- Konu Sahibi screamaway
- #32.101
tuğçe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmm harika bunlarrr hele altın yastığına bittimmmmmmm
ayyy canım yaa üzülme yarın doktorun ayrıntılı bilgi verecektir sana ama seninkinden daha yüksek olanlarda var bildiğim kadarıyla ilaç tedavisiyle kontrol altına alıyorlar inşallah bişey olmaz kuzum sen üzme kendini de mercimeğini de Allahım onu sana nasıl bir mucizeyle verdi sevindirdi seni bundan sonrada üzmez inşallah bitanem
saolasınnn canım benimm yaaa bnde zaten yarın akşamı iple çekiyorumm inşallah herşey yolundadır ve öyle devam eder :18:
kızlarrr
cok sevınclıyımmmmmmmmmmmmm... sonunda randevumu aldımm.. doktorumun bu arkadası cooook samımı geldı... cekerım tabı ne demek dedı..... gercı erkek doktor ama olsun cınsıyet aramıyorum bundan sonra... ayyy ustumden bır agırlık kalktı..
salı gunu gidiyorum kızlar ogleden sonra.... ayyy Allah ım ıns bır sorun cıkmaz.....
hadi gözünaydın tatlım benimmm inşallah kankitomun rüyası çıkar da hsg bebeğinin gelmesine vesile olur
kaç gündür rahatsız olduğum için giremedim grip olmuştum yeni yeni geçti birde sabah mutlaka kusuyorum oda beni mahfediyor biraz mide boş olunca çok zorluyor napim pek birşey yiyemiyorum kilo bile vermeye başladım :)) şikayet etmiyorum valla ben halimden memnunum bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım...
Hülyacım tahlil yaptırmışsın sanırım canım üzülme tsh yüksekliği ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor dış gebelik topiğinde bir arkadaşımız vardı ilaçlar sayesinde kontrol altına alındı ekimdede doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım üzme kendini.....
canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendiinnize
bnde aklıma kötü şeyler getirmiyorumm aslında da ilk anda ne bileyimm biraz sinirlerim bozuldu :26: nysee ben Rabbime inanıyorum ve güveniyorumm mucize mercimeğim sağlıkla gelecek şevkatli kollarımaa
deryacımmmmmm postunu kaçırmışımm şimdi kızlarda gördümm oğluşun oluyomuş maşallah canım Allah daim etsin sağlıkla alırsın inşallah kucağınaaaaa
meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pıtırcığım nerdesinnnnnnn :26: