2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oooo, cok guzel bu da tugcecimmmm.. herseyi pembeli yegeniminnnnn.... icindeykende fotolarini gormek nasip olsun insallahhhh..:16::16::16::16:

yok cnm aslında rengı kırmızıda resımde pembe gıbı cıkmışş, böyle büyük ihtiyacları unısex aldım , 2 . bebişim olurda erkek olursa onada kullanabıleyım dıye :) amınn cnm ınsallahh... Sendede fotolar beklıoruz bakk. özellıkle 3d fotoları ılk fırsatta gönder cnmmm

rengide bu muydu tugcecımm.. cokkkkk güzel yaaa... sankı gormustum ama hatırlayamadım tammm.. Allah bızlerede nasip eder ins bunları almayı....

güle güle kullanın iyi saglıklı gunlerde insAllah...

evet cnm rengıde böyleee , resımde pembe gıbı cıkmıs ama kırmızı rengı... Aslında ben lacıvert ıstıyodumm ama aldıgımız yerde buyuk ındırım oldugu ıcın sadece bu rengı kalmıştı o yuzden kırmıızı aldık :)

buarada amınn cnm ınsallahhhhhh... Rabbım sızlerede nasıp edecek ben ınanıyorumm, topiğimizde birsürü mucızemız varrr o yuzden hıc bı zmn umudu kaybetmee ve calısmalarıda bosvermeee olur olur :)

Son düzenleme:
evet canım uzak yanı ha dıyınce gıdılmıyor... o yuzden Allahtan arabamız varda sorun olmuyor..tam 200 değil 200 e yakın tam olarak hesaplamadım yalan demiş olmayım :)))

ayy canım bılmıyordum baska ıstemedıgını... Allah gonlune gore versın. o zaman gelsin altınlar... bende bır kaynanama goturcem ordakıler taksın bıde annemın yanına goturcem onunda ordakı komsuları taksın ama altın takmaz be komsular cimriler :1::1: birer kıyafet artıkınnn....

aman bir tontişim olsunda.. gerisi bos.... oyyy.....

menbetacimm sen bi cektir hsg'yi... ondan sonraki 3 ay boyunca hamile kalman cok olasi diye biliyorum ben... insallah senden de gelecek haberler yakinda..:16:

komsular filan takmaz bizde.. sanmiyorum... anca akrabalar takarlar... :1:

cnmm birmax diye bi site varrr bebek şekeri modelleri cook var ve orda gördüğün modellerin hepsı emınonundede var ıstersen sen sıteden begen annenlere alması kalsın :) Ben bebek şekeri modeli aldım bı tane bakalım becerebılırsem yapıcamm hemen sızede eklerim :)

ok, ben oraya bakimmmm bi tugcecimm.. ya ozeniyorummm herseyi kendim yapmak istiyorum, ama pek de oyle olamiyor... belki ordan birsey begenirim...:16::16::16::16:

kızlarr ben kacıyorummm yemegımı yapayımmmm artık bgn cok tembellık ettım :)
Yrnda kayınvalıdemın evınde mevlüt varr onun ıcın pogaca borek yapıcammm yrn aksama fln gelırım heralde cok optum sızı grsrz

kızlarr ben kacıyorummm yemegımı yapayımmmm artık bgn cok tembellık ettım :)
Yrnda kayınvalıdemın evınde mevlüt varr onun ıcın pogaca borek yapıcammm yrn aksama fln gelırım heralde cok optum sızı grsrz

herkes gitmiss.. :1:
ben burda kalmisim ama is yerinde bazi sorunlar cikti bakamadim topigeee...

hulyacimm arabayi cok begendim... aksam gelebilirsem, ben de almak istedigimin linkini gonderirim.. ama indirime girmezse alamicammmmmmm... :5:

breshkacimmm seni biraz uzgun gordummm... gitmissin, iyisindir insalah tatlimmmm:16:

silacimmmmm naptin ulasabildin mi? gordun mu evi? merak ettimmmmmm....

regencimmmm benim tablodan kopyalamissin sanirim, daha senin tabloyu gormedim, yavas yavas okuyorum eskileri... yardima ihtiyacin varsa ben toparliyimmmm biraz o tabloyu...

sagol sekerim düsünmem yeter.. zaten kimsenin orali oldugu yok :9::9::9::9::9: yemek tatli geldi tabi :9::9::9::9::9:

kızlarrr

cok sevınclıyımmmmmmmmmmmmm... sonunda randevumu aldımm.. doktorumun bu arkadası cooook samımı geldı... cekerım tabı ne demek dedı..... gercı erkek doktor ama olsun cınsıyet aramıyorum bundan sonra... ayyy ustumden bır agırlık kalktı..

salı gunu gidiyorum kızlar ogleden sonra.... ayyy Allah ım ıns bır sorun cıkmaz.....

hadi gözünaydin canim yaaa.... senin de randevu alman en az burdaki kadar zor oldu... insallah güzel haberler getirirsin...

hülyaaa canim araban cok güzelmis.. biz de böyle olan modelden istiyoruz.. insallah tabiki... :31::31::31:

tugceeee sekerim her seylerin pembe olmus... elbiseler de öyle sanirim... güle güle kullan hepsini... altin yastigin dolsun tassin insallahh... :16::16::16:

bir de ARABA ALCAK KIZLAR size tek tavsiyem tekelerlerine dikkat edin... bizim cocuklari gezdirirken bazi arabalar beni cok zorluyor.. yani bazi tekerler sabit oluyor döndürmek icin kuvvet uygulaman gerekiyor... nacizane bi tavsiye...

hadi güle güle canım yorma kendini :112:

börek mi :56: neli acep :1:

ayyy kıyamam sana bennnnnnn :( sen gel bana neli istersen yaparım cnm bnmmm
tugceeee sekerim her seylerin pembe olmus... elbiseler de öyle sanirim... güle güle kullan hepsini... altin yastigin dolsun tassin insallahh... :16::16::16:

bir de ARABA ALCAK KIZLAR size tek tavsiyem tekelerlerine dikkat edin... bizim cocuklari gezdirirken bazi arabalar beni cok zorluyor.. yani bazi tekerler sabit oluyor döndürmek icin kuvvet uygulaman gerekiyor... nacizane bi tavsiye...

cnmmm evet herseyım pembeeee:) Bekarlıktan berı hep hayalımdı bı kızım olsun herseyı pembe olsun :) Normalde cocuk odasının duvarları halısı perdesı fln pembeydı ztn ama boştuu şimdi kızım geldi tam oldu :) Gerçi halımı değiştiriyorummm duvarın boyasınıda biraz daha koyu pembe yaptım, yaptıgım arastırmalara goree koyu renk duvarlarla beyaz mobılya cok guzel duruyodu öylede oldu :) Buarada tekerlek konusundada cookk haklısın aynen bende ona cok dıkkat ettım yıgenlerımı gezdırırken cok zor oluyodu cunku ...

herkes gitmiss.. :1:
ben burda kalmisim ama is yerinde bazi sorunlar cikti bakamadim topigeee...

hulyacimm arabayi cok begendim... aksam gelebilirsem, ben de almak istedigimin linkini gonderirim.. ama indirime girmezse alamicammmmmmm... :5:

breshkacimmm seni biraz uzgun gordummm... gitmissin, iyisindir insalah tatlimmmm:16:

saolasınn canımmm.. aslında tam da bu değil ama kesin 3 tekerlekli olcakk arabamızz çooooook hevesim var çünkü.. daha araştırmamın başındayım okuyacam eleyecem ve en son karar vercem :1:

hülyaaa canim araban cok güzelmis.. biz de böyle olan modelden istiyoruz.. insallah tabiki... :31::31::31:

mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii regentoşumm valla bayılıyorum 3 tekerlileree model de kesin akrarım değil ama 3 tekerde kararlıyımmm :52::52: inşallah olacak sizindeeeee :29::29: sonraa arabalr üzerine konuşuruz canımm :29:

tuğçeee hanımmmmmmmmmmmm tuğçe hanımmmmmmmmmmm size 3 post yazdım ama hiç cvp alamadımmmm bilemiyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:63::63::63::63:

Son düzenleme:
Back