- Konu Sahibi screamaway
- #32.141
Eki Görüntüle 299627 arabamızzzzz :)
oooo, cok guzel bu da tugcecimmmm.. herseyi pembeli yegeniminnnnn.... icindeykende fotolarini gormek nasip olsun insallahhhh..
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo, cok guzel bu da tugcecimmmm.. herseyi pembeli yegeniminnnnn.... icindeykende fotolarini gormek nasip olsun insallahhhh..![]()
rengide bu muydu tugcecımm.. cokkkkk güzel yaaa... sankı gormustum ama hatırlayamadım tammm.. Allah bızlerede nasip eder ins bunları almayı....
güle güle kullanın iyi saglıklı gunlerde insAllah...
evet canım uzak yanı ha dıyınce gıdılmıyor... o yuzden Allahtan arabamız varda sorun olmuyor..tam 200 değil 200 e yakın tam olarak hesaplamadım yalan demiş olmayım :)))
ayy canım bılmıyordum baska ıstemedıgını... Allah gonlune gore versın. o zaman gelsin altınlar... bende bır kaynanama goturcem ordakıler taksın bıde annemın yanına goturcem onunda ordakı komsuları taksın ama altın takmaz be komsular cimrilerbirer kıyafet artıkınnn....
aman bir tontişim olsunda.. gerisi bos.... oyyy.....
cnmm birmax diye bi site varrr bebek şekeri modelleri cook var ve orda gördüğün modellerin hepsı emınonundede var ıstersen sen sıteden begen annenlere alması kalsın :) Ben bebek şekeri modeli aldım bı tane bakalım becerebılırsem yapıcamm hemen sızede eklerim :)
kızlarr ben kacıyorummm yemegımı yapayımmmm artık bgn cok tembellık ettım :)
Yrnda kayınvalıdemın evınde mevlüt varr onun ıcın pogaca borek yapıcammm yrn aksama fln gelırım heralde cok optum sızı grsrz
ben MERCİMEĞİMEEEEEE bu arabayı almak istiyorummmmmmmmmm
Baby 2 Go JOGER RALLY Travel Sistem Puset-8835 | | Bebefix.com
![]()
silacimmmmm naptin ulasabildin mi? gordun mu evi? merak ettimmmmmm....
regencimmmm benim tablodan kopyalamissin sanirim, daha senin tabloyu gormedim, yavas yavas okuyorum eskileri... yardima ihtiyacin varsa ben toparliyimmmm biraz o tabloyu...
kızlarrr
cok sevınclıyımmmmmmmmmmmmm... sonunda randevumu aldımm.. doktorumun bu arkadası cooook samımı geldı... cekerım tabı ne demek dedı..... gercı erkek doktor ama olsun cınsıyet aramıyorum bundan sonra... ayyy ustumden bır agırlık kalktı..
salı gunu gidiyorum kızlar ogleden sonra.... ayyy Allah ım ıns bır sorun cıkmaz.....
ben geldiiiiimmmm
kiz regen diyet nasil gidiyor pardon yanlis topikteyim galiba![]()
hadi güle güle canım yorma kendini :112:
börek mineli acep
![]()
tugceeee sekerim her seylerin pembe olmus... elbiseler de öyle sanirim... güle güle kullan hepsini... altin yastigin dolsun tassin insallahh...
bir de ARABA ALCAK KIZLAR size tek tavsiyem tekelerlerine dikkat edin... bizim cocuklari gezdirirken bazi arabalar beni cok zorluyor.. yani bazi tekerler sabit oluyor döndürmek icin kuvvet uygulaman gerekiyor... nacizane bi tavsiye...
herkes gitmiss..
ben burda kalmisim ama is yerinde bazi sorunlar cikti bakamadim topigeee...
hulyacimm arabayi cok begendim... aksam gelebilirsem, ben de almak istedigimin linkini gonderirim.. ama indirime girmezse alamicammmmmmm...
breshkacimmm seni biraz uzgun gordummm... gitmissin, iyisindir insalah tatlimmmm![]()
hülyaaa canim araban cok güzelmis.. biz de böyle olan modelden istiyoruz.. insallah tabiki...![]()