- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.841
ayyyyyy sempatiğimmm hoşgeldin nasıl oldun kuzum merak ettik valla seni..
hosbuldum canım.. iyim cok iyim. cok şükür... mutluyum huzurluyum... saglıgım yerınde ohhh.. daha ne olsun.... sen nasılsın canım?? daha iyice misin???
amin tatlım, üzülme, ben üzülmüyorum, sadece evliliğimizin 7. yılındayız, artık bir karar vermek zorundayız, ve maalesef de veremiyoruz. eşim bebekten yana, evliliğimizin bitmesini düşünmüyor bile, ama bu evlilikte acıyı çeken o değil, benim, bu yüzden olayı bu denli ciddiyete bindiren de benim. ya bile bile lades diyicem, bebek düşünücem yada ayrılıcam, aslında sorunun büyük kısmı eşim değil, kayınvalidemlerle birlikte oturmamızdır. artık birbirimize tahammül sınırlarını çoktan aşmışız ama hala daha da bizim evi ayırmayı düşünmüyorlar, ben anlamıyorum bu insanları, mutsuzluktan mutlu oluyorlar her halde, beni kalp hastası edinceye kadar da rahat bırakmayacaklar sanırım....
ben geldimmm.....
nasılsınız bakalım??????
wifeofdemon hosgeldın canımmm.. sılacım gecmıs olsun hastaymıssın galıba... breshka canım ıyı haberlerle gelmıssın sevındım... sempatiğimde hastaymıs. gecmıs olsun canım.. yat dınlen canım sen.. ıster mısın bıde hamıle olur mussun.... ne kadar güzel olur... kardaizciğimin işlerle bası dertte herhalde cok yogunluk yasıyormus kolay gelsın sana...
dun bıraz bakabıldım ama cevap yazamadım... screamaway canım senın bana sozun vardı hatırlarsan... resmini ekleyecektin ozellikle benım için.. ama gene yamuk yapmıssın anladıgım kadarıyla.. o yuzden bız senın ve gobegının resmını ıstıyoruzz.. ıtıraz yok tamam mı...
azracım ve tugce ne durumda nasılsınız ?
Tuğçecim, resmine baktım, süpersin, hamişlik çok güzel yakışmış kardeşime, maşallah, ALLAH nazarlardan saklasın! İnşallah annelik de yakışacak, eminim. Annenin yerinde olmak isteyen çoook kişi var, ALLAH kabul etsin. Peygamber efendimize bizden selam söylesin olurmu?
cnmmm herşeyin en iyisini , en doğrusunu sen daha ıyıbılırsın vee biliyorumki sende istemezsin eşinden ayrılmayı... Allahım sizi mutsuz eden herşeyden esirgesin,inşallah insafa gelirlerde kendınıze ait bi yuvanız olur... Bizim içinn en önemli sensin bunu hiiç unutma tatlımmmmmmm
cnmm ben cok ıyıyımm sen nasılsın menbetacımm görüşemıyoruz uzun zmndırrrrrrrrrr :S
cnmm annemi yolcu ettim... Herkez Peygamber efendimize selam iletti, hacca gidene öyle denırmıs bgn öğrendim... İnşallah sağ salim gidip gelir, aklım ondaa hacı kıyafetlerını gıydıgınden berı aglıyorumm tek başına gıdıyorr ne yapıcakk korkuyorumm rabbıme sıgınıyorum... O kadar duygulandımki annemı o kıyafetlerle görünceee, rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah... Bu arada cook tesekkur edeırm, ınsallah bebısımı saglıkla kucagıma alabılırm, darısı sizlere inşallahhhhh dualarım hep sızınle ...
yaa ne kadar sessiz burasi bugunnn.... bugun sirf hamileler takiliyor topigee sanirim..... digerleri nerdeee? :26:
ii aksamlar kizlar..... iyisiniz insallah...
tugcecimmmm canim benim.. valla bende duygulandim ne guuzel annen icin senin duygularinida anlayabiliyorum insallah rabbim kat kat sevaplar yazsin annecine ibadetlerini kabul etsin.... sagsaglimkavusursunuz insallah canim arkadasim.... neguzel bole bi haberle topicimizde ayri bi huzur kokusu aldim.... bambaska oralarin tadi..
screamaway sanirim cook gec gelir.. benimkide geldi.. canim ya yarina kadar bisi olmaz sabah hemencecik bakarim kaldirmazsaaannn???? bilion cok bekledikbu ani....
canım benimm Allah hepimize nasip etsin.. ne mutlu ki annen böyle bir duyguyu mutluluğu yaşayacak.. Rabbimize yakın olacak.. inşallah sağ salim gider gelir.. Allah kabul etsin inşallahhh...
