın 36.haftaya giriyoruz dr doğum 38veya 39.haftada da olabilir dedi yai gittikce zaman daralıyor nst ye girdim hersey yolundaymıs sancı da cıkmadı cok sükür simdilik her sey cok iyi ama baya ağirlastım pc basında fazla oturamıyorum sırtım agriyor sizler nasılsınız?
menbeta sağol canımmmvalla benim kız simdiye kadar zayıf gidiyordu ama son bir anda atak yaparak öne gecti insallah 3.5 kilo olur doğana kadar insallah senin ki de tontis olur kuzum bir süre gelemem herhalde ancak kızımla ugrasırım ama hep aklımda olacaksınız ve de dualarımda .bende bugün onu söyleyecektim biliyor musunuz ben daha isim bulamadım :26:sizden yardım istiyorum güzel isimler önerebilir misiniz ?
menbeta sağol canımmmvalla benim kız simdiye kadar zayıf gidiyordu ama son bir anda atak yaparak öne gecti insallah 3.5 kilo olur doğana kadar insallah senin ki de tontis olur kuzum bir süre gelemem herhalde ancak kızımla ugrasırım ama hep aklımda olacaksınız ve de dualarımda .bende bugün onu söyleyecektim biliyor musunuz ben daha isim bulamadım :26:sizden yardım istiyorum güzel isimler önerebilir misiniz ?
ınsallah bende hamıle kalırım dedım bu yıl ama olmadı ehh artık 2012 ye nasıp oldu oldu olmadı bılmm artık
kızlar neler olmuş topicte yahuu yeni topicmi kurdunuz bnm haberim yokdöverim sizi valla ben girsemde girmesemde her topicten haberim olması lazım ee napıosunuz nasıl gidio varmı gelen giden yeni haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?