2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cicekcimmmm, hastanedeki ilk goruntuleri mutlaka cek... Hatira kalsin... Hic gecici fotograf makinasini alabileceginiz kimse yok mu? Birkac hafta sizde kalir, dogum bu arada olursa, sen de cekmis olursun...

Bu arada o zaman bebegin dogsun, aldiklarini bebeginle beraber cekip bize gonderirsin.. Bebegi de gormus oluruz..

kizlarrr naberrr ay yeni geldim iste tikindim oohh... bir de film bulup kurulcam köseme... sizler nasilsiniz???

şimcikk laf yetırtırcektım hepinize ama sonra artıkınnn.... screamaway sana ozel dıyecek bırseyımm varrr.. benı takip et olur mu

iyi aksammlaarrrrrrrrrrrrrr...

ayy neden bukadar halsiz,yorgunum!!!!

cicekciimm canim beniimm..valla sseni bekliodum bende yaa hep aklima gelio ve bekliyorum insallah coook kolay gecer dogumun bitanem Allahin izniyle... haftaya doktordan gelince de mutlaka ugra biize emi!! bakalim sancilarin falan varmiymiss... o makinada beklemekte cook sIkIci ama napalimmm...

screamawayciim.. canimm hadi ozaman bol keyifler yaparizinsallah.. oglusunada alisinca isebaslamak zor gelecek..

tugceciimm..guzelim seninde misfair falan vardi sanirim cok cok ii anlayamadim ve dr kontrolunde vardi yanilmiyorsam... misairlerinle kolayliklar..doktordonda guzelliklerle doneceksin ve bekliyoruz...

breshkaciim.. canim kiyamamm yaa canin istiyor ama yiyemiyorsun.. aslindahazirlayan olsa yemeside kolay oluyo biraz.. insallah surekli kalmaz bulantilarin... bide dr isini naptin canim kacirmis olabilirim... buldunmu birisini??

regenciimm... bak dun tembbelliginin faturasini cikariyon dedinya Allahim ben ona cook guldum yaaaaaa yerlere yattim gulmektenn... keske o anda soyleseydiinn!! aksam esimke koltuga uzandik aklimageldi sesli guldum esim acti gozlerini noldu dedi.. aklima bisey geldi dedim.. dellendinmi kendi kendine guluyon die o da bana guldu.. gulustuk sonra git basimdan uykumu kacirma die kovaladi beniiii
bide biz gercekten ikizsek bu ay hamile olman cook cook yuksek benim ilk hamileligim bu aydaydi... bak aklima yeni geldi.. ve 31 aralikta yani yilbasi gecesi sabahi test yaparak ogrenmistim... eger kirmizilarin gelmezse ki insallah test yapmak icin 31 ini bekle olur mu?? zaten bat 22 deilmi 9 gun beklemek normal.. ne dusunursun??

hlyaciimmm.... canimciimmm naptin hallettinmi islerini? valla nasi seviniyorum tasinacaksin die.. darisi siddetle bana... size esas korktugumu bilmiyonuz demistimya ondan cok korkuyorum hala.. o da kaynanalarla ayni binaya oturmaaakkk

caniim ben karnimin buyudugunu hissediyorum sanki. hani disaran degilde geriliyo boyle cikmaya calisio.. icerdeki o calismalari hissediyorum.... bi de cok darlaniyorum son aylarda olabilen bisey bu ama ben biraz kivislasam oturmak istiyorum nefesim zorlaniyo falan...

ay yok canim yaa.. o an yeri olmazdi diye düsündüm malum... ne zaman gecer acaba yorgunlugun??

ay yok canim yaa.. o an yeri olmazdi diye düsündüm malum... ne zaman gecer acaba yorgunlugun??

neyse yanii sonrada ii geldi... bilmiyorum valla nezaman gecer.. yinede elimden geldince kivislamaya calisiyorumm... ve herzaman calisan hjamis arkadaslarima bravo diyorum..

eee anlattigim ilk hamilelik hikayemle ilgili ne dusunuyorsun??? valla oyle birsey olur insallahh.. coook isteriimm!!!!

Öncelikle uzun zamandır giremememin sebeblerini yazayımda sonra hamile kaldı kaçtı demeyin bana :)
Öncelikle internet problemim var (sebebi uzun) sadece akşamları eşimin telinden laptopa bağlanabiliyorum ki kaç zamandır evimde değilim rahatsızım günde 4-5 kez kusmaya başladım,kendi pişirdiğimi asla yiyemiyorum ve el ayak kesilmesi gibi bişiler oluyor bana bu ara evde tek kalmaya korkuyorum annemde ve kayınvalimdede kalıyorum yoksa hep aklımdasınız hep merak ediyorum emin olun..

Pazartesi doktor kontrolümüz vardı yumurcağımı gördüm hareketlerini görünce çok ağladım çok güzel bir duygu gerçekten sağ eliyle cinsiyetini kapatmıştı sol eli hareket ediyordu sürekli doktor tam göremesede bu görünüş erkeğe benzyor dedi benim için cinsiyetinin önemi yok ama kız olsa iyide olurdu hani :))) sağlıklı olsunda gerisi boş çok şükür herşey yolunda darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına inşallahhh....

Hülyacim sizler herzaman aklımdasınız emin olun ama mide bulantıları beni mahfediyor hele son bir haftadır yataktan bile çıkamadım baş ağrısı yapıyor konulara cevap yazamasamda girip okuyorum sizleri takip ediyorum kızma tatlım affettirim sana kendimi Mercimeğin nasıl tatlım :)

Breshka canım bebişinin geirden geldiğini yazmışsın bende kalp atışları için gittiğimde sata göre 7+4 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı doktor sorun olmaz dedi pazartesi gittiğimde ise 1 gün öne geçmişti demekki yavaş yavaş kapatacak yani inşallahhh :)) sen sıkma canını hamileliğinin tadını çıkarmaya bak çitlenbiğin nasıl :))

Srcremawaycım sen nasılsın oğluşun nasıl doğumuna az kaldı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel dileklerin için çok tşk ederim

Sılacım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sanırım seninde sıkıntıların tez zamanda geçer inşallahhh canım benim...

Regen,Renewal,Tuğçe,Menbeta,Nartanesi,Azra,Kardaiz sizler nasılsınız kızlar

cnm benim oğlun oluyormuş çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım benim çok tşk ederim güzel dileklerini için Rabbim tüm hamile arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bir süpriz yapmazsa erkek olacak canım sağlıklı,sıhhatli olsunda inşalalhh..

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik...

canım cooook sevındımmm gelmene ve bıze haberler getırmene.. oglusun oluyomus.. Allah tamamına erdirsin güzelimmmm... bızde ıyız ne olsunn. kosturup duruyoruzz.. bu arada ben hsg cekıldım ve kanallarım acıkk.. hayırlı zamanı beklıyoruz sanırsammm..

kendineee ve bebegıne coook cok iyi bak datlummmm... bol bol dınlen.. gunler senın ıcın yeterınce zor gecıyordur zaten bıde baska ıslerle ugrasma..

canim gözünaydin... cinsiyet de ögrendin artik ufak tefek almaya baslarsin Allah anali babali büyütsün canim benim...

caniim arkadasiimm benim.. uzuluyorum sanada valla 12.haftadasin ama hala siddetli gidiyor demek bulantilar.. ama bu ilk hamilelikte evet boyle.. bendede bulantilar var amahiic kusmadim afedersin ogurmeler oluyor... ilken cok daha sakinim... insallah seninkide hafifler,gecer artik arkadasim..

sen kendine dikkat et ,firsat buldukcada zaten bizlere geliyorsun..bide yine sansin var bak..annecin yaninda ilgileniyo keza kayinvalidende oyle...dusun ben senin durumunda yalnizdimmmmmm

oglusuna insallah kavusursun saglikla.. topicimizin 4. erkekii..... bende iyiyimm

Canımmmm benim çok sevindim tez zamanda Rabbim naisp etsin inşallahh inanın her namazımda isimlerinizle dualar ediyorum canım

Şimdilik oğlan gözüküyor canım öenmli olan sağlıklı sıhhatli olması Alalh herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

canim gözünaydin... cinsiyet de ögrendin artik ufak tefek almaya baslarsin Allah anali babali büyütsün canim benim...

Allah razı olsun canım tez zmanada darısı başına olsun inşalalhh.. Ben henüz bişi almadım ama babaanne ve anneanne alıyor sürekli bişiler bide örgüler yapılıyor Allah güzel günlerde giydirmeyi naisp eder inşallahh.....

aminnn inssAllah canım cok saol...

e tabı canım orası oyleee.. elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı olsunda gerisi boss..kız erkek farketmez.. ama ama ama bende erkek ıstıyorummmmmm.....

Sılacım sormaaa 8.haftadan sonra bi başladık giderek artmaya başladı bugün 13. haftaya girdik benim için bebeiğimn sağlıklı olması önemli ben katlanırım sıkıntılarına yaşadığım onca sıkıntıdan sonra bana ilaç gibi geldi bebeğim hala inanamıyorum Rabbime sonsuz şükürler olsun Allahım isteyen tüm herkese naisp etsin inşallah öncelikle topikteki arkadaşlarımıa...

Allah razı olsun herkes ilgileniyor benimle tansiyonum çok düşük onlarda korkuyor düşer bi yerde kalırım diye canımmmm sende tez zamanda atlat inşallahhh...

Bu arada tatlım şimdi okudum babana çok geçmişler olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahh...

amin canim insallah... sagolasin agzina saglik...

aminnn inssAllah canım cok saol...

e tabı canım orası oyleee.. elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı olsunda gerisi boss..kız erkek farketmez.. ama ama ama bende erkek ıstıyorummmmmm.....

Allahımmmm gönlündekini tez zmaanda nasip etsin canım bak şu mübarek gecede canı gönülden istedim senin için Allah kabul eder inşalalh canım benim....

ama ama ama bende kız istiyordum belki tuğçe,renewal vakasını yaşarım bende hayırlısı Allahtan

Normal olması çok güzel canım en sağlıklısı hadi inşallah dualarım seninle çarçabuk getiriverirsin inşallah kızını ay heyecan yapıyorum yaa

breshkaciim.. canim kiyamamm yaa canin istiyor ama yiyemiyorsun.. aslindahazirlayan olsa yemeside kolay oluyo biraz.. insallah surekli kalmaz bulantilarin... bide dr isini naptin canim kacirmis olabilirim... buldunmu birisini??
ay evet canım yaa bugün baya kötü oldum akşamda eve giderken feci acıkmıştım sağolsun kocacım yemek hazırladı ben eve gelene kadar o benden önce geliyor eve yoksa bide eve geldiğimde yemek yapamazdım valla
Doktor işini de ne bilim eşim çok takma kafana çok şükür kalbi atıyor onu düşün falan diyor o da doktoru baya beğendi değiştirmeyelim falan diyor ama ben pıtpıtları duymak istiyorum yaa olmazsa sırf kalp atışları için başka hastaneye giderim ne yapayım

canım yerim ben onun ellerini yaaa maşallah size
Bizde iyiyiz canım bugün midem baya kötüydü Allahtan herzaman olmuyor bende arada bir vuruyo böyle çitlenbiğim de iyidir inşallah teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…