2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

güzel isim bence, hoş. anlamı da güzel, tek isim olması daha iyi, çift ismi taşımak zormuş, tek olsun güzel olsun. tuğçecim

anladim canim.. peki bir sey daha soriiiimmmiiiii noluuuurrrr???

bu hücreler vardi ya, yerine ulastilar ama halen yumurta yok di mi?? ne kadar süre yasiyorlar?? gercekten 70 saate kadar mi?? erkek hücrelerin oldugu ama cabuk öldügü, disi hücrelerin yavas oldugu ama uzun yasadigi dogru bi bilgi mi peki??? cok merakli gördüm ben kendimi bu aksam...

yok canim dogunca cok akilli olcak o.. simdiden yapiyorki yaramazlik dogunca annem rahat etsin diye.. inan bana.. biraz kiprasik o kadar...

aa evet konuşmuştuk dimi:) aynen yeter 3 tane erva:) valla yıne bı kızım olsa çookk düşünürum heralde ne isim koysam dıyee erva dan başkada guzel bı isim yok bencee:)) anlamlı guzel isimler var ama bıkactanede yenı çıktı onlarında soylenmesı çok zorr..bı kızım olursa onuda erva2 dıye koyarım artık:)))) erva iffetlı guzel kadın anlamındadır ayrıcada..erva dogdu dogalı uyur:)))) çookk uslu maşşallahhhhhhhh 4 yaşına gelcek nerdeyse halaa aynı..inşallah senınkıde ulu bı bebecık olur,,bebekkende hiç üzmedı benı yawrumm.

Kizlarrr ben yatiyorumm artk hepinizi cook opuyorumm ... bgn misafirim vardi 4 arkadasim geldi erken kalktimm simdide uzatmalari oynuyorum :) yrn gorusuruzz Allahima emanetsiniz hepinizzz

tam tersi, erkek hücreleri daha uzun yaşar, o hücreler 3-4 gün yaşar, bazı kaynaklar 7 güne kadar yaşayabildiğini iddia ediyor. Yumurtahücre tam tersi, 12-24 saat yaşıyor, o sürede hücre ulaştı ulaştı, ulaşmadı, bitti, o ay boşa gitti. ama tabi kader kismet, bazen kadınlar 1 ayda iki yumurta hücresi gelişebiliyor, o zaman tabi döllenme şansı daha yüksek oluyor. yani ilkini kaçırdıysa bile diğerini yakalama şansı oluyor.:))

tamam canim tesekkür ederim

ben hiç beceremem biliyormusun tığ işini. bana öğretirsin inşallah bi gün

hamileliktede seni bekleyecem ben. banane.. banene...
3-4gün sabredecez artık. yarın yapsammıki yoksa test:26:
ögretirim tabiiki canim benim ne demek bi yanyana geleydik ben örgü ve tiğ işine ilkokulda merak saldim belki inanmiycaksiniz annem sağlak ben solak ogretemedi bana ama ben azimliydim baka baka ogrendim vallahi

aaaa bende kurdeleli bi battaniye ordum biliyormusunuz kizlar kurdele ile fiyonk havasi veriliyo yer yer. Bitti bi tek kurdeleleri kalmisti geçen martta baslamistim bi hevesle oylece kalakaldi elimde

Meraka belkliyorum tatlim. Tugcecim elbiseni nerden almistin tatlim merak eden bi arkadasim varda gorunce cok begendi oda

çok güzel bir isim seçmissiniz anlami çok güzel ismiyle yasasin insallah tugcecim

merhaba cnm,evet benimde ilk tablom ama düzensiz olsu gece sahura fln kaktım vs.. ama az çok belli etti kendini.buda tablom
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende memnun oldum cnm bi iki kez gittim akçakocaya guzel karadeniz değilmi ee kaç yaşındasın ben 85 doğumlu 6.5 yıllık evliyim bi kızım var sende bahsetsene kendinden

evet çok şirin bir yer bende Rize'liyim bende 83 doğumluyum,4.5 yıllık evliyim bebiş henüz yok
ama olacak inşallah gününü bekliyoruz

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn

ben cok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm... kocam gelıcek bırazdan kahvaltı yapıcaz oglende yola cıkıcaz...........

ay duaaaa edın benım ıcınnn... ne olurrrr herseyyyyy guzel gecsınnnn ve sonuclarrrrrrrrdaa guzel cıksınnnnnnnnnn.....

:18::18::18:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,

ben annemdeyim, size akşam bişi yazmıştım ama kimsecikler okumamış nyse olsun.. tuğçecim elbisene bayıldım sana da canım MAŞALLAH ikinizede çok tatlı olmuşsunuz

şimdi kahvaltı etcem öptüm sizi hoşçakalın

ne yazdın şekerim ben geçmişi okuyamadın henüz :26: Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…