2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İstanbula döndük tabi, şimdi de bebek değil, ders çalışmalarıyla meşgulüm. sınav hazırlıklarıyla. kursa yazıldım da, kafa şişiriyorum :)
bebek çalışmalarını erteledik ama bugün de gebelik testi satın aldık 40 tane, naaaapıcaksak indirimli bulunca hemen aldık, bizde indirim hastalığı var da....

wifeofdemon... susma fıstığım yahuu

tatlıcadım benim, susmayayım, ok,
sen anlat neler yaptın, face'de neden yoksun? ben hep oaralardayım kızlar, beni bulmak isteyen face'e gelsin.

bakalım canım takip ederim ben seni 1-2 gün görmek istiyorum. özlemişim hee bu sayfayı,yorumlamayı falan. canım çekti resmen. keşkem daha önce bileydim senin ölçtüğünü

Kizlarrrr ben yatiyorum artik cok uykum geldi yarin akasama kadar kalin saglicakla opuyorum hepinizi tek tekkkkk tschuzzzz bis morgennn

Bende ozlemisim vallahi tatlicadim yazmayi yorumlamayi
bende yeni basladim sayilir zaten kuzucum bi ara pes etmistim ama yeniden yeserdi umutlarim ne bilim iste yahuuu

benimde bu ay umudum vardı ama bugün resmen söndü ya. ne kadar umutlanmıştım,evren bana işaret gönderdi falan diyordum. yumurtlamam doğum günüme denk gelince dedim bu bir işaret olmalı ama yok ya yine olmadı bence

Aaaaa olemiiii ne sinavi bu kuzucum ne zaman sinav peki? En iyisini yapiosun ama kendini gelistiriyosun takdir ediyorum senin azmini
İndirim hastaligi bendede var hic sorma, sen test aliyosun yine iyi.nben hamile tunigi almistim aylar once

Son düzenleme:

var zaten canim tatlicadinin facei... ay sanki bana sordu atladim hemen...

Neden sondu tatlim hic sonmesin daha bunu gerektircek bisi olmadiki o rahim kasilmasina benzer agrilar her iki turlude yorulabilir seni cok umutlandirmak istemem ama ben kotuye degilde tam tersine yormustum acikcasi. Senin dogum gunun ne zamandi ama ben bununda kacirmisimm yhaaa. Gecmis dogum gunun kutlu olsun bitanemmmmmm yeni yasinda her neyin hayalini kuruyosan rabbim kavustursun insallah seni cok seviyorum bunu hic unutma olurmu tatlim

canım teşekkür ederim. 24 kasımdı. bende seni seviyorum canım sende unutma tamammııııı... canım arkadaşım benimmmm valla canım 1 haftaya belli olacak. bakıp göreceğiz hepbirlikteeee
hadi git yat sabah kalkamayacaksın.. yürü bakim yatağaaaa.... kovalıyorum seni. yumurtlayacaksın erken yat artık yatağa,alıştır kendini

Son düzenleme:
Aaaaa olemiiii ne sinavi bu kuzucum ne zaman sinav peki? En iyisini yapiosun ama kendini gelistiriyosun takdir ediyorum senin azmini
İndirim hastaligi bendede var hic sorma, sen test aliyosun yine iyi.nben hamile tunigi almistim aylar once

Denklik sınavı tatlım, diplomamı burda tanımıyorlar ya, denklik için hazırlanıyorum, TUS kurslarına katıldım. sınavım martta. Hamile tuniklerine de göz diktim, geçen bir blüz almışım, çok da güzeldi, severek giyiniyordum, geçen gün etiketine baktım, meğer meşhur bir hamile kiyafeti firmasınınmış :)))) girdim internet sitesine, ohhh, neler var neler, hemen hamiş olasım geldi ((((((((

var zaten canim tatlicadinin facei... ay sanki bana sordu atladim hemen...

atla tatlım, zaten atlayıp da sohpet etmek için burdayız :)))
ayrıca lafım azraya, face açsın, neden face'de yok??? ben orda daha sık oluyorum da, hepinizi de orda görmek istiyorum

Bu arada yatmam lazım, istemiyorum ama zorla götürülüyorum, ((((( iyi geceler canlarım benimmmmm

yoooooooooo azranin da var facesi daha dogrusu hülyanin yedek faceinden giriyor... ben de sey gibi herkesi takip ediyorum galiba ney gibi, mihtar mihtar

Gaziantep'e geldim şimdi. Yatmadan önce bir fOrma bakayım dedim. Siz ne güzel bir aile olmussunuz.Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Cumaya az kaldı bende hala tık yok:) 22 gün gecikmeli bakalım ne zaman gelicek kendileri:)hepinizie iyi geceler diliyorum.hayırlı sabahlarımız olsun bol gulucuklu güne başlayalım insallah

tesekkürler canim, isteyen herkes katilabilir ailemize..

benim bat ayin 20sine tatlim... biz diyet topikimizi actik canim... gelcen mi sen de?? gerci meri nilüfer felan bugün ugramadilar ama

20 sinede çok varmış tatlım ya daha yumurtlamamışın bile benim benim 26 kasımdı aslında ama bıraktığımdan beri 33 ve 38 gunde bir oldum ondan umit sıfır ee topiği hangi konu altında actınız ben yapmasamda takipp te olurum mutlaka bakmak isterim

evet canim benim zamanim var daha.... takma ya kafana, ben de taktigimdan haziranda 68gün olmadim.. yani stresle cooooook alakali bir sey bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…