- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.761
slm kızlar
biz geldik teyzeleri kızımın cicilerini yıkadım yarın da ütüleyip cantamızı hazırlayacagim bir kac gündür yazamadım sancılanıyordum ara ara .bizim prenses erken gelmek istiyor galiba
tugcecim de yıkamıs iyi günlerde giysin ins asure mi yapıyorsun canm eline saglik bu arada hülyacım senin de eline sağlık allah kabul etsinbenimde canım istiyorda artık iyice agirlastım hiç ugrasacak halim yok bir komsu da getirmedi daha simdiye kadar
screamaway hosğeldin canım kac gündür yoktun demek pasa yüzünü göstermedi neyse saglıklı olsun da ins bir daha ki sefer fotolarını görürüz
sılacım ins ev sahibi evi size verir icine sinmisti cünkü bulantıların icin de allah yardımcın olsun canım coook zor bulantılar
bresha ve renewal gecmis olsun kızlar dikkat edin kendinize
bu arada kızlar ben ara ara badem yagi kullanıyorum ama cok fazla karnım da yırtılmalar olmus yaaa cok kötü duruyor
cicekcimmm insallah cekebiliriz video'yu bakalim...
sen kac haftaliksin canim bu arada... tickerinde ay olarak yaziyi ya, kafami karistiriyooo...:44:
renewal sen yine raporunu tazele canım,hasta hasta gitme işe. ilaçta kullanamıyorsun ya o yüzden geçmiyordur. Allah şifa versin tatlım.
screamaway tatlım demek oğluşun kendini saklamış. utangaç demekki biraz. inşallah haftaya çekebilirsiniz filmini.
tuğçe tatlı arkadaşım çok güzel herşeyini takip etmek burdan... kendini fazla yorma...
sıla canım ev işin inşallah olur. bebeğin daha fazla büyümeden yerleşirsin.
çiçekcim sancılarnımı başladııı.. ay erkenmiki:26: ay canım Allah yardımcın olsun..
bu arada kızlar bilginiz olsun kız bebek erken gelebilir. kızı olacaklar hazırlıklarını erkenden yapsın. (erkenden kastım 9 ay 10 değilde 9 ayda doğması gibi)
canım bebek için kalın battaniye hazırla. bide bebeğin minik olması ihtimaline karşı üşüme olasılığı var. o yüzden yelek falanda koy ve zıbını kalın seçmeye bak. onun dışında eğer doğumda sana o yeşil kıyafetlerden giyeceksen problem yok ama giymeyeceksen kendine gecelik ayarlamanı tavsiye ederim. zira pijama altını çıkartıklarında kendini kötü hissedersin gecelik olursa daha kolay olur sanki... gerçi hiç doğum görmedim bunu daha iyi bilen birinede sormak gerek
şimdilik aklıma bunlar geldi. gelirse birşey eklerim yine canım
bebis icin
2 takım hastane cikisi biri battaniyeli herseyi icinde olan takımlardan digeri 5 li takım
corap .hazır bez,islak mendil ,battaniye ,agiz mendili ,patikli tulum ,zıbın
kendim için
2 takım penye pijama ,emzirme sütyeni ,atlet ,kilot ,hasta bezi ,ped,corap, patik havlu ,terlik ,pecete simdilik aklıma gelenler bunlar eksik varsa söyleyin kızlar
canım bebek için kalın battaniye hazırla. bide bebeğin minik olması ihtimaline karşı üşüme olasılığı var. o yüzden yelek falanda koy ve zıbını kalın seçmeye bak. onun dışında eğer doğumda sana o yeşil kıyafetlerden giyeceksen problem yok ama giymeyeceksen kendine gecelik ayarlamanı tavsiye ederim. zira pijama altını çıkartıklarında kendini kötü hissedersin gecelik olursa daha kolay olur sanki... gerçi hiç doğum görmedim bunu daha iyi bilen birinede sormak gerek
bugün 35.haftaya girdik canım cok az kaldıinsallah cekebilirsiniz videoyu fotolarını ne güzel olur 3d de görmek bence kilosu güzel oglusunun ben hep siyah ultrasona girdim kızımı net göremedim neyse az kaldı artık dogunca görürüz
tatlicadicimmmm insallah canim.... cok istiyorum o filmi... benimki dogru duzgun izlemiceksin ne anlami var diyor ama bir kere oluyor sonucta... bulunsun bir kenarda..
bu arada bana da 38 haftadan sonra bekleyebilirsin dedi... :26:
cicekcimmmm, tatlicadinin dedigine katiliyorum... gecelik cok onemli.... gecelik al mutlaka...
simdi aklima getirdin bak, benimde gecelik bakmam gerek... :26:
kalın battaniyemiz var canım dedgin gibi onu alırm yanımıza kıs günü malum gecelik konusunda haklısın etrafimdakiler iki takım penye pijama takımı koy dediler ama daha eksik cıkacak bence neyse bir aya kadar tamamlarız ins yardımcı oldugun icin tesekkür ederim canım
cicekcimm bebegin dönmüsmü? en son ne zaman gittin kontrole? bisi dediler mi bunun hakkinda?
hosbulduk canımevet ikimizin de hazırlıkları aynı güne denk gelmis ne güzel bir kac gündür sancılarım olunca korktum valla. her an gelebilir 35.haftaya girdik canım haftaya dr kontrolum var ondan snra her hafta gidecekmisim hiç hazır asure yemedim ama kızım icin deneyeyim ben cok su icen biri degilim ondan oldu galiba son bir aydır var ya önce yoktu bende seviniyordum ama bebek büyüdükce baslıyor demek dr a sordum badem yagi kullanıyorium catlaklar için ne yapmalıyım diye vücut catlamaya müsaitse olur dedi sende ne güzel yokmus canım oldugunda coook kötü duruyor
renewal sen yine raporunu tazele canım,hasta hasta gitme işe. ilaçta kullanamıyorsun ya o yüzden geçmiyordur. Allah şifa versin tatlım.
screamaway tatlım demek oğluşun kendini saklamış. utangaç demekki biraz. inşallah haftaya çekebilirsiniz filmini.
tuğçe tatlı arkadaşım çok güzel herşeyini takip etmek burdan... kendini fazla yorma...
sıla canım ev işin inşallah olur. bebeğin daha fazla büyümeden yerleşirsin.
çiçekcim sancılarnımı başladııı.. ay erkenmiki:26: ay canım Allah yardımcın olsun..
bu arada kızlar bilginiz olsun kız bebek erken gelebilir. kızı olacaklar hazırlıklarını erkenden yapsın. (erkenden kastım 9 ay 10 değilde 9 ayda doğması gibi)
ayy benim 29 haftada 1540gr cikti.. o zaman daha minik benimki....
ama benimkine de bir hafta onden gidiyor gibi bisi dediler...:44:
fotolari ben varken isterimmmmmm, cok merak ettim tugcecimmm
evet canım dönmüs 32+5 de gitmistim 33 hafta bitmeye yakın döndü biraz gec döndü ama dr eger bu hafta da dönmezse sıkıntı olurdu dedi galiba sezeryan olacaktı onu kastetti diye düsünüyorum
evet tatlıcadım fotograf makinesini de koymalıyim sonra buraya yüklerim teyzeleri kizimi merak eder yoksa
takilma caniimmm... gercekten.nekadar az sey bilirsek bazen oksadar az stesse oluyoruz.ben bilmiyordum ilkte nezaman donmesi gerektigini falan. hepsinin ayri ayri zamani var hele senin icin erkenbayagi nerden baksan 1 ayin var daha....ben burda sormustum canim.. 37 civarinda da donebilir dediler... sen de simdi 33 hafta bitmeye yakin dondu, gec oldu dediler diyorsun...
ya neden bu kadar farkli seyler soyluyorlar... pofff...
cnmmm tatlıcadım bnmm kız bnm sana kanım cok kaynıyo hayırdır ınsallah :) Hamileliğimi öğrenmeden öncede senınle cok sey paylaşıyodukk şimdide öylee ondanmı acaba :)
daha fazla agırlaşmadan cıcılerı yıkayayım dedımm sonra zor oluyomuşş ... yavas yavas yapıyorum işte teyzesi... sen nasılsın, geçen batıma 3 gun fln var demiştinn yrnmı batın yoksaa ? Test yapıcakmışsın yrnn ayyy cok heycanlıııı
cicekciim hayatiim.. engin tecrubelerimle bikac onerideben yapayim... bilmiyorum trde kac gun tutuyolar hastanede? ben 1 haftaya yakin kalmistim. ve biz bebegi hergun yikiyoruz. sairim tr de yeni dogan bebek yikanmiyo. biz yikiyoruz mis gibide oluyoo.. onun icin sampuan,vucut sampuani ve lif. ayninlari anne icinde lazim. bizde hersabah dus aliyordukhastanede. emzirdigimiz icin hijyen onemli..
ve yine havlular bebek ve anne icin. bilmiyorum tr de hastane takimi falan diolar sende yazmissin icinde var mi?
canim sutyenlerini sayisini artirabilirsin.. ve gogus pedini kesinlikle almalisin listende var miydi hatirlayamadim!! cunku sut cok akio.
bebgin kiyafetlerini evde de hazirbulundur esinden isteyebilirsin. bende oyle olmsutu!!
ve kendin icinhastaneden cikarken giyeegin kiyafetler. bol olsun bunu evde hazir bulundurabiilir ya da yaninada alabilirsin. esinde getirebilir ama bololmali zora benim ikista giydigim kiyafetlerim cok rahatsiz ediciydi ve pantiol falan kapanmiyordu.. dikkat!!
eger kitabin varsa annelik ve bebekle ilgili alabilirsin ben cok faydalandim!! ayni sekilde yazmayi seviyorsan defter kalem! bende vardi ve gayette yazdim!!
ates olcer,pisik kremi bunlarda en onemlilerden.. thérmometreyi hastaneden verirler mi bilmem ama pisik kremini mutlaka al. ben bebegi hyikadiktan sonra vucut kremide(losyon) kullanirdim.
terligini unutma!! rahat edebiliecegin bi terlik,deodaront,dis fircan,macunun... dogum yaptik die bakmicaz deiliz kendimize.. yinebenim kullandiklarim bunlar...
gecelik konusuna gelince. insallah emzirecegin icin kolaybiseysecmelisin. dugmelilerden olabilir. ben burda emzirme geceligibulmustum... ve hem gecelik vealtndada yine pijamamvardi zira her sabah gelip muayene ediyorlardi...
simdilik aklimdakiler.. yazarim yine hatirlayinca...
cicekciim hayatiim.. engin tecrubelerimle bikac onerideben yapayim... bilmiyorum trde kac gun tutuyolar hastanede? ben 1 haftaya yakin kalmistim. ve biz bebegi hergun yikiyoruz. sairim tr de yeni dogan bebek yikanmiyo. biz yikiyoruz mis gibide oluyoo.. onun icin sampuan,vucut sampuani ve lif. ayninlari anne icinde lazim. bizde hersabah dus aliyordukhastanede. emzirdigimiz icin hijyen onemli..
ve yine havlular bebek ve anne icin. bilmiyorum tr de hastane takimi falan diolar sende yazmissin icinde var mi?
canim sutyenlerini sayisini artirabilirsin.. ve gogus pedini kesinlikle almalisin listende var miydi hatirlayamadim!! cunku sut cok akio.
bebgin kiyafetlerini evde de hazirbulundur esinden isteyebilirsin. bende oyle olmsutu!!
ve kendin icinhastaneden cikarken giyeegin kiyafetler. bol olsun bunu evde hazir bulundurabiilir ya da yaninada alabilirsin. esinde getirebilir ama bololmali zora benim ikista giydigim kiyafetlerim cok rahatsiz ediciydi ve pantiol falan kapanmiyordu.. dikkat!!
eger kitabin varsa annelik ve bebekle ilgili alabilirsin ben cok faydalandim!! ayni sekilde yazmayi seviyorsan defter kalem! bende vardi ve gayette yazdim!!
ates olcer,pisik kremi bunlarda en onemlilerden.. thérmometreyi hastaneden verirler mi bilmem ama pisik kremini mutlaka al. ben bebegi hyikadiktan sonra vucut kremide(losyon) kullanirdim.
terligini unutma!! rahat edebiliecegin bi terlik,deodaront,dis fircan,macunun... dogum yaptik die bakmicaz deiliz kendimize.. yinebenim kullandiklarim bunlar...
gecelik konusuna gelince. insallah emzirecegin icin kolaybiseysecmelisin. dugmelilerden olabilir. ben burda emzirme geceligibulmustum... ve hem gecelik vealtndada yine pijamamvardi zira her sabah gelip muayene ediyorlardi...
takilma caniimmm... gercekten.nekadar az sey bilirsek bazen oksadar az stesse oluyoruz.ben bilmiyordum ilkte nezaman donmesi gerektigini falan. hepsinin ayri ayri zamani var hele senin icin erkenbayagi nerden baksan 1 ayin var daha....
canım benimmm.. benimde sana öyle. başka bir ortamda olsak kesinlikle yakın arkadaş olurduk gibime geliyor. ama ben ankara sen istanbul... ağırlaşmadan yapman iyi oldu. zaten geçendede demiştim sana hazırlıklarını tamamla yavaş yavaş diye. ütünüde gün gün yap. zaten ufacıklar çok yormazlar ama olsun sen dikkatli ol. ve oturarak yap ütünü.
dogru diyorsun silacimmm ama bu kadar farkli seyler duymak garip oluyor gercekten... her yerde farkli farkli adetler var... :26:
tugcecim cok planli gidiyor zaten...
ayni zamanlardayiz ama benim daha cokkk isim var..
odanin rengi koyu geldi, onu daha aciga boyucammmm, mobilyalar daha gelecekkkk, monte edecegiz...
sılacımmm coook tesekkür ederim canım benim icin baya ayrıntılı yazmıssın ama burda normal dogumlarda aynı gün cıkarıyorlar sezeryanda da bir gece kalıyorsun onun icin cok fazla esya almayı düsünmedim senin normal miydi sezeryan mıydı canımcicekciim hayatiim.. engin tecrubelerimle bikac onerideben yapayim... bilmiyorum trde kac gun tutuyolar hastanede? ben 1 haftaya yakin kalmistim. ve biz bebegi hergun yikiyoruz. sairim tr de yeni dogan bebek yikanmiyo. biz yikiyoruz mis gibide oluyoo.. onun icin sampuan,vucut sampuani ve lif. ayninlari anne icinde lazim. bizde hersabah dus aliyordukhastanede. emzirdigimiz icin hijyen onemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?