2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Zerrin canımmmmm nasılsın bebişin doğdumu lütfen bilgi ver bize çok merak ediyorum tatlım

canım slm. bir gireyim eski günleri yadedeyim dedim forum takipte görünce atladım hemen yok gülüm doğmadı 38+2 ama hala gelmedi bizim yumurcak.senide tebrik ediyorum bebişimiz geliyormuş.sağlıcakla gelsin inşaallah.

İyidir annesi inşallah onun büyümüş halini görmene çok az kaldı canım...
Mide bulantısı çok kötü bir şeymiş yaaa fazlası zarar insanda ne mide kalıyor nede iştah geçer inşalalh 1-2 haftaya canım...

Canım benim çok az kalmış oğluna kavuşmana darısı başıma inşallahhh... Çok tşk ederim tatlım sonunda bende bu mutluluğu yaşıyorum inşallah sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin Rabbim kendinden haberler ver canım hep merak ediyorum Doğunca resmini isteriz bebişinin :)))

İyi aksamlar hanimlar nasilsinz?
Kalbimin canim seni gordugume cok sevindim. Az kalmi dogumunada Allah bi avazda kurtarsin seni insallah tatlimsaglicakla al bebisini kucagina

ayy canım benıımm kalbi temız arkidisiimmmm.. aminnn diyorum bende... ayy canım Allah gonlune gore versinnn

inşaallah gülüm benim en zor dönemi atlatmak üzeresin.3 aydan sonra bulantılar geçer derler ama inşaallah biter seninde bulantıların.benim olmadı bulantım ama bebeğimin eşi aşşağıdaydı kanama oluyordu.yüreğimiz ağzımızda atlattık o dönemleri şükür rabbime bu günleri gösterdi.allahım sanada bu günleri göstersin inşaallah.şimdide yatıp kalkarken sorunlarım var malum az kaldı bir gelsede sevsek diye bakıyoruz işte.allahım bütün isteyenlere bu duyguyu tatmayı nasip etsin.4. aydan sonra daha çok kıpırtılarıyla mutlu olacaksın öyle özel bir duyguki işte o zaman anlıyorsun içinde senden başka biri var.1 ay sonra daha farklı olacaksın inan bana.

İyi aksamlar hanimlar nasilsinz?
Kalbimin canim seni gordugume cok sevindim. Az kalmi dogumunada Allah bi avazda kurtarsin seni insallah tatlimsaglicakla al bebisini kucagina

evet az kaldı canım aminnnnn.özlemişim topiği yaaa inanın çoktan beri hiç yazmıyorum girip çıkıyorum.bugün çok güzel oldu böyle.tabi oğluşum otutturursa.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallahhhhhhhhh.

hulyacimmmmmm, naber islerini hallettin miii? mercimegin nasil..

canımm hallettim evet yoruldum da biraz ondan çıkıverdim hemen :) mercimeğim de iidir inşallah 20 gün kaldı kontrole.. hayırlısı bakalım bekliyoz

ayy saolasın canımmbenim... bnde çok heycanlıyım yeni ev yeni umuıt mercimeğim mis kokulumm aşkitommm sıcacık aşk dolu mutlu mesut yaşarız inşallahhhhhhhh

canımm çok geçmiş olsunnn valla inşallah hemencecik geçer son haftandır bu.. oğluşun da geliyomuşş hadi hayırlısı olsunn canım...bizde iiyiz canım taşıncam işte p.tesi onu bekliyom heycanla.. yakınlaşıyoz kız gelirsin artık

şimcikk laf yetırtırcektım hepinize ama sonra artıkınnn.... screamaway sana ozel dıyecek bırseyımm varrr.. benı takip et olur mu

ne dicennn canimmmmm, merak ettimmmmmm...

hamilelik hikayesi miiiii? ne zaman anlattin silacimmmm, ben hatirlamiyorum...:26:

tatlimmmmmm, erkek mi dedi seninkine..? topigimizin erkekleri cogaliyor desene... Cok sevindim...

Kalbimin gelmissssssss.... Tatlim karsilasamadik ama iyi haberlerine cok sevindimmmmm.... Seni daha sIk gorelim burda... Doguma cok cok az kalmisss...! Allah kolay dogum nasip etsin insallah canimmmm.... yegenimizin fotolarini bekliyoruz dogar dogmaz ...!

Canımmmm benimmm çok çok geçmişler olsun çok şükür az kaldı doğuma kucağına alıp mis gibisi kokusunu çekeceksin içine inşallahhh...En çok tekmelerini ve hareketlerini merak ediyorum canım şuan ultrasonda görüdükçe o kadar mutlu oluyorumki sanki bu günleri yaşayamacakmışım gibi üzülüyüordum Allahıma bin şükür bu güzel günleri gördüm inşallahhh kucağımdada görürürm Allah herkezin bebeğine sağlık sıhhat versin inşalalhhh....

wooowww.. 5 ziyaretci...

gizli hayranlarin onlar canim

kizzzzzz hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni ariyorum yarim saattir gelince bul beni yoluuurr....

Canım bak tebrik edecektim inan o arada unuttum Allah eşinle evladınla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallahhh... İnşallahh tatlım bende beklerim seve seve

ne dicennn canimmmmm, merak ettimmmmmm...

hamilelik hikayesi miiiii? ne zaman anlattin silacimmmm, ben hatirlamiyorum...:26:

tatlimmmmmm, erkek mi dedi seninkine..? topigimizin erkekleri cogaliyor desene... Cok sevindim...

Canımmmmm benim yüksek ihtimalle erkek dedi bakalım 9 ocakta iyice netleşecek sağlıklı olsunda teyzesi ben her türlü yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…