- Konu Sahibi screamaway
-
istanbul canım bilemiorum belkide aslında eşim benim kadar deil ben çok üzerine düşer oldum çünkü onun da benim de ailem baskılara başladı hafif hafif ona soramayacaklarından bana soruor herkes korunmuoruz demeseydim keşke diorum bazen
canım haklısın aslında ailelerimizin bebek istemesinin sebebi iki tarafında ilk torunları olacaı için heves ediorlar sadece ama işte insan etkilenior ben olmassa die korkuorum çünkü korunmadıımız halde olmuor bunu bilmek yıprattı beni aslında en çok kurslara gitmek için durumum var ancak zamanım yok canım ya bilemiorum bu arada hayatım sen kaç senelik evlisin ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek olmasını ya da hamilemisin geçmişi okumadıım için bilemiorum o yüzden soruorum
canım haklısın aslında ailelerimizin bebek istemesinin sebebi iki tarafında ilk torunları olacaı için heves ediorlar sadece ama işte insan etkilenior ben olmassa die korkuorum çünkü korunmadıımız halde olmuor bunu bilmek yıprattı beni aslında en çok kurslara gitmek için durumum var ancak zamanım yok canım ya bilemiorum bu arada hayatım sen kaç senelik evlisin ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek olmasını ya da hamilemisin geçmişi okumadıım için bilemiorum o yüzden soruorum
tamam sölemem ama neden tepki verior ki erken önlem almak istemek çok normal ama sorarsa ne kadar zamandır evlisiniz die ben de atıorum 1 sene dersem bu sefer tüp bebekten falan söz ederse canım tepki verirse versin boşver ben söliim 6 aylık die aman varya evlenmeden önce hiç bu dertler yoktu zaten varya kıslar ben galiba Allah'ın sevgili kullarındanım benim hiç bir isteim tam istediimde kolayca elime gelmemiştir hep zorluklarla olmuştur yani böle millete bakıorum bebek mi istior hop bebek karnında evlenmek mi istior mesela hop istediinle istedii zamanda evlenior benim hiç öle olmamıştır maalesefki ama sonunda hayırlısı olmuştur o da ayrı demekki bunda da hayırlısı olucak ben aceleci davranıorum belki de ama napiim korkuorum olmassa die zorluklar çekmek istemiorum çevre anlayışlı olmuor çünkü insanlar dedikoducu herşey diyen çıkar eşimin ya da benim gururumu kırıcı bir söz duymak istemiorum
günaydın kızlarrrrr,
evde idrar testi yaptım kocamaaaan bir tek çizgi.yani yok.öğleden sonra pazara incem o zaman sorcam kan testi yapan bi yer.ama çok net bi tek çizgi olunca umudum kalmadı.inşallah önümüzdeki aya.belki o zaman kendime bi doğum günü hediyesi veririmhmm ne dersiniz olmaz mı?
kızlar beni de aranıza alırmısınız sizlerle dertleşeyim yoksa içimde patlıcak en sonunda ben altı aylık evliyim ve biz beş aydır korunmuyoruz her ay hamileyim zannedip duruorum ama sonunda yine kırmızılar görüyorum bir de kimseye bu duygumu anlatamıorum eşime üzülecek diye anlatamıorum evlenmeden 7 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ama ileri deildi 6 ay önce spermiogram testi yaptırdı deerler 19.400.000 sperm %60 hareketli %40 harekestsiz falan yani durum çokta vahim deil şuanda zaten test yaptırmadı durum belki daha da iyi ama bilemioruz fakat denemelerimiz sonuç vermior annem her ay hastalandınmı die sorup duruor oldum deince bebek sizi zorlıcak galiba dior bu sefer ben iyice üzülüorum babam bile geçenlerde anneme Allah benim kızıma da bir bebek verse demiş ben çok üzüldüm eşime anlatamıorumm kendini kötü hissedicek die bir de iki aydır hastalanmadan önce pembe lekem gelior sonra hastalanıorum geçen ay tam 4 gün lekelenme oldu azar azar sonra adet oldum 7 günde adet sürdü bu ayda bir gün lekelendim bugünse sabah regl olduumu görünce başladım ağlamaya dualar ediorum yalvarıorum namazlarda sonra ilişkiden hemen sonra banyo yapmıorum yataktan kalkmıorum ki tutsun die ama olmuor olmuor çok kötüyüm o kadar kötüyüm ki faccebookta çocuklarının resimlerini ekleyen arkadaşlarıma bakıp iç çekiorum internetten bebek bakımı gelişimi beslenmesi ile ilgili araştırmalar yapıorum bebek kıyafetlerine odalarına bakıorum off yani durumum hiç ii deil kıslar benimnapmam gerekior ben acaba ben de mi sorun var yumurtlamıomuyum acaba her ay regl oluorum düzenli olarak ama yumurtlamıomuyum bilemiorum yaa
bende iki çocuk istiorum biri 30dan önce biri 30dan soraya kalcak artık mecbur :) ama bu kadar takma kafana hepimiz seninle aynı durumdayız bende 5 aydır korunmuorum ama henüz bişi yok bu ay adetimden önce hastalandım hemdeinat yapar gibi sanki dalga geçio benle kırmızılar ama kafaya takmamaya çalışıcan gününü yaşamaya çalış elinden geleni yap takdir Allahtan napalım ...yoksa bnmde en büyük korkum olmaması yada sağlıksız olması Allah hepimize eeeeeeeeeeeeen kısa zamanda sağlıklı hayırlı akıllı evlatlat versin inşallah
canım herşeyi ne güzel anlatmışsın ama emin ol bu kadar ayrıntılı anlatmasaydın bile burada ki herkes neler hissettiğini o duyguların ne demek olduğunu kalbinin her zerresiyle anlardı.
ama eğer kendini bu kadar strese sokarsan hiç bir sorun olmasa bile hamile kalamazsın.
hem sen inançlı bir insansın kendini Allah a emanet et bak diğer forumlarda bir dua vardı ben bugün onu bulup eklerim benim çok hoşuma gitmişti.
bir de mutlaka doktora git özel doktora gidersen eşinin rahatsızlığı yüzünden tedaviyi kabul edebilirler devlet hastanesi ise pek sanmıyorum.
benim de çikolata kistim vardı ve doktor ancak o zaman kabul etti mutlaka git doktora ve sabırlı olmaya çalış olur mu dualarım hep sizlerle
canım ben d e27 yaşındayım ama geç olursa bir tek çocuk istemiorum ben kardeşsiz çocuk zor olur kardeşiyle büyürse daha rahat büyür ikinci çocuu böle olursa 30dan sonra yapmam gerekicek o yüzden acele ediorum biraz da bu arada trilaylom canım keşke ben de senin gibi istedikten 2 ay sonra hamile kalabilseydim beni korkutan bu zaten neden olmadıı
canım benim saol hastalıım bitsin öle gidicem doktor ona göre yönlendirir belki die düşünüorum özele giderim zaten büyük ihtimalle duayı biran önce ekle olur mu ben meryem süresini falan okuyordum ama kimsye dua ettiimi bile söleyemiorumki eşimi kırcam die eşime söleyemiorum aileme söleyemiorum çok taktıım için üzülürler die o yüzden o duayı da hergün okuyamadım ben hergün 707 defa ya varis okuyordum bir de 3 cumadır 1000 defa ya evvel okudum bir de hz.zekeriyyanın duası var ya rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke sami'ud dua die onu da aklma geldikçe söledim hep
günaydın arkadaşlarrrr...
rica etsem listeye beni de ekleyebilir misiniz
ama ben bat nin ne olduğunu anlayamadım söylerseniz hemen cevaplarım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?