- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.061
ay canım sanada gecmıs olsun.. bu gazsıkıması herkeste oluyor bu ara yaa.. ama sizin daha cok dikkat etmenız gerek.. iş yerınızde soguk değildir ins.. kendine dikkat ett canımmm....
ben annemdeyken regl donemım denk gelseydı orda cektırcektım canım. ama denk gelmedi iste.. bat 3 aralık olması gerekirken evıme geldıgım gıbı regl oldum.. şimdide boyle ugrasıyorum ıste... bıde rızeye gıdıcez gelcez felan bize 600e patlıcak.. parasında değilim artık bır olsa bitse rahatlıcam...
saoll guzelım benımmm... ne dusuncelısınnn.. tesekkür ederim...
ıyıdır nıhalcım senden nbrr??? Resım paylaştık vlla Arzunun yanında sönük kaldım ama olsun :)
sönük kalmadın canım, aaa, gayet şekersiniz ikiniz de... Ha bu arada, benim face profilimde resimlerim görünüyormu?
sağol canım valla dün kötüydü ya Allah kimseye yaşatmasın çektiğim sancıyı bıraktım bebek için çok korktum :18: Keşke birkaç gün daha kalsaydın annende orda çektirip gelirdin gerçekten canım ya rizeye gideceğinize başka bi şehire gidin hem gezebileceğiniz bi yer olsun o zaman kocacınla güzel vakit geçirirsiniz o kadar para vereceksin sonuçta gittiğine değsin
sönük kalmadın canım, aaa, gayet şekersiniz ikiniz de... Ha bu arada, benim face profilimde resimlerim görünüyormu?
evet cnm 1 tane resım gördüm o sensin zannedıyorum... Cok guzel bı bayansın bence cnm maşallahhh, eşinin senı kıskanması cook normal :)
ben gordumm.. cok tatlısın masallah.. o kadar resimmmmm demiştim eklememiştin sonra acmıssın face eklemşisin... oyle olsun bakalımm.. fit ve hos bir bayansınn...
Teşekkür ederim, bitanem. Profilimde bir çok resmim var, hepsi de benim, tabi kediler dışındagerçi kızım bana benziyordur, kedi kızım))) ay kendi kızım ne zaman olucak da ne zaman bana benziyicek hep şunu diyorum kendi kendime, o gün gelicekmi ki ben oturucam ve birine diyicem ki bana çay getir, o gün gelirmi dersiniz kızlar? hep herşeye herkese kendim koşuyorum. Benim için de kızım olunca koşturur, değilmi kızlar? umidi yitirmemek gerek
ay durun kizlar durun yetisemiyorum size ne cok yazmissiniz hepsini okuyamadimatlayarak geldim
tugcecigim ama bebisinin yastigini atlamadim cok hos yyyyaa Allah ö güzel mutlu günleride yasatsin bebeciginle size... oooyyy yerim ben bunlari
buraya pek güvenemiyorum ki tatlım, resmi kimin göreceğini kimin görmeyeceğini garantileyemiyorsun, ama face'imi iyice blokajladım, (kıskanç kocişim seve seve yardımcı oldu) yani arkadaşlarım dışında kimse benim resmimi göremez hatta face'de arasa da bulamaz.
Beni eklemek isteyen kızlarımız bana ismini veya mailini verirse, ancak o durumda ben onları ekleyebilirim.
Ayrıca iltifatların için teşekkür ederimfit değilim de zayıfım diyelim. fit olmak için sıkı olmak lazım, yani spor yapmam lazım, onu her pazartesi yapmayı planlıyorum, ve kaç yıldır başlayamadım hala...))))))
Cnmm o günler gelecek tabiki :) Senin gibi güzel bi kızın olur inşallah annesıne benzer :) Dün akşam yemek yedıkten snra eşime aynı şeyi söyledım bılıomusnnn :) Babası bu kız ne zmn sofrayı toplıycakk fln dedım eşimde güldü :)
cnmm cok sagol amınnn ınsallah teyzesı :)
daha dur, daha doğmadı kızımız, demiştir kocan)))))) seninki yine projesi çizilmiş, yapılmış, yolda olan bir kız çocuğu))))
bana ne var ya, daha projesi bile yok, ben bana ne zaman çay getireceğini düşünüyorum)))))))))))))))
anladım canımmm.. sonunda gorebıldıkya senı sukur... birkerem zayıf değil fitsin tamam mıidealsinn yaniiii... hıhhhhhhh...
sen istanbuldaydın dimi?? banada ne oluyorsa bugun butun sehırlerı sayıyorumm..
Senin projede taslak aşamasındaaa bi fizibilte yapılıp projenın hayata gecırılmesı kaldı o kadar :)
teşekkür ederim canımmmmo senin fitliğin idealliğin! ay komikmi oldu?)))))) yani iltifata iltifatla cevap vereyim dedim
İstanbuldayım tatlım, ayrıca komşuyuz bi çoğu kızla, tuğçenin anesigile yakınım, yaylaya çok yakın evimiz. ya sen? kızlarımızdan biri bakırköydeydi, kimdi kızlar? hatırlıyormusunuz?
kaç gündür rahatsız olduğum için giremedim grip olmuştum yeni yeni geçti birde sabah mutlaka kusuyorum oda beni mahfediyor biraz mide boş olunca çok zorluyor napim pek birşey yiyemiyorum kilo bile vermeye başladım :)) şikayet etmiyorum valla ben halimden memnunum bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım...
Geçmişi okuymadm ama bugünkü okudukalrımdan yazayım :)
Tuğçecim çok güzel şeyler hazırlamışsın bayıldımmmmm bende cinsiyeti belli olsun senden yardım isterim canım senin kızda toparlanmış olur ozamana zaten :)))cnmm cok gecmıs olsun dıkkat et kendınee... Bnmde öyle oluyodu sabahları kusuyodum gözlerimden yaşlar gelıyoduuuu resmen... Sarı su cıkıyo mıdede bısey olmayıncaBuaradaaa inşallah senın bebısının cınsıyetı bellı oluncada paylaşırız tecrubelerımızı cnmm
renewal bakırkoydde cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?