- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.481
Zerrin canımmmmm nasılsın bebişin doğdumu lütfen bilgi ver bize çok merak ediyorum tatlım
Normal olması çok güzel canım en sağlıklısı hadi inşallah dualarım seninle çarçabuk getiriverirsin inşallah kızını ay heyecan yapıyorum yaa
ay evet canım yaa bugün baya kötü oldum akşamda eve giderken feci acıkmıştım sağolsun kocacım yemek hazırladı ben eve gelene kadar o benden önce geliyor eve yoksa bide eve geldiğimde yemek yapamazdım valla
Doktor işini de ne bilim eşim çok takma kafana çok şükür kalbi atıyor onu düşün falan diyor o da doktoru baya beğendi değiştirmeyelim falan diyor ama ben pıtpıtları duymak istiyorum yaaolmazsa sırf kalp atışları için başka hastaneye giderim ne yapayım
canım yerim ben onun ellerini yaaa maşallah size
Bizde iyiyiz canım bugün midem baya kötüydü Allahtan herzaman olmuyor bende arada bir vuruyo böyle çitlenbiğim de iyidir inşallah teyzesi
canım slm. bir gireyim eski günleri yadedeyim dedim forum takipte görünce atladım hemen yok gülüm doğmadı 38+2 ama hala gelmedi bizim yumurcak.senide tebrik ediyorum bebişimiz geliyormuş.sağlıcakla gelsin inşaallah.
inşallah canım ya çok merak ediyorum en çok da hareketlerini hissetmeyi çok istiyorumİyidir annesi inşallah onun büyümüş halini görmene çok az kaldı canım...
Mide bulantısı çok kötü bir şeymiş yaaa fazlası zarar insanda ne mide kalıyor nede iştah geçer inşalalh 1-2 haftaya canım...
inşallah canım ya çok merak ediyorum en çok da hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum
Allahımmmm gönlündekini tez zmaanda nasip etsin canım bak şu mübarek gecede canı gönülden istedim senin için Allah kabul eder inşalalh canım benim....
ama ama ama bende kız istiyordumbelki tuğçe,renewal vakasını yaşarım bende hayırlısı Allahtan
Canım benim çok az kalmış oğluna kavuşmana darısı başıma inşallahhh... Çok tşk ederim tatlım sonunda bende bu mutluluğu yaşıyorum inşallah sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin Rabbim kendinden haberler ver canım hep merak ediyorum Doğunca resmini isteriz bebişinin :)))
İyi aksamlar hanimlar nasilsinz?
Kalbimin canim seni gordugume cok sevindim. Az kalmi dogumunada Allah bi avazda kurtarsin seni insallah tatlimsaglicakla al bebisini kucagina
hulyacimmmmmm, naber islerini hallettin miii? mercimegin nasil..
iyi aksammlaarrrrrrrrrrrrrr...
ayy neden bukadar halsiz,yorgunum!!!!
hlyaciimmm.... canimciimmm naptin hallettinmi islerini? valla nasi seviniyorum tasinacaksin die.. darisi siddetle bana... size esas korktugumu bilmiyonuz demistimya ondan cok korkuyorum hala.. o da kaynanalarla ayni binaya oturmaaakkk
caniim ben karnimin buyudugunu hissediyorum sanki. hani disaran degilde geriliyo boyle cikmaya calisio.. icerdeki o calismalari hissediyorum.... bi de cok darlaniyorum son aylarda olabilen bisey bu ama ben biraz kivislasam oturmak istiyorum nefesim zorlaniyo falan...
Hülyacim sizler herzaman aklımdasınız emin olun ama mide bulantıları beni mahfediyor hele son bir haftadır yataktan bile çıkamadım baş ağrısı yapıyor konulara cevap yazamasamda girip okuyorum sizleri takip ediyorum kızma tatlım affettirim sana kendimiMercimeğin nasıl tatlım :)
şimcikk laf yetırtırcektım hepinize ama sonra artıkınnn.... screamaway sana ozel dıyecek bırseyımm varrr..benı takip et olur mu
neyse yanii sonrada ii geldi... bilmiyorum valla nezaman gecer.. yinede elimden geldince kivislamaya calisiyorumm... ve herzaman calisan hjamis arkadaslarima bravo diyorum..
eee anlattigim ilk hamilelik hikayemle ilgili ne dusunuyorsun??? valla oyle birsey olur insallahh.. coook isteriimm!!!!
Öncelikle uzun zamandır giremememin sebeblerini yazayımda sonra hamile kaldı kaçtı demeyin bana :)
Öncelikle internet problemim var (sebebi uzun) sadece akşamları eşimin telinden laptopa bağlanabiliyorum ki kaç zamandır evimde değilim rahatsızım günde 4-5 kez kusmaya başladım,kendi pişirdiğimi asla yiyemiyorum ve el ayak kesilmesi gibi bişiler oluyor bana bu ara evde tek kalmaya korkuyorum annemde ve kayınvalimdede kalıyorum yoksa hep aklımdasınız hep merak ediyorum emin olun..
Pazartesi doktor kontrolümüz vardı yumurcağımı gördüm hareketlerini görünce çok ağladım çok güzel bir duygu gerçekten sağ eliyle cinsiyetini kapatmıştı sol eli hareket ediyordu sürekli doktor tam göremesede bu görünüş erkeğe benzyor dedi benim için cinsiyetinin önemi yok ama kız olsa iyide olurdu hani :))) sağlıklı olsunda gerisi boş çok şükür herşey yolunda darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına inşallahhh....
Hülyacim sizler herzaman aklımdasınız emin olun ama mide bulantıları beni mahfediyor hele son bir haftadır yataktan bile çıkamadım baş ağrısı yapıyor konulara cevap yazamasamda girip okuyorum sizleri takip ediyorum kızma tatlım affettirim sana kendimiMercimeğin nasıl tatlım :)
Breshka canım bebişinin geirden geldiğini yazmışsın bende kalp atışları için gittiğimde sata göre 7+4 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı doktor sorun olmaz dedi pazartesi gittiğimde ise 1 gün öne geçmişti demekki yavaş yavaş kapatacak yani inşallahhh :)) sen sıkma canını hamileliğinin tadını çıkarmaya bak çitlenbiğin nasıl :))
Srcremawaycım sen nasılsın oğluşun nasıl doğumuna az kaldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel dileklerin için çok tşk ederim
Sılacım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sanırım seninde sıkıntıların tez zamanda geçer inşallahhh canım benim...
Regen,Renewal,Tuğçe,Menbeta,Nartanesi,Azra,Kardaiz sizler nasılsınız kızlar
canım slm. bir gireyim eski günleri yadedeyim dedim forum takipte görünce atladım hemen yok gülüm doğmadı 38+2 ama hala gelmedi bizim yumurcak.senide tebrik ediyorum bebişimiz geliyormuş.sağlıcakla gelsin inşaallah.
ayy canım benıımm kalbi temız arkidisiimmmm.. aminnn diyorum bende... ayy canım Allah gonlune gore versinnn
inşaallah gülüm benim en zor dönemi atlatmak üzeresin.3 aydan sonra bulantılar geçer derler ama inşaallah biter seninde bulantıların.benim olmadı bulantım ama bebeğimin eşi aşşağıdaydı kanama oluyordu.yüreğimiz ağzımızda atlattık o dönemleri şükür rabbime bu günleri gösterdi.allahım sanada bu günleri göstersin inşaallah.şimdide yatıp kalkarken sorunlarım var malum az kaldı bir gelsede sevsek diye bakıyoruz işte.allahım bütün isteyenlere bu duyguyu tatmayı nasip etsin.4. aydan sonra daha çok kıpırtılarıyla mutlu olacaksın öyle özel bir duyguki işte o zaman anlıyorsun içinde senden başka biri var.1 ay sonra daha farklı olacaksın inan bana.
wooowww.. 5 ziyaretci...
canımm hallettim evet yoruldum da biraz ondan çıkıverdim hemen :) mercimeğim de iidir inşallah 20 gün kaldı kontrole.. hayırlısı bakalım bekliyoz
ayy saolasın canımmbenim... bnde çok heycanlıyım yeni ev yeni umuıt mercimeğim mis kokulumm aşkitommm sıcacık aşk dolu mutlu mesut yaşarız inşallahhhhhhhh
canımm çok geçmiş olsunnn valla inşallah hemencecik geçer son haftandır bu.. oğluşun da geliyomuşş hadi hayırlısı olsunn canım...bizde iiyiz canım taşıncam işte p.tesi onu bekliyom heycanla.. yakınlaşıyoz kız gelirsin artık
canımm hallettim evet yoruldum da biraz ondan çıkıverdim hemen :) mercimeğim de iidir inşallah 20 gün kaldı kontrole.. hayırlısı bakalım bekliyoz
ayy saolasın canımmbenim... bnde çok heycanlıyım yeni ev yeni umuıt mercimeğim mis kokulumm aşkitommm sıcacık aşk dolu mutlu mesut yaşarız inşallahhhhhhhh
canımm çok geçmiş olsunnn valla inşallah hemencecik geçer son haftandır bu.. oğluşun da geliyomuşş hadi hayırlısı olsunn canım...bizde iiyiz canım taşıncam işte p.tesi onu bekliyom heycanla.. yakınlaşıyoz kız gelirsin artık
ne dicennn canimmmmm, merak ettimmmmmm...
hamilelik hikayesi miiiii? ne zaman anlattin silacimmmm, ben hatirlamiyorum...:26:
tatlimmmmmm, erkek mi dedi seninkine..? topigimizin erkekleri cogaliyor desene...Cok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?