- Konu Sahibi screamaway
-
- #32.001
evet canim benim zamanim var daha.... takma ya kafana, ben de taktigimdan haziranda 68gün olmadim.. yani stresle cooooook alakali bir sey bu...
heeyyy bahsedince geldin yaa...oooo canim benim face var olmaz mi??? hatta orda gurubumuz bile var hem sen naptin bakalim guün diyeti??
68 gunmu inanmıyorum ya cnm sen nekadar suredir bebiş istiyordun varmı sorun problem
taam bizde olalım facede ark...benim bugun dıyet yalan oldu ya aklıma bışey takıktı:)) pizzaa yaptımmm yedımm:)) ama nezamandır aklımdaydı..çunku ben uzun suredır hep dıyetteydım zaten..yarın başlıyom nasıpsee
yok iste... sadece stresten... bu kadar bekledikten sonra dra gittim anlattim hormon testi yaptilar ve cük sükür bir sey cikmadi... sonra si almam gerekti.. o yüzden 3ay korundum.. korunmaya baslamadan önceki bir ay da dahil olmak üzere 4-5aydir cok düzenli adet görüyorum yine... yani tek sebebim stres oldu benim.. biz de iste subattan agustosa kadar denedik.. bu aya kadar da korunduk.. bu ay tekara basliyoruz insallah...
kizlar hepinize iyi geceler... kocis cekiyor beni yatmam lazim... yarin görüsürüz artikin.. tatli uykulaar...
sevindim cnm sorun olmamasına bakmışız bu ay gebe kalıyomusuzz kızım hergece Allahım kardeşim olsun die dua ediyodu ona isteyen herkezin bebeği olsun ilavesi yaptırdım cnm benim öle tatlı dioki belki kızımın duası kabul olur o
ayy dua edıyo he canım benımm:) yaren senın adınmı kızının adımıı???
evet cnm yaren senin kızının adı neydi oda istiyomu yarenim gibi kardeş
ii gecelerr canımm
sanada cnm iyi geceler
msjı regene atacaktım yanlış oldu
kızımın adı: erva...evet o da cok istıyor,,benım kardeşim olcak dımı dıyo hep onu sevcem ben,ağlarsa emzık vercem falan dıyo:)))
ah cnm benim kıyamam ya erva guzel isim ee kıznda gebelini nasıl öğrenmiştin
kizlarr yaa... nirelerdesiniz??? merak ettim valla...
kızımın adı: erva...evet o da cok istıyor,,benım kardeşim olcak dımı dıyo hep onu sevcem ben,ağlarsa emzık vercem falan dıyo:)))
kizlarr yaa... nirelerdesiniz??? merak ettim valla...
ben geldiiiiiiiiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?