2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sağol canım valla dün kötüydü ya Allah kimseye yaşatmasın çektiğim sancıyı bıraktım bebek için çok korktum :18: Keşke birkaç gün daha kalsaydın annende orda çektirip gelirdin gerçekten canım ya rizeye gideceğinize başka bi şehire gidin hem gezebileceğiniz bi yer olsun o zaman kocacınla güzel vakit geçirirsiniz o kadar para vereceksin sonuçta gittiğine değsin

kızlarrr

cok sevınclıyımmmmmmmmmmmmm... sonunda randevumu aldımm.. doktorumun bu arkadası cooook samımı geldı... cekerım tabı ne demek dedı..... gercı erkek doktor ama olsun cınsıyet aramıyorum bundan sonra... ayyy ustumden bır agırlık kalktı..

salı gunu gidiyorum kızlar ogleden sonra.... ayyy Allah ım ıns bır sorun cıkmaz.....

ay durun kizlar durun yetisemiyorum size ne cok yazmissiniz hepsini okuyamadimatlayarak geldim

tugcecigim ama bebisinin yastigini atlamadim cok hos yyyyaa Allah ö güzel mutlu günleride yasatsin bebeciginle size... oooyyy yerim ben bunlari

işte canım reglmın gelmesıne daha vardı.. bu yuzden dondum bende kocamıda ozledım napimmm.. geldgım gun regl geldı hasret gıderemedım adamla.. hava dğişiminden mi oldu nedir anlamadım...

ama cok sukur randevuyu aldımm.. yenı merkez.. ooooyyy cok sevınclıyım walla.. olsun kız ben rizeyı sevıyorumm.. ordada gezer dolasırız..hayırlısıyla bır olsun bıtsınde... ohhhh üzerimden agırlık kalktı walla....

sönük kalmadın canım, aaa, gayet şekersiniz ikiniz de... Ha bu arada, benim face profilimde resimlerim görünüyormu?

ben gordumm.. cok tatlısın masallah.. o kadar resimmmmm demiştim eklememiştin sonra acmıssın face eklemşisin... oyle olsun bakalımm.. fit ve hos bir bayansınn...

evet cnm 1 tane resım gördüm o sensin zannedıyorum... Cok guzel bı bayansın bence cnm maşallahhh, eşinin senı kıskanması cook normal :)

Teşekkür ederim, bitanem. Profilimde bir çok resmim var, hepsi de benim, tabi kediler dışında gerçi kızım bana benziyordur, kedi kızım))) ay kendi kızım ne zaman olucak da ne zaman bana benziyicek hep şunu diyorum kendi kendime, o gün gelicekmi ki ben oturucam ve birine diyicem ki bana çay getir, o gün gelirmi dersiniz kızlar? hep herşeye herkese kendim koşuyorum. Benim için de kızım olunca koşturur, değilmi kızlar? umidi yitirmemek gerek

ben gordumm.. cok tatlısın masallah.. o kadar resimmmmm demiştim eklememiştin sonra acmıssın face eklemşisin... oyle olsun bakalımm.. fit ve hos bir bayansınn...

buraya pek güvenemiyorum ki tatlım, resmi kimin göreceğini kimin görmeyeceğini garantileyemiyorsun, ama face'imi iyice blokajladım, (kıskanç kocişim seve seve yardımcı oldu) yani arkadaşlarım dışında kimse benim resmimi göremez hatta face'de arasa da bulamaz.

Beni eklemek isteyen kızlarımız bana ismini veya mailini verirse, ancak o durumda ben onları ekleyebilirim.

Ayrıca iltifatların için teşekkür ederim fit değilim de zayıfım diyelim. fit olmak için sıkı olmak lazım, yani spor yapmam lazım, onu her pazartesi yapmayı planlıyorum, ve kaç yıldır başlayamadım hala...))))))

Cnmm o günler gelecek tabiki :) Senin gibi güzel bi kızın olur inşallah annesıne benzer :) Dün akşam yemek yedıkten snra eşime aynı şeyi söyledım bılıomusnnn :) Babası bu kız ne zmn sofrayı toplıycakk fln dedım eşimde güldü :)

cnmm cok sagol amınnn ınsallah teyzesı :)

anladım canımmm.. sonunda gorebıldıkya senı sukur... birkerem zayıf değil fitsin tamam mı idealsinn yaniiii... hıhhhhhhh...

sen istanbuldaydın dimi?? banada ne oluyorsa bugun butun sehırlerı sayıyorumm..

daha dur, daha doğmadı kızımız, demiştir kocan)))))) seninki yine projesi çizilmiş, yapılmış, yolda olan bir kız çocuğu))))
bana ne var ya, daha projesi bile yok, ben bana ne zaman çay getireceğini düşünüyorum)))))))))))))))

Senin projede taslak aşamasındaaa bi fizibilte yapılıp projenın hayata gecırılmesı kaldı o kadar :)

teşekkür ederim canımmmm o senin fitliğin idealliğin! ay komikmi oldu?)))))) yani iltifata iltifatla cevap vereyim dedim

İstanbuldayım tatlım, ayrıca komşuyuz bi çoğu kızla, tuğçenin anesigile yakınım, yaylaya çok yakın evimiz. ya sen? kızlarımızdan biri bakırköydeydi, kimdi kızlar? hatırlıyormusunuz?

Senin projede taslak aşamasındaaa bi fizibilte yapılıp projenın hayata gecırılmesı kaldı o kadar :)

yaaa, kaç yıldır yavrum taslak halinde duruyor bakalım, annesiyle babası ne zaman karar vericekler hayırlısıyla. ne kötü anne babayız biz yaaaa :26::26::26: kaç yıldır beklettik hala daha da bekletiyoruz...:44::44::44: ayy, hayırlısı olsun da, geç olsun güç olmasın...

renewal bakırkoydde cnm :)

kaç gündür rahatsız olduğum için giremedim grip olmuştum yeni yeni geçti birde sabah mutlaka kusuyorum oda beni mahfediyor biraz mide boş olunca çok zorluyor napim pek birşey yiyemiyorum kilo bile vermeye başladım :)) şikayet etmiyorum valla ben halimden memnunum bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım...

Geçmişi okuymadm ama bugünkü okudukalrımdan yazayım :)

Breshka canım biraz geç oldu ama çok çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah hamile olan tüm arkadaşlarımıza bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...

Menbeta canım hoşgeldin randevunuda ayarlamışsın biraz uğraşarak :)) Rabbim bu kadar uğraşlarının sonucunu tez zamanda göstersin inşallah canım...

Tuğçecim çok güzel şeyler hazırlamışsın bayıldımmmmm bende cinsiyeti belli olsun senden yardım isterim canım senin kızda toparlanmış olur ozamana zaten :)))

Sılacım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır...

Hülyacım tahlil yaptırmışsın sanırım canım üzülme tsh yüksekliği ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor dış gebelik topiğinde bir arkadaşımız vardı ilaçlar sayesinde kontrol altına alındı ekimdede doğum yaptı bebeği gayet sağlıklı aklımıza kötü şeyler getirmeyelim canım üzme kendini...

Nihallllllll canımmm nasılsın inşallah sınavların güzel geçer arkadaşım senin gibi doktora ihtiyacımız var sevecen ve yardımsever arkadaşım benim....

Tatlıcadı canım hamile olduğumu bilmeden önce bbende şiddetli vajina ağrısı ve rahim kasılmaları vardı ha geldi gelecek diye bekledim hep ama hamileymişim halada o ağrılarım devam ediyor canımmmmm inşallah sendende güzel haberler alırız bu arada senin ismin kızım olursa koyarım diye düşündüğüm bir isimdi :))

Regen canımmmm sen nasılsın bat nezaman inşallah bebeğin ayak sesleri yakında :)))

Derya canımmmmm tebrik ederimmmmmm oğluşun oluyormuş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh 12.c
haftada öğrendin demek ayyy heyecanlandım inşallah bende öğrenirim gittiğimde...

renewal bakırkoydde cnm :)

ay iki komşum ikisi de hamiş, süper!hem de 3. trimesterdeler, yani az kaldı doğuma. renewalcimdemi meltem hanıma gidiyor?Hizmet hastanesinin doğum ve yeni doğan bölümü çok iyi. orda doğum yapacaksındır, renewale de tavsiye edelim, benim görümcem araştırdı araştırdı, tüm istanbulda Hizmet hastanesinin en iyi ve en bebek dostu hastane olduğuna karar verdi ve doğumunu da orda yaptı. emzirme konusunda çok yardımcı oldular sağolsunlar, kızımız da maşallah 3,5 yıl emdi. bırakmak istemiyordu. bin takla atarak bıraktırdı annesi. çünkü o yaşta meme bıraktırmak zordur, çocuk annesinin onu sevmediğini terke etmek istediğini düşünürmüş o yaşta. o yüzden daha sahiplenme duygusu gelişmeden 1,5-2 yaş arası dönemde bıraktırmak lazım.

kızlarrr ben bırazcık cıkıorummm örgü öreyımmm bebişime bişey örmek istiodumm küçücük bı battanıye başladım pusetinin üzerine örtmek için :) sonra yıne gelırım optum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…