ii aksamlar kizlar..... iyisiniz insallah...
tugcecimmmm canim benim.. valla bende duygulandim ne guuzel annen icin senin duygularinida anlayabiliyorum insallah rabbim kat kat sevaplar yazsin annecine ibadetlerini kabul etsin.... sagsaglimkavusursunuz insallah canim arkadasim.... neguzel bole bi haberle topicimizde ayri bi huzur kokusu aldim.... bambaska oralarin tadi..
canım çokkk geçmiş olsunnn dikkat et kendine hayatım...
günaydın kankitoların en güzeliiiiii. napalım yaa iş işte uğraştırıyo biraz naparsın. aslında akşam gelicektim topiğe abimlere maç izlemeye gittim :))))....
bütünnnnn geçmişi tek tek okudummmm hepinizden haberim varrrr.
resimleride görmüş bulunmaktayımmmmm...
sreamcımmm bu akşam senin için özellikle geleceğimmmm
birkere sevdim iyi yaptın hayatım otur evinde hamileliğin tadını çıkar
nartanesi canımmmm inşallah hamile çıkarsın bu ayyy
çiçekcimmm harika görünüyorsunnnn
azracımmmmm seni çok seviyorummmmmmm... adını anmadan geçemedim ama bu da bir gerçekkk
tuğçecimmm süpersin. Allah anneciğinin yolunu açık etsin.
nihalll hayatımmmm buraya daha sık uğra lütfennnnnn. öptüm hayatımmm
yeni gelen arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzz
hala burdayım şimdilikkkkkkkk
Canimmmmm dun aklimdan geciriyordum seni bu sabah girebilseydim foruma kizlara soracaktim nasil oldugunu? Cok sevindim kuzucum hersey yolunda anladigim kadariyla allah emeklerini bosa cikarmasin tatlim bende heyecanlaniyorum sen ve hulyam icin insallah allah yuzunuzu guldusun kuzularrrolabilir aslında canım ne bilim o ara pek umudum yoktu bi bunalım takılıyordum listede olmak istememiştim ... Canım şöyle özet geçeyim dün kontroldeydim toplam 12 yumurtam olmuş 8 tane sağda 4 tane solda soldaki de 8 olsa süper olacaktı ama sana çok düşük dozda ilaç kullanıyoruz o yüzden normal sayılır perşembe günü tekrar kontrol edelim dedi kısmet artık inşallah perşembeye daha da artar . Doktora bu şekilde ilerlersek ne zaman yumurta toplama işlemi olur diye sordum önümüzdeki hafta başı olur büyük ihtimalle dedi p.tesi olursa 5 günde embriyo için bekleyeceğiz tam bayramın 1.gününe geliyorsonra bi 12 günde test için bekleyeceğiz inşallah olur canım yaa o kadar umutluyum ki Allahım umutlarımı boşa çıkarmasın. Seninde az kaldı canım senin içinde çok heyecanlanıyorum
Menbatacim yawruuuu sende hosgeldinnnn nasilsin daha iyicesin insallah tatlim. Beni sormussun tatlim hamdolsun iyiyim ve bugun hastalandimben geldimmm.....
nasılsınız bakalım??????
wifeofdemon hosgeldın canımmm.. sılacım gecmıs olsun hastaymıssın galıba... breshka canım ıyı haberlerle gelmıssın sevındım... sempatiğimde hastaymıs. gecmıs olsun canım.. yat dınlen canım sen.. ıster mısın bıde hamıle olur mussun.... ne kadar güzel olur... kardaizciğimin işlerle bası dertte herhalde cok yogunluk yasıyormus kolay gelsın sana...
dun bıraz bakabıldım ama cevap yazamadım... screamaway canım senın bana sozun vardı hatırlarsan... resmini ekleyecektin ozellikle benım için.. ama gene yamuk yapmıssın anladıgım kadarıyla.. o yuzden bız senın ve gobegının resmını ıstıyoruzz.. ıtıraz yok tamam mı...
azracım ve tugce ne durumda nasılsınız ?
cnmmm herşeyin en iyisini , en doğrusunu sen daha ıyıbılırsın vee biliyorumki sende istemezsin eşinden ayrılmayı... Allahım sizi mutsuz eden herşeyden esirgesin,inşallah insafa gelirlerde kendınıze ait bi yuvanız olur... Bizim içinn en önemli sensin bunu hiiç unutma tatlımmmmmmm
cnmm ben cok ıyıyımm sen nasılsın menbetacımm görüşemıyoruz uzun zmndırrrrrrrrrr :S
cnmm annemi yolcu ettim... Herkez Peygamber efendimize selam iletti, hacca gidene öyle denırmıs bgn öğrendim... İnşallah sağ salim gidip gelir, aklım ondaa hacı kıyafetlerını gıydıgınden berı aglıyorumm tek başına gıdıyorr ne yapıcakk korkuyorumm rabbıme sıgınıyorum... O kadar duygulandımki annemı o kıyafetlerle görünceee, rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah... Bu arada cook tesekkur edeırm, ınsallah bebısımı saglıkla kucagıma alabılırm, darısı sizlere inşallahhhhh dualarım hep sızınle ...
Bende seni coookkkk seviyorum, canim benimmmm ayyyyyy koltuklarim kabardiiiiii
Canimmmmm dun aklimdan geciriyordum seni bu sabah girebilseydim foruma kizlara soracaktim nasil oldugunu? Cok sevindim kuzucum hersey yolunda anladigim kadariyla allah emeklerini bosa cikarmasin tatlim bende heyecanlaniyorum sen ve hulyam icin insallah allah yuzunuzu guldusun kuzularrr
Menbatacim yawruuuu sende hosgeldinnnn nasilsin daha iyicesin insallah tatlim. Beni sormussun tatlim hamdolsun iyiyim ve bugun hastalandim
Allah kavustursun balimmmmmm. Sag salim gitsin gelsin insallah anaciginnnn
Hlycim bugun smslesemedik kulagim hep teldeydi valla fena alisitirdin benicok yogundum bugun yerimde 1dak kalkamadim
Kızlarrrr iyi geceler bugün hiç giremedim çünkü çok hastaydım grip fena vurdu beni hapşırmaktan öksürmekten bi hal oldum her şiddetli hapşırışımda sanki içimden bişeyler kopuyor töbe yarabbim kafayı yiycem sanırım işede gidemedim yarın gideyimde çıkacağımı söylim daha fazla gidemiycem gitmekte istemiyorum zaten yatmadan dinlenmeden geçemyecek bu hastalık((
Menbeta iyileşmişsiniz canım çok şükür :)))
kardaiz,hülyacanlarım işen bir çıkayım birde toparlanayım sizlerle bi yerde buluşup öğlen yemeği yemeyi çok istiyorum öbür hafta içi falan ay ne güzel olur
tuğçecanım annen güle güle gitsin güle güle gelsin bizimde selamlarımızı söylesin sanada hurma getirsin çok faydalıymış :)))
Nihalcim canım benim ya lütfen öle deme inşallah tez zamanda herşey yoluna girer biraz zamana bırakın acele kararlar verme canım benim üzülme lütfen kaynana derdi hemen hemen herkesde var inşallah eşinde ayrı eve çıkma konusunda seninle hemfikir olur tatlım dua ediyorum sana :))))
breshka tatlım çok tşk ederim inşallah güzel güzel ilerler bizlere en yakın zamanda bebiş müjdesi veririsin canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun :)
screamaway canımm fotonu bende merak ediyorum hemen kaldırma olurmu evde netim yok eşimin telinden giriyorum :)))
sılacım,regencim,azracım canım arkadaşlarım inşallah sizlerde iyisinizdir hepinizi kocaman öpüyorum
ben burdayım canımmm.. senin resmini bekliorummmmmmmmmmmmmmmm
screamaway sanirim cook gec gelir.. benimkide geldi.. canim ya yarina kadar bisi olmaz sabah hemencecik bakarim kaldirmazsaaannn???? bilion cok bekledikbu ani....
selam kızlar ben geldimmmmmm
scream canım seni bekliyoruzzzzzzz
screamaway canımm fotonu bende merak ediyorum hemen kaldırma olurmu evde netim yok eşimin telinden giriyorum :)))
günaydın canikolar... ben bugün yokum görümcemin doğum günü şimdi çıkıp ona sabah süprizi yapmaya gidecemannncaaaaaaaaaa akşama gelirim çok öpüorum sizi ...
screamawayyyyyyyyyyyyyy canım kaç kere geldim baktım akşam yoktun.. taaaaaaaa 1 de gelmişsinn o saate bnde çoktannn pireler uçuyornolursunnnn kaldırma zaten ayarını arkadaşlarım yapabiliosun sadece biz görebilioruz.. bak göremezsem çok üzülürüm yemin ederimmm ya koyma akşamı bekle yada koy kalsın yada benim için bidaa yükle nolurrrrrrrrrrr :18::18:
hade ben kaçtım hoşçakalınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?