2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nasilsiniz kizlqrrr ?? kahvalti hazirladimm misafirlerimi bekliyorummm birazdan gelirleer o arada size bi bakayim dedimmm
günaydın fıstık kahvaltımı ne yaptın :26: yaa bugün hem çok açım hemde canım hiçbişey istemiyor benim ya acaba şunu mu yesem diyorum hemen midem bulanıyor offf aldım elime kuru kayısı ve cevizi atıştırıyorum öyle kahvaltı yapamadım :26:
canım benimmmm günaydın
napim bebeğim işler çok yoğun bugün aracı erken çıkardık biraz müsaitim değerlendiriyim dedim.
sen nasılsın hayatım bebeğin nasıl.???

ya senin bu işlere sinir oldum heee kopardı seni bizden akşamları da gelmiyorsun artık face de göremiyorum özledim valla
Biz iyiyiz canım benim seni sormalı nasıl gidiyor neler yapıyorsun ?

günaydınn kızlarr.. işimi gucumu bıtırdım bı bakayım dedım.. breshkacım bana demedın demek.. benımde o ara kafa dalgalıydı bana dedın dıye anladımm.. pardon.

günaydınn kızlarr.. işimi gucumu bıtırdım bı bakayım dedım.. breshkacım bana demedın demek.. benımde o ara kafa dalgalıydı bana dedın dıye anladımm.. pardon.
ah canım benim kız sana da gelcektik biz hülyayla ama :26: bak ben sade kahve içerim köpüğü bol bakır cezvede pişecek ona göre (köz de pişerse daha da bi güzel olur )

tatlıcadıyı merak ettim ya kan vermeye gittimi acaba yada yaptı da aldımı sonucu offfffff

hımm seyy.. aaaaa.. hadı bbakır cezve tamam da kozu nerden bulayımm.. ben sızı gotururum bıryere o zamann.. kozde bakır cezvede yapılan kahvelerımızı ıcerız..

yok daha gelmedı bende meraktayım...

bende de aynı hayatım hiçbir değişiklik yok. valla akşamlarıda gelmeye çalışıyorum fırsat buldukça.
dün gece hem face deydik sen gelmedin mi???

hımm seyy.. aaaaa.. hadı bbakır cezve tamam da kozu nerden bulayımm.. ben sızı gotururum bıryere o zamann.. kozde bakır cezvede yapılan kahvelerımızı ıcerız..

yok daha gelmedı bende meraktayım...
şaka yaptım kıssssssss sen normal cezvede yaparsın

bende de aynı hayatım hiçbir değişiklik yok. valla akşamlarıda gelmeye çalışıyorum fırsat buldukça.
dün gece hem face deydik sen gelmedin mi???

yok canım akşamları pek gelemiyorum ben ya akşam eve gitmem saat 8i buluyor sonra direk mutfağa giriyorum yemek yap sonra ye bulaşıkları topla falan filan derken aaaaaaaaa bi bakıyorum saat 11 olmuş bu ara hemen uykum geliyor kendimi yatağa zor atıyorum valla ...

slm kızlar
biz geldik .bugün dr a gittik yeni geldik kızım büyümüs teyzeleri 2650 gr olmusyarın 36.haftaya giriyoruz dr doğum 38veya 39.haftada da olabilir dedi yai gittikce zaman daralıyor nst ye girdim hersey yolundaymıs sancı da cıkmadı cok sükür simdilik her sey cok iyi ama baya ağirlastım pc basında fazla oturamıyorum sırtım agriyor sizler nasılsınız?

Kuppecim, sen nasil anladin bilmiyorum ama, eger bir onceki postum kirici olduysa kusura bakma canim...

Bence zaten bastan beri boyle yapilmaliydi... Sen benim yazdiklarimda alindigin seylerden bahsetmissin... Iyi de yapmissin... Ve bende zaten onlara cevap verecegim... Ben zamaninda kirildigimi belirttigim kisilerden aciklama veya durumu duzeltme seklinde bir post veya en azindan kusura bakma diyen bir post alamadim... Bilmiyorum belkide kirilma sebeplerim cok anlamsiz geldi... Ama ben bu sekilde seninle olan durumumuzu ortada birakmak istemiyorum....

Daha fazla yanlis anlasilma olmasini istemiyorum, o yuzden nereye cevap verdigimi ayni renkte yazarak gosterdim...

Olay buyumedi Kuppecim... Bu gorusune katilmiyorum canim, olay buyumedi... olay degisti... Ben artik topik acilsin acilmasin onlari konusmuyorum... O konuyu fikrimi soyleyip kapattim coktan zaten... Lutfen bu konuda butun kizlar da anlasin beni artik!... Her postta bunu belirtmekten yoruldum... Ben ARTIK bana karsi su anki topigimizle alakali olan suclamalari cevapladim son postlarimda... Ve bundan sonra da boyle olacak...

Canim herkesin emegi var topikte... Ben kalkip bir ben mi ugrastim dedim..? Burda yanlis anlamissin canim sanirim... Buraya giren herkesin emegi var topikte... Mart topiginin hakkinda da bir yanlis anlasilma var... Bunu 1-2 gun once de yazmistim, yine belirteyim.. Topigin sahibi kayiplara karismisti.. ve bu yuzden basligi degisitirip Nisan, Mayisi filan ekleyememistik... Ilk sayfa mayfa ile ilgili bir olay yoktu yani... Hatta ben yeni topige gecmeyip orda devam etmek icin cok cok ugrastim.. KK'nin adminlerine bile mailler attim.. Bana ismini degistirmek icin topik sahibini bulmamiz gerektigini soylediler.. Ve bir turlu sahibine ulasamadim... Sonra son care olarak burayi kurduk...

