- Konu Sahibi screamaway
-
- #31.981
Gecen ayda bole olmus kuzucum dedigin gibi dusecegini umut ediyorum bende
Tatlim bu aralar işten baska bisey yapmaya firsatim olmuy desem yalan olmaz vallahi. Ozel hayat kalmadi denecek kadar az. Sen neler yapiosun kuzucum nerdesin istanbula dondunuzmu. Bebis calismalarina devammi sizde?
wifeofdemon... susma fıstığım yahuu
bakalım canım takip ederim ben seni 1-2 gün görmek istiyorum. özlemişim hee bu sayfayı,yorumlamayı falan. canım çekti resmen. keşkem daha önce bileydim senin ölçtüğünü
Bende ozlemisim vallahi tatlicadim yazmayi yorumlamayi
bende yeni basladim sayilir zaten kuzucum bi ara pes etmistim ama yeniden yeserdi umutlarim ne bilim iste yahuuu
İstanbula döndük tabi, şimdi de bebek değil, ders çalışmalarıyla meşgulüm. sınav hazırlıklarıyla. kursa yazıldım da, kafa şişiriyorum :)
bebek çalışmalarını erteledik ama bugün de gebelik testi satın aldık 40 tane, naaaapıcaksakindirimli bulunca hemen aldık, bizde indirim hastalığı var da....
tatlıcadım benim, susmayayım, ok,
sen anlat neler yaptın, face'de neden yoksun? ben hep oaralardayım kızlar, beni bulmak isteyen face'e gelsin.
İstanbula döndük tabi, şimdi de bebek değil, ders çalışmalarıyla meşgulüm. sınav hazırlıklarıyla. kursa yazıldım da, kafa şişiriyorum :)
bebek çalışmalarını erteledik ama bugün de gebelik testi satın aldık 40 tane, naaaapıcaksakindirimli bulunca hemen aldık, bizde indirim hastalığı var da....
sen anlat neler yaptın, face'de neden yoksun? ben hep oaralardayım kızlar, beni bulmak isteyen face'e gelsin.
Neden sondu tatlim hic sonmesin daha bunu gerektircek bisi olmadiki o rahim kasilmasina benzer agrilar her iki turlude yorulabilir seni cok umutlandirmak istemem ama ben kotuye degilde tam tersine yormustum acikcasi. Senin dogum gunun ne zamandi ama ben bununda kacirmisimm yhaaa. Gecmis dogum gunun kutlu olsun bitanemmmmmm yeni yasinda her neyin hayalini kuruyosan rabbim kavustursun insallahbenimde bu ay umudum vardı ama bugün resmen söndü ya. ne kadar umutlanmıştım,evren bana işaret gönderdi falan diyordum. yumurtlamam doğum günüme denk gelince dedim bu bir işaret olmalıama yok ya yine olmadı bence
Neden sondu tatlim hic sonmesin daha bunu gerektircek bisi olmadiki o rahim kasilmasina benzer agrilar her iki turlude yorulabilir seni cok umutlandirmak istemem ama ben kotuye degilde tam tersine yormustum acikcasi. Senin dogum gunun ne zamandi ama ben bununda kacirmisimm yhaaa. Gecmis dogum gunun kutlu olsun bitanemmmmmm yeni yasinda her neyin hayalini kuruyosan rabbim kavustursun insallahseni cok seviyorum bunu hic unutma olurmu tatlim
Aaaaa olemiiii ne sinavi bu kuzucum ne zaman sinav peki? En iyisini yapiosun ama kendini gelistiriyosun takdir ediyorum senin azmini
İndirim hastaligi bendede var hic sorma, sen test aliyosun yine iyi.nben hamile tunigi almistim aylar once
var zaten canim tatlicadinin facei... ay sanki bana sordu atladim hemen...
Denklik sınavı tatlım, diplomamı burda tanımıyorlar ya, denklik için hazırlanıyorum, TUS kurslarına katıldım. sınavım martta. Hamile tuniklerine de göz diktim, geçen bir blüz almışım, çok da güzeldi, severek giyiniyordum, geçen gün etiketine baktım, meğer meşhur bir hamile kiyafeti firmasınınmış :)))) girdim internet sitesine, ohhh, neler var neler, hemen hamiş olasım geldi((((((((
atla tatlım, zaten atlayıp da sohpet etmek için burdayız :)))
ayrıca lafım azraya, face açsın, neden face'de yok???ben orda daha sık oluyorum da, hepinizi de orda görmek istiyorum
Bu arada yatmam lazım, istemiyorum ama zorla götürülüyorum,((((( iyi geceler canlarım benimmmmm
nasılsınız kızlar aralık ayına girdik bakalım bu ay bizi neler bekliyo
iyidir gece kusu sen nasislin???
iyiyim cnm benim beklemeye devam stres falan senin bat ne zamandı of beklemek çok sıkıcı
Gaziantep'e geldim şimdi. Yatmadan önce bir fOrma bakayım dedim. Siz ne güzel bir aile olmussunuz.Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin. Cumaya az kaldı bende hala tık yok:) 22 gün gecikmeli bakalım ne zaman gelicek kendileri:)hepinizie iyi geceler diliyorum.hayırlı sabahlarımız olsun bol gulucuklu güne başlayalım insallah
benim bat ayin 20sine tatlim... biz diyet topikimizi actik canim... gelcen mi sen de?? gerci meri nilüfer felan bugün ugramadilar ama
benim bat ayin 20sine tatlim... biz diyet topikimizi actik canim... gelcen mi sen de?? gerci meri nilüfer felan bugün ugramadilar ama
ben bı ara baktım ama kımsecıkler yoktu çıktım..bu arada facenız varsa ordada arkadas olalımmııı
20 sinede çok varmış tatlım ya daha yumurtlamamışın bile benim benim 26 kasımdı aslında ama bıraktığımdan beri 33 ve 38 gunde bir oldum ondan umit sıfır ee topiği hangi konu altında actınız ben yapmasamda takipp te olurum mutlaka bakmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?