2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bu arada progestan hap veya fitil kullananız var mı ben yarın doktor kontrolüm var doktoruma sormak istiyorum oluşursa tutunması için galiba yarın reglimin 12. Günü olacak yumurtalarımın boyutuna bakacak menopur dan sonra ne kadar olmuş diye

Laboquik den bende memnun kalmamistim. Bide bir sürü almıştım bosa zaman kaybi oldu bana da onu kullandigim aylar.
Evet ben çok fazla sayıda sipariş ettim ama hepsi çöp oldu internetten almış olmama ayrı sinirlendim belki ondan hatalı geliyor bilmiyorum ama çizgi çıkmayınca insan tedirgin oluyor ben yumurtlamıyorum ya dedim 😂

kızlar selam geçen ay 15 ocakta regli oldum ilk 26sında uzayan parlak bir akıntı geldi yumurtladığımda geliyor diye o gün yumurtladım sandım ama sonrasında hep 2 3 gün arayla gelmeye devam etti o akıntı bugün gene geldi sürekli parlak şeffaf uzayan akıntı geliyor var mı bunu yaşayan normalde yumurtlamada geliyor sadece diye biliyordum ve aşırı belim ağrıyor ilginç şekilde normalde doğru dürüst regli ağrısı bile yaşamam ben ama

Soldaki olan test hiç yoktu yapar yapmaz kırmızı silik çıkmıştı sabaha silinmiş ama yine belli oluyor sen yaptınmı

Eklentiler

• IMG_3289.webp
    IMG_3289.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_3286.webp
    IMG_3286.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
Hakkında hayırlısı olsun cnm🙏🏻

Amin cnm hayır bu ay hiçbir şekilde takip etmedim ve artık etmeyide düşünmüyorum dün sadce vücut ısıma baktım sabah sancim olduğu için Kasım ve Aralık ayında burdaki kızlardan görüp öğrenip bir heves alıp denemiştim ama bende işe yaramadı gebelik olmadı sadece cstladıgınm günleri görmekle yetindim çokta gerekli bişey değil ve insani strese ve beklentiye sokuyor ve ilişkini çok çok etkiliyor şahsen tavsiye etmiyorum zaten gün aşırı ilişki yasagimizda kaçırma şansımız yok illaki denk geliyor yeterki sağlıklı yumurta ve sperm olsun Rabbimde nasip ederse duamız gerçekleşiyor herşey bundan ibaret sabır ve dua başka yolu yok cnm 🙏🏻
Anladım canım. Çok teşekkürler. O zaman bende biraz akışına bırakayım🥰

Evet ben çok fazla sayıda sipariş ettim ama hepsi çöp oldu internetten almış olmama ayrı sinirlendim belki ondan hatalı geliyor bilmiyorum ama çizgi çıkmayınca insan tedirgin oluyor ben yumurtlamıyorum ya dedim 😂
Aynen aynen bende netten almistim😄 onu kullandigim aylar hep bosa gitmisti yaa saka gibi gercekten. Diger markalar güzel çıkarıyor bir onu sevmedim bende

E niye simdi vermemis de sonraya veriyormus. Sen simdi kullanmayacak miydin alıp.
Ne fiyat veriyor peki ? Birde ismi neydi dükkanın?
Valla canım bende dedim de. Adam bana dedi ki sende sıkıntı yok eşin gelsin bana spermini getirsin dedi şaşırdım nasıl yani dedim bana spermini getirsin dedi. Bende eşimin sonuçları temiz çıkmış dedim adam esime yıktı ihaleyi 😀

Valla canım bende dedim de. Adam bana dedi ki sende sıkıntı yok eşin gelsin bana spermini getirsin dedi şaşırdım nasıl yani dedim bana spermini getirsin dedi. Bende eşimin sonuçları temiz çıkmış dedim adam esime yıktı ihaleyi 😀
Ay yok bacım ben gitmem o zaman ne yapacakmis eşin spermini sanki doktor mu😄😄 tedirgin oldum yani. Sende sıkıntı olmadigini nerenden anlamis acaba 😅 korkarim ben boype tiplerden. Allah bilir spermi de katip karisim hazirlayacak hahahah😅

Ay yok bacım ben gitmem o zaman ne yapacakmis eşin spermini sanki doktor mu😄😄 tedirgin oldum yani. Sende sıkıntı olmadigini nerenden anlamis acaba 😅 korkarim ben boype tiplerden. Allah bilir spermi de katip karisim hazirlayacak hahahah😅
Aklımdan geçmedi değil 😃 bide sıkıntı bende yani

Kızlar, bugün benim sol kasığım sabahtan beri felaket ağrıyor. Yani ovulasyona 2 gün kaldı. Büyüyor diye mi çatlıyor diyemi anlamadığımdan soruyorum ama hiç böyle bir ağrım olmazdı benim. Bugün ve diğer 2 günü değerlendircem

Back
X