Kuppecim, zor zamanlarinda ben de sana destek vermeye calistim.. Bu konuyla alakali birsey de yazmamistim bir onceki postumda... Eger yanlis anlasildiysam kusura bakma canim... Her zaman yaninda olmaya calistim, sen zor anlar yasarken... Her birimiz birbirimiz icin bunu yaptik aslinda... O yuzden simdi burdaki arkadasliklarimizdan konusuyoruz...

Olay bir yere tasinmadi canim bence.. Olayin icerigi tamamen degisti.. Fikir alma filan konusulmuyor artik.. Ben bana olan suclamalari cevapliyorum sadece... Olay degisti... Sizin iyi niyetinizden suphem yok benim.. Sizin benim niyetimden supheniz var mi?? Topik acma konusunda fikrim soruldu, gayet iyi niyetli bir sekilde fikrimi soyledim.. O kadar... Geri kalan son postlarim hep kendime olan suclamalari cevaplamak benim... TOPIK acma konusunu ARTIK konusmuyorum... Tekrar tekrar soyluyorum... Ben bana olan suclamalari cevapliyorum...

Buraya girmen konusunda ise, her zaman durumundan guncelle bizi... Neden gelmemekten bahsediyorsun ki?? Seni beni merak edermisin bilmem ama, ben seni her zaman merak ederim.... Allah en yakin zamanda dileklerine kavusturur insallah canim... Insallah bu yazdiklarim aramizdaki yanlis anlasilmalari biraz olsun giderir...

Son düzenleme:

çiçekk masallah kuzummm kocaman olmussunuz... gerı kalan zamanınıda carcabuk bıtıırırsın ıns.. kız tıckerdan 8 aylık oldugunu anlıyorumm.. masallah.. tombıs kıızn olacak ınss.. soyle 3,5-4 kılo dogan bebeklere hastayımm... Allah ım benımkıde o kadar olsun ne olur tombıs tombıs.. cıcek sen dogum yapınca bız bır sure gorusemıcez.. gelemıceksın cunku.. ne olur senın kı dogunca, bıraz mıncır hafıften totosuna vuruver yaaa bıde aklında olalım lutfen.. dua et bızlere.. ayy ne heyecan yaptımmm...

ismi ne olacak bu arada

menbeta sağol canımmm valla benim kız simdiye kadar zayıf gidiyordu ama son bir anda atak yaparak öne gectiinsallah 3.5 kilo olur doğana kadar insallah senin ki de tontis olur kuzum bir süre gelemem herhalde ancak kızımla ugrasırım ama hep aklımda olacaksınız ve de dualarımda .bende bugün onu söyleyecektim biliyor musunuz ben daha isim bulamadım :26:sizden yardım istiyorum güzel isimler önerebilir misiniz ?

ınsallah bende hamıle kalırım dedım bu yıl ama olmadı ehh artık 2012 ye nasıp oldu oldu olmadı bılmm artık

ınsallah bende hamıle kalırım dedım bu yıl ama olmadı ehh artık 2012 ye nasıp oldu oldu olmadı bılmm artık

inşallah hepimiz 2012 de hamiş kalırız tatlım.sende bizimle ol paylaş.2012 uğurlu olsun göbüşünüz bebiş dolsun topiğine gel orası bebeğini arayanların yeri gellll gelll

çiçeeeeeeek maşallah kuzum yaa valla kendim için zaman hiç geçmiyor ama senin kız kocaman olmuş Allah esirgesin yaa

Doğuma da az kaldı bu arada allah bir avazda kurtarsın derler ya canım inşallah çok kolay bir doğum gerçekleştirisin ay hadi ilk bebiş senden gelecek

Son düzenleme:

Cicekcim masallah... Az kaldi senin.... Aramizda bir ay var sanirim di mi?

Funda4 hosgeldin tatlim... Insallah 2012'de hamile kalirsin tatlim...

oh oh masallah.. ıns canım son aylarda bebek daha cok kılo alır derlerya yemene dıkkat et. bebegının beslenecegı kılo alması yonunde yıcekler ye..bebısının masallahı var o kıloya ulasır gıbıme gelıyor

ah canım bende tam bı ısım ozurluyummm.. ne onereyım sana.. bak kuzey guney dızısındekı sımay ısmı cok hosuma gıdıyor anlamı ne bılmıyorum ama.. bıde senın bulacagın ısım soyadınızlada uyumlu olursa cok hos olur..
aklında hıc yok mu kuzum bıseyler, esin ne diyor??

ins canım en yakın zamanda hamıle kalırsınn...

gelemedın yahu?? halledemedın mı işini???? ne oldu.. yoksa surtmelerde mısın merak ettımm..

kızlar neler olmuş topicte yahuu yeni topicmi kurdunuz bnm haberim yok döverim sizi valla ben girsemde girmesemde her topicten haberim olması lazım ee napıosunuz nasıl gidio varmı gelen giden yeni haber

kızlar neler olmuş topicte yahuu yeni topicmi kurdunuz bnm haberim yok döverim sizi valla ben girsemde girmesemde her topicten haberim olması lazım ee napıosunuz nasıl gidio varmı gelen giden yeni haber

yavrum sen nerelerdesin yaa olayları kaçırdın
Nasıl oldun canım iyimisin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…