2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyyyy sempatiğimmm hoşgeldin nasıl oldun kuzum merak ettik valla seni..

hosbuldum canım.. iyim cok iyim. cok şükür... mutluyum huzurluyum... saglıgım yerınde ohhh.. daha ne olsun.... sen nasılsın canım?? daha iyice misin???

hosbuldum canım.. iyim cok iyim. cok şükür... mutluyum huzurluyum... saglıgım yerınde ohhh.. daha ne olsun.... sen nasılsın canım?? daha iyice misin???

maşallahhhhhhhhhhhhh Allah bozmasın daim etsin canımmm

bnde ii sayılırım işte melankolik takılıorum bugün

ben geldimmmmmm............

ama kimsecikler kalmamis ben gelene kadar... bu aksam gobegimin fotosunu cekcem insallahhh, hem de gobegimi cikara cikara cekcemmmmm.. boole 9 aylik gibi gorunsun..

menbetacimmmmm da gelmis bu arada... karsilasamadim diye uzuldum...
wifeofdemoncummm, soylesen esine evleri ayiralim, boyle olmuyor diye... kabul etmez mikiii? :26:

cnmmm herşeyin en iyisini , en doğrusunu sen daha ıyıbılırsın vee biliyorumki sende istemezsin eşinden ayrılmayı... Allahım sizi mutsuz eden herşeyden esirgesin,inşallah insafa gelirlerde kendınıze ait bi yuvanız olur... Bizim içinn en önemli sensin bunu hiiç unutma tatlımmmmmmm

cnmm ben cok ıyıyımm sen nasılsın menbetacımm görüşemıyoruz uzun zmndırrrrrrrrrr :S

cnmm annemi yolcu ettim... Herkez Peygamber efendimize selam iletti, hacca gidene öyle denırmıs bgn öğrendim... İnşallah sağ salim gidip gelir, aklım ondaa hacı kıyafetlerını gıydıgınden berı aglıyorumm tek başına gıdıyorr ne yapıcakk korkuyorumm rabbıme sıgınıyorum... O kadar duygulandımki annemı o kıyafetlerle görünceee, rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah... Bu arada cook tesekkur edeırm, ınsallah bebısımı saglıkla kucagıma alabılırm, darısı sizlere inşallahhhhh dualarım hep sızınle ...

canım benimm Allah hepimize nasip etsin.. ne mutlu ki annen böyle bir duyguyu mutluluğu yaşayacak.. Rabbimize yakın olacak.. inşallah sağ salim gider gelir.. Allah kabul etsin inşallahhh...

yaa ne kadar sessiz burasi bugunnn.... bugun sirf hamileler takiliyor topigee sanirim..... digerleri nerdeee? :26:

ben burdayım canımmm.. senin resmini bekliorummmmmmmmmmmmmmmm

ii aksamlar kizlar..... iyisiniz insallah...

tugcecimmmm canim benim.. valla bende duygulandim ne guuzel annen icin senin duygularinida anlayabiliyorum insallah rabbim kat kat sevaplar yazsin annecine ibadetlerini kabul etsin.... sagsaglimkavusursunuz insallah canim arkadasim.... neguzel bole bi haberle topicimizde ayri bi huzur kokusu aldim.... bambaska oralarin tadi..

screamaway sanirim cook gec gelir.. benimkide geldi.. canim ya yarina kadar bisi olmaz sabah hemencecik bakarim kaldirmazsaaannn???? bilion cok bekledikbu ani....

nbr şekerimmmmm

canım benimm Allah hepimize nasip etsin.. ne mutlu ki annen böyle bir duyguyu mutluluğu yaşayacak.. Rabbimize yakın olacak.. inşallah sağ salim gider gelir.. Allah kabul etsin inşallahhh...

kızlarrr cok sagolunnnnnnn aminn inşallahh... Anneciğim sağsalim gelsin dıye dua edıyorumm sızde dualarınızı esırgemeyınnn... Darısı bizlere ve tüm isteyenlere inşallah

selam kızlar ben geldimmmmmm
tuğçecimmm annen de gitmiş. hadi bakalım yolu açık olsun... merak etme yalnız olmıcaktır bir sürü arkadaş edinir kendine eminim :)))
sılacımmm canım nasıl oldun, ev işini de merak etmiyorum değil hani
scream canım seni bekliyoruzzzzzzz
wifeofcummm canım benim, niyeti gönlü güzel arkadaşım. seni üzenler Allahından bulsunlar. eşinle bi şekilde ev sorununu çözmelisin hayatım, üzülme sen doğru kararı vericeksin ve biz hep destekcin olacağız.
hly bayannnnnn naparsın a be.....
aşağıdaki bayanlarrrrrr hayırlı akşamlarrrrrrrrrr

Son düzenleme:

Bende seni coookkkk seviyorum, canim benimmmm ayyyyyy koltuklarim kabardiiiiii
Canimmmmm dun aklimdan geciriyordum seni bu sabah girebilseydim foruma kizlara soracaktim nasil oldugunu? Cok sevindim kuzucum hersey yolunda anladigim kadariyla allah emeklerini bosa cikarmasin tatlim bende heyecanlaniyorum sen ve hulyam icin insallah allah yuzunuzu guldusun kuzularrr

Menbatacim yawruuuu sende hosgeldinnnn nasilsin daha iyicesin insallah tatlim. Beni sormussun tatlim hamdolsun iyiyim ve bugun hastalandim

Allah kavustursun balimmmmmm. Sag salim gitsin gelsin insallah anaciginnnn

Hlycim bugun smslesemedik kulagim hep teldeydi valla fena alisitirdin beni cok yogundum bugun yerimde 1dak kalkamadim

Son düzenleme:

azracım canım benim çok uykum geldi bastırdı resmen ben yatıyom artıkın.
kabarsın yavrucum koltukların hakedene lafımı esirgemem.

Kızlarrrr iyi geceler bugün hiç giremedim çünkü çok hastaydım grip fena vurdu beni hapşırmaktan öksürmekten bi hal oldum her şiddetli hapşırışımda sanki içimden bişeyler kopuyor töbe yarabbim kafayı yiycem sanırım işede gidemedim yarın gideyimde çıkacağımı söylim daha fazla gidemiycem gitmekte istemiyorum zaten yatmadan dinlenmeden geçemyecek bu hastalık ((
Menbeta iyileşmişsiniz canım çok şükür :)))
kardaiz,hülyacanlarım işen bir çıkayım birde toparlanayım sizlerle bi yerde buluşup öğlen yemeği yemeyi çok istiyorum öbür hafta içi falan ay ne güzel olur
tuğçecanım annen güle güle gitsin güle güle gelsin bizimde selamlarımızı söylesin sanada hurma getirsin çok faydalıymış :)))
Nihalcim canım benim ya lütfen öle deme inşallah tez zamanda herşey yoluna girer biraz zamana bırakın acele kararlar verme canım benim üzülme lütfen kaynana derdi hemen hemen herkesde var inşallah eşinde ayrı eve çıkma konusunda seninle hemfikir olur tatlım dua ediyorum sana :))))
breshka tatlım çok tşk ederim inşallah güzel güzel ilerler bizlere en yakın zamanda bebiş müjdesi veririsin canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun :)
screamaway canımm fotonu bende merak ediyorum hemen kaldırma olurmu evde netim yok eşimin telinden giriyorum :)))
sılacım,regencim,azracım canım arkadaşlarım inşallah sizlerde iyisinizdir hepinizi kocaman öpüyorum

Canim benim cok cok gecmis olsunbosver isi gucu cok iyi dinlenmen lazim bol bol C vitamini tuketmelisin ihlamurda iyi gelir kuzucum insallah tez zamanda sagligina kavursunda hamileliginin tadini cikarirsin canim benim

ben burdayım canımmm.. senin resmini bekliorummmmmmmmmmmmmmmm

screamaway sanirim cook gec gelir.. benimkide geldi.. canim ya yarina kadar bisi olmaz sabah hemencecik bakarim kaldirmazsaaannn???? bilion cok bekledikbu ani....

selam kızlar ben geldimmmmmm
scream canım seni bekliyoruzzzzzzz

screamaway canımm fotonu bende merak ediyorum hemen kaldırma olurmu evde netim yok eşimin telinden giriyorum :)))

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr, disarda yemekteydik bizimkilerle.... valla tam simdi benimkine gobegimin fotosunu cektirdimmmm, bilgisayara yukledim buraya atabilmek icinnnn... ve geldimmmm topige... ama kimse yokkiiiii....

yukleyip sabaha kadar tutmak istememmmm, hemen koyup kaldircaktim cunku... offf yaa...

günaydın canikolar... ben bugün yokum görümcemin doğum günü şimdi çıkıp ona sabah süprizi yapmaya gidecem annncaaaaaaaaaa akşama gelirim çok öpüorum sizi ...

screamawayyyyyyyyyyyyyy canım kaç kere geldim baktım akşam yoktun.. taaaaaaaa 1 de gelmişsinn o saate bnde çoktannn pireler uçuyor nolursunnnn kaldırma zaten ayarını arkadaşlarım yapabiliosun sadece biz görebilioruz.. bak göremezsem çok üzülürüm yemin ederimmm ya koyma akşamı bekle yada koy kalsın yada benim için bidaa yükle nolurrrrrrrrrrr :18::18:

hade ben kaçtım hoşçakalınnnnnnnnnnnn

günaydın tatlımmmm. bende bugün bir ara işten fırsat bulabilirsem ki bulmaya çalışcm beşiktaşa bilet almaya gitmem lazımmmm
görümcenin doğum günü kutlu olsun hayatımmmmm.

screamcımmm resmi koyduğun zaman sadece arkadaşlarım olarak gizleyebiliyorsun. aslında bi sakınca yok ama senin için rahat etmiyosa sen bilirsin tabi.

Menbeta canım yakalayamadım seni iyileşmişsin çok şükür sevindim özledim de valla ya
bikere sevdim çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sende inşallah sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hastalanmışsın geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Azracım çok sağol canım valla o kadar karmaşıkki duygularım beklemek çok zor günler geçmiyor sanki inşallah sonu güzel olur müjdeli haberler veririz hülyacımla berabere dualarınızı eksik etmeyin
tuğçe hayatım Allah kabul etsin anneciğinin hac görevini inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin birgün Bu arada hani annen bi dua edecekti ya unutmadım bak bundan sonra edeceğim duaları kabul et diyecekti ya bizler içinde dua etsin lütfennnnnnn bu arada görüşmedeki resimlerine bayıldımmm hiç de öyle abarttığın kadar yoksun çok sevimli duruyorsun
kardaiz canım bu ne iş yaa çok yoğunsun bu ara hiç görüşemiyoruz çalış çalış nereye kadar :126:
meri1 sende hoşgeldin canım
regennnnnnnnnnnnnnnnn canım nerelerdesin yaa özledimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…