2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy kıyamam sana bennnnnnn :( sen gel bana neli istersen yaparım cnm bnmmm

cnmmm evet herseyım pembeeee:) Bekarlıktan berı hep hayalımdı bı kızım olsun herseyı pembe olsun :) Normalde cocuk odasının duvarları halısı perdesı fln pembeydı ztn ama boştuu şimdi kızım geldi tam oldu :) Gerçi halımı değiştiriyorummm duvarın boyasınıda biraz daha koyu pembe yaptım, yaptıgım arastırmalara goree koyu renk duvarlarla beyaz mobılya cok guzel duruyodu öylede oldu :) Buarada tekerlek konusundada cookk haklısın aynen bende ona cok dıkkat ettım yıgenlerımı gezdırırken cok zor oluyodu cunku ...

eveeetttttttt benim salonum gibi :9::9::9::9::9: morun üstüne beyaz... ya ben bi ara foto koyayim yaa.... gercekten koyu renk üzerinde cok tatli görünüyor.. hayallaerin gercek oldu tatlim.. cok sükür, insallah kalanlarin da olur.. bi arada odasinin resmini görürüz umarim..
evet bak farketmissin sen de... ama senin remsini koydugun araba öyle degil.. o tekerler rahat dönüyor.. bizdeki arabalardan biri öyle cünkü...

saolasınn canımmm.. aslında tam da bu değil ama kesin 3 tekerlekli olcakk arabamızz çooooook hevesim var çünkü.. daha araştırmamın başındayım okuyacam eleyecem ve en son karar vercem :1:

mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii regentoşumm valla bayılıyorum 3 tekerlileree model de kesin akrarım değil ama 3 tekerde kararlıyımmm :52::52: inşallah olacak sizindeeeee :29::29: sonraa arabalr üzerine konuşuruz canımm :29:

eveett... 3tekere burda kanguru diyorlardi yanilmiyorsam... benimki de ondan alacak, arka tekeri biraz büyük olacak ve isik takacak :40::40::40::40::40::40::40: deli yaa.. Allahim insallah gönlüne göre verir herkesin... bizim de.. hele bi hamile kalalim da araba sonraya kalsin... :9::9: sen ev isini naptin???? yarin cumaaaaaaa bu arada unuttum sanma :52::52::52::52:

eveett... 3tekere burda kanguru diyorlardi yanilmiyorsam... benimki de ondan alacak, arka tekeri biraz büyük olacak ve isik takacak :40::40::40::40::40::40::40: deli yaa.. Allahim insallah gönlüne göre verir herkesin... bizim de.. hele bi hamile kalalim da araba sonraya kalsin... :9::9: sen ev isini naptin???? yarin cumaaaaaaa bu arada unuttum sanma :52::52::52::52:

inşallah kısss regentoşş olacak olacakkk :52::52:

bideee unutsaydınnnn bideee unutsaydınnnn :47:

ben diyete basladim ama biyere kadar sonra bozuluyor iyiki oruc tutmak bu sekilde degilmis acaba yapabilirmiydimki??:1::1::1:

dün ne güzel gidiyordu taki hasta ziyaretine gittim masallah yani tam kalorili yiyecekler, dedim diyetteyim ben esimden alirim. vay demez olaydim yok mok bide fircaliyorlar. bozdum. ama bugün full gaz devam diyete. uyguladim ama midem sanki bos ama ac degilim. canim cekiyor sadece:56::56::56:

eyvah testlerim:18::18::18:daha gelmedi ve ben cumartesi tasiniyorum hemde sabah 11de bu evi teslim edecegim :18::18::18:

Insaallah ozamana kadar gelir

inşallah kısss regentoşş olacak olacakkk :52::52:

bideee unutsaydınnnn bideee unutsaydınnnn :47:

ne unutmasi canim yaa... simdi test yapmaya gidecem de... camin önünden bir sey gecti sanki, korktum yaa... gidemiyorum maalesef...

ben diyete basladim ama biyere kadar sonra bozuluyor iyiki oruc tutmak bu sekilde degilmis acaba yapabilirmiydimki??:1::1::1:

dün ne güzel gidiyordu taki hasta ziyaretine gittim masallah yani tam kalorili yiyecekler, dedim diyetteyim ben esimden alirim. vay demez olaydim yok mok bide fircaliyorlar. bozdum. ama bugün full gaz devam diyete. uyguladim ama midem sanki bos ama ac degilim. canim cekiyor sadece:56::56::56:

eyvah testlerim:18::18::18:daha gelmedi ve ben cumartesi tasiniyorum hemde sabah 11de bu evi teslim edecegim :18::18::18:

gelir insallah.. yani benimki 2günde geldiydi.. seninki de gelmeli...

yaaaa sorma diyet lafi cikti mi öyle bi tepki veriyorlarki deme gitsin... bi dayak yemedigin kaliyor... ben bu hafta da yapamam da... insallah haftaya... bebek olsa da nasilsa kücücük olur... bir sey olmaz, depom saglam benim :9::9::9::9::9: folikasit de aliyorum yeter o ona simdilik... sen de aliyor musun-???

tamam kanki anladim.. bu kadar üzülme diyeti bozdum diye :9::9::9::9: bak ne kadar üzüldün ki ayni mesaji iki kere yazmissin :9::9::9:

ne unutmasi canim yaa... simdi test yapmaya gidecem de... camin önünden bir sey gecti sanki, korktum yaa... gidemiyorum maalesef...

gelir insallah.. yani benimki 2günde geldiydi.. seninki de gelmeli...

yaaaa sorma diyet lafi cikti mi öyle bi tepki veriyorlarki deme gitsin... bi dayak yemedigin kaliyor... ben bu hafta da yapamam da... insallah haftaya... bebek olsa da nasilsa kücücük olur... bir sey olmaz, depom saglam benim :9::9::9::9::9: folikasit de aliyorum yeter o ona simdilik... sen de aliyor musun-???

benim net sapitti yine 2kez yolluyor. yok canim ben folikasit daha almiyorum bende cok kilo yapti ve doktorumda bisey demedi. baslimmi dedim bisey demedi. suan triot icin hap kullaniyorum o gecsin yine alcam.

sen hangisini kullaniyon folikin

benim net sapitti yine 2kez yolluyor. yok canim ben folikasit daha almiyorum bende cok kilo yapti ve doktorumda bisey demedi. baslimmi dedim bisey demedi. suan triot icin hap kullaniyorum o gecsin yine alcam.

sen hangisini kullaniyon folikin

ben folio fort aliyorum canim, yani aslinda bi aliyorum bi almiyorum.. aammmaaannnn einstein'in anasi folik asit mi kullanmis sanki??? :1::1::1::1: evet bu hap da yapiyor kilo... o sebepten de pek üstüne düsmek istemiyorum... ben az önce yaptim ilk testimi :52::52::52: tabiki neagitf ama yarin dan itibaren bi sabah bi aksam yapcam.. uygundur di mi?? gün icin de saat fark etmez... ama testler biraz dandik canim :50::50::50: acayip ince... seninkinin markasi da prolamed ultra gibi bir sey mi acep??? ben bi iki gün bunlari yapayim da, gün hesabina göre zamanim gelince iyi testleri mi yapayim bari bi kac tane kalmisti sanirim..

heyooooo kıslarrrr ben geldimmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10:
napıyonuz bakim geçmişi okumadımmmm :26::26::26::26:
ne var ne yok naptınız bakim haberleri özet geçmenizi diliyorummmmmmmm

heyooooo kıslarrrr ben geldimmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10:
napıyonuz bakim geçmişi okumadımmmm :26::26::26::26:
ne var ne yok naptınız bakim haberleri özet geçmenizi diliyorummmmmmmm

hoşgeldin tatlımm..
bugünün havadislerinden aklımda kalanlar şöyleki,tuğçecim bebeğine pembiş pembiş sepet ve takı yastığı yapmış onları göstertti
sonrada hamişler arasında bebek arabası muhabbeti oldu..
menbeta sonunda randevusunu aldı...

sanırım bu kadardı:9::9:

hoşgeldin tatlımm..
bugünün havadislerinden aklımda kalanlar şöyleki,tuğçecim bebeğine pembiş pembiş sepet ve takı yastığı yapmış onları göstertti
sonrada hamişler arasında bebek arabası muhabbeti oldu..
menbeta sonunda randevusunu aldı...

sanırım bu kadardı:9::9:

çokkkkkkkk teşekkür ederim hayatım
tuğçeciğimin aldıkları eminim çok tatlıdır, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
menbetam içinde çok sevindim, hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelir.
kankitocummmmmm seni çok özledim balımmmm, uykucu arkidişim benim...
sen nasılsın tatlıcadıcım nasıl gidiyo.

çokkkkkkkk teşekkür ederim hayatım
tuğçeciğimin aldıkları eminim çok tatlıdır, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
menbetam içinde çok sevindim, hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelir.
kankitocummmmmm seni çok özledim balımmmm, uykucu arkidişim benim...
sen nasılsın tatlıcadıcım nasıl gidiyo.

rica ederim..
iyidir canım sağolasın. aynı tas aynı hamam işte...
canım sıkılıyor. kimsede yok bu akşammm:31:

:3::3::3::3: ben geldimmmmmmmmmmmmmm :3::3::3:

ahanda yakaladımmm seni azracım :1: ay akşam konuşamadıkk mercimeğin uykusu gelince hemencecik uyumuşumm cevap beklerken :1::1:

şimdide zor duruyom valla :1:

kankitommmmmmmmmmmmm bnde seni özlüyorum vallaaa :50::50:

Hlycim araba tam benim sevdigim tarz cok begendim
Tugcecim bebisin sepet ve yastigi harika olmus cok begendim tatlim
Menbetacim kuzumm sonunda randevuyu kapmissin cok sevindim canim
Bikeresevdim cok gecmis olsun canim benim :16:
Breskacim gaz sancisi hamilelikte cok sık olurmus kuzucum fena bisi insan ciddiye aliyo ister istemez korkutuyo insani dimi
Wifeofdemon tatlim hekim kadin dedik dedik bak hekim cikardik seni sonunda :1: basarilar diliyorum tatlim zoru basariyosun hayranim azmine gercekten

Hlycim araba tam benim sevdigim tarz cok begendim
Tugcecim bebisin sepet ve yastigi harika olmus cok begendim tatlim
Menbetacim kuzumm sonunda randevuyu kapmissin cok sevindim canim
Bikeresevdim cok gecmis olsun canim benim :16:
Breskacim gaz sancisi hamilelikte cok sık olurmus kuzucum fena bisi insan ciddiye aliyo ister istemez korkutuyo insani dimi
Wifeofdemon tatlim hekim kadin dedik dedik bak hekim cikardik seni sonunda :1: basarilar diliyorum tatlim zoru basariyosun hayranim azmine gercekten

aynen benimde tam tarzım 3 tekerlekliiiiiiiiiiiiiiiiiii :32::32::32: valla modelde kesin kararlı değilim ama 3 tekerlekte kesin kararımmm bayılıyorummmm:16::16:

Back