2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tuğçe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmm harika bunlarrr hele altın yastığına bittimmmmmmm

saolasınnn canım benimm yaaa bnde zaten yarın akşamı iple çekiyorumm inşallah herşey yolundadır ve öyle devam eder :18:

hadi gözünaydın tatlım benimmm inşallah kankitomun rüyası çıkar da hsg bebeğinin gelmesine vesile olur

canım tekrar geçmiş olsun dikkat et kendiinnize

bnde aklıma kötü şeyler getirmiyorumm aslında da ilk anda ne bileyimm biraz sinirlerim bozuldu :26: nysee ben Rabbime inanıyorum ve güveniyorumm mucize mercimeğim sağlıkla gelecek şevkatli kollarımaa

deryacımmmmmm postunu kaçırmışımm şimdi kızlarda gördümm oğluşun oluyomuş maşallah canım Allah daim etsin sağlıkla alırsın inşallah kucağınaaaaa

meriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pıtırcığım nerdesinnnnnnn :26:

Insaallah Rabbim duy sesimizi amiiinn. ben suna cok inaniyorum. benim daha fazla dua etmem lazim ki dualrim kabul olsun. kendimi yeterli bulmuyorum bu konuda cünkü. eksiklerimi tamamlamam lazim...

gece yatarken sabah uyandıgımda gunun her saatınde bu bebek mevzusu o kadar aklımdakı guzelım, her ezan okundugunda rabbime yalvarıyorum bır evlat vermesı ıcın.. tum ısteyenlere.. tum caba gosterenlere emek harcayanlara... saglıklı hayırlı elı ayagı duzgun... ins bır gun olacak... ins....

bıde su hamıle kalıp dogan bebegıylede gosterıs yapanlara Allah kalplerıne merhamet duygusu versın... insanlara bıraz anlayıs versın.. bılıyorum biz sınanıyoruz ama bunlarda sınanıyor... Allah sana vermıs bana vermemıs buna sukretcegın yerde gosterıs yapıyorsun.. Allah boylelerınıde ıslah etsın....

kendimiz için dua ederken bunlar ıcınde edıyorumm.... Allah herkesın kalbine gore versın......

ahh sempatiğim insssss... walla içimde garip bir sevınc var.... Allah hayretsin..

bnde sana yazacaktım ama gelmeni bekledim.... senınde ins hıcbır sorun cıkmıcak.. bosuna canını sıktıgınla kalıcaksın.. mevlam neylerse guzel eyler.. ayy hadi bakalımm.. bende merak içerisindeyım.....

Ben geldimmmmmmmmm kizlarrrrr....
eskilere biraz bakiyorummmm....

silacimmmm benimki de ayni telasa dustu... ama yetisemeyecegiz biz sanirim... baska isleri de oldugundan cok ugrasamadi haftabasindan beri... yeni basladi... cok kiziyorum ona, boyle seylere yeterince onem gostermiyor...

hulyacimmmm canim insallah birsey olmayacak ve zamaninda saglikli bir sekilde kizini kucagina alacaksin canim.... Icimden kiz demek gecti...
Sen cok dusunme bunlari, ne guzel doktor takibindesin zaten.. Ciddi bir durum olsa hemen gerekli seyleri yaparlar... Insallah hersey yolunda gidecek canim..

amin canim cok haklisin. sen yine sanslisin ezan sesi duyabilyorsun sükret. avrupada nerdeeeee. keske bizde faydalana bilseydik hele sabah ezani cok güzel oluyor, suan bile gözlerim yaardii

mekkedeki sabah ezani sanki söylerken agliyor gibi bir ses tonuyla cok tuhaf duygulaniyor insan. bir anneyi yavrusundan koparirsin ya annenin o aci dolu yüreyi gibi cok acikli söylüyordu. hic unutamiyorm

silacimmmmm naptin ulasabildin mi? gordun mu evi? merak ettimmmmmm....

evet sans iste... ben de screamawayin tablosunu kopyala yapistir yaptim... ama satir eklenmiyor vs olmuyor.. zaten pek kalabalik da degiliz.. yeter o da bize.. hic yoktan iyidir

regencimmmm benim tablodan kopyalamissin sanirim, daha senin tabloyu gormedim, yavas yavas okuyorum eskileri... yardima ihtiyacin varsa ben toparliyimmmm biraz o tabloyu...

ahh canım kıyamam yaaa.. benımde ıcım doldu... şukur tabiki canımmm...

yeşil canım kusura bakma arada kaynadı gıttı herhalde... nasılsın bakalım???

Allah hep mutlu etsin seni canım benimm inşallah Rabbim gönlüne göre verir

saolasın canımm benimm yanii evet canım sıkıldıı en başta korktum falan ama şimdi daha iiyim Rabbime inanıyor ve güveniyorumm mercimeğimm sağlıkla gelecekk annesinin kollarına bana da hem kız diyolar hem erkek herkese farklı doğuyoo sağlıklı olsunda hiç önemli değil canım hiççç

tamam kızlar hatrınızı sormadım sayın

naberr şekerimm.. valla arada kaçabiliyo bazıı postlar alınganlık yapma şekerimm hepimize olabiliyor

ağlayınca dayanamadınız dimi iyim canlarım sizleri merak ettim

aynen oyle oldu

kendi adıma cevap verıyorumm. cok cok ıyımm.. hsg ıcın randevumu aldım.. sonunda bu yuktende kurtulucammm...suan stres korku hıcbırsey yokkk.. ıns o gunde boyle sevınclı gıderım.......

yok alınmadım zaten :) görün diye yazdım ben iyiyim canım sen nasılsın nası gidiyor

hülyacigim hos geldin canim. ooooo sende bu pozitif enerji varken mercimegin seni birakirmi hic canim. Insaallah anneciginin kucaginda böyle hop hop ziplayacak, kusacak, ög yapcak daha dur

aynen oyle oldu

kendi adıma cevap verıyorumm. cok cok ıyımm.. hsg ıcın randevumu aldım.. sonunda bu yuktende kurtulucammm...suan stres korku hıcbırsey yokkk.. ıns o gunde boyle sevınclı gıderım.......

çokçokkkkk çoookkk iyi olursun inşallah canıımmmm hadi hayırlısıyla ondan da kurtulll tatlımmm ne zaman randevun?

cnmm muhabbet edıyorum arada etmezmıyımm :) Amaa neyı farkettım bılıomusun babasına sankı daha cok tepki veriyoo :)
Buarada benım eşimde cok hasta 3 gündür gecelerı uyuyamıyorum ateşi cıkıyo cok terlıyo falan onu takıp edıyorumm sonra sabah bı uyuyorum 11 de kalkıyorum

ahh canım ahh keske.. bir elin parmakları kadar kaldık. ıns hepimiz en yakın zamanda hamıleyızzzz dıye bas bas bagırırz....

inşallah yaa görün bakın o günler yakındır menbetacım :)

tuğçe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmmm harika bunlarrr hele altın yastığına bittimmmmmmm

tugceeeeee superrr olmusss... cok begendimmmm....

Teyzeleriii cok tsk ederızz :) Daha iyileri sizlere nasıp olsun ınsallahhhhhhh :)
Screamawaycımm sen altın yastıgı fln yapıcakmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…