2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Cnmm malzemelerı aldımm , modelinide netten buldumm komşumuz kendı dıktı benım hıc emegım yok dıyebılırım :) İnşallah teyzesıı senın kızınada yapalım bı tane istersen ayıp edıyosun :)

oyy kuşum bnm saolasın sizi yormak istemem yaa bu resimden gösteririmde bizde ypaarız belki aynısının beyaznı fln :D hakkaten güzel düşünmüşsünüz ama

valla atlayarak okudum kızlar kusura bakmayın geçtiğim bi konu olduysa afedersiniz :26:

kızlarrr benım sınırım acayıp bozukkk... hsg cekıcek olan doktorumu aradım cok sukur tatıl bıtmıs gelmıs bır rahatsızlık gecırmıs artık fılm cekemıyormus ne gecırdıyse.. benı baska doktora yonlendırdı bu da erkek tabı.. aradım onu. o da ne demek bana yonlendırdı polıkınlıgını yapabılıyorsa fılmde cekecek dedı.. anlayacagınız ılgılenmedı.. sınırım bozuldu.. dondum tekrar kadın doktoru aradım yerınde yoktu telefondakı kadına anlattım derdımı.. 10 dk sonra ayrıntılı anlatcam sana dedı.. suan beklıyorummm... bu ıs yılan hıkayesıne dondu resmen.. bıde ozel hastane olacakk.. adamlara 400 lıra para vercem halen sıkıntı yapıyorlar yaaaaa...
aaaa bu nasıl bir iştir kuzum yaa ben bile sinir oldum gel burda çektirelim kuzum yol paranla aynı paraya gelir zaten ben 150 tl ye çektirmiştim vallaha misafir ederim seni tatlım :29: ne biçim bi rahatsızlıkmış doktorunki de bişey yapamıyor bi ton masraf edeceksin o da işinin ehli mi bilmiyorsun üstüne bide böyle aksilik çıkıyor çok sinir oldum :47: Allahım şu işe gerek kalmadan hamile kalmayı nasip etse yaa ne sevinirim varya :16:

[breskaammmm hemsoommm nassin kuzucumm... hlyacim gibi sende yaptirdinmi testlerini.. ihmal etme bitanem... canimbenim zaman zaman oluyoa sanirim bulantilarin... olacak okadar... insallah guzel olsunhersey..
Canım benimmm ben iyiyim çok şükür sadece çok uyku halim var bide dün çok kötü oldum baya sancılandım işten izin alıp eve gittim görsen böyle iki büklüm oldum hareket edemiyordum gaz sıkışması varmış meğer eve gittim biraz sıcak tuttum kendimi sonra geçti ama ilk defa böyle bişey yaşadım kasıklarıma kadar vurdu ağrısı bebeğime bişey olacak diye ödüm koptu :26::43: bunun haricinde hiçbişeyim yok çok şükür mide bulantım da 1-2 kez oldu sonra olmadı bebeğimi bidaha görseydim rahatlayacağım annesi çok özledi o minicik kalbi :16::16::16:

ben geldimmm.. ne güzel uyumuşum valla.. ama uyanır uyanmaz test sonuçlarıma baktım netten biraz canım sıkıldı..

TSH ım yine yüksek bu sefer baya hmde :( sonra kanımdaki iltihap yüksek CRP yüksek.. canım sıkıldı inşallah bunlar bebeğime zarar vermezzzz :14: hemen dahiliyeci doktorumu aradım dozunu yükseltti ilacın..inşallah bişi olmaz :14:

YAVRUMMMMMMMMMMMMMMM inşallah iyisindirr ve 9ayı tamamlayana kadar hep iyi kalacaksındırr canım yavrummm annene sımsıkı tutun hiç bırakmaaa ben senin içinn elimden gelen herşeyi yapıcam.. inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün olarak alırım seni kollarıma :14:

kızlarr kususra bakmayın sizlere cevap verecektim sılacım menbetacım ama şu an pek formumda değlim.. çıkıyorum şimdi kocam gelcek avm ye gitcez.. biraz toparlanayım.. öptüm sizi ...

ayyy canım yaa üzülme yarın doktorun ayrıntılı bilgi verecektir sana ama seninkinden daha yüksek olanlarda var bildiğim kadarıyla ilaç tedavisiyle kontrol altına alıyorlar inşallah bişey olmaz kuzum sen üzme kendini de mercimeğini de :34: Allahım onu sana nasıl bir mucizeyle verdi sevindirdi seni bundan sonrada üzmez inşallah bitanem :16:

oyy kuşum bnm saolasın sizi yormak istemem yaa bu resimden gösteririmde bizde ypaarız belki aynısının beyaznı fln :D hakkaten güzel düşünmüşsünüz ama

yapın tabı cnm cok guzel duruyo bide farklı model , kumaşını beyaz yapıpı tülünü,süslerini pembe flnda yapabılırsın öylede cok guzel olur heralde ... Eğer yapamazsan yıne ben komşuma yaptırırım cnm :)

ayyy cok hossun canım yaaa... agırlasıysun demekkkk....

aman dikkat et kendıne.. bıde coook ev ısı yapan bırısın sen.. yavas yavas yap ne yapıyorsan.. bebişin rahatsız oluyor belli ki... dikkatli ol yavrummmm :1::1:

ay merak ettım bı bakım face.. cok takılmıyorum orayada ne oldu bana boyle durgunlastım sankımm...

yok cnm artık eskısı kdr iş yapamıyorum zaten dıyorum ya agırlaştım işte haftada bir temizliği yapıorum zar zor o kdr :) Ama önümüzdeki aya bı kadın ayarlamaya calısıyorum dogum öncesı bı temızlesın dıye bakalım ınsallah bulabılırım...

canım zahmet olmazsa erkeğinide paylaşsana. çok merak ettimmmm:31:

tmm cnm hemen paylaşayım senın ıcın :)

Allah ımm ben sizi merak ettımm.. siz resminizi eklemişsiniz bile face.. ayy geriden gelıyorum sankim... coooook sekersınız tugce ve renewalcimmmmmmmmmmmmmmm....

tatlıcadı kuzum naslsın?????? sen ankarada mıydın yoksa samsun mu?? habire unutuyorum yaaaa... kusura bakma.. merak edemedende gecemıyorummm...

$altın yastıgı modelll.jpg
En sağdaki altın yastıgı

ayyy o günler gelsin de inşallah bende çok hevesliyim öyle şeylere senden yardım alırım artık neyi nasıl yaptın diye ama gerçekten çok hoşuma gitti yastık değişik bişey olmuş :34:

beğenmenıze cook sevındım yaa yaşasın :) İlk gören sızlersınız teyzelerıııııı , her zmn ve zevkle paylaşırım herseyımı sızınleeee ben böyle herseyde degısık model avcısıyımdır :) Bılgısayarımda var öylee bir sürü arşivlerimm :) Bebek kıyafetı alırkende herseyı begenemıyorumm dun hamıle bı arkadasımlaa civil bebeye gittik o herseyı aldı sepetı doldurdu ben bi çöp alamadım yaaaaa... Onunda sebebi şudur ki ayıcıklı falan şeyleri sevmıyorum ve ne yazıkkkı butun bebek kıyafetlerınde ayıcık fln var :( Bnm aldıklarımda genelde kelebek ugur bocegı fln gıbı seyler var :)

bekliyorumm :21:

Allah ımm ben sizi merak ettımm.. siz resminizi eklemişsiniz bile face.. ayy geriden gelıyorum sankim... coooook sekersınız tugce ve renewalcimmmmmmmmmmmmmmm....

tatlıcadı kuzum naslsın?????? sen ankarada mıydın yoksa samsun mu?? habire unutuyorum yaaaa... kusura bakma.. merak edemedende gecemıyorummm...

iyiyim canım sen nasılsın bakalım. samsunluyum ankaradayım
kaç oldu bu acabaaa:9::9::9:

yok cnm artık eskısı kdr iş yapamıyorum zaten dıyorum ya agırlaştım işte haftada bir temizliği yapıorum zar zor o kdr :) Ama önümüzdeki aya bı kadın ayarlamaya calısıyorum dogum öncesı bı temızlesın dıye bakalım ınsallah bulabılırım...

ins bulabılrısın canımm.. cok da mantıklı yani.. bır güzel her tarafı temızler sende yorulmamıs olursun ve o stresı yasamazsın..

valla atlayarak okudum kızlar kusura bakmayın geçtiğim bi konu olduysa afedersiniz :26:

aaaa bu nasıl bir iştir kuzum yaa ben bile sinir oldum gel burda çektirelim kuzum yol paranla aynı paraya gelir zaten ben 150 tl ye çektirmiştim vallaha misafir ederim seni tatlım :29: ne biçim bi rahatsızlıkmış doktorunki de bişey yapamıyor bi ton masraf edeceksin o da işinin ehli mi bilmiyorsun üstüne bide böyle aksilik çıkıyor çok sinir oldum :47: Allahım şu işe gerek kalmadan hamile kalmayı nasip etse yaa ne sevinirim varya :16:

ay canım sanada gecmıs olsun.. bu gazsıkıması herkeste oluyor bu ara yaa.. ama sizin daha cok dikkat etmenız gerek.. iş yerınızde soguk değildir ins.. kendine dikkat ett canımmm....

ben annemdeyken regl donemım denk gelseydı orda cektırcektım canım. ama denk gelmedi iste.. bat 3 aralık olması gerekirken evıme geldıgım gıbı regl oldum.. şimdide boyle ugrasıyorum ıste... bıde rızeye gıdıcez gelcez felan bize 600e patlıcak.. parasında değilim artık bır olsa bitse rahatlıcam...

saoll guzelım benımmm... ne dusuncelısınnn.. tesekkür ederim...

Son düzenleme:
beğenmenıze cook sevındım yaa yaşasın :) İlk gören sızlersınız teyzelerıııııı , her zmn ve zevkle paylaşırım herseyımı sızınleeee ben böyle herseyde degısık model avcısıyımdır :) Bılgısayarımda var öylee bir sürü arşivlerimm :) Bebek kıyafetı alırkende herseyı begenemıyorumm dun hamıle bı arkadasımlaa civil bebeye gittik o herseyı aldı sepetı doldurdu ben bi çöp alamadım yaaaaa... Onunda sebebi şudur ki ayıcıklı falan şeyleri sevmıyorum ve ne yazıkkkı butun bebek kıyafetlerınde ayıcık fln var :( Bnm aldıklarımda genelde kelebek ugur bocegı fln gıbı seyler var :)

Ellerine sağlık canım :16: Bende hep aynı tarz şeyleri sevmiyorum valla hepsi bi kalıptan çıkmış gibi aslında sen şanslısın hem değişik şeyleri seviyorsun hemde kız çocuklarına seçenek daha çok istediğini bulana kadar gez tatlım bu saatten sonra çok yorulmadan yürüşüyüş yapman daha da önemli hem alışveriş hem spor yapmış olursun :1:

ay çok güzelmişş...
bayıldım kız ben bunlara. resmen yapasım geldi.. hiçte beceremem ama işte çok hoşuma gitti.. pembe herzeman daha güzel tabi(pembeciyimdir ben) ama buda çok güzelmiş...
çok sağol canımın içi. :16::16: bunları hemen kaydedeyim ben bilgisayara.

sende bendensın desene :) Bende cook pembecıyımm en sevdıgım renktırde pembe :) Kızım olacagına o yuzdende cok sevınıyoudmm vee aldıgım kıyafetlerının nerdeyse %90 pembeee :)
rıca ederım cnmm her zmnn seker modellerı flnda bırıktırıyorum onlarıda yollarım ınsallah... Hatta sımdı el yapımı bı bebek sekerı ogrenmeye calısıyorummm numune yaptıgım zmn sızınle paylaşıcam hemencık :)

sende bendensın desene :) Bende cook pembecıyımm en sevdıgım renktırde pembe :) Kızım olacagına o yuzdende cok sevınıyoudmm vee aldıgım kıyafetlerının nerdeyse %90 pembeee :)
rıca ederım cnmm her zmnn seker modellerı flnda bırıktırıyorum onlarıda yollarım ınsallah... Hatta sımdı el yapımı bı bebek sekerı ogrenmeye calısıyorummm numune yaptıgım zmn sızınle paylaşıcam hemencık :)

Tuğçecim aldıkların süper gerçekten. Kızına da :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: yakışacaktır pembeler, tontiş yeğenime. ben küçük olan sevimli olan her şeye tontiş diyorum da, alınmıyorsun değilmi?

aaa bende kızımın adını erva koyucam bılıomusun :)Bu ismin bi hlyanın ailesinde oldugunu duydum bide senin kızında :) Biz değişik ve anlamı güzel bi isim olsun ıstıyoruzzzzzda :)

Bende geldimmmmm... Kızlarrrr , bebişimin altın yastıgını ve birde sepetini komşumuzla birlikte süsledik cok tatlı oldu yaw :)

evet bende erva ismine pek rastlamadım,,:) ama guzel bı isim gercekten anlamıda guzell daha ne olsunn:)

tabi ya şekerlerede başlaman gerek. 71 gün kaldı şurda... orda olsam sana yardım ederdim şekerler konusunda:29:
neyse yapta numuneyi paylaş bakalım. merakla bekliyorum.

iyi sohpetler canikolarım, naber? napıyorsunuz? hamişlerimiz resim paylaşmış face'de, süperler vallaha, insanın hamile olası geliyor :27:
ıyıdır nıhalcım senden nbrr??? Resım paylaştık vlla Arzunun yanında sönük kaldım ama olsun :)

Ellerine sağlık canım :16: Bende hep aynı tarz şeyleri sevmiyorum valla hepsi bi kalıptan çıkmış gibi aslında sen şanslısın hem değişik şeyleri seviyorsun hemde kız çocuklarına seçenek daha çok istediğini bulana kadar gez tatlım bu saatten sonra çok yorulmadan yürüşüyüş yapman daha da önemli hem alışveriş hem spor yapmış olursun :1:

Saol bershkacımmm, yürüyüş yapmam lazım dogru drumda sureklı soyleyıp duruyo :)

Back