• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar çatlatma iğnesi 12.günüm sabah ilk kez erken gebelik test yaptım silikti. Ümidim olmaya devam etmeli değil mi? İğne etkisi 14e kadar sürüyor diyorlar ama illa bir negatifi görüp sonra mı pozitife dönmeli bu iğne işinde. 2 yıldır ilk kez iğne etkiside olsa çift çizgi görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum. Tecrübesi olan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi 🥺🥺

Kizlaaar merhaba bat 22 ocakti. Hala adet olmadim -.- gectigimiz haftasonu cok kotu bir gribe yakalandim muhtemelen domuz gribiydi doktor 1000mg bi antibiyotik vermisti 5 gun kullandim. Antibiyotigi birakali da 3 gun oluyor. Acaba hamile olabilir miyim ya. Ya da bu grip ve antibiyotik beni geciktiriyor mu? Kafam cok karisik

Kizlaaar merhaba bat 22 ocakti. Hala adet olmadim -.- gectigimiz haftasonu cok kotu bir gribe yakalandim muhtemelen domuz gribiydi doktor 1000mg bi antibiyotik vermisti 5 gun kullandim. Antibiyotigi birakali da 3 gun oluyor. Acaba hamile olabilir miyim ya. Ya da bu grip ve antibiyotik beni geciktiriyor mu? Kafam cok karisik
Test yaptınız mı gününüz de geçmiş test yapın isterseniz geçmiş olsun bu arada

Kızlar şehir hastanesinde embriyo transferi yeni yaptıran var mı? Ne kadar ücret istediler? Ocağın başında 9800₺ demişlerdi şimdi zam geldi dediler. Ne kadar ödediniz?

Kızlar çatlatma iğnesi 12.günüm sabah ilk kez erken gebelik test yaptım silikti. Ümidim olmaya devam etmeli değil mi? İğne etkisi 14e kadar sürüyor diyorlar ama illa bir negatifi görüp sonra mı pozitife dönmeli bu iğne işinde. 2 yıldır ilk kez iğne etkiside olsa çift çizgi görünce ne hissedeceğimi bilemiyorum. Tecrübesi olan yada bilen varsa yardımcı olabilir mi 🥺🥺
Umudun devam etsin canım. Benimki negatif olmadan pozitif olmuştu

Ay hadi inşallah bu ay başarılı olalim bebislerimizi tutundurmaya çalışalım 🙏🥰 biz pik gördük diye 3 gün üst üste iliski oldu. Dün de siliklesme baslamisti biraz bugun yeniden test yapcam bakalm az sonra ne cikacak. Duruma göre bugunu de degerlendirmeye alcaz artik.
Hic bir sorunumuz olmadan saglikla hamile kalalim inşallah 💗
İnşallah bu ay o ay bence valla sık ilişki seyrek ilişki fark etmiyor kuzenim pkoslu hafta bir ilişki ile hamile kalmıştı nasıl oldu o bile anlamadı birde o hali ile evini taşımış farkında olmadan. Böyle pozitif hikayeler oldukça umudum hiç azalmıyor benim. 💜💜

Kızlar Çarşamba günü gebelik testi aldım yaptım çikmadi yarın adet günüm sanki gelmicekmiş gibi hissediyorum normalde en geç tarih yarın dün ve bugün gelcekti eğer varsa bu sefer çikarmi geç döllenme olmuş olabilir diye düşùndüm

Kızlar Çarşamba günü gebelik testi aldım yaptım çikmadi yarın adet günüm sanki gelmicekmiş gibi hissediyorum normalde en geç tarih yarın dün ve bugün gelcekti eğer varsa bu sefer çikarmi geç döllenme olmuş olabilir diye düşùndüm
Olabilir ama bence gec dollenme diye bisey yok canım gec yumurtlamışsındır. Yumurtladigini dusundugun tarihten daha sonra yumurtlamis olabilirsin.

Son düzenleme:
Selam kızlar öncelikle hepinizin en kısa sürede hayırlı haberler almanızı diliyorum . Beni de ekleyebilirsiniz sat 4 Ocak Bat 30 Ocak 17 ocakta çatlama iğnesi oldum bu ay olmazsa aşılama yaptıracağız fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı ?

Kızlar ben elendim, dün tüm gün felaket karın ağrısı çektim. Gecikmem olduğu için paroldan başka ilaç da alamadım. En son apandisit falan heralde diyerek acile gittik gece. Betahcg 0.2 çıktı. Negatif dediler, muayene falan da yaptırmadım alttan muayene de ağrı yapıyor çünkü, direk kuvvetli ağrı kesici aldım. Azıcık azıcık lekelenme şeklinde başladı reglim. İnşallah bir sonraki aya bakalım. Sizlerden güzel haberler bekliyorum 🙏🏻🙏🏻

Cnm sen nasılsın bugün birazdan test alcam birini aksam birini Sabah yapacagım oldugunu sanmıyorum ama kafam rahatlasın dedim
Valla ben yapmycm direncem kotkuyorum negatif gormeye hazir degilim😕goguslerim şisti benm uclari cok aciyo baska da belirtim yok.karnimin alt kismida bir haftadan beridr aciyoo şiskinlik var tuvelete filanda raht cikiyorum ama hala şiskinlikle ugrasiyorum kac gundur 😐

Valla ben yapmycm direncem kotkuyorum negatif gormeye hazir degilim😕goguslerim şisti benm uclari cok aciyo baska da belirtim yok.karnimin alt kismida bir haftadan beridr aciyoo şiskinlik var tuvelete filanda raht cikiyorum ama hala şiskinlikle ugrasiyorum kac gundur 😐
Yok vala korkmuyorum öyle takıntım yok varsada yoksada bilim Usulca adetimi bekliyim ona göre😊 hadi ben kactım gidiyorım almaya

Back