- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
- #28.861
amin canımmm cok saol.. sende iyisin bugun baksana suprizler felan oy oy oy.... bana da boyle supriz yapan bir gelinim olsa keskemmaşallahhhhhhhhhhhhh Allah bozmasın daim etsin canımmm
bnde ii sayılırım işte melankolik takılıorum bugün![]()

ben geldimmmmmm............
ama kimsecikler kalmamis ben gelene kadar... bu aksam gobegimin fotosunu cekcem insallahhh, hem de gobegimi cikara cikara cekcemmmmm..boole 9 aylik gibi gorunsun..
menbetacimmmmm da gelmis bu arada... karsilasamadim diye uzuldum...
wifeofdemoncummm, soylesen esine evleri ayiralim, boyle olmuyor diye... kabul etmez mikiii? :26:
evet canım nadir giriyorumm.. o yuzden karsılasamıyoruz.. yaklasık 10 gundur fenaydım o yuzden hıc gırememıstım.. sımdı ıyım cok sukur..
sende fotografını ekle ama hemen kaldırma tamam mı.. sadece arkidislerim gorsun de problem olmaz....
cnmmm herşeyin en iyisini , en doğrusunu sen daha ıyıbılırsın vee biliyorumki sende istemezsin eşinden ayrılmayı... Allahım sizi mutsuz eden herşeyden esirgesin,inşallah insafa gelirlerde kendınıze ait bi yuvanız olur... Bizim içinn en önemli sensin bunu hiiç unutma tatlımmmmmmm
cnmm ben cok ıyıyımm sen nasılsın menbetacımm görüşemıyoruz uzun zmndırrrrrrrrrr :S
cnmm annemi yolcu ettim... Herkez Peygamber efendimize selam iletti, hacca gidene öyle denırmıs bgn öğrendim... İnşallah sağ salim gidip gelir, aklım ondaa hacı kıyafetlerını gıydıgınden berı aglıyorumm tek başına gıdıyorr ne yapıcakk korkuyorumm rabbıme sıgınıyorum... O kadar duygulandımki annemı o kıyafetlerle görünceee, rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah... Bu arada cook tesekkur edeırm, ınsallah bebısımı saglıkla kucagıma alabılırm, darısı sizlere inşallahhhhh dualarım hep sızınle ...
iyi olmana sevındım canımmm... cok sukur bende cok ıyım... Annen hacılık yolundaymıs.. Allah saglıkla kavustursun sızlerı ins.. Allah ım ettiği tum duaları yaptıgı tum ıbadetlerı kabul etsın ve orda yardımcısı olsun..
daha iyim canım cok sukur.. yanı cok cok ıyım.. bomba gıbıyım.. ama bır suru hap içiyorum.. ıcım dısım hap oldu... sanada gecmıs ollsun canım hayırdır????Bende seni coookkkk seviyorum, canim benimmmm ayyyyyy koltuklarim kabardiiiiii
Canimmmmm dun aklimdan geciriyordum seni bu sabah girebilseydim foruma kizlara soracaktim nasil oldugunu? Cok sevindim kuzucum hersey yolunda anladigim kadariyla allah emeklerini bosa cikarmasin tatlim bende heyecanlaniyorum sen ve hulyam icin insallah allah yuzunuzu guldusun kuzularrr
Menbatacim yawruuuu sende hosgeldinnnn nasilsin daha iyicesin insallah tatlim. Beni sormussun tatlim hamdolsun iyiyim ve bugun hastalandim
Allah kavustursun balimmmmmm. Sag salim gitsin gelsin insallah anaciginnnn
Hlycim bugun smslesemedik kulagim hep teldeydi valla fena alisitirdin benicok yogundum bugun yerimde 1dak kalkamadim
![]()
Kızlarrrr iyi geceler bugün hiç giremedim çünkü çok hastaydım grip fena vurdu beni hapşırmaktan öksürmekten bi hal oldum her şiddetli hapşırışımda sanki içimden bişeyler kopuyor töbe yarabbim kafayı yiycem sanırım işede gidemedim yarın gideyimde çıkacağımı söylim daha fazla gidemiycem gitmekte istemiyorum zaten yatmadan dinlenmeden geçemyecek bu hastalık((
Menbeta iyileşmişsiniz canım çok şükür :)))
kardaiz,hülyacanlarım işen bir çıkayım birde toparlanayım sizlerle bi yerde buluşup öğlen yemeği yemeyi çok istiyorum öbür hafta içi falan ay ne güzel olur
tuğçecanım annen güle güle gitsin güle güle gelsin bizimde selamlarımızı söylesin sanada hurma getirsin çok faydalıymış :)))
Nihalcim canım benim ya lütfen öle deme inşallah tez zamanda herşey yoluna girer biraz zamana bırakın acele kararlar verme canım benim üzülme lütfen kaynana derdi hemen hemen herkesde var inşallah eşinde ayrı eve çıkma konusunda seninle hemfikir olur tatlım dua ediyorum sana :))))
breshka tatlım çok tşk ederim inşallah güzel güzel ilerler bizlere en yakın zamanda bebiş müjdesi veririsin canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun :)
screamaway canımm fotonu bende merak ediyorum hemen kaldırma olurmu evde netim yok eşimin telinden giriyorum :)))
sılacım,regencim,azracım canım arkadaşlarım inşallah sizlerde iyisinizdir hepinizi kocaman öpüyorum![]()
evet canım iyileştim iyim cok sukur... tesekkür ederim...
sende hasta olmussun... cok gecmıs olsun..cok dıkkat et kendıne... azranın dediği gibi bol c vitamini al.. depola vucudana.. öksürük için bol bol ballı limon iç-ye.. ınanılmaz ıyı gelıyor.. rahatlarsın canım...
Menbeta canım yakalayamadım seni iyileşmişsin çok şükür sevindim özledim de valla ya
bikere sevdim çok sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sende inşallah sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebeğini hastalanmışsın geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Azracım çok sağol canım valla o kadar karmaşıkki duygularım beklemek çok zor günler geçmiyor sanki inşallah sonu güzel olur müjdeli haberler veririz hülyacımla berabere dualarınızı eksik etmeyin
tuğçe hayatım Allah kabul etsin anneciğinin hac görevini inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin birgünBu arada hani annen bi dua edecekti ya unutmadım bak bundan sonra edeceğim duaları kabul et diyecekti ya
bizler içinde dua etsin lütfennnnnnn
bu arada görüşmedeki resimlerine bayıldımmm hiç de öyle abarttığın kadar yoksun çok sevimli duruyorsun
kardaiz canım bu ne iş yaa çok yoğunsun bu ara hiç görüşemiyoruz çalış çalış nereye kadar :126:
meri1 sende hoşgeldin canım
regennnnnnnnnnnnnnnnn canım nerelerdesin yaa özledimmmmm![]()
ay bende senı ozledım canımmm... iyim canım tesekkür ederimmm..
regen nerde hakikaten yaaa... o yazdıgını okudum... gercekten orda alınacak kırılacak bırsey yazmamıs.. nazı gectıgı ıcın sakalasmıs... hatta ben bıle yazabılırdım onun yazdıgını.. onda kotu bısey yok... regen yirim seni ben... bende yoktum canikom bır zamandır.. o yuzden aklıma gelmedın/gelmedınız desem yalan olur..
sen gel yavrum. sensiz olmaz..
Son düzenleme: