2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

maşallahhhhhhhhhhhhh Allah bozmasın daim etsin canımmm

bnde ii sayılırım işte melankolik takılıorum bugün
amin canımmm cok saol.. sende iyisin bugun baksana suprizler felan oy oy oy.... bana da boyle supriz yapan bir gelinim olsa keskem

evet canım nadir giriyorumm.. o yuzden karsılasamıyoruz.. yaklasık 10 gundur fenaydım o yuzden hıc gırememıstım.. sımdı ıyım cok sukur..

sende fotografını ekle ama hemen kaldırma tamam mı.. sadece arkidislerim gorsun de problem olmaz....

iyi olmana sevındım canımmm... cok sukur bende cok ıyım... Annen hacılık yolundaymıs.. Allah saglıkla kavustursun sızlerı ins.. Allah ım ettiği tum duaları yaptıgı tum ıbadetlerı kabul etsın ve orda yardımcısı olsun..

daha iyim canım cok sukur.. yanı cok cok ıyım.. bomba gıbıyım.. ama bır suru hap içiyorum.. ıcım dısım hap oldu... sanada gecmıs ollsun canım hayırdır????

evet canım iyileştim iyim cok sukur... tesekkür ederim...

sende hasta olmussun... cok gecmıs olsun..cok dıkkat et kendıne... azranın dediği gibi bol c vitamini al.. depola vucudana.. öksürük için bol bol ballı limon iç-ye.. ınanılmaz ıyı gelıyor.. rahatlarsın canım...

ay bende senı ozledım canımmm... iyim canım tesekkür ederimmm..

regen nerde hakikaten yaaa... o yazdıgını okudum... gercekten orda alınacak kırılacak bırsey yazmamıs.. nazı gectıgı ıcın sakalasmıs... hatta ben bıle yazabılırdım onun yazdıgını.. onda kotu bısey yok... regen yirim seni ben... bende yoktum canikom bır zamandır.. o yuzden aklıma gelmedın/gelmedınız desem yalan olur..

sen gel yavrum. sensiz olmaz..

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün iişten ayrılıyorum öğleden sonra gideceğim artık nete akşamları girebilcem sakın buraları unuttuğumu falan sanmayı olurmu 1 saate kadar çıkacam işten kaynanamlara gidecem zaten evde bişi yapamıyorum halim yok yarında annemlere geçerim inşallah 1-2 gün giremeyebilirim inşallah güzel haberlerle burada oluruz hepinizi çok öpüyorum gripli gripli şaka şaka güzel güzel öpüyorum

screamcımmm resmi koyduğun zaman sadece arkadaşlarım olarak gizleyebiliyorsun. aslında bi sakınca yok ama senin için rahat etmiyosa sen bilirsin tabi.

kizlar, aksama koyarim artik fotoyu... sinirlerim cok bozuk... isteyim.. toplantidan ciktim simdi... cok gerildim...

screamcim merhaba, tatlım nasılsın? resim koydunmu? ben seni arkadaş olarak ekledim ama sen onaylamadın qaliba, çünkü hala arkadaş listemde yoksun, ve ben seni daha eskiden de eklemiştim nasıl çıkmışsın o listeden, kaçaak? tekrar gir bakiim listeciiime.

canimmm, kontrol paneli check etmiyorum ben hic... onayliiiiimmm o zaman... bir de daha oncesini hic bilmiyorum.. ben cikarmiyorum kimseyi arkadasliktan... bir problem olmustur cikmissa...

ben geldimmmmmm............

wifeofdemoncummm, soylesen esine evleri ayiralim, boyle olmuyor diye... kabul etmez mikiii? :26:

tatlım, çok söylüyorum ama gücü yetmiyor ki onun da, ona da anlayışla yaklaşıyorum, boğazını sıkamam ki para bul evi ayır diye. ama şimdiki ev dubleks, arayı kapatalım diyorum ona da razı değiller. illa içiçe burun buruna olacaz off yaaaaa.....

sağol tatlım benim, bitanem, inşallah insafa gelirler kaynanamdan çok kayınpederime bağlı bu durum (sponsor o çünkü, çocuklarınınüçünü de kendine bağlı kalsınlar diye mesleğinden etmiş, şimdi de keyfini sürüyor), ve onun da umrunda değil evde kim dövüşdü kim savaştı. kim acı çekti kim ağladı...

kayınvalidem rahatsız ama kendine ve eşine bakabilecek durumda, sadece evini toplayan biri lazım, kolu hasta, ona da ben yardım ederim, her gün gelir evini temizlerim diyorum, size yakın oturalım diyorum, o da olmuyor şimdilik. off yaaa...

yaa.. bir de ben boşanırsam Azerbaycana gidicem, o bebeğin hali ne olacak babasızmı büyüyecek yılda en fazla 2 defa babasını görebilecek, ALLAH korusun, yazık değilmi? böyle şeyleri düşüne düşüne bunca yıldır bebek yapamadık. millet de bizi kısır ilan etmiş. eşim diyor ki bebeğimiz olsun da kapak olsun millete, bense millete kapak olacak diye çocuğumu kepaze edemem, bunu biliyorum.

2011 bitmeden hamile kalmayı basardım

darısı hepinizin basına

Tebrik ederimmmmm maşallah! ne kadar süredir deniyordunuz?

selam kizlar nasillsinizzz??
cicekcim biz her yil urfadayiz esimin ailesi oarda
screamcigim yorumun icin tesekkürler benim akintim hala devam ediyor acaba catlamada bi zorlukmu cekiyorum ne?? bi bakin kizlar
anllayan herkezden yorum bekliyorum simdiden sagolun
359fed Ovulation charts on FertilityFriend.com

wifecigim hosgeldin nasilsin??

azracigim hasta oldum derken? kirmizilarmi?

tatlım, hoşbulduk, iyiyim, senden naber?

çizelgen güzel gidiyor, şimdilik bişey söylemek için erken, ama bu ay büyük ihtimalle yumurtlamışsın. yani umut var. inşallah bu son çizelgen olur, bu bebiş için.

sagol canım allah razı olsun senin durumuna cok üzüldüm insallah rabbim yuvana huzur mutluluk saglik versin hakkında hayırlısı neyse rabbim nasip edecektir kendini cok fazla üzme

ALLAHIM hayırlısı neyse onu nasip etsin, üzülmüyorum ama kafası karışık ve kararsız şekilde yaşamaktan bıktım, o ince çizgiyi sağa mı sola mı neresi hayırlıysa o tarafa bi geçsek de rahatlasam diye dua ediyorum. seninki kız mı erkek mi? sık sık kıpırdıyor mu?

ya canimmmm, arayi kapatmadiklarinda hep sendeler mi? oyle cat kapi filan geliyorlar mi yani...? :26:

nartanesi, canim belki usutmussundur ondan akinti devam ediyordur... benimde hamile kaldigim ayda akinti ve atesim uyumsuzdu..
ama bence atesin iyi gidiyor...

Insaallah canim Insaallah. hangi gün catlamisim acaba onu görebiliyormusun?
Sende Insaallah en kisa zamanda sorunlarini cözersin. Hersey gönlünce olsun ama neolursa olsun hicbirzaman yilma. yinede sükret. Allah yardimcin olsun

Tebrik ederim canim Allah hayirli dogumlar nasip eder Insaallah.
kacinci ayinda oldu??özel birsey yapmismiydin??ov.takibi, atesöcümü, gün asiri, hergün, ilac falan vs.?

Son düzenleme:

evet canım hayırlısı neyse o olsun rabbim yardımcın olsun benim kızım olacak teyzesi masallah hareketli sürekli tekme atıyor artık büyüdügü için daha iyi hissediyorum

ya canimmmm, arayi kapatmadiklarinda hep sendeler mi? oyle cat kapi filan geliyorlar mi yani...? :26:

tatlım bendeler diye sözcük bizim için geçerli değil, ben onlardayım, bana ait bir yatak odası var, kalan her yer eşyasıyla dolabıyla herşeyiyle kayınvalidemin. sadece yatak odamın yanındaki salon odada oturabiliyoruz eşimle. kaynanam da rahatsız etmemek için o odaya pek gelmez, bazen zorla getiririz, 5 dakika sonra yine kaçar. bu konuda son bir kaç aydır anlayışlı, eskiden gecelere kadar otururdu bizimle. şimdi de bizim katta oturma odası var, bizim banyoya ve yatak odasına girip çıktığımızın mükemmel şekilde görünebileceği bir yerde oturuyor. yani o yatmadan bize "kaçamak" yok. illa odamıza giricez, ordan çıkıp banyoya giricez, görücekki işimiz var öyle gidecek aşağıya. yani mutlaka haberleri var hangi gün ne olduğundan. özel diye bişey yok bizde. evde iki mutfak var, biri ağzına kadar 2 kız çeyizi kadar mutfal eşyasıyla dolu, onu kullanmıyoruz, o süs mütfak! biz iki aile benim kattaki mutfağı kullanıyoruz. o tabağı böyle koyma, şu tencereyi öyle yerleştirme, bulaşığı buraya koyma falan filan kanunları var kendince, o yasanın dışına çıktınmı problem yaşıyoruz, kaç kere anlattım ki, anne bak nereyi ortak kullanıyorsak, orada sorun yaşıyoruz, ikimiz de kadınız, ikimizin de kendince düzen kuralları var, tamam ben senden tecrübesiz olabilirim ama ben artık 6 yıldır evliyim, bırak kendi mutfağım olsun, ALLAH rizası için yaaaaaa........ kaç yıl daha senin azarlayabileceğin hizmetçin gibi yanında durucam yaaa...... cevap şu: ben senin iyiliğin için söylüyorum seni azarlamıyorum, ben bugün varım yarın yokum, bunları öğrenmen lazım. öğreneceklerim de bazen öyle saçma ki, mesela biz çamaşır asıyorsak illa çamaşırla aynı renkte mandal kullanmalıyız. yoksa düzensiz görünecekmiş ve komşulara rezil olacakmışız, bulaşık makinesinde bulaşık koyamıyoruz çünkü 2. mutfağımız kaplarla dolu olmasına rağmen bizim kabımızın az olduğu söyleniyor ve makineye koyduklarımızı, makine daha dolmadığı için, çıkarıp elimizde yıkayıp tekrar kullanıyoruz. çamaşır yıkanıp bittiği an hemen asılmalı (buruşmamalı, sanki kendisi ütüleyecek), asılıyorsa, 5 dakikada bir kontrol edilmeli, kuruyanlar tek tek alınmalı, 1 makine çamaşır yıkadıysak 12 defa balkona girip çıkacaz. kendisi hiç çalışmamış ve kendini ev işleriyle oyalamış hep. benim de öyle olmamı istiyor, ben ev işini bir an önce yapılsın bitsin şeklinde yapıyorum, 1 kere asarım 1 kere de toplarım, bitti. kayınpederimle görümcemle konuşmuyorsam eğer, buna rağmen karşılarında hizmet etmeliymişim, görümcemin çocuğunun peşinde bakıcı gibi(kesinlikle abartmıyorum) koşmama rağmen, son notumu verdiler, sen sadece oyun oynadın çocukla dediler. ben ona yedek annelik yaptım, annesi bize atıp gittiği zamanlarda ben annelik ettim ona. neyse ya, belki anlattıklarım size ufak şeyler gibi gelir ama yaşayan bilir, anlattıklarım yaşadıklarımın binde biri bile değil,... daha anlatsam çok uzar... bana burda tek cümle yakışır: ALLAH kurtarsın!

aaaa ne güzel bana da beklerim o zaman uzun süre kalma fırsatın varsa bir ara ayarlarsın canım görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…