• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hiimmm demek ucuzum asure yapacak... bende 2 kere yaptim ve benimkilerde guzeldi.. menbetacim korkma kuzum kalabalik goruntusu kadar yapimi zor deil... ama bu sene ugrasamicam:50: cok da severim.. bize kimsede getirmeyecegine gore..... hazir yaptimmmmmm:46::46::46::46: valla bihazir icin hiicte fena deildi..
imrealciim canim benim... guzelim hakkinda hayirlisi insallah. inan ne cok isterim bebegine kavusmani.. bahsettigin gibi bikac sorun olucak durumlarda varmis insallah e dogru zamanda gelirbebeginiz.. calismiyor olmanada ayri sevindim!!!:24:

ayyy herkes asure yapmisssss... cok severimmmmmm....:16::16::16::16:

evet canımm.. bende tarıfını alıcam sımcık.. ne bıleyımmm tadını felan tutturamam dıye korkuyorumm.. cok fazla kısı hakkıyla yapamıyor bunu... yanı yıyemıyorum tadı farklı olunca.. bende hazır asure dıye paketler varya, onlardan yapmıstım evde yemeklık, sekerı fazla geldı ama onun harıcınde tadı guzeldı... dedıgın gıbbbıı hıccte fena degıldı...
sız napıyonuz bkım.?? pasan bır kardesı olacagını bılıyor mu ??

menbetacimmmmm sut yerine su ile yaparsan daha sekersiz olur....:16::16::16::16:

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nassınız kızlarr :3::3:

breshkaa canım benimmm çok fazla da düşük değilmiş Allah tan ama sen yinede kendini tatlıya vur :1: ohh ne güzell arada çikolata falan ye şekersiz kalma :34: çatlasan da patlasan da istemesende suuuuuuuuu iç bideee :34:

renewalcim canım çok geçmiş olsun.. kendini neden zorluyosun ayol rapor falan al yazık değilmi o halde eziyet ediosun kendine !

screamawayyyy nerdesin ayol hani yeğenimizin 3D görüntüsüüüüüüüüüüüüüü :20::20::20::20:

sempatişkoooooooooom napıyosun ?

iyimmm sen napıyosunnnnnnnnnnnn?? :1: Allah kabul etsın nıyetını güzelimm benımm... Afiyet olsunn....

menbetacimmmm hsg sonuclarin ne olduuuu? cok merak ettim... eskilere bakiyorum...:52::52:

hulyacimmm gecmis dogum gunun kutlu olsun tatlim...:16::16::16:

regencimmmm testteki cizgiler koyulasti miiii? naptinnn canimmm?:52::52::52:

tesekkur ederım canımm... tuplerım acık cıktı.. anlayacagın belırsız bır sekılde beklıyoruzz bakalımm bundan onra Allah ne gosterıcek bıze.. Hayırlısı olsunnn herseyınn...

dediğini bende su ıle yaptım ama genede sekerlı geldı canımm..

selammmm naberr bakalim!!

menbetacim.. canim mutfak konusunda aynen katiliyorum sana. bizimde zaten oyle eledigimiz cok ev oldu artik yumuurta agiza gelince vazgectik bu durumdan. ama burasi mesela salonu yani koltuklari gormuyo, yemek masasina full acik.. ve benim hosuma gitti..bakalim ev sahibi bugun donecek artik ne karar verdiyse!!!!!

benım de dedıgım gıbı neredeyse evın her tarafı gozukuyor.. benımkı acık yane.. ay canım benım hayırlısı olsun ins..

cnm cicileri yanlız yıkıorumm zaten cook zevklı yaaa şuan sadece yıkama faslındayımmm yrnda bütün gün ütülerim artık :) Odasını yerleştirmiycem sımdıı yerleştirecegım zmn arkadaslarım gelıcek yardıma saolsunlarr...
İnşallah ırkcılık yapmaz yaaa avpları lar genelde türklere karşı ırkcı oluyolar ama istisnalar oluyo tabıı... Ne zmn haber verıceklerr?
hiii ii yapmissin canimm.... utulerken biraz sIkIlabilirsinnn....... bakalim kismetimizde varsa olucak !!!
hulyacimmmmm beni hatirlamisssssssssssss....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

tatlim isler cokkk yogun bu hafta.. gelemedim dogru durust... :26:

ya sen gobegin buyuk dedi kizlar diye alinmissinnnnnn, ben de uzerine baya gobegin cikmis dedimmm bilmiyordummm.. kusura bakma canim uzduysemmmm... ama yegenimiz iyi icerde sonuctaaa... olacak o kadar gobisss... :16:
bende yazmisidiimmm guzellik.. farkedemedin zahirr...olsunnnnn
canımm ben 5 ocak 'a aldım randevumu 13. haftam oluyoo ikili tarama zamanı gelmiş oluyor.aslında 12.haftamda çağırdı beni doktorum ama ben 13. te gitcem başka topiklrde okudum belki cinsiyetini de öğreniriz :21: 13. haftada öğrenenler olmuş haziran anneleri topiğinde :34:

hiiiiii anladim cancaziimm.. tamam hayirlisi ozaman... deryacimda 12.haftada ogrenmisti..erkekolunca daha erken ogrenilebiliyor... aslinda farketmio ama iste su merak!!! esim kat'i bi sekilde ogrenmeyelim dioo..ben dayanamammmmm!! benim kide dedigim gibi 10-16 ocagi bulur!!

Tugcecimmm haftaya insallah goruntulerini atarim... Bizim ufaklik yine yuzunu kapatip, videoya izin vermezse cok uzulurum.. O kadar para veriyorum bu ultrasona gitmek icin... :26:

Tugcecimm canim seninkine kac kilo dedilerr... bana en yakin sensin merak ettim... :16::16:
Kiyafetler yikanmaya baslanmissss.. Yerlestirdiginde foto bekliyorum mutlaka..
daha bizde oda bile hazir diil... Dort duvar halinde duruyor... :9::9::9::9:

cnmm ben 28+ 1 de gitmiştim en son dr a boyu 41 cm kilosu 1600 gr dı... Ama bnm bebeğimin kilosu fln 1 hafta önden gidiyomuş drum öyle söyledi yani bunuda göz önüne alırsakk senin bebişinin kilosu haftasıyla cook uyumlu annesi :) Odasını doğuma yakın yerleştiricemm şuan sadece mobılyası kurulmuş vazıyette , yerleştiğimizde hemencık yollıycam fotolarını inşallah...
Buaradaa ultrasona cok para veriyodun doğru yaa inşallah haftaya gösterır kendını oğluşunnnn

slm kızlar :3::3::3:
biz geldik teyzeleri kızımın cicilerini yıkadım yarın da ütüleyip cantamızı hazırlayacagim bir kac gündür yazamadım sancılanıyordum ara ara .bizim prenses erken gelmek istiyor galiba
tugcecim de yıkamıs iyi günlerde giysin ins asure mi yapıyorsun canm eline saglik bu arada hülyacım senin de eline sağlık allah kabul etsin :38::38:benimde canım istiyorda artık iyice agirlastım hiç ugrasacak halim yok bir komsu da getirmedi daha simdiye kadar :37:
screamaway hosğeldin canım kac gündür yoktun demek pasa yüzünü göstermedi neyse saglıklı olsun da ins bir daha ki sefer fotolarını görürüz :emir_bebek::emir_bebek:
sılacım ins ev sahibi evi size verir icine sinmisti cünkü bulantıların icin de allah yardımcın olsun canım coook zor bulantılar:16::16:
bresha ve renewal gecmis olsun kızlar dikkat edin kendinize :21::21:
bu arada kızlar ben ara ara badem yagi kullanıyorum ama cok fazla karnım da yırtılmalar olmus yaaa cok kötü duruyor :47::47:

zaten 3 gün raporluydum raporum bugün bitti ama hala çok kötüyüm hatta gittikçe kötüleşiorum öksrmekten yoruldum karnım fln ağrıo artık :( yarnda böle olursam gelmicem ama inş biran önce geçer

biz geldik teyzeleri kızımın cicilerini yıkadım yarın da ütüleyip cantamızı hazırlayacagim bir kac gündür yazamadım sancılanıyordum ara ara .bizim prenses erken gelmek istiyor galiba
tugcecim de yıkamıs iyi günlerde giysin ins asure mi yapıyorsun canm eline saglik bu arada hülyacım senin de eline sağlık allah kabul etsin :38::38:benimde canım istiyorda artık iyice agirlastım hiç ugrasacak halim yok bir komsu da getirmedi daha simdiye kadar :37:
screamaway hosğeldin canım kac gündür yoktun demek pasa yüzünü göstermedi neyse saglıklı olsun da ins bir daha ki sefer fotolarını görürüz :emir_bebek::emir_bebek:
sılacım ins ev sahibi evi size verir icine sinmisti cünkü bulantıların icin de allah yardımcın olsun canım coook zor bulantılar:16::16:
bu arada kızlar ben ara ara badem yagi kullanıyorum ama cok fazla karnım da yırtılmalar olmus yaaa cok kötü duruyor :47::47:

Çiçekcimm hoşgeldın cnmmmmm bnde yarın ütü yapıcammm beraberız demek :) Çantada daha almadımmm bnm için erken ama sen yavaş yavaş hazırla annesi... Buarada kaç haftalık oldun şimdi ? Sancılar başladı demekk:18::18::18: buarada canın aşure cektı vee ben cook üzüldüm yaaaaa valla kızlar o kadar knustu ki bnmde canım cektı yapayım dedım... Gerçi ben tek yapmıyorum kayınvalıdem daha cok ılgılenıyoo tek olsaydım bnde hııc ugrasamazdım vlla dışardan hazırını alırdımmm yada hazır yapılanlar var yaa onlardan alırdım heralde... Sende öyle yapp bak kızınında canı cekmıstır annesı ... Buarada çatlak konusunada gelincee cok su içiyomuydun hamişken ? oda çatlagı engellıyormuşşş, bide insanın vucud yapısına baglıymış bırazdaaa ,eğer vucudun catlamaya musaıtse naparsan yap çatlıyomuş cnmm, bende bebe yagı kullanıyorummm şuanda catlak yook sende ne zmn başlamıştı ?

iyimmm sen napıyosunnnnnnnnnnnn?? :1: Allah kabul etsın nıyetını güzelimm benımm... Afiyet olsunn....

bnde iiyimm nolsunnn yoruldum valla :31: saol canım benimm amin inşallah :21:

hiiiiii anladim cancaziimm.. tamam hayirlisi ozaman... deryacimda 12.haftada ogrenmisti..erkekolunca daha erken ogrenilebiliyor... aslinda farketmio ama iste su merak!!! esim kat'i bi sekilde ogrenmeyelim dioo..ben dayanamammmmm!! benim kide dedigim gibi 10-16 ocagi bulur!!

bakalım yaa aslında bnde merak etmiyomda kocam ediyoo oda güya çaktırmıyo :1: hayırlısı olsun inşallah canlarımm hepimiz için :16:

ayy canımm saoalsınn ama üzüldüm valla şimdi canın çekmiş :50: ya bu komşular ne hayırsız valla bizim apartmanda da hepp ben alttaki arkadaşım ve 1 komşu yapıyo o kadar :50: inşallah biri getirirde yersin canım ya :56: valla bnde naapsam acaba krem mi alsammmm yoksa badem yağımı alsamm bilemedimm :26:

Çiçekcimm hoşgeldın cnmmmmm bnde yarın ütü yapıcammm beraberız demek :) Çantada daha almadımmm bnm için erken ama sen yavaş yavaş hazırla annesi... Buarada kaç haftalık oldun şimdi ? Sancılar başladı demekk:18::18::18: buarada canın aşure cektı vee ben cook üzüldüm yaaaaa valla kızlar o kadar knustu ki bnmde canım cektı yapayım dedım... Gerçi ben tek yapmıyorum kayınvalıdem daha cok ılgılenıyoo tek olsaydım bnde hııc ugrasamazdım vlla dışardan hazırını alırdımmm yada hazır yapılanlar var yaa onlardan alırdım heralde... Sende öyle yapp bak kızınında canı cekmıstır annesı ... Buarada çatlak konusunada gelincee cok su içiyomuydun hamişken ? oda çatlagı engellıyormuşşş, bide insanın vucud yapısına baglıymış bırazdaaa ,eğer vucudun catlamaya musaıtse naparsan yap çatlıyomuş cnmm, bende bebe yagı kullanıyorummm şuanda catlak yook sende ne zmn başlamıştı ?

hosbulduk canım :38:evet ikimizin de hazırlıkları aynı güne denk gelmis ne güzel bir kac gündür sancılarım olunca korktum valla. her an gelebilir 35.haftaya girdik canım haftaya dr kontrolum var ondan snra her hafta gidecekmisim hiç hazır asure yemedim ama kızım icin deneyeyim ben cok su icen biri degilim ondan oldu galiba son bir aydır var ya önce yoktu bende seviniyordum ama bebek büyüdükce baslıyor demek dr a sordum badem yagi kullanıyorium catlaklar için ne yapmalıyım diye vücut catlamaya müsaitse olur dedi sende ne güzel yokmus canım oldugunda coook kötü duruyor

bnde iiyimm nolsunnn yoruldum valla :31: saol canım benimm amin inşallah :21:

bakalım yaa aslında bnde merak etmiyomda kocam ediyoo oda güya çaktırmıyo :1: hayırlısı olsun inşallah canlarımm hepimiz için :16:

ayy canımm saoalsınn ama üzüldüm valla şimdi canın çekmiş :50: ya bu komşular ne hayırsız valla bizim apartmanda da hepp ben alttaki arkadaşım ve 1 komşu yapıyo o kadar :50: inşallah biri getirirde yersin canım ya :56: valla bnde naapsam acaba krem mi alsammmm yoksa badem yağımı alsamm bilemedimm :26:

üzülme canım sen afiyet olsun sana ve kuzucuguna:16::16:ben badem yagi kullanıyorum ama tüylenme yaptı canım istersen krem dene veya zeytinyagi diye duymustum ama insallah catlak olmaz

cicekciimmm.. canim hosgeldin... masallahhazir sayilirsiniz artik demek... ya resmen 35haftalik oldun demek 5 hafta var asagi yukari. canim nezamana tam olara dogumun gunu?? Allahim bir cirpida kolaylikla kurtarsin canim..

benimdecanim asureisteyince hazir posetler varya onlardan yaptim ugrasacak mecalim yoktu. hiic fenadeildi. cok istediysen dene canim! benim ev isine gelincede insallah aliriz. hem mart 1 de giricez. yani tam toparlamis olurum daha rahat olur.hayirlisi artik...

caniim istersen dogum cantasi listeni yaz bakalim hep beraber... ay nasil heycali...

renewal sen yine raporunu tazele canım,hasta hasta gitme işe. ilaçta kullanamıyorsun ya o yüzden geçmiyordur. Allah şifa versin tatlım.
screamaway tatlım demek oğluşun kendini saklamış. utangaç demekki biraz. inşallah haftaya çekebilirsiniz filmini.
tuğçe tatlı arkadaşım çok güzel herşeyini takip etmek burdan... kendini fazla yorma...
sıla canım ev işin inşallah olur. bebeğin daha fazla büyümeden yerleşirsin.
çiçekcim sancılarnımı başladııı.. ay erkenmiki:26: ay canım Allah yardımcın olsun..

bu arada kızlar bilginiz olsun kız bebek erken gelebilir. kızı olacaklar hazırlıklarını erkenden yapsın. (erkenden kastım 9 ay 10 değilde 9 ayda doğması gibi)

cicekciimmm.. canim hosgeldin... masallahhazir sayilirsiniz artik demek... ya resmen 35haftalik oldun demek 5 hafta var asagi yukari. canim nezamana tam olara dogumun gunu?? Allahim bir cirpida kolaylikla kurtarsin canim..

benimdecanim asureisteyince hazir posetler varya onlardan yaptim ugrasacak mecalim yoktu. hiic fenadeildi. cok istediysen dene canim! benim ev isine gelincede insallah aliriz. hem mart 1 de giricez. yani tam toparlamis olurum daha rahat olur.hayirlisi artik...

caniim istersen dogum cantasi listeni yaz bakalim hep beraber... ay nasil heycali...

sılacımmm hosbulduk canımmm artık hazırlanıyorum dogum 20 ocak olarak görünüyor ama bana ocağin ilk haftası gibi geliyor simdi sancılandığıma göre artık cok zorlanıyorum ya nefes nefese kalıyorum konusurken bile amin canım ins bir cırpıda kurtulurum niye martin 1 sılacım hemen tasınmayacak mısın

renewal sen yine raporunu tazele canım,hasta hasta gitme işe. ilaçta kullanamıyorsun ya o yüzden geçmiyordur. Allah şifa versin tatlım.
screamaway tatlım demek oğluşun kendini saklamış. utangaç demekki biraz. inşallah haftaya çekebilirsiniz filmini.
tuğçe tatlı arkadaşım çok güzel herşeyini takip etmek burdan... kendini fazla yorma...
çiçekcim sancılarnımı başladııı.. ay erkenmiki:26: ay canım Allah yardımcın olsun..

bu arada kızlar bilginiz olsun kız bebek erken gelebilir. kızı olacaklar hazırlıklarını erkenden yapsın. (erkenden kastım 9 ay 10 değilde 9 ayda doğması gibi)

erken ama ara ara olurmus canım doğru gercekten kız cocukları daha erken doğuyor bizim ki de sürekli tekme atıyor bana cıkmak icin sabirsizlanıyor galiba :1::1:
bu arada cantaya neler koyacagimi yazayim eksik bir sey varsa söyleyin kızlar

caniiimmm sen kendinden haber ver... bugun yarin kirmizilarinin gunu... insallah yoktur gelen giden..

insalah oyleolur canim yerlesirim..yoksa bununsonu kokuyoorr yani..

erken ama ara ara olurmus canım doğru gercekten kız cocukları daha erken doğuyor bizim ki de sürekli tekme atıyor bana cıkmak icin sabirsizlanıyor galiba :1::1:

yaz canım yaz. fikir veririz bizde burda sana. ben çok dikkatliyimdir şahsen yardımım olur bu konuda sizlere. hem senden sonra geleceklere yardımı olur listeninn. herşeyini hazır et. Çicekcim çok heyecanlandım senin adına valla seni düşünemiyorum bilee... bir avazda kurtulursun inşallahhh..

caniiimmm sen kendinden haber ver... bugun yarin kirmizilarinin gunu... insallah yoktur gelen giden..

insalah oyleolur canim yerlesirim..yoksa bununsonu kokuyoorr yani..

yok canım bende daha birşeyy.. ama sanırım gelecekler çünkü canım tatlı istiyor. :1: yarın sabah test yapacağım bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bu ay. ama bir yandanda o kadar zaman geçtiki üstünden hiç olmayacak gibi geliyor.
canım sana birşey soracam orda özellikle türkleremi ırkçılık yapıyorlar yoksa kendi milletinden olmayan herkezemi böyleler.

sılacımmm hosbulduk canımmm artık hazırlanıyorum dogum 20 ocak olarak görünüyor ama bana ocağin ilk haftası gibi geliyor simdi sancılandığıma göre artık cok zorlanıyorum ya nefes nefese kalıyorum konusurken bile amin canım ins bir cırpıda kurtulurum niye martin 1 sılacım hemen tasınmayacak mısın
insallah canim. hayirlisiyla atlatirsin insallah..

canim cunku 1 martta bosaliyoor ev..anca toplanirim ederim falan iibi yandan.

tamam canim hepimiz icinde tecrubeolur sen listeni yaz bize..

bebis icin
2 takım hastane cikisi biri battaniyeli herseyi icinde olan takımlardan digeri 5 li takım
corap .hazır bez,islak mendil ,battaniye ,agiz mendili ,patikli tulum ,zıbın
kendim için
2 takım penye pijama ,emzirme sütyeni ,atlet ,kilot ,hasta bezi ,ped,corap, patik havlu ,terlik ,pecete simdilik aklıma gelenler bunlar eksik varsa söyleyin kızlar

cnmm ben 28+ 1 de gitmiştim en son dr a boyu 41 cm kilosu 1600 gr dı... Ama bnm bebeğimin kilosu fln 1 hafta önden gidiyomuş drum öyle söyledi yani bunuda göz önüne alırsakk senin bebişinin kilosu haftasıyla cook uyumlu annesi :) Odasını doğuma yakın yerleştiricemm şuan sadece mobılyası kurulmuş vazıyette , yerleştiğimizde hemencık yollıycam fotolarını inşallah...
Buaradaa ultrasona cok para veriyodun doğru yaa inşallah haftaya gösterır kendını oğluşunnnn

ayy benim 29 haftada 1540gr cikti.. o zaman daha minik benimki.... :1:

ama benimkine de bir hafta onden gidiyor gibi bisi dediler...:44:

fotolari ben varken isterimmmmmm, cok merak ettim tugcecimmm

bebis icin
2 takım hastane cikisi biri battaniyeli herseyi icinde olan takımlardan digeri 5 li takım
corap .hazır bez,islak mendil ,battaniye ,agiz mendili ,patikli tulum ,zıbın
kendim için
2 takım penye pijama ,emzirme sütyeni ,atlet ,kilot ,hasta bezi ,ped,corap, patik havlu ,terlik ,pecete simdilik aklıma gelenler bunlar eksik varsa söyleyin kızlar

canım bebek için kalın battaniye hazırla. bide bebeğin minik olması ihtimaline karşı üşüme olasılığı var. o yüzden yelek falanda koy ve zıbını kalın seçmeye bak. onun dışında eğer doğumda sana o yeşil kıyafetlerden giyeceksen problem yok ama giymeyeceksen kendine gecelik ayarlamanı tavsiye ederim. zira pijama altını çıkartıklarında kendini kötü hissedersin gecelik olursa daha kolay olur sanki... gerçi hiç doğum görmedim bunu daha iyi bilen birinede sormak gerek
şimdilik aklıma bunlar geldi. gelirse birşey eklerim yine canım:29:

Back