Kesinn arkadaştık vlla kaçarı göçeri yook :) Gerçi bunada şükürr iller arasıda olsa birbirimizi bulduk
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
aynen dediğin gibni oturarak yapıcamm ztn baya bi süredir normal ütülerimide oturarak yapıodumm cok fazla ayakta durunca belim agrıyo cunku
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
senın içinde hakkından hayırlısı tatlıcadıcımm ınsallah yanılıyosundur ve gelmez kırmızıların tatlım...
aynen screamawaycımm , tatlıcadıya katılıyorumm cunku zaman inanılmaz hızlı geçiyooo ben yrn tam 31 haftalık oluyorum ve ne oldugumu anlamadımm ya :) Daha yapıcak birsürü işim varrrr bakalım ınsallah yetısıcekk :) Bidee bi yerlere gitmem gerekıyo ama pazartesınden berı evden cıkamıyorumm sürekli bişeylerle ugrasmaktan , çalışsaydım ne yapardım bılmem :)
cnmm ablamda 5 gün kaldı hastanedeeee ama işte tr farkıı bazı hastaneler doğurdugun günün akşamına cıkarıyolarrr, benım normal olursa 1 gün kalıcam sezeryan olursada 2 gün...
oooo regentoşum kolay gelsinn :) Eskiden çalışmaya gıdene dua ederdıkkkkk aklıma o geldıı ve bu aksam senın ıcın dua edıcem tatlım :)
cnmm evet ben vermiştimmm , Birmax diye bi site