2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

heeyyy bahsedince geldin yaa... oooo canim benim face var olmaz mi??? hatta orda gurubumuz bile var hem sen naptin bakalim guün diyeti??

taam bizde olalım facede ark...benim bugun dıyet yalan oldu ya aklıma bışey takıktı:)) pizzaa yaptımmm yedımm:)) ama nezamandır aklımdaydı..çunku ben uzun suredır hep dıyetteydım zaten..yarın başlıyom nasıpsee

68 gunmu inanmıyorum ya cnm sen nekadar suredir bebiş istiyordun varmı sorun problem

yok iste... sadece stresten... bu kadar bekledikten sonra dra gittim anlattim hormon testi yaptilar ve cük sükür bir sey cikmadi... sonra si almam gerekti.. o yüzden 3ay korundum.. korunmaya baslamadan önceki bir ay da dahil olmak üzere 4-5aydir cok düzenli adet görüyorum yine... yani tek sebebim stres oldu benim.. biz de iste subattan agustosa kadar denedik.. bu aya kadar da korunduk.. bu ay tekara basliyoruz insallah...

ben de yedim valla hep arkadasimin yüzünden ama iki dilim yedim bi tabak corba ictim biraz da havuc salatasi.. o kadar.. neyse yarindan itibaren artik, yedigiklerimizi burdan konusmayalaim alakasiz oluyor evet kilo vermeyenle ya da aksine alanla dalga geciyoruz ok??? motive etmeliyiz birbizirimizi...

kizlar hepinize iyi geceler... kocis cekiyor beni yatmam lazim... yarin görüsürüz artikin.. tatli uykulaar...

sevindim cnm sorun olmamasına bakmışız bu ay gebe kalıyomusuzz kızım hergece Allahım kardeşim olsun die dua ediyodu ona isteyen herkezin bebeği olsun ilavesi yaptırdım cnm benim öle tatlı dioki belki kızımın duası kabul olur o

ayy dua edıyo he canım benımm:) yaren senın adınmı kızının adımıı???

ah cnm benim kıyamam ya erva guzel isim ee kıznda gebelini nasıl öğrenmiştin

kusura bakma ya hemen yazamadım cevap...evlendıgım gıbı hamıle kaldım zaten ben hiç korunmadık ilki ne zaman olursa artık dedık..test yapmıştım evde ööle:) hemencık oldugu için pek anlıyamdım durumu:)) şimdi daha bı bilinçli oluyo insan,,daha heyecanlıyım:)
senın ismin ne peki? sakaryada oturuyomuşun galıba bende izmitteyım..

kızımın adı: erva...evet o da cok istıyor,,benım kardeşim olcak dımı dıyo hep onu sevcem ben,ağlarsa emzık vercem falan dıyo:)))

aaa bende kızımın adını erva koyucam bılıomusun :)Bu ismin bi hlyanın ailesinde oldugunu duydum bide senin kızında :) Biz değişik ve anlamı güzel bi isim olsun ıstıyoruzzzzzda :)
kizlarr yaa... nirelerdesiniz??? merak ettim valla...

ben geldiiiiiiiiiiimmm

Bende geldimmmmm... Kızlarrrr , bebişimin altın yastıgını ve birde sepetini komşumuzla birlikte süsledik cok tatlı oldu yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…