• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım benim evet görmedim kusura bakma çikolata kisti endometriosiz de deniyor ne yazıkki düşük tehlikesi yaratıyor inşallah bir sorun olmadan şu 3 ayı atlatmam gerekiyor. sen pko için tedavi görüyormusun canım

mühim değil güzelim çok karışıktı o ara.

inşallah hemencecik geçirirsin 3 ayını. bol bol yat dinlen riske girme sakın..

canım geçen ay öğrendim zaten pco olduğumu,bu ayda deneyeyim dedim kendiliğimden. bide soğan içtim bu ay. inşallah fayda eder. eğer hamile kalamazsam bu ay gideceğim inşallah.

mühim değil güzelim çok karışıktı o ara.

inşallah hemencecik geçirirsin 3 ayını. bol bol yat dinlen riske girme sakın..

canım geçen ay öğrendim zaten pco olduğumu,bu ayda deneyeyim dedim kendiliğimden. bide soğan içtim bu ay. inşallah fayda eder. eğer hamile kalamazsam bu ay gideceğim inşallah.

canım bende bu ay soğan kürüne başlamıştım bir hafta uyguladıktan sonra hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım ama çok faydası olduğunu söylüyorlar.doktora git mutlaka ihmal etme canım inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın hepiniz için dua ediyorum sende bol bol dua et
canım ben yatıyorum kendinize çok iyi bakın inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için

canım bende bu ay soğan kürüne başlamıştım bir hafta uyguladıktan sonra hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım ama çok faydası olduğunu söylüyorlar.doktora git mutlaka ihmal etme canım inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın hepiniz için dua ediyorum sende bol bol dua et
canım ben yatıyorum kendinize çok iyi bakın inşallah yarın güzel bir gün olur hepimiz için

sağol canım.. yarın görüşürüz.. sanada iyi geceler.. herkezi yatırdım bende yatim bari:1:

Amanin, sokkkkkkkkk oldummmmm....:53::53::53::53::53::53:

Kizlar naptinizzzz sizzzzz... 1 gunde 25 sayfaaaa miiii? :52::52::52::52:

Ben nasil okucammmm simdi bu kadar sayfayi... :37::37: yandimm..:27::27: :9::9::9::9:

Simdi tatlicadidan aldigim notlarla listeyi guncelliyimmm... Yarin sabahtan, en bastan baslayip sayfalari okucam insalllahhhh... Merak ettimm, neler yazildi bu kadar....:66::66::66:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlarrrrr,
evde idrar testi yaptım kocamaaaan bir tek çizgi.yani yok.öğleden sonra pazara incem o zaman sorcam kan testi yapan bi yer.ama çok net bi tek çizgi olunca umudum kalmadı.inşallah önümüzdeki aya.belki o zaman kendime bi doğum günü hediyesi veririm:49:hmm ne dersiniz olmaz mı?

kızlar beni de aranıza alırmısınız sizlerle dertleşeyim yoksa içimde patlıcak en sonunda ben altı aylık evliyim ve biz beş aydır korunmuyoruz her ay hamileyim zannedip duruorum ama sonunda yine kırmızılar görüyorum bir de kimseye bu duygumu anlatamıorum eşime üzülecek diye anlatamıorum evlenmeden 7 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ama ileri deildi 6 ay önce spermiogram testi yaptırdı deerler 19.400.000 sperm %60 hareketli %40 harekestsiz falan yani durum çokta vahim deil şuanda zaten test yaptırmadı durum belki daha da iyi ama bilemioruz fakat denemelerimiz sonuç vermior annem her ay hastalandınmı die sorup duruor oldum deince bebek sizi zorlıcak galiba dior bu sefer ben iyice üzülüorum babam bile geçenlerde anneme Allah benim kızıma da bir bebek verse demiş ben çok üzüldüm eşime anlatamıorumm kendini kötü hissedicek die bir de iki aydır hastalanmadan önce pembe lekem gelior sonra hastalanıorum geçen ay tam 4 gün lekelenme oldu azar azar sonra adet oldum 7 günde adet sürdü bu ayda bir gün lekelendim bugünse sabah regl olduumu görünce başladım ağlamaya dualar ediorum yalvarıorum namazlarda sonra ilişkiden hemen sonra banyo yapmıorum yataktan kalkmıorum ki tutsun die ama olmuor olmuor çok kötüyüm o kadar kötüyüm ki faccebookta çocuklarının resimlerini ekleyen arkadaşlarıma bakıp iç çekiorum internetten bebek bakımı gelişimi beslenmesi ile ilgili araştırmalar yapıorum bebek kıyafetlerine odalarına bakıorum off yani durumum hiç ii deil kıslar benim :14::14::14: napmam gerekior ben acaba ben de mi sorun var yumurtlamıomuyum acaba her ay regl oluorum düzenli olarak ama yumurtlamıomuyum bilemiorum yaa

günaydın kızlaaarr :3:

maşallah sizlere 25 sayfa olmuş :nazar: valla üşendim hepsini okumaya şimdi :77:

ara ara fırsat buldukça dönüp bakarım sayfalara şimdilik öpüyorum hepinizi kocaman :112:
ve bu kasvetli günün hepinize uğur getirmesini diliyorum :16:
zira bu hafta topiğin çoğu ya yumurtlama döneminde yada bat beklemekte
bol şanslaaaaaaaaaaarrrrrrrrr :64:

kızlar beni de aranıza alırmısınız sizlerle dertleşeyim yoksa içimde patlıcak en sonunda ben altı aylık evliyim ve biz beş aydır korunmuyoruz her ay hamileyim zannedip duruorum ama sonunda yine kırmızılar görüyorum bir de kimseye bu duygumu anlatamıorum eşime üzülecek diye anlatamıorum evlenmeden 7 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu ama ileri deildi 6 ay önce spermiogram testi yaptırdı deerler 19.400.000 sperm %60 hareketli %40 harekestsiz falan yani durum çokta vahim deil şuanda zaten test yaptırmadı durum belki daha da iyi ama bilemioruz fakat denemelerimiz sonuç vermior annem her ay hastalandınmı die sorup duruor oldum deince bebek sizi zorlıcak galiba dior bu sefer ben iyice üzülüorum babam bile geçenlerde anneme Allah benim kızıma da bir bebek verse demiş ben çok üzüldüm eşime anlatamıorumm kendini kötü hissedicek die bir de iki aydır hastalanmadan önce pembe lekem gelior sonra hastalanıorum geçen ay tam 4 gün lekelenme oldu azar azar sonra adet oldum 7 günde adet sürdü bu ayda bir gün lekelendim bugünse sabah regl olduumu görünce başladım ağlamaya dualar ediorum yalvarıorum namazlarda sonra ilişkiden hemen sonra banyo yapmıorum yataktan kalkmıorum ki tutsun die ama olmuor olmuor çok kötüyüm o kadar kötüyüm ki faccebookta çocuklarının resimlerini ekleyen arkadaşlarıma bakıp iç çekiorum internetten bebek bakımı gelişimi beslenmesi ile ilgili araştırmalar yapıorum bebek kıyafetlerine odalarına bakıorum off yani durumum hiç ii deil kıslar benim :14::14::14: napmam gerekior ben acaba ben de mi sorun var yumurtlamıomuyum acaba her ay regl oluorum düzenli olarak ama yumurtlamıomuyum bilemiorum yaa

slm çanım hosgeldin :71:öncelikle moralini yüksek tutman lazım eger hemen cocuk istiyorsan dr a gitmen gerek adetin 3. günü horman tahlilleri yapılıyor ultrasondan rahime yumurtalıklara bakılıyor esinden spermiyogram isteniyor her iki taraf da saglıklı ise dr yumurta takibine alabilir ama bildigim kadarıyla esinde sende saglıklı isen 1 yıldan önce tedaviye almıyorlar ins sende bizlerde en kısa zamanda bebislerimize kavusuruz tatlım

:10:

cnm daha yeni evliymişsin biras evliliin tadını çıkar bu ne acele... kendine o kadar dert edince hiç olmuo bebek oluruna bırak daa 6 aylık evliymişsin eşinle gezin tozun çocuksuz hayatın tadını çıkarın biras çocuk olunca yapılamiicak şeleri yapın bölece kafan rahatlar hem belkide ummadıın anda gelir bebek :49:

canım saol ilgin için adetin 3.günü mü gidilmesi gerekior regl iken yani alttan bakılmıor ama diymi hasteyım çünkü ultrasonla bakılıor sadece ölemi geçirmeden gideyim o zaman

ya yeni evliim ama zaten hemen istedik çocuk çünkü korunmadık eşim de varikosel ameliyatı olunca erkenden anlarız die ama sanırım doktora gitmeden olmıcak çocukları çok seviorum ben de eşim de o yüzden olsun istiorum ne biliim olanada kadar zaten baya bi zaman geçicek herhalde kafamdan bu düşünceyi atamıorum ki elimde deil çok istiorum gerçekten

canım saol ilgin için adetin 3.günü mü gidilmesi gerekior regl iken yani alttan bakılmıor ama diymi hasteyım çünkü ultrasonla bakılıor sadece ölemi geçirmeden gideyim o zaman

canım ben devlet hastanesine gittim adetli olsan bile alttan bakıyorlar ama iki defa da ayrı ayrı özel hastanelere gittim orda da karından baktılar gidecegin yere ve dr a baglı evet 3. günü hormanlara bakıyorlar ama 6 aylık evli oldugunu söyleme bence çünkü bende erken gittim adet düzensizligim vardı coçuk da istiyoruz deyince dr biraz ters tepki verdi erken oldugunu düsündügü icin

tamam sölemem ama neden tepki verior ki erken önlem almak istemek çok normal ama sorarsa ne kadar zamandır evlisiniz die ben de atıorum 1 sene dersem bu sefer tüp bebekten falan söz ederse canım tepki verirse versin boşver ben söliim 6 aylık die aman varya evlenmeden önce hiç bu dertler yoktu zaten varya kıslar ben galiba Allah'ın sevgili kullarındanım benim hiç bir isteim tam istediimde kolayca elime gelmemiştir hep zorluklarla olmuştur yani böle millete bakıorum bebek mi istior hop bebek karnında evlenmek mi istior mesela hop istediinle istedii zamanda evlenior benim hiç öle olmamıştır maalesefki ama sonunda hayırlısı olmuştur o da ayrı demekki bunda da hayırlısı olucak ben aceleci davranıorum belki de ama napiim korkuorum olmassa die zorluklar çekmek istemiorum çevre anlayışlı olmuor çünkü insanlar dedikoducu herşey diyen çıkar eşimin ya da benim gururumu kırıcı bir söz duymak istemiorum

Kuzum ne bu acele ya...Evliliğin tadını çıkarsana biraz. Eşine vakit ayır kendine vakit ayır. Ne diye hemen bütün ilginizi çocuğa yöneltmekte acele ediyosunuz ki?
Bence çok fazla üstüne düştüğünüzden de olmuyodur. Bu arada nerelisiniz merak ettim?

Back