- Konu Sahibi screamaway
-
- #33.141
tamam canım teşekkür ederimZaten hormonlardan mıdır nedir olmadık şeye ağlıyorum sinirlerim bozuluyor bide böyle olunca canım sıkılmıştı ama çok şükür sağlıklı olduğunu herşeyin yolunda olduğunu söylemişti doktor bunu düşünerek rahatlıyorum. İnşallah senin içinde zaman çabuk geçer de biran önce kavuşursun mercimeğine
Hülyacım bu arada sana bişey soracağım doktor sana beslenme programı verdi mi ?
bu tas bana geldıyse okuyoduk hanfendııı..
menbetacım senn o olmayan ama olmak üzere olck oln bebeğini yerimmbennnn
hülyacım valla bana da taş geldi bende okuyodumm o anbu arada tatlım şu 5 ock gelsin baklım inşllh ikli tarama testnde neye bakılıyor
breshka yok cnm bişe kaçrmadın ben sadece şu topk muhappetnden gerildimm bi ann bu arda sende üzme kendini bebşin sennle ama geri ama ileri üzme kendini sağlıklı olsun cnm yetr
ayy varya sayfayı yenilerken hep bi yazıı...çok piss gerildimm..yazsam mı yazmasam mı okuyupp okuyup duromm...ses tonu olmayınca ayyyy bi tuaff oldumm komple gerldim biri bişe dese yanıma gelp kesn kavga edrim bu gergnliklee...of ama ya
ayy cevaplar yazıcaktım bır suru posta.. oyle ahenklı bır sekılde yenı topic acma bu topicten devam etme konularına dalmıssınızki hicc birseyy yazamadım..
screamcim yeni bir topic acılmasının bencede bır sakıncası olmayacak.. yenı ınsanlar gelecek yenı umutlular gelecek.. bırseyler paylasacagız bırbırımıze yardımcı olacagız.. tabı buranında yerı unutulmayacakk. mesela burası benım ılkgoz agrımm.. ılk kez geldım ve sızlerı tanıdıgım yer.. burdan kopmucaz ki :))
ay bır orta yol bulun.. bu konusmalar benı sarmıyor.. bakınız olmayan bebısım strese gırıcek :))
hanfendi hanfendiiiiiiiiiiii sadece sen yoktun taam mıııııııııııııııı
breshka yok cnm bişe kaçrmadın ben sadece şu topk muhappetnden gerildimm bi ann bu arda sende üzme kendini bebşin sennle ama geri ama ileri üzme kendini sağlıklı olsun cnm yetr
neye gerildinki bu kadar canım??
hangi konuda konuşmak istersiniz sevgili bayannnn
Gerilme canım ne olcak yeni topic te olsa yine hepberaber olucaz tatlıcadıya hakveriyorum bizlerde pek yardımcı olamıyoruz artık kendi derdimize düştük daha çok ama sormak istediğiniz ne varsa sorun güzellerim gerçi hepiniz artık çok bilgilisiniz ama yardımcı olabileceğimiz bişey olursa ne mutluBende ne bilim canım sanırım hormonlardan ara ara böyle duygusala bağlanıyorum sonra ultrason resmine bakıp miniğimi görünce rahatlıyorum
sadece sen derken yanı tas dogru.. bana da attın lafı. tesekkur edrım yani.. nerdesın ıkı gundur yoktun hastamısın gene mı basıldın ne oldu neden yoktun dıye sormuyorsun... taaaaaaam...
sadece okudugum sayfalarda alıntılar yaptım.. laflar yetıstırecektım ta ki bu yazısmaları okuyana kadar.. yanı onemlı bıseler degıldı..
yalnız Sılacıgımın babasına acıl sıfalar dılıyorumm... ins gideblirsin yanına.. cok cok gecmıs olsun....
ahh canım sen o ağlamayı bana sor full ağlıyorumm bide içli içli ağlıyomm ...bak pazar günü kaynanamlardaydık yolda ağlıyodum giderken sustum gelince.. sonra içeri girdim gözler şiş kayınbabam sarıldı noldu niye ağlıyon diye ben zati zor sustum bida başladım ağlamayasonra bida sustumm yemeğe oturdukk kocam geldi önümdeki ekmeğimi aldı hmde köşe tarafını (en nefret ettiğim şeylerden biri ekmeğimin alınması heleki köşeyse) aldı bnde alma dedim oda bırakırken köşesini kopardıı ben bida başladım ağlama hmde içli içli bi görsenn sanki canımdan can gitti görümcem babam kocam nasıl gülüyolar bana kaynanam da susturuyo bunları falan yani çok komikk hakkaten sonra geçiyo rahatlayınca ama
bana beslenme bişisi vermedi canım benim..belki bu aydan sonrası için verir.. ama ben zaten dengeli gitmeye çalışıyorum elimden geldiğince.. ceviz kayısı falan aralarda böyle şeyler snde ye..
hülyacım anladımm ee pekii allh korusun bişe olrsa ne olck hani mudale fln ediliniyomuu..aman allhım korusun bide sennki kızmış gb gelo bana breshkann da oğlanmış gb gelo...hee bide anlattın ağlama olayını okudum bende burda ağladımbide sanırım senle aynı sıralarda hamile kalmışız ama benmki düşmüştü sizinkini korusun show tvde saba yı izlom bi yandan oda evlat mükemmmel fln diyooo...off benm şu hormonlarım ne zmn düzlecek ya
tatlıcadım şu topik muahhapetine gerildiimm
Sen benden fazlasın canım Ben bide ağladığımı kimse görsün istemem gizli ağlarım o yüzden bi ben biliyorum yani ama bende de komik şeyler oluyor mesela dün gece eşim benden önce uyudu bende işlerimi bitirip gittim yanına biraz deli yatar kendisi yorganı toplamış kendi tarafına bide üstüne yatmış çekmeye çalışıyorum çekemiyorum da aşkım biraz kalksana yorganı alıcam diyorum ileriye gideyim derken daha çok kapladı üstünü hiç çekemedim sinirden baya ağladım sonra uyku sersemi o da kalktı ne oldu bişeymi var falan dedi yok bişey rüya gördün heralde dedim hazır kalmışken yorganı çektim sonra bişey olmamış gibi uyudum mışıl mışıl
canım ben öyle bişiyi aklıma getirmiyorumm snde getirtmezsen sevinirim.. Allah ım sağlıklı sıhhatli evlat nasip edecektir bana inanıyorum..
snde sağlıkla kavuşursun inşallah..
evt snde vrdın alla alla... senden mi çekincem be delühem nerdeydin bakemm hem sen beni soruyonmu taşıncak bu kız nasıl topluyo evini iyimi ne bişi sormuyosunn ben bişi diyommu heeee
canım artık birinin bu konuya el atması gerekiyordu. o yüzden kolları sıvadım bende. hamile olanlarla konuşmak çok güzelde eski bekleyiş heyecanlarını özlüyorum ben. artık onları yaşayamıyoruz çok az kaldık hamile olmayanlar olarak. o yüzden böyle birşeye kalkıştım.
sılanın babasımı hastalanmış.. kaçırdım ben orayı sanırım,nesi varmışki:26:
canım benim yaaabu duygusallık herkescıkte var herhalde breshkacım.. oncekı aksam kocamın yanında kalktım sesımı duymasın dıye.. agla agla agla bır hal oldumm.. yalvardım Allah ıma yatana kadar... inss bana da nasip eder hamıle kalıp saglıklı bır hamıleleık gecırmeyı...
Sendemi yaaa herkes erkek diyor banahülyacım anladımm ee pekii allh korusun bişe olrsa ne olck hani mudale fln ediliniyomuu..aman allhım korusun bide sennki kızmış gb gelo bana breshkann da oğlanmış gb gelo...hee bide anlattın ağlama olayını okudum bende burda ağladımbide sanırım senle aynı sıralarda hamile kalmışız ama benmki düşmüştü sizinkini korusun show tvde saba yı izlom bi yandan oda evlat mükemmmel fln diyooo...off benm şu hormonlarım ne zmn düzlecek ya
tatlıcadım şu topik muahhapetine gerildiimm
ben baya fazlayım canım ama normal yapımda duygusal olduğu içinn ben yadırgamıyom :d inşallah kolay atlatırız bu hallerimizi canım benim :)
canım benim yaaaBilmezmiyim kuzum bende geceleri kalkıp kocacığımı sevip Allahım nolur sevdiğim adamdan bir çocuğum olmasını nasip eyle diye az yalvarıp ağlamadım nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim hemde Ama inşallah sende çok yakında müjdeli haberler vereceksin tatlım üzülme sakın bak yeni susmuştum gözler doldu gene zaten hazır asker gibi bekliyorlar
Sendemi yaaa herkes erkek diyor banaHayırlısı olsun geçen gün rüyamda gördüm bende sanki erkekti tam göremedim ama o kadar güzel ve tatlıydı ki anlatamam emzirdiğimi falan gördüm
İnşallah canım biran önce büyüseler de hareketlerini falan hissetsek çok merak ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?