2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

valla mecburenn giriyom çünkü pantolonlarım hep dar paçalar karnımı sıkıyolarr hele yemekten sonra anammmmmmmmmmmmm

sanada sıra gelcek canım benimm az sabrett hsg den sonra inşallahhh

kankitoooooooo napıyon yavrimuuuuu sen doktora gitcektin naptınnn
kız duydun mu sesini oy yavrum kurban olurum heeeee :))

canımm valla özledim be senii aaaaaa yetti garii duymaz mıyım duydumm tabii canım beniimm uzuncaaaa bi post yazdım 2-3 sayfa önceee

bende özledim seni çokkk ....
yazdın demek hemen gidip okuyacağım...

ay anammmm toton donar kızzzzzz
sıcak su gelince ısınızrsın ama ben yaptım duşumu sabah sabah

biz yeni kalktik valla... esim babasinin yanina gitti... ben de kalkcam evi havalandircam hatta acayim camlari da gireyim yorganin icine... biraz evin isinmasi bekleyip dalcam dusa... gerci dedigin gibi sicak su isitiyor baynoyu, banyom öyle cok büyük degil ya... sen napiyorsun?? var mi bugün icin bi plan'??? ay burda carsilar pek güzel süslendi benimkinin gönlü olsa da biraz yürüsek..

ayy yirim ben senı.. demek hepsi dar paca.. al alda sıkısmasın senın fasulye gorunumlu mercımegın.. rahat et yavrumm..

inss canım saollll....

ay gidip dusa gircem hiiic canim istemiyor xyaa... banyo soguk cünkü

kız ac sıcak suyu ısınsın banyon.. buhar yapsın ohhh.... cooook severım sıcak suyu sıcak banyoyu soguk adamı

ay anammmm toton donar kızzzzzz
sıcak su gelince ısınızrsın ama ben yaptım duşumu sabah sabah

bende bende... bende yaptımmmm...

hayırdır kız neden suslendı carsılar?? ozel bır gun mu merak ettım..

korkunun ecele faydası yok.. ac sıcak suyu ısınsın banyonn.. dal sonra... yardıma gelem mı :)))) ıkı kese atarımmmmmm...

valla ne bilim hiç bi planım yokkk napsam şöle boğaza doğru gitsem mi hava çok güzellll... kaynanalara uğramak hiç istemiyorummm

kankitommmmm okudum hayatım yazını aman ne koşuşturmalı geçmiş öleeee, çok şükür duymuşsun ya sesini gözün aydın olsun canım. Allah sonuna kadar sağlıklı ilerletsin inşallah.
41 kere maşallah

ohhhhh iyi yaptın hayatım, napıyn kocan iştemi ??

he valla yaa... dur evi havalandirayim ciktiktan sonra yaparsam üsütürüm felan daha yeni atlattim zaten... canim yilbasi hristiyanlarin dini bayramiya, ay öncesinden basliyorlar kutlama.. ay boyunca carsida pazar kurulu oluyor.. yiyecek ve hediyelik esya standlari oluyor.. iste isanin dogumunu kutluyorlar felan.. ama ne kötü olduki, normal calisanlar icin, yilbasi da cumartesiye denk geliyor, beles tatil yok.. birde iste isanin dogum günü araligin 24-25 oldugu icin o günler de tatil oluyor ama o da haftasonuna geliyor esim felan cok kiziyordu.. ama tabi benim icin daha iyi cünkü calistigim kadar kazaniyorum ya ben.. öyle iste..

sempatiğimmm mersii canımm şimdidenn gelince size resim atarım belkimm

kankitomm sormaa valla ne atraksiyon doluyduu ama çok şükürr gördüm yavrumuu fasulye görünümlü mercimeğim benimmmmm

hımmmm anladım canımm.. cok acıklayıcı oldu.. cahıl ben.. bılmıyordum ıste.. evet canım o zaman sen once evını havalandır ooohhh mısss.. ondan sonrada gıt dusunu al..

bende huyum kurusun. sabah kalktıgım gıbı olmayı sevıyorumm...ondan sonra iş guc..ondan sonrada neden hastalnıyorsun oluyor ıste bu yuzden ama gun ıcerısınde iş yapıp terleyınce gene gıırıyorummm.. yazın bu sayı 3-4 lerı buluyorr :)))

sempatiğimmm mersii canımm şimdidenn gelince size resim atarım belkimm

kankitomm sormaa valla ne atraksiyon doluyduu ama çok şükürr gördüm yavrumuu fasulye görünümlü mercimeğim benimmmmm

ayy bak sevındım buna işte... bekimmm olmasın.. sen at resimleri... gorelimmmm...

bak ben hamıs olursam aldgım herseyın resmını atarımmmm...

yaz ayri canim,, ama kisin hastalanma riski yüksek yaa hem cahilikle ne alakasi var yaa sen de... ben de buraya gelene kadar bilmiyordum